karnım sert ama uzun zamandır böyle zaten bi değişiklik yok gibikarnin da sertlik varmi ?
doguraack olursan dayanilmaz olur sancisi, agrisikarnım sert ama uzun zamandır böyle zaten bi değişiklik yok gibi
anladım cnm benim şuan hafif hafif oluyor zaten ağrıdıça sertleşme var ama o kadar ben de doğum sancısı daha güçlü olmalı diye düşünüyordum :)doguraack olursan dayanilmaz olur sancisi, agrisi
sertlikle agri ayni anda olur
sancin oldugunda nefes alamazsin belin iki buklum olur suphen bile olmaz kesin doguruyorum dersin tecrubesizde olsan :)
Faydam oluyorsa ne mutlu bana. Ilkinde cok sancılı gecti lohusaligim bosuna dar ettim dünyayı o pskolji ile esime de kendime de. Tecrube acı meyvesi tatlidir derler ya benmki biraz o hesap kimsenn hayatinin en güzel en özel günlerini heba etmesini istemem inşallah hepimiz icin en az sıkıntı ile cabucak gecer stresli kısımları
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Buarada ablaya çok benziyor bebişin güzel bir kız daha gelmiş:))Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
baya yokmuş canım ya benim eşimin ayda 4 nöbeti var, ben de geceleri bunalıyorum yalnız kalınca; önceden böyle değildimyatakta bile yatamıyorum salonda koltukla yarım yamalak uyukluyorum
yeb4 spinal anestezide beline katater yerlestirilmiyor etkisi kisa surede basliyor 3 4 saa suruyor... epiduralde etki 15 20 dk basliyor kataterden ilac verildikce uzuyor bu sure ikiside belden bende daha yasamadim ama dr spinali onerdi... bakalim hayirlisi
Benimde yarın sabah randevum profiline baktım sende gurbetciymissin100 oldugunda agrim yok denecek kadar az di ama karnim tas gibiydi bide asagi dogru baski hissediyordum ayni andaydi yani
uterus kasilip bebegi asagi ittiriyor oda nst ye yansiyor anladigim kadariyla
bi ara belime agri girdi bakdim nst de bisey yok yokdu
30 a hiç gelmedi ya 0 daydi yada 50 de 100 de
ya hep ya hiç bizde yok oyle ortalarda gezinmek :)))
sirt ustu yatincada insanin beli agriyor yaaa sanci yokken bile
Evet cnm e vitamini de kapsülEczaneden mi alcm cnm onu
Geçmiş olsun . İnsanın annesi gibi yok hayatta ... Rabbim anacığına şifa verdsin bellimi olur sen doğurana kadar belki toparlar gelir yanınaAynı durumdayız. Bana da destek olacak insanlar var ama yok!
38+3 teyim. Annemin hastalığı tekrarladı iki gün önce tekrar kemoterapi almaya başladı. Ayılıyor bayılıyor kusuyor ishal oluyor. Hastanelik olmuş yine dün akşam.
Moralim çok bozuk yalnız kalmıyım die kv me geldim bugün, burada da hiç rahat edemiyorum. Çok iyiler ama insanın evi gibisi yok, yatak değişince uyunmuyor bir kere.
Evimde en azından iki kişinin bulaşığını topluyorum, burda gelen giden, mutfak işi hiç bitmez. Yan gelip yatamıyorum yardım ediyorum. Hesapta rahat edeyim diye geldim.
Doğumdan sonra da kv en fazla bir hafta kalıp gider. Annem hasta bir yandan onu düşün bir yandan ben bebekle başbaşa kalacağım.
Anneme bakamadığım içinde vicdan azabı çekiyorum. Bir akraba geldi iki gün ilgilenecek. 5-6 aylık hamile olsam tereddütsüz gidicem ama şu an ne dermanım vaaarr ne de psikolojim kaldırıyor artık...
Millet hamileliğinin son haftalarında bile yalnız kalmıyor. Annesine yerleşiyor. Doğum sonrası haftalarca destek alıyor. Bebeği sadece emzirmek için aldım, alt değiştirme üst baş herşeyini haftalarca annem yaptı diyen bir sürü insan tanıyorum. Ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler..
Kendimi geçtim, annem iyi olsun bana muhtaç olmasın başka bir şey istemiyorum artık. İçimi dökesim gelmiş birden...
Söylediklerinde çok haklısın Bnmki çok şımardi yarın veda ediyorum kendisine =)Oy yavrum ya kiyamiom sen yazdikca iyi yapmissin ailene. beklentilerini açıkca söyle özellikle esine de. Eve aldigin kadina karsi da cok yumusak olma lutfen senin onun destegine ihtiyacin var o yuzden o evinin bi çalışanı artik. Fazlasiyla iyi niyetli oldugundan ondan da yapmasi gerekenleri yeternce isteyemeyebilirsn duygusal değil mantikli davran. Bebegin sana ihtiyacı var bunun icin de yükün azalmali. Sadece yemek değil hafif temizlik rutinleri ve bebekle rahat ilglnmen icin gerekli destekleri de saglmasini iste. Kendini önemsemezsen herseyi ustlenirsen o da digerkeri gibi davranir bak eve gelen temizlkci bayan gibi olmasn akibetin.beslnme programini iyi hazırla listele kadina ver malzemeleri temin etsin ki saglikli beslen. Lahana gaz yönünden iyi bi seçim olmams mesela guclenms bunye icin sıkı yemen laxim hamilelkte disardan gecstrdik hep zaten birden cokuyor depolar bak sakin kendni ihmal etme olur mu
Selin hanim nasil iyi mi kuzucuk alistiniz mi
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun...Spinal oldum canım çok rahttım.
Merhaba seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ben bu gün doktora gittim nts ye bağladı sanırım sende gittin ne dedi doktor bende nts de sancin çıktı ve 3 Cm açılma varmış erken mi acabahaftaya da ayni seyleri soylerse dr tam ayni olucaz, aramiz da 10 gun zaten
benim dogurmak gibi bi niyetim yok, acelemde yok ama nst de sancilari gorunce bi garip oldum heveslendim sanki bi kaç saniyeligine her kasilmada :)
ama erken dahaaa bizee ..
Ben de şimdi uyuttum, inş uyuruz 2 saatAnca uyudu benim sipa uykusuz geceler olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?