2015 Şubat Anneleri

bikaç gündür diş eti kanamalarım başladı fırçalarken farkediyorum 3 gündür süt içmiyordum bu kadar çabuk etki etmez heralde

Gecmis olsun Allah korumus Rabbim beterinden korusun...

çok acayip uykum varr, gozumu zorla açiyorum resmen , insan elinde olmadan gozelri kapanirmi benimki kapaniyor vucudumu kobtrol edemiyorum resmen

biraz uyusam iyi gelir ama çocuklar anne uyuma diye basbaggiriyolar : (

Hayırlı olsun cnm. Kırmızı noktalar hakkında bilgim yok malesef.

Hayıelı olsun canım. İnşaAllah en kısa zamanda sıkınntılarınızı atlatırsınız

Mantı yaptırayım zaten haftanın neredeyse üç günü madodan sipariş veriyoduk. Hem annem de yardım eder yaparlar birlikte. Bulgur da çok iyi fikirmiş. Ya işre bu listeyi annem yapsa da kadına verse ya.

Çok veçmiş olsun canım. Allah yokluklarını göstermesin. İşe giderken ayetelkürsi okusun kendine eşin

Ağrım olmaz olur mu kıvranıyorum. Ağlayıp moralimi bozmak istemiyorum ama o durumdayım gerçekten. Bizimkiler dediğim annem babam. Annem de sürekli bana sorup duruyor herşeyi. Akşam yemeği yenecek şu saat oldu hala sofra hazır değil. Ben kalkıp söyliycem illa. Dün de zaten biz odadayken yemişler akşam yemeklerini. Bizi uyuyor sanmışlar insan akşam yemeği saatinde uyur mu yaw. Uff moralimi bozmamalıyım.

cok gecmis olsun canim. Allah eslerimizi ve cocuklarimizi korusun.

Bana beslenme menüsü lazım sanırım. Bugün kuru fasulye pilav yaptı. O da gaz yapar bakliyat yememeliyim di mi? Selinin bugün Kontrolü vardı topuk kanı aldılar elinden de kan aldılar içim gitti yaa
Bizimkiler ıspanak yapıyor,tavuk suyuna çorba, bulgur pilavı falan.
Ispanak çok iyi geldi benim sisteme.
Her gün değişik bir komposto yapıyorlar.elma,üzüm,dut
Sütü de arttırıyor.
Fikir olsun da bayana söyle diye yazdım.
Artık hamişlerin canı çekmez sanırım.
Onlarda doğursunlar artık.

Bende 38+4 de doğum yaptım. 39. Hafta için gün almuştım beklemedi.
Benim 8. Gün bugün.
Terlik süslü terlik almıştım yünlü ama giyemedim. Hastane odası aşırı sıcak geldi bana ve ter döktüm sürekli
Evden plastik terlik istedim Onları giydim.

Sagmaya alistirma bnce. Az az emse uyanir. Ilk gunlerden sonra 3-5 saat uyumasi normal. Illa 2 saatte emecej diye birsey yok seninki buyudu bence. Doymasini kaka ve cis sayisndan anlarsin. Memende sut varsa emsin ugrassin. Sagmk cok kulfetli. 2 yasa kadar yolu var emzirmenin ama sagmak max 6 ay gider

Bozma canım. Bak bugün benim ağrım çok az.8 gün oldu. bana majezik verdi ama iki Kez içtim içim rahat etmedi.
Sen öyle kalkıp her işe koşunca çevrendekilerde iyi nasıl olsa diye düşünüyor. Yapmıyorlar iş falan.gerçi ağrı gösterilmeeyecek gibi değil.
Bende sabah kahvaltıyı hazırladım. K.valide uyuyordu. Bizimkininde uykusu çok kıymetli.
Yinede bırakmıyorlar. Sen lohusasın iyiyim.diyip iş yaparsın hastanelik olursun diyorlar ondan duruyorum

Biliyorum canım zaten sagmak istemiyorum bakalim bu hafta bi takip edicem eğer kilo alımı diğer haftalar gibi güzel olursa içim rahatlicak

Bu beslenme olayina çok takıldım ablam falan aç çocuk ağlar endiselenme boşuna diyor ama bnmki hiç açlık aglamasi ile uyanmiyor
Canim ablanlar haklilar benimkide acikyigi icin hic aglamiyor ben uyaninca veriyorum 4 saaye kadar uyuypr hic rahatsiz etmiyorum
Masallah 8 gunde 560 gr kilo almisti
Eylul hanim da sariligi atlatti masallah...kilo alisida iyiyse hic dert etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…