2015 Şubat Anneleri

karnım sert ama uzun zamandır böyle zaten bi değişiklik yok gibi
doguraack olursan dayanilmaz olur sancisi, agrisi
sertlikle agri ayni anda olur
sancin oldugunda nefes alamazsin belin iki buklum olur suphen bile olmaz kesin doguruyorum dersin tecrubesizde olsan :)

doguraack olursan dayanilmaz olur sancisi, agrisi
sertlikle agri ayni anda olur
sancin oldugunda nefes alamazsin belin iki buklum olur suphen bile olmaz kesin doguruyorum dersin tecrubesizde olsan :)
anladım cnm benim şuan hafif hafif oluyor zaten ağrıdıça sertleşme var ama o kadar ben de doğum sancısı daha güçlü olmalı diye düşünüyordum :)

yeb4 spinal anestezide beline katater yerlestirilmiyor etkisi kisa surede basliyor 3 4 saa suruyor... epiduralde etki 15 20 dk basliyor kataterden ilac verildikce uzuyor bu sure ikiside belden bende daha yasamadim ama dr spinali onerdi... bakalim hayirlisi

Insallah canim insallah. Bende bu lohusalikta ins hicbisey takmak istemiyorum tadini cikarip güzel gecirmek istiyorum ins hepimizinki öyle olur.

Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Buarada ablaya çok benziyor bebişin güzel bir kız daha gelmiş:))

Kızlar 15:00 de dogdu poyraz bebek:) 3120 gr. 50 cm.idrar cikisindaki sıkıntı sonda ile bu gecelik bosaltildi.yarin sabah ultrasonla bakilip kan tahlilleri yapilcak.duruma göre cuma günü kucuk bi operasyon yapilip tamamen acilcak belki sunnet de yapilcak.sutum geliyo azcik azcik.ama benim minik uyuyo emmiyo.sagicaz öyle beslicez.simdilik haberler bunlar.

baya yokmuş canım ya benim eşimin ayda 4 nöbeti var, ben de geceleri bunalıyorum yalnız kalınca; önceden böyle değildim yatakta bile yatamıyorum salonda koltukla yarım yamalak uyukluyorum

Evet tatlim ya bosuna dememisler gunduzun şerri gecenin hayrindan iyidir diye. Gece bende nasil uyudugumu bilmiyorum. Bu hafta dogum olana kadar bana nobet vermeyin dicek is yerine ama kabul edeceklerini sanmiyorum.

bi sey olmaz gerci aradigim gibi gelir 15 dakikaya ama iste gece yalniz olmak hele son haftalarda artik insani tedirgin ediyo yasiyosun sende

Ikisi de belden uyusuyo sonucta aralarindaki fark ne acaba. Hani cok acil bi durum olunca spinal olur mesela ama.. hangisi daha iyi kistas ne acaba. Eger sezaryen olursam ben de doktora sorayim anlamadim kafam karisti :/

Benimde yarın sabah randevum profiline baktım sende gurbetciymissin

Geçmiş olsun . İnsanın annesi gibi yok hayatta ... Rabbim anacığına şifa verdsin bellimi olur sen doğurana kadar belki toparlar gelir yanına

Söylediklerinde çok haklısın Bnmki çok şımardi yarın veda ediyorum kendisine =)

Merhaba seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ben bu gün doktora gittim nts ye bağladı sanırım sende gittin ne dedi doktor bende nts de sancin çıktı ve 3 Cm açılma varmış erken mi acaba

Iki oda supurup sildim mutfak dolabi sildim belim koptu yarina da biraz isim kaldi ondan sonra bebisimi rahatlikla bekleyebilirim ama su anda bebis gobek deligimden cikmaya calisiyor delikleri karistirdi zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…