- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Hay masallaaahhh valla bende senin gibiyim hic usenmem gider derdim bende.. ben dolmusta kavga eder plakasini alir sikayet ederim:)) trafikte milletle kavga ederim haksizliga asla gelmem hele bide saglik konusunda.. bende ilk hamile kaldigimda kanamam oldu hafta sonuydu devlete gittim ozellerde ebe oluo ya sadece doktor baksin die alttan muayene yaptu bisi yok dio nasi yok kanamam var nie kanio o zaman diorum olur oyle dio adam kel kafali bisidi keline saplatasim geldi kendimi zor tuttumkendimi gördüm sende
bir keresinde ölüyorum bacaklarımın kaşıntısından ama kızarıklığı bir görünüp kayboluyor tahminim ürtiker; neyse gittik acile çapa'ya; 2-3 ay olmuş nişanlanalı parmak yüzüğe alışmamış yara oluyor arada; bunu gördü tamam altın alerji yapmış cildiyeye git dedi ama bir ukala tavırlar bunun için vakit ayıramam falan(annem hocalarını tanıyor şikayet edeceğim görecek gününü neyse); dedim bu yüzüğü 3 aydır takıyorum ben olsa o zaman olurdu, sabun kalınca arada öyle oluyor.
neyse gittim cildiyeye; doktor ürtiker dedi; ilaç verdi. dedim dahiliyedeki nöbetçi dr yüzükten dedi; cildiyeci de sabun kaçmıştır benim de oluyor dedi
geri gittim dahiliyeye vizitteler çağırdım yanıma (daha öğrenciler bu arada); bir kız geldi bacağım kadar zaten ne sorununuz var sizin diye çıkışarak; sizinle değil sorunum dedim gitti; bak dedim bana bakan öğrenci doktora, sana iyilik olsun diye geldim; ürtikermiş yüzük de dediğim gibi sabun kalmıştır dedi; hani ben bilinçliyim de başkasına yanlış teşhis koyma öğren neyin ne olduğunu diye diyorum; dedim. çocuk kaldı öyle döndüm çıktım.
Tahin Yağı aldım canım geçiriyoBnmde tek sorunum gogus ucu yaralarim dayanilmaz bisey napcm bilemiyorumbilen varsa soylesin lutfen
Saol btnm evet hatırladığın gibi :)
Allah ruh sağlığı düzgün insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Sorma ya özele giderken böyle değildi devlete geçince herşeye sinir oldum zaten ama yapacak birşey yok tabiay yok yaa benim doktorum o konuda çok hassas
eğer randevu aldığım saatte işi varsa arıyor hemen hemşiresi o saatte doktor bey yok daha erken veya daha geç gelebilirmisiniz diye kendisi saat veriyor
sadece 1 defa geri döndüm o da doğum raporu almaya gittiğimdeydi
acil ameliyata girmiş mecburen muayene olamadan döndüm ama hemşiresine tembihlemiş raporu ver diye hemşiresi verdi raporumu
maşallah o konuda hassas
seninkisi pişkinlik yapmış resmen
gıcık oluyorum öylelerine bende
Tahin Yağı aldım canım geçiriyo
Aman birşey desen de umurunda değil ki devlete dayamış ya sırtını bir kere arayıp Bakanlığı şikayet etsen kale de almıyorlarBen yolardim o doktoru baska birine git bence artiste bak yaa yok oyleler falan.. dunyada bi doktor sizmi kaldibiz yaziklar olsun mesleginize duydugunuz saygiya dahada gelirsem 2 olsun ama bebegime bakmiosunuz bisi falan olduysada vebali üstünüze kalsin ne haliniz varsa görün doktorsunuz die kucuk daglari sizmi yarattiniz tavriniz kimee die abooww ben kesin yolarmisim o doktoruuuuu :)) bana bi kere kizmisto doktorum ama hakliydi bisi diyemedim ama boyle bi durumda hayatta susmazdim..
benimde 38 + geleceklerdi gelmeyin dedim çünkü sıkıntımız yok ne kadar geç gelirlerse o kadar geç giderler mantığı var :) insanlar evlerinden gelecekler ne kadar rahat etselerde evleri gibi olmaz diye düşünüyorum sağolsunlar hep soruyorlar gerçi eskişehirden gelecekler 4-5 saate yanımda olurlar birazda ona güveniyorum
kızlar birde şu su gelme işi benim korkum haline geldi ya yolda foshhhh diye suyum gelirse :)
Aynı durumdayız. Bana da destek olacak insanlar var ama yok!
38+3 teyim. Annemin hastalığı tekrarladı iki gün önce tekrar kemoterapi almaya başladı. Ayılıyor bayılıyor kusuyor ishal oluyor. Hastanelik olmuş yine dün akşam.
Moralim çok bozuk yalnız kalmıyım die kv me geldim bugün, burada da hiç rahat edemiyorum. Çok iyiler ama insanın evi gibisi yok, yatak değişince uyunmuyor bir kere.
Evimde en azından iki kişinin bulaşığını topluyorum, burda gelen giden, mutfak işi hiç bitmez. Yan gelip yatamıyorum yardım ediyorum. Hesapta rahat edeyim diye geldim.
Doğumdan sonra da kv en fazla bir hafta kalıp gider. Annem hasta bir yandan onu düşün bir yandan ben bebekle başbaşa kalacağım.
Anneme bakamadığım içinde vicdan azabı çekiyorum. Bir akraba geldi iki gün ilgilenecek. 5-6 aylık hamile olsam tereddütsüz gidicem ama şu an ne dermanım vaaarr ne de psikolojim kaldırıyor artık...
Millet hamileliğinin son haftalarında bile yalnız kalmıyor. Annesine yerleşiyor. Doğum sonrası haftalarca destek alıyor. Bebeği sadece emzirmek için aldım, alt değiştirme üst baş herşeyini haftalarca annem yaptı diyen bir sürü insan tanıyorum. Ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler..
Kendimi geçtim, annem iyi olsun bana muhtaç olmasın başka bir şey istemiyorum artık. İçimi dökesim gelmiş birden...
Kızlar Rabbime Şükürler olsun kızım dönmüş çooooook mutluyum çoooook :) dua eden etmeyen herkese çooook teşekkür ederim Rabbim size bol bol emen emip doyan pırt pırt gaz çıkaran hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)
Cidden hapsini yapın. Sanki yaşadığın hayat bitiyor bambaşka bir hayatı yaşamaya başlıyorsun.
Hayat boyu çok sorumluluk aldım ama böylesini yeni gördüm.
Derin bir hüzün var,başka yerde büyük bir mutluluk.
Kafa pazar yeri.
ben çözemedim daha :) ben bir ara istemediğinden eminim; zira evi yerleştirdiğimizde eşime "sen bununla mutlu olamayacaksın, yol yakınken dön" demişliği var
aramıyorum zaten kaç aydır o ararsa konuşuyorum. garip bir özgüvenle herkesi yönetebileceğini sanıyor ben de karıştırmıyorum hiçbir şeyime; sorun da orada sanırım.
izin versem her şeye karışır; bir de süper duygu sömürüsü yapar; bana sökmüyor tabi
geçen aradı yine baya bir şeyler yapmış dondurucuya atmış, gelirken getirecekmiş; sen uğraşma bir şeyle gerekirse yaparız, dedi. sağol yapmıyorum zaten gerekirse hazır aldırırım diye düşündüm, dedim
benim 5-8 dk aralarla sancım oluyor hastaneye gitsem mi bilmiyorum gerçekten sancı mi onu da bilmiorum kafam karışık ya saat 2 den beri ben böyleyim
aynen herhalde gidecem bu gidişle siklaşiyor zaten arti günümde bugün bitiştiCok degisik demi insan Ne yapcani bilmiyo :/
aynen herhalde gidecem bu gidişle siklaşiyor zaten arti günümde bugün bitişti
inşallah baya rahatim maşallah rabim doğumuda öyle yapsinGit git. Günüde dolmus hem bekleme. Hayirli haberlerini alalim Insallah.
Kizlaar bnde cumartesi dogum yaptim darisi tum bekleyenlrin basina :)
Hadi gözün aydın canım :) hayalindeki gibi güzel de bi doğum yaparsın inşallahKızlar Rabbime Şükürler olsun kızım dönmüş çooooook mutluyum çoooook :) dua eden etmeyen herkese çooook teşekkür ederim Rabbim size bol bol emen emip doyan pırt pırt gaz çıkaran hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)
Bazen biz de mi alıngan oluyoruz bilmiyorum ki.mesela benim annem babam iyidir sağolsun.ama bazen ben de geriliyorum.mesela annemin evi pek süslüdür incik boncuk.dekorasyona meraklidir.benim ki sadedir.oraya gidince çok karistirmazlar ama bazen dikkatini çekip bi objeyi eline alcak olsalar aaa sen evvelden hic karistirmazdin dediklerinde beni bir sinir alıyor nedense.benim bile dikkatimi çekiyor annem ne almış diye bakiyorum.o kadarcik ellemesin mi.kotu niyetle demez bilirim.çok severler ama söz bana batar.sanki yetişti remiyormuş um gibi mi hissettiriyor kendimi.ondan mi kiziyom bilmem
benim 5-8 dk aralarla sancım oluyor hastaneye gitsem mi bilmiyorum gerçekten sancı mi onu da bilmiorum kafam karışık ya saat 2 den beri ben böyleyim
Kızlar Rabbime Şükürler olsun kızım dönmüş çooooook mutluyum çoooook :) dua eden etmeyen herkese çooook teşekkür ederim Rabbim size bol bol emen emip doyan pırt pırt gaz çıkaran hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?