2015 Şubat Anneleri

Hay masallaaahhh valla bende senin gibiyim hic usenmem gider derdim bende.. ben dolmusta kavga eder plakasini alir sikayet ederim:)) trafikte milletle kavga ederim haksizliga asla gelmem hele bide saglik konusunda.. bende ilk hamile kaldigimda kanamam oldu hafta sonuydu devlete gittim ozellerde ebe oluo ya sadece doktor baksin die alttan muayene yaptu bisi yok dio nasi yok kanamam var nie kanio o zaman diorum olur oyle dio adam kel kafali bisidi keline saplatasim geldi kendimi zor tuttum

Sorma ya özele giderken böyle değildi devlete geçince herşeye sinir oldum zaten ama yapacak birşey yok tabi

Aman birşey desen de umurunda değil ki devlete dayamış ya sırtını bir kere arayıp Bakanlığı şikayet etsen kale de almıyorlar

evet haklılar aslında , geç gelip geç gitmek daha mantıklı
bizimkilerinki de öyle 4-5 saat

canım Allah yardımcınız olsun hem senin hem annenin geçmiş olsun , zor bi hastalık tedavisi uzun zahmetli
inşallah en kısa zamanda kendini toparlar , seninde kafan dağılır bebeğine odaklanırsın

hadi gözün aydın
inşallah sağ salim normalcene doğurruz : ))

sizinki daha zor Litchi de aynı
yardım edeniniz yok, herşeye siz koşturuyosunuz
normalinden 2 katı zordur
Rabbim yardım etsin, güç kuvvet versin

: )))) pek hoşmuş doğrusu, uyarısıda pek ironik
bizimkilerde başta pek emin olamadılar sanki
tanıdıkça sevdik birbirimizi

Hadi gözün aydın canım :) hayalindeki gibi güzel de bi doğum yaparsın inşallah

Insan ister istemez aliniyor uzerine. Bi de cocuga tutumun farkli oluyor illa ki alisik olmdklrndan sevseler bile cocugun cocuk oldugnu unutup cok sey bekliyolar ya da tam tersi senin set cektigin bi durumda simartip gereksiz destekle arana giriolar. Boyle bir biz daha iyi biliriz havasi oldu mu insan sartelden atiyor. yoksa illa ki seviyorlar cokca da

benim 5-8 dk aralarla sancım oluyor hastaneye gitsem mi bilmiyorum gerçekten sancı mi onu da bilmiorum kafam karışık ya saat 2 den beri ben böyleyim

Canim duzene bindiyse gitmende yarar olablir hadi hayirli haberlerini bekliyorum inşallah bi avazda gönlünce kavuşmak nasip olur

nasil sevindim anltamam hadi gozun aydin inşallah güzelce bir normal doğum da nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…