- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Alıştık canım çok tatlı her gece sabahlıyoruz ama yinede güzel.
Saol canım inşallah bu hafta dişimi sıkıp bakicam sadece beni emerek ne kdr alacakBak diyorum ya ben de kilolu bebekleri Sevdiğim için çok düştüm üstüne ama alacak bebek alıyo kiloyu biraz bünye meselesi Allah yine de yardımcın olsun
çok geçmis olsun cnaim, Allah beterinden koruusnTeşekküler canım.Allah korumuş 2 m yüksekten düşmüş..
Gecmis olsun Allah korumus Rabbim beterinden korusun...Kızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bebeği olanlara hep diyorum ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diye..Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin elim Ayağım titredi resmen.. Yine gitti çalışmaya dinlenme evde biraz dedim islerimi bitirmem lazım dedi dinletemedim bi türlü.. İnşallah Eve erken gelir de içim biraz olsun rahat eder..
Bu beslenme olayina çok takıldım ablam falan aç çocuk ağlar endiselenme boşuna diyor ama bnmki hiç açlık aglamasi ile uyanmiyorBen de doymuyor diye içim gidiyor mama veriyorum
Hayırlı olsun cnm. Kırmızı noktalar hakkında bilgim yok malesef.Slm arklar çok şükür oğlumuza kavuştuk bugün Rabbim herkese nasip etsin inş...ama çok tedirgin eden bişey var.burnunda ve gözlerinin üzerinde kırmızı lekeler var..bunlarr geçer mi..baya büyükler böle bişey gören oldumu lütfen yardım edin
Hayıelı olsun canım. İnşaAllah en kısa zamanda sıkınntılarınızı atlatırsınızkızar pazar günümü bende bebeğimi kucağıma Aldım Allah'a şükürler olsun ikimizde iyiyiz doğum normaldi. Dikişlerim biraz fazla oturunca biraz güçlük çekiyorum birde biraz emme problemi yaşıyoruz göğüs uçlarım yok ne yapıcam bilmiyorum yara oldu ilk günden garmaston kremini kullanıyorum daha etkili ne olabilir bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah
Evin hanimi sensin misafr gibi duruyorlarsa hic bekleme kadina da patronun sen oldugunu unutturma lutfen. Ikinci gunden boyle yayarsa nerde kaldi destegi sana. Internette de vardir illa ki lohusaliga uygun beslnme listeleri haftalik liste cikar ara öğünler dahil saat koy hatta hazırlasin bizahmet o is icin aldin evine masraf ediyorsan zaruretten keyiften degil sonurmesine izin verme senin canin muhim iyi ol ki rahat ol ki sütun olsun canim.
ispanak pazi cok kacirmamak kaydiyla keteviz yiyebilirsin. Sevmiyordun sanirim ama brokoli haşlayıp limonlasa onu da salata gibi yesen bol vitamin faydali. Mutlaka etli kiymali yemekler yaptir. Mesela manti hem karbonhidrat hem protein hem kalsiyum üçlüsü olarak şahane bir öğün olabilir. Bulgur sütü arttırıyor onu ihmal etme. Kahvaltida mememen de iyi besleyici oluyor. Balik yiyeblirsin haftada iki defa. Kadin alisvers yapmiyorsa da haftalik toptan aldir esine
Çok veçmiş olsun canım. Allah yokluklarını göstermesin. İşe giderken ayetelkürsi okusun kendine eşinKızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bebeği olanlara hep diyorum ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diye..Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin elim Ayağım titredi resmen.. Yine gitti çalışmaya dinlenme evde biraz dedim islerimi bitirmem lazım dedi dinletemedim bi türlü.. İnşallah Eve erken gelir de içim biraz olsun rahat eder..
Sizinkiler kim? Annen baban mı?
Sen mi hizmet ediyorsun?
Ben bugün iyiyim ama yinede masa hazırlayıp kaldırmıyorum iş falanda yapmıyorum.
O saate kadar neden yemiyorlar. O zaman öğlen yemeği yenmesin sabah akşam olsun.
Senin ağrın yok demekki. Ben bir.haftadır oturduğum yerden zor kalkıyordum ve aşırı baskı oluyordu karnında
cok gecmis olsun canim. Allah eslerimizi ve cocuklarimizi korusun.Kızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bizimkiler ıspanak yapıyor,tavuk suyuna çorba, bulgur pilavı falan.Bana beslenme menüsü lazım sanırım. Bugün kuru fasulye pilav yaptı. O da gaz yapar bakliyat yememeliyim di mi? Selinin bugün Kontrolü vardı topuk kanı aldılar elinden de kan aldılar içim gitti yaa
Bende 38+4 de doğum yaptım. 39. Hafta için gün almuştım beklemedi.Selam bende 38-2 deyim doktorum yurtdışına gıttı babası ölmüş... Sakın doğurma bekle beni dedı... İş yspma yat bekle dıyor:)) bakalım bekleyebilecekmi ilk bebeğim 38-3 de gelmişti ... Daha ben çantamı bile hazırlamadım ... Gerçi hersey hazırda bavula konulacak bi terlik kaldı sizler ne tercih Ettınız
Sagmaya alistirma bnce. Az az emse uyanir. Ilk gunlerden sonra 3-5 saat uyumasi normal. Illa 2 saatte emecej diye birsey yok seninki buyudu bence. Doymasini kaka ve cis sayisndan anlarsin. Memende sut varsa emsin ugrassin. Sagmk cok kulfetli. 2 yasa kadar yolu var emzirmenin ama sagmak max 6 ay giderValla canim altını aciyorum soğuk ellerle yüzüne bacaklarına dokunuyorum burnunu sikiyorum ama eğer uyumak istiyorsa uyandırmak mümkün olmuyor uyansa da iki çekip bırakıyor..5 dk emerek doyma ihtimali var mı ?içim rahat etmiyor sagdigim sutten veriyorum iyi kilo aldı 3 haftada ama sadece beni emerek de o kiloyu alır miydi acaba merak ediyorum
Bozma canım. Bak bugün benim ağrım çok az.8 gün oldu. bana majezik verdi ama iki Kez içtim içim rahat etmedi.Ağrım olmaz olur mu kıvranıyorum. Ağlayıp moralimi bozmak istemiyorum ama o durumdayım gerçekten. Bizimkiler dediğim annem babam. Annem de sürekli bana sorup duruyor herşeyi. Akşam yemeği yenecek şu saat oldu hala sofra hazır değil. Ben kalkıp söyliycem illa. Dün de zaten biz odadayken yemişler akşam yemeklerini. Bizi uyuyor sanmışlarinsan akşam yemeği saatinde uyur mu yaw. Uff moralimi bozmamalıyım.
Biliyorum canım zaten sagmak istemiyorum bakalim bu hafta bi takip edicem eğer kilo alımı diğer haftalar gibi güzel olursa içim rahatlicakSagmaya alistirma bnce. Az az emse uyanir. Ilk gunlerden sonra 3-5 saat uyumasi normal. Illa 2 saatte emecej diye birsey yok seninki buyudu bence. Doymasini kaka ve cis sayisndan anlarsin. Memende sut varsa emsin ugrassin. Sagmk cok kulfetli. 2 yasa kadar yolu var emzirmenin ama sagmak max 6 ay gider
Canim ablanlar haklilar benimkide acikyigi icin hic aglamiyor ben uyaninca veriyorum 4 saaye kadar uyuypr hic rahatsiz etmiyorumBu beslenme olayina çok takıldım ablam falan aç çocuk ağlar endiselenme boşuna diyor ama bnmki hiç açlık aglamasi ile uyanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?