2015 Şubat Anneleri

senin doğum geldi bacım sancılar geçmiyor hiç baksana
belki yarın belki yarından da yakın

Ne bilim sanci gibi hissetmiyom ki noldugunu cozebilsem bi. Bu aksam sertlesiyor daha sık o dedigim tarz hafif agri oldu baya bi yatarken uyuyakalmisim zaten o ara. Su an daha iyi gibiyim. Carsambaya kadar geliosa gelsin gelmiosa haftaya pazartesiyi beklesin cadıcım dr yok :)

Canim senin durum da bana benzemis ama yine de tedbirli Ol Sen ucuncu dogum bi anda hhızlı gelisebilir hersey

Bişeyler oluyor bana karnıma elektrik çarpıyor sanki kız eliyle oyuyor beni karnım kaskatı kesildi Bıçak sokuyorlar alttan :-(

Oyy kız noliii bunlara birlikte aktif oluverdiler :)

biraz ağır konuşuyormuş ya...
ee o da senin annen, seni o yetiştirmiş sen ondan iyi mi bileceksin; diye düşünüyor muhtemelen ama abartıyormuş...

Pzar gunu gixip evimi temizliycez p.teside artik evimize gecip oglumla basbasa kalcz

Ohh mis darisi bize olsun insanin evi gibisi yok

Allahim Sana yalvariyorum biran önceddoğum olsun.. Kafamdaki mevlit islerini biran evvel bitireyim ve evli evine koylu köyüne gitsin artik..

Bugünün annemden duydugum özlü sözü " senin analigin batsin"

oy seni cok iyi anliyorum ben mevlitten de vazgectim valla. Senin de iliskin bi mesafeli tuhaf sanirim bizde de oluyor bazi problmler bu tarz olmasa da surekli bi iktidar mucadelesi bu yasta. Cocugu kurallrla titizlikle bogup beni geriyolar ben cocugu durdurmk zorunda hissedip sert cikisiyorum laf duymayalim diye o zaman da birden korumaci sefkatli taraf kesilip beni kotu anne konumuna dusurmeler falan buyuklerle olmuyor bi arada. Hele huyun suyun tutmuyorsa hep bi soguk savas gerginlk. rabbim hayirlisiyla kurtarsin hepimizi de duzenimizi bulalim artik

Bnmde tek sorunum gogus ucu yaralarim dayanilmaz bisey napcm bilemiyorum bilen varsa soylesin lutfen

Bnmde tek sorunum gogus ucu yaralarim dayanilmaz bisey napcm bilemiyorum bilen varsa soylesin lutfen

göğsün kahverengi kısmının tamamını vermek gerekiyormuş bebeğin ağzına; göğüs kalkanı demişti arkadaşlar bir de...
krem kullanıyor musun?

Büyüklerin yanında ne zormuş çocuk bakmak yaw.

Allahim Sana yalvariyorum biran önceddoğum olsun.. Kafamdaki mevlit islerini biran evvel bitireyim ve evli evine koylu köyüne gitsin artik..

Bugünün annemden duydugum özlü sözü " senin analigin batsin"
O ne biçim laf ya =) bence ciddiye bile alınmaya değmez

keşke doğumdan sonra gelselermiş zaten son günlerin streslisin

aynı durumlar bende de var. benimde perşembeye kadar geldi geldiyoksa ptesi.. doktor yok :)

Bazen biz de mi alıngan oluyoruz bilmiyorum ki.mesela benim annem babam iyidir sağolsun.ama bazen ben de geriliyorum.mesela annemin evi pek süslüdür incik boncuk.dekorasyona meraklidir.benim ki sadedir.oraya gidince çok karistirmazlar ama bazen dikkatini çekip bi objeyi eline alcak olsalar aaa sen evvelden hic karistirmazdin dediklerinde beni bir sinir alıyor nedense.benim bile dikkatimi çekiyor annem ne almış diye bakiyorum.o kadarcik ellemesin mi.kotu niyetle demez bilirim.çok severler ama söz bana batar.sanki yetişti remiyormuş um gibi mi hissettiriyor kendimi.ondan mi kiziyom bilmem

Bugun dr.a gittik, yine asagiya inmemiş ve acilma yok. Dr. cumartesi gel ilçala açılma yapıp doğurtalım dedi. Ayy insallah saglikla doğar sıkıldım artık gebelikten

benim 5-8 dk aralarla sancım oluyor hastaneye gitsem mi bilmiyorum gerçekten sancı mi onu da bilmiorum kafam karışık ya saat 2 den beri ben böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…