Benim için sezeryan daha rahat oldu canım. Çünkü benim çatım dar oluyo o yüzden normalde çok zorlanıyorum.
Canım hayırlı olsun gözünuz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBenim için sezeryan daha rahat oldu canım. Çünkü benim çatım dar oluyo o yüzden normalde çok zorlanıyorum.
Gecmis olsun canim.ciddi birsey olmamasina sevindim.Kızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bebeği olanlara hep diyorum ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diye..Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin elim Ayağım titredi resmen.. Yine gitti çalışmaya dinlenme evde biraz dedim islerimi bitirmem lazım dedi dinletemedim bi türlü.. İnşallah Eve erken gelir de içim biraz olsun rahat eder..
Canim yavrularimizin saci dokulse uzuluruz ama kendini cok yipratma cift bez kullanarak kaybolur gider Allahin izniyle...Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Gecmis olsun canim.ciddi birsey olmamasina sevindim.
Ben bi aydan beri krem sürüp masaj yapıyon o kadar sancıya bu çocuk gelmediyse gelmez bacım beklicez yapacak bişey yok
Annelerin hepsi hazir depresyona sokmaya bugun annem dioki cocugun dizlerine yumurta surecekmis akini kemikleri ii olurmus dedim daha logusa olmadan depresyona sokacaksiniz :)) ayy banada sezeryan dese de dogursam yavrumu artik( senin bebisin kanalda ve kanaldami beklioo simdiii ??
Yahu bunlar gormus gecirmis kadin degil mi ust uste gazlı menu hazrliyolar emzikli lohusa kadinatamam bakliyat iyidir faydalidir da erken daha yemen icin. Yesilli sebzeler et suyuna corbalar sebzeli bulgur pilavi yaptir. Her ogunde karisik besleyici salatan olsun protein olsun et kofte vb gibi kan yapsin ki gucun olsun. mutlaka hosaf yaptir yemeklerin yaninda aralarda ic. Kayisi elma incir dut hosafi bunlar sut de yapar. Meyveleri kuru yemislerle ara ogun yap ye. Hatta kuru meyveli kek un helvasi bunun gibi atistirmaliklar hazirlat. Millete sen uymayacaksin ki onlar sana uyacak dogum yapan sensin. yogurdunu ihmal etme icebilirsen boza ic kahvaltida yumurta peynir helva bunlari bol ye. Dereotu ozellikle her daim elinin altinda olsun canim
TMM canımevde yapabileceğin egzersizler var canım nette bak istersen
K. Fasülye yeme canım bebeğe geçer gazı liste hazırla bence hemen
Bak diyorum ya ben de kilolu bebekleri Sevdiğim için çok düştüm üstüne ama alacak bebek alıyo kiloyu biraz bünye meselesi Allah yine de yardımcın olsunValla canim altını aciyorum soğuk ellerle yüzüne bacaklarına dokunuyorum burnunu sikiyorum ama eğer uyumak istiyorsa uyandırmak mümkün olmuyor uyansa da iki çekip bırakıyor..5 dk emerek doyma ihtimali var mı ?içim rahat etmiyor sagdigim sutten veriyorum iyi kilo aldı 3 haftada ama sadece beni emerek de o kiloyu alır miydi acaba merak ediyorum
Valla ben eşim olmadan daraldım dönmek istiyorum artik ama bnm bebis pek gazlı çıktı geceleri hiç uyumuyor gündüz de uyanmiyor uyandırıp emzircem diye canım çıkıyor tek başıma idare edemezsem diye tırsıyorum o yüzden bi süre daha annemin desteğini alayım diyorum..uyandırmak için herşeyi yapıyorum ancak 5 dk emiyor tekrar uyuyor ben de sagip veriyorum uykusunda alıyor biberonu..biberona alissin istemiyorum ama başka da care bulamadım çok stresliyim açıkçası
Gaz yapmayacak Şeyler tüketmelisiniz sende yapmasa da çocukta yapabilir dolmadan biley olmaz diye biliyorumListe var aslında ama malzeme yok dedi kadın böyle pişirdi işte. Ispanak falanyaptırayım. Dolma da olur herhalde di mi?
kuru fasulyeyi kim yaptı yada yapan kişi senin yiyemeyeceğini tahmin etmedimi yahu
canım yeme sakın kuru fasülye selin hanıma yazık
bencede sen en kısa zamanda menü hazırla ona göre yapılsın yemekler
Takvim e göre vaktin var aslında niye bu kadar sıkıldınkorkuyorum doktor zorunlu sezeryana alır çocuğu çeker çocuk yine gelmek istemez saklanır dalağımın böbreğimin arkasına diye
benim annemde geçen hafta yüz örtüsü yaptırıyorum dedi
yüzüne örtülecekmiş bebeğin
neyse tamam dedim karışmayayım
dün aradı ben yüz örtüsünü şuraya söyledim git al ama parasını vermemiştim annem haftaya verecekmiş dersin
yahu huyumu bilir hayatta bi yere parasını vermeden bişey almam bunu bile bile git al ama parasını verme diyor
hadi onada tamam dedim gittim almaya
parasını ödeyecek oldum ne kadar dedim
25 lira dedi kadın
bi görebilirmiyim örtüyü dedim
aman allahım tam bir facia
mendil kadar bile değil heryeri iğne oyası her rengi kullanmışlar
değil bebeğin yüzüne örtmek elime bile almayacağım bişey
şok oldum ama aldım mecburen parayıda ödedim
annem arıyor bugün aldınmı örtüyü diye aldım dedim
parasını ödemedin değilmi diyor
anne beni öğrenemedinmi parasını ödemediğim bişeyi alırmıyım ödedim dedim
tamam madem dedi
daha bebekte çoraptan hariç bişeyi yok
alırım dediği hiçbişeyi almadı yaparım dediklerini yapmadı daha gölge oldu üstüme
ben ona o parayı vereceğime 2 zıbın alırdım hiç değilse kullanırdım
aman neyse yine sinirim zıpladı
evet kuzum benim bebek 6. aydan beri kanalda
kafası çıktı çıkacak ama kemik dar heralde gelemedi bir türlü
Takvim e göre vaktin var aslında niye bu kadar sıkıldın
Ya yedim ama az yedimaslında bakliyat yeme demişlerdi çok üzüldüm bak akşam yemiycem. Eve kadın aldık güya yemek yapsın diye malzeme yok diyor markete gidip almadı Migros'tan sipariş vermem için liste hazırladı alayım bari istediklerini.
Alıştık canım çok tatlı her gece sabahlıyoruz ama yinede güzel.Canım bebiş nasıl alıştınız mı
Sizinkiler kim? Annen baban mı?Yaşlının alınması da pek Nazlı olur yaa. Hep pohpohlanmak isterler. Bizim kadın başladı güya sadece sabah kahvaltısında yardım ediyor gibi bişey oldu. Öğle akşam yemeğini hAzırlıyor üçte gidene kadar bizimkiler yemek yemiyor sonra bulaşıkların toplanması akşam sofranın Hazırlanması derdi yine var. Bu işi düzeltmeliyim. Kadın gitmeden önce Öğlen yemeği yerlerse kadın bulaşıkları toplar bize sadece akşam servis kalır.
Annem de durumu yönetemedi ki oturmuş Kadınla Çene yapıyor o da ara öğün falan hazırlamadı iki gündür. Hatta söylemiştim meyve özellikle incir getir falan dedim. Helva güzel fikir. Sebze yemeği yaptırayım. Hep bana soruyor kadına annem de öyle öyle bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?