senin doğum geldi bacım sancılar geçmiyor hiç baksana
belki yarın belki yarından da yakın
gittim gittimm ..
direk nst ye bagladilar, baglaamdan once dogum olacaksa da olur bu haftada dogumunu durdurùayiz dediler,nasil tirstim dogurcam diye :))
10-15 dk da bi kasilmam oldu, iki kere 100 gordum ama 100 deyken dikkat ettim sancim yokdu karnim sertdi sadece
onun disinda 50 civari çikiyordu diger kasilmalar
yetersiz bu kasilmalar dedi ebe,hemen gorunmuyor falan dedi dogum
rahim de açilma yok ama yumusaklik var dedi, zamanla kisalip sonrada açilacak herhalde :)
haftaya pazarteside dr randevum var bide o bakar açilma varmi diye, sonrasi Allah kerim 38 hafta oluyor zaten ...
galiba dinlenirsem yaatrsam mart i bulur benim dogum :)))
Bişeyler oluyor bana karnıma elektrik çarpıyor sanki kız eliyle oyuyor beni karnım kaskatı kesildi Bıçak sokuyorlar alttan :-(
Kizima yemek yedirmek icin ugrasiyorum diye soyledi.. Yemiyosa yemesin birak deyip duruyor.. Zaten 1 .haftadir annemler geldi geleli cocuga yemek yedirmeye korkar oldum soyledigi laflar yuzunden.. Cocugun eline yesin diye meyve veriyorum annem yiyor elinden alip.. Surekli cocuga arka cikiyor.. Beni bastirmaya calisiyor cocuguma karsi.. Hava soguk annem disarda gezmek istiyor kizimla ben cocuk usur diyorum annem bi ton laf sayiyor karisma cocuga diye.. Bogazimi sıkıyolar resmen artik o derece doldum tastim
Kizlaar bnde cumartesi dogum yaptim darisi tum bekleyenlrin basina :)
Pzar gunu gixip evimi temizliycez p.teside artik evimize gecip oglumla basbasa kalcz
Allahim Sana yalvariyorum biran önceddoğum olsun.. Kafamdaki mevlit islerini biran evvel bitireyim ve evli evine koylu köyüne gitsin artik..
Bugünün annemden duydugum özlü sözü " senin analigin batsin"
Tesekkurler amin insallah..gözün aydın allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir bebek olsun
Bnmde tek sorunum gogus ucu yaralarim dayanilmaz bisey napcm bilemiyorumbilen varsa soylesin lutfen
Büyüklerin yanında ne zormuş çocuk bakmak yaw.Kizima yemek yedirmek icin ugrasiyorum diye soyledi.. Yemiyosa yemesin birak deyip duruyor.. Zaten 1 .haftadir annemler geldi geleli cocuga yemek yedirmeye korkar oldum soyledigi laflar yuzunden.. Cocugun eline yesin diye meyve veriyorum annem yiyor elinden alip.. Surekli cocuga arka cikiyor.. Beni bastirmaya calisiyor cocuguma karsi.. Hava soguk annem disarda gezmek istiyor kizimla ben cocuk usur diyorum annem bi ton laf sayiyor karisma cocuga diye.. Bogazimi sıkıyolar resmen artik o derece doldum tastim
Gözün aydın hayırlı olsun canım. Normal mi sezeryan mı ?Kizlaar bnde cumartesi dogum yaptim darisi tum bekleyenlrin basina :)
O ne biçim laf ya =) bence ciddiye bile alınmaya değmezAllahim Sana yalvariyorum biran önceddoğum olsun.. Kafamdaki mevlit islerini biran evvel bitireyim ve evli evine koylu köyüne gitsin artik..
Bugünün annemden duydugum özlü sözü " senin analigin batsin"
E vitamin kapsülü del içindekini sur canm bi de göğüs kalkanı edinEvet bnde oyle yapiyorum ama ilk emiste yara oldu cok aci veriyor.kremde kullaniyorum
Saol cnm sezeryan..Gözün aydın hayırlı olsun canım. Normal mi sezeryan mı ?
keşke doğumdan sonra gelselermiş zaten son günlerin streslisinKizima yemek yedirmek icin ugrasiyorum diye soyledi.. Yemiyosa yemesin birak deyip duruyor.. Zaten 1 .haftadir annemler geldi geleli cocuga yemek yedirmeye korkar oldum soyledigi laflar yuzunden.. Cocugun eline yesin diye meyve veriyorum annem yiyor elinden alip.. Surekli cocuga arka cikiyor.. Beni bastirmaya calisiyor cocuguma karsi.. Hava soguk annem disarda gezmek istiyor kizimla ben cocuk usur diyorum annem bi ton laf sayiyor karisma cocuga diye.. Bogazimi sıkıyolar resmen artik o derece doldum tastim
Eczaneden mi alcm cnm onuE vitamin kapsülü del içindekini sur canm bi de göğüs kalkanı edin
Ne bilim sanci gibi hissetmiyom ki noldugunu cozebilsem bi. Bu aksam sertlesiyor daha sık o dedigim tarz hafif agri oldu baya bi yatarken uyuyakalmisim zaten o ara. Su an daha iyi gibiyim. Carsambaya kadar geliosa gelsin gelmiosa haftaya pazartesiyi beklesin cadıcım dr yok :)
Bazen biz de mi alıngan oluyoruz bilmiyorum ki.mesela benim annem babam iyidir sağolsun.ama bazen ben de geriliyorum.mesela annemin evi pek süslüdür incik boncuk.dekorasyona meraklidir.benim ki sadedir.oraya gidince çok karistirmazlar ama bazen dikkatini çekip bi objeyi eline alcak olsalar aaa sen evvelden hic karistirmazdin dediklerinde beni bir sinir alıyor nedense.benim bile dikkatimi çekiyor annem ne almış diye bakiyorum.o kadarcik ellemesin mi.kotu niyetle demez bilirim.çok severler ama söz bana batar.sanki yetişti remiyormuş um gibi mi hissettiriyor kendimi.ondan mi kiziyom bilmemOhh mis darisi bize olsun insanin evi gibisi yok
oy seni cok iyi anliyorum ben mevlitten de vazgectim valla. Senin de iliskin bi mesafeli tuhaf sanirim bizde de oluyor bazi problmler bu tarz olmasa da surekli bi iktidar mucadelesi bu yasta. Cocugu kurallrla titizlikle bogup beni geriyolar ben cocugu durdurmk zorunda hissedip sert cikisiyorum laf duymayalim diye o zaman da birden korumaci sefkatli taraf kesilip beni kotu anne konumuna dusurmeler falan buyuklerle olmuyor bi arada. Hele huyun suyun tutmuyorsa hep bi soguk savas gerginlk. rabbim hayirlisiyla kurtarsin hepimizi de duzenimizi bulalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?