Bizim şansımıza demek insan çok üzülüyor. Benim babam da görmeye gelmedi hastaneye
Annem de hastanede iki dk baktı yüzüne daha sonra gelmedi.
Pek ilgisini çekmedi bir mutluluk belirtisi görmedim.
Sadece kendi derdinde
Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar.
Canım süt yorgunluktan stresten çok etkileniyor neden eşin yardım etmiyor ya o bebek ikinizin değil mi ayrıca senin birde farklı bir ameliyatın daha oldu. Ailen nie yanında değil Allah sabır güç kuvvet versin yardmcn olsun inş.
Evet canım genel istedim annem belden bir uygulama yaptırmadı istememişti. İlk kez anestezi aldım zaten ben ayılmam öle kötü olmadı şükür sadece ilk ameliyathanede bana seslendiler ismimi duyunca gözlerimi açmaya çabaladım ve nefes almaya çabaladım alamadım boğulur gibi 2-3 kez ses çıkardım nefes alamadığım için oradaki dr.lar birden alma nefesi burnundan al ağzından ver fln dediler o şekilde yapınca düzelmişim. Odaya çıkışımı hatırlamıyorum mesela ama odada oğluşumun ağladığını ilk emzirmeyi hatırlıyorum sonrasında fotocunun çekim yaptığını fln hatırlamıyorum. Saat 12 de doğmuş oğlum ben 13-13.30 snrasını net hatırlıyorum o aralarda işte ayılıyordum sersemlik vardı yavaş yavaş geçti etkisi. İlk gecede gaz çıkardım ertesi güne katı gıdaya başladılar büyük abdestini yapmk lazımmış ben onu yapana kadar özellikle son gece gaz sancısı gibi sancı çekmektn öldüm yürüdüm o gece bol bol geldim wcde ıkındım gaz çıkıyordu ama içimdeki sancı geçmiyordu. Taburcu olacağım günün sabahı kahvaltıdan snra şükür çıktım wc ye ve rahtladım. Eve geldiğim akşmda gittim wcye büyük için, büyük abdestim gelince yine gaz sancısı gibi sancılar oluyor. içerden bağırsaklar mesane fln dışarı çıktığı için yerleşme içeride tekrar eski fonk haline gelmesi fln zmn alıyormuş o yüzden her gün yürü bol sıvı al fln diyorlar ben 3. kez büyük abdeste dün çıktım cidden onu yapınca içerisinde acayıp rahtlama oluyor insanın. Dün bandajını açtık dikişlerimin batikonladık gazlı bezle hafif yanlardan tutturduk sadece öle açık çamaşır giydim üstüne biraz sağ biraz soldan annemle eşim kızarıklık gibi bişi var diyorlar ben dikişlerimi iyice eğilip zorlamamk için bakmadım bile. Tek stresim inş çabuk iyileşir dikişlerim açılma iltihap fln olmaz. Dr. zaten ilaç vermişti çıkarken antibiyotik onu kullanıyorum ağrı olunca parol içiyorum. Bazen oluyor ağrı dikişler arada sıcaklık hissediyorum. En çok yatakta yatarken korkuyorum dikişlerden birde bebiş uyanınca yatakta doğrulup kalkıp onu emzirirken yada onu yatırırken dikişlerimi zorlamaktn korkuyorum inş hayırlısı olsun hepimiz için.
Ayrıcaaaaa cidden kaşıntılarım geçti canım şu anda hiç kaşıntım yok, mide yanmam yok benim inşAllah seninde geçer doğumdan hemen sonra.
Canım sen öle abartmalarına bakma ya bizi 9 ay boyunca tombiş bebek olacak die şartlanırdı oğlum 3500 doğdu kociş bir sinirilendi dr.a bu na mı abarttı okadr die. Çünkü oğlum 3500 olmasına rağmen öle tobarlak gibi değil yani ince uzun bacakları parmkları fln insan alt değiştirmeye korkuyor bişi olacak die :)
Ayrıca doğumdan snra kilo kaybı oluyormuş bize doğum kilosu 3500 dediler hastaneden çıkarken 3300 olarak yazdılar ilk 1 hafta kilo kaybı olması normalmış birde böyle bişi varmış. Ayrıca bizim dr. doğuma girmeden baktığında 3700 -4 kiloya yakın bu bebiş demişti ama çok fazla yanıldı 3500 doğdu oğlum kndide söyledi kiloda bni çok yanılttı die o yüzden takmayın kilolara bazende zayıf bebek diyorlar usden bile fazlasıyla doğuyor. Önemli olan sağlıkla dğmaları ve kndileri doğumu başlatarak doğmaları sezo bile olacak olsak ki bnmde öle oldu zaten son dk golu gibi oldu sezo olmam psikolojik olarak hala hazmedemedim bunu hiç hazır değilmişim sezo doğuma hep kndimi normale şartladığım içinbundan snra çocuk sahibi olurken hep sıkıntı olacak bnm için ya sezo olacak yada ssvd takipçilerinden biri olucam bnde.
Allah bunu nasip etmiş napalım kara kuzumun mis kokusunu içime bi kere çektin mi tüm herşey geçip bitiyor
Herkes inş hayırlısıyla kavuşur meleğine çok güzel bişiymiş bebeğinin yanında olması
Öyle gerçekten çocuklaşıyorlar. Bizimkiler de bugün geldi eşimi aradılar bizi karşıla diye ben de eşimi göndermedim bebişin altını falan o alıyor ben eğilemiyorum. Hayatımda ilk defa onlar için değil kendim için bişey istedim Aradım babamı durumu anlattım taksiye binin gelin dedim. Bugün kadın geldi ilk yemeğimiz kapuska oldu. Evde lahanadan başka bişey yokmuş meğer.
Ayrı canımbu tahin yağı ayrıca mı satılıyor
yoksa tahinin üstündeki sarı sıvı kısım mı , karıştırmadan önceki hani ?
haftaya da ayni seyleri soylerse dr tam ayni olucaz, aramiz da 10 gun zatenCanim senin durum da bana benzemis ama yine de tedbirli Ol Sen ucuncu dogum bi anda hhızlı gelisebilir hersey
Canım eşim bebişin altını falan alıyor o konuda Hakk'ını yiyemem ama bir anda en yakınlarıma çok ihtiyacım oldu işlere yetişemedim ondan yalnız kaldığımı düşündüm sanırım. Bugün annem babam geldi bakalım. Inşallah yardım ederler.
haftaya da ayni seyleri soylerse dr tam ayni olucaz, aramiz da 10 gun zaten
benim dogurmak gibi bi niyetim yok, acelemde yok ama nst de sancilari gorunce bi garip oldum heveslendim sanki bi kaç saniyeligine her kasilmada :)
ama erken dahaaa bizee ..
ayy çokk sevindim canimmmmmKızlar Rabbime Şükürler olsun kızım dönmüş çooooook mutluyum çoooook :) dua eden etmeyen herkese çooook teşekkür ederim Rabbim size bol bol emen emip doyan pırt pırt gaz çıkaran hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)
ahahah imzan dogruysa daha çokkk var :)Ya ama bizimki 35ten beri gelicek gibi yapti ya simdi daha var diyemiom o moda girdim bikere :)
ahahah imzan dogruysa daha çokkk var :)
2 hafta bitmez ben sana deyim : ))
ben hiç 100leri görmedim benim en çok 30 cikti merak ediyorum 100 deki ağrıyı doğumda en faala kaç olur acaba ya. Bugünde ebe geldi eve ikinmayi anlattı eğer dedi yan yatarak ikinirsan yirtilmalari onlersin esimde yanımdaydı ona da bir sürü görev verdi masaj gibigittim gittimm ..
direk nst ye bagladilar, baglaamdan once dogum olacaksa da olur bu haftada dogumunu durdurùayiz dediler,nasil tirstim dogurcam diye :))
10-15 dk da bi kasilmam oldu, iki kere 100 gordum ama 100 deyken dikkat ettim sancim yokdu karnim sertdi sadece
onun disinda 50 civari çikiyordu diger kasilmalar
yetersiz bu kasilmalar dedi ebe,hemen gorunmuyor falan dedi dogum
rahim de açilma yok ama yumusaklik var dedi, zamanla kisalip sonrada açilacak herhalde :)
haftaya pazarteside dr randevum var bide o bakar açilma varmi diye, sonrasi Allah kerim 38 hafta oluyor zaten ...
galiba dinlenirsem yaatrsam mart i bulur benim dogum :)))
Inşallah canım inşallahhadi gözün aydın
inşallah sağ salim normalcene doğurruz : ))
canim sana bi tüyo vereyim tuvalet vb gibi zaruri bahaneler ile bebisi babasinin kucagina kisa sureli acil birakislarla birakmayi dene. Bilhassa ihtiyacın uzamis gibi uzun tut sureyi bebegi ona verrken yalnzca ona biraktgnda aklinin kalmadgi duygusunu hissettir senden basks bitek onun en emanet edilebikecek koruyucu liman oldugunu sözel olarak tatli tatlı ifade et. Bu küçük emrivakiler bebisle daha çabuk baglnmasini sağlayacak inan sürece kendiliğinden dahil olursa destegi de artacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?