2015 Şubat Anneleri

annene çok ama çokkk geçmis olsun canim ..
ben annemi kaybedeli 8 yil oldu,yani evlenmeden once ..
simdi uçuncu çocuguma hamileyim, hamilelikelrde , lohusaliklarda kimsem olmadi hiç yanimda,bu seferde olmuycak, iki çocuk bi beebek , top bende olucak yani .. ve soyle dusun Allah dagina gore kar veriyor, ben hep yalnizdim ama çok asiri zorlanmadim hiçbiseye, herkes kadar zorlandim, yardim edenim yokdu çocuklarim pek sorunlu deillerdi .. insallah buda oyle olur , Allah dan baska yardim isteyeeck kimsem yok ..

sen herseyin ustesinden gelirsin bi anne oalrak, Allah acil sifalar versin annecigine, yardimina gelemesede sesi nefesi yeter saana ..

Inşallah canım Rabbime Şükürler olsun :) tekrar teşekkürler

Allahim Sana yalvariyorum biran önceddoğum olsun.. Kafamdaki mevlit islerini biran evvel bitireyim ve evli evine koylu köyüne gitsin artik..

Bugünün annemden duydugum özlü sözü " senin analigin batsin"
töbe ya senin annen ne diye gelmiş bir sorsana Allah aşkına

benim 5-8 dk aralarla sancım oluyor hastaneye gitsem mi bilmiyorum gerçekten sancı mi onu da bilmiorum kafam karışık ya saat 2 den beri ben böyleyim
sanci dedigin sey olunca karninda sertlesiyormu ?
bence dur biraz daha , dayanamayacak kadar olursan gidersin, du$sun bi bes dakkaya

Cok güzel anlatiyo ve acikliyorsun herseyi tecrübe ve bilgilerini paylastigin icin Cok tesekkürler.

Faydam oluyorsa ne mutlu bana. Ilkinde cok sancılı gecti lohusaligim bosuna dar ettim dünyayı o pskolji ile esime de kendime de. Tecrube acı meyvesi tatlidir derler ya benmki biraz o hesap kimsenn hayatinin en güzel en özel günlerini heba etmesini istemem inşallah hepimiz icin en az sıkıntı ile cabucak gecer stresli kısımları

ayy çokk sevindim canimmmmm
gozun aydin, doner dedik biz sana daha erkendi donmeme senaryolari içinn
Allahim hayrilsiyla kolayindan en guzelinden dogum nasip etsin insallah
Inşallah canım inşallah insan çok örnek görmeyince morali bozuluyor ama bundan sonra da inşallah bende geç dönen bebek annelerine örnek olurum :)

: )))) pek hoşmuş doğrusu, uyarısıda pek ironik
bizimkilerde başta pek emin olamadılar sanki
tanıdıkça sevdik birbirimizi

kp haberi yoktu görüştüğümüzden elinde eşimin fotosu kız arıyormuş halama gitmiş vermiş fotosunu sen de bak diye de öyle öğrenmiş oldu kp halam diğer halamdan öğrenmiş bizim sevgili olduğumuzu bir güzel paylamış kp i. sonra da benim okulum bitene kadar zor durdurmuş kv kp beni gelin almayı bırak babamla dünür oldu diye havasından geçilmiyor (amcasının oğlu) onunla sorunum yok o yüzden

güya suratım asıkmış; kıskanmışım onu vs vs...30 yaşındaki oğlumla birlikte ben yatmadım kıskançlığımdan.
1 hafta kaldık evi yerleştirirken benim gelin evimde, güya bana alışveriş yapılacak falan 1 günümüz hastanede geçti check-up yaptırdı eşim hazır gelmişken peşinde dolandım bütün gün bu arada görümcem evdeydi; arıyoruz ulaşamıyoruz merak ettik, eşim eve gitti bakmaya uyuyormuş saat 1 i geçmişti. eve geldik tansiyonu düşük diye ben yıkadım. hepsi uyudu yemek yaptım, sofrayı hazırladım herkesin keyfi yerinde ben bitkin nasıl güleyim

gerçi son gece eşimle balkondaki koltukta uyumuştuk, görmüş bizi babam görecek diye korkmuş, ben de dedim üzerini örtüyordum oğlun bırakmadı gizli bir yerde yatmıyoruz sonuçta balkon ya ne olabilir ki

sırf onun bu dolduruşları yüzünden evliliğimin ilk 2 ayı dahil fenaydı yani cicim aylarımı sonradan yaşadım sağolsun

ne döktüm içimi be kusura bakma

gözün aydın canım :) demek ki değişik hisler ondanmış

Kizlar bisey sorucam epidurali biliyorum da bu spinal nasil bisey tam olarak anlamadim ben? Belden uyusturmuyolar mi yine epiduralden farki ne? Sezaryen icin olani diyorum

100 oldugunda agrim yok denecek kadar az di ama karnim tas gibiydi bide asagi dogru baski hissediyordum ayni andaydi yani

uterus kasilip bebegi asagi ittiriyor oda nst ye yansiyor anladigim kadariyla
bi ara belime agri girdi bakdim nst de bisey yok yokdu

30 a hiç gelmedi ya 0 daydi yada 50 de 100 de
ya hep ya hiç bizde yok oyle ortalarda gezinmek :)))

sirt ustu yatincada insanin beli agriyor yaaa sanci yokken bile

çok şükür canım kızlarımıza maşallah annelerinin sözünü dinliyorlar :)

kızlar 2 saattir belimde sağ tarafta bıçak saplanır gibi ağrı oluyor doğum sancısı böyle olan var mı

Aman birşey desen de umurunda değil ki devlete dayamış ya sırtını bir kere arayıp Bakanlığı şikayet etsen kale de almıyorlar
Olsuun cnm sen hakkini savunda dimi amaa.. bir edersin iki edersin ucuncude kesin bisi yaparlar die dusunuorim

aha benimki yine bi tane 100 luk atti :))) karnim tas gibi olduuu yineee
boyle giderse tatili bulmaz isimiz var valla

benim dr doğum öncesi rutin tahlilleri ve anestezi onayını istedi. sonuçları alınca anesteziye gittim (ayrı bir bölüm) oradaki dr da sonuçlara bakıp onay verdi (acil br sezaryen gerekirse diye istiyorlarmış) epidural normal şu anda dedim bu onay hepsini kapsıyor dedi.

tavsiyelerin için çok sağol canım.
eşim şimdiden pek meraklı kızıyla ilgilenmeye hatta baba kız beni kıskandıracaklarmış(!); ama bakalım doğumdan sonra durumlar ne olacak.

baya yokmuş canım ya benim eşimin ayda 4 nöbeti var, ben de geceleri bunalıyorum yalnız kalınca; önceden böyle değildim yatakta bile yatamıyorum salonda koltukla yarım yamalak uyukluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…