Aman Allah korumuş gerçekten. Geçmiş olsun.Kızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bebeği olanlara hep diyorum ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diye..Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin elim Ayağım titredi resmen.. Yine gitti çalışmaya dinlenme evde biraz dedim islerimi bitirmem lazım dedi dinletemedim bi türlü.. İnşallah Eve erken gelir de içim biraz olsun rahat eder..
Canım çok geçmiş olsun . Allah korumuş ya.Teşekküler canım.Allah korumuş 2 m yüksekten düşmüş..
Suan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyorCanim ablanlar haklilar benimkide acikyigi icin hic aglamiyor ben uyaninca veriyorum 4 saaye kadar uyuypr hic rahatsiz etmiyorum
Masallah 8 gunde 560 gr kilo almisti
Eylul hanim da sariligi atlatti masallah...kilo alisida iyiyse hic dert etme...
Bnm kadının yarın son günü . Eşimle konuştum başkasını buldu. Yani ole birine denk geldim ki , anlatsam inanmazsınız =) sen söyle Litchi, bu sefer farklı olsun baştan sıkı tutmak lazımYa yedim ama az yedimaslında bakliyat yeme demişlerdi çok üzüldüm bak akşam yemiycem. Eve kadın aldık güya yemek yapsın diye malzeme yok diyor markete gidip almadı Migros'tan sipariş vermem için liste hazırladı alayım bari istediklerini.
Cok teşekkur ederım deneyeyim bu akşamÇok geçmiş olsun. Kendimin de uyguladığı doktorumun önerdiği şeyi söyleyeyim sana vicks al ve boğazına sür tülbentle sar.
Ara ara sür ve sar öyle kalsın.
Yatmadan önce ayak tabanlarına sür çorap giy yat.
Gece uyandıkça sür boynuna tekrar sar.
Zamanla iyi olduğunu farkedeceksin.
Bana şifa oldu inşallah sana da olur
Şirketlerden falan mı ayarladiniz canim yardımcıları ben de yakında dönmeyi düşünüyorum da ufak ufak araştırSam iyi olacak artıkBnm kadının yarın son günü . Eşimle konuştum başkasını buldu. Yani ole birine denk geldim ki , anlatsam inanmazsınız =) sen söyle Litchi, bu sefer farklı olsun baştan sıkı tutmak lazım
Canim yavrularimizin saci dokulse uzuluruz ama kendini cok yipratma cift bez kullanarak kaybolur gider Allahin izniyle...
Ağrım olmaz olur mu kıvranıyorum. Ağlayıp moralimi bozmak istemiyorum ama o durumdayım gerçekten. Bizimkiler dediğim annem babam. Annem de sürekli bana sorup duruyor herşeyi. Akşam yemeği yenecek şu saat oldu hala sofra hazır değil. Ben kalkıp söyliycem illa. Dün de zaten biz odadayken yemişler akşam yemeklerini. Bizi uyuyor sanmışlarinsan akşam yemeği saatinde uyur mu yaw. Uff moralimi bozmamalıyım.
kilo alimi iyiyse,birak uyusun canimSuan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyor
korkuyorum doktor zorunlu sezeryana alır çocuğu çeker çocuk yine gelmek istemez saklanır dalağımın böbreğimin arkasına diye
benim annemde geçen hafta yüz örtüsü yaptırıyorum dedi
yüzüne örtülecekmiş bebeğin
neyse tamam dedim karışmayayım
dün aradı ben yüz örtüsünü şuraya söyledim git al ama parasını vermemiştim annem haftaya verecekmiş dersin
yahu huyumu bilir hayatta bi yere parasını vermeden bişey almam bunu bile bile git al ama parasını verme diyor
hadi onada tamam dedim gittim almaya
parasını ödeyecek oldum ne kadar dedim
25 lira dedi kadın
bi görebilirmiyim örtüyü dedim
aman allahım tam bir facia
mendil kadar bile değil heryeri iğne oyası her rengi kullanmışlar
değil bebeğin yüzüne örtmek elime bile almayacağım bişey
şok oldum ama aldım mecburen parayıda ödedim
annem arıyor bugün aldınmı örtüyü diye aldım dedim
parasını ödemedin değilmi diyor
anne beni öğrenemedinmi parasını ödemediğim bişeyi alırmıyım ödedim dedim
tamam madem dedi
daha bebekte çoraptan hariç bişeyi yok
alırım dediği hiçbişeyi almadı yaparım dediklerini yapmadı daha gölge oldu üstüme
ben ona o parayı vereceğime 2 zıbın alırdım hiç değilse kullanırdım
aman neyse yine sinirim zıpladı
evet kuzum benim bebek 6. aydan beri kanalda
kafası çıktı çıkacak ama kemik dar heralde gelemedi bir türlü
Geçmiş olsun.Allah korumuş.Kızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bebeği olanlara hep diyorum ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diye..Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin elim Ayağım titredi resmen.. Yine gitti çalışmaya dinlenme evde biraz dedim islerimi bitirmem lazım dedi dinletemedim bi türlü.. İnşallah Eve erken gelir de içim biraz olsun rahat eder..
Gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsinkızar pazar günümü bende bebeğimi kucağıma Aldım Allah'a şükürler olsun ikimizde iyiyiz doğum normaldi. Dikişlerim biraz fazla oturunca biraz güçlük çekiyorum birde biraz emme problemi yaşıyoruz göğüs uçlarım yok ne yapıcam bilmiyorum yara oldu ilk günden garmaston kremini kullanıyorum daha etkili ne olabilir bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah
Hadi ya benimkide kanaldaydi hep dogum tehlikesi vardi kanaldan cikti sonra geri kanala girmio simdi.. benim annemde yapmis o yuz ortulerinden kenarina igne oyasi yaptirmis falan biri geldimi yuzunu ortecekmisimde nazar degmeyecekmis.. bide ona benzer agiz bezi yaptirmis tulbentlerden sinir oluorum koca kari seyleri yaa off kv de de ayni annemin kafasindan benim kararlarima ssaygi duymuyorlar hep bildiklerini okuyorlar biktim valla hemen dogsada 40i ciksa ellerini ayaklarini cekseler üstümdenkorkuyorum doktor zorunlu sezeryana alır çocuğu çeker çocuk yine gelmek istemez saklanır dalağımın böbreğimin arkasına diye
benim annemde geçen hafta yüz örtüsü yaptırıyorum dedi
yüzüne örtülecekmiş bebeğin
neyse tamam dedim karışmayayım
dün aradı ben yüz örtüsünü şuraya söyledim git al ama parasını vermemiştim annem haftaya verecekmiş dersin
yahu huyumu bilir hayatta bi yere parasını vermeden bişey almam bunu bile bile git al ama parasını verme diyor
hadi onada tamam dedim gittim almaya
parasını ödeyecek oldum ne kadar dedim
25 lira dedi kadın
bi görebilirmiyim örtüyü dedim
aman allahım tam bir facia
mendil kadar bile değil heryeri iğne oyası her rengi kullanmışlar
değil bebeğin yüzüne örtmek elime bile almayacağım bişey
şok oldum ama aldım mecburen parayıda ödedim
annem arıyor bugün aldınmı örtüyü diye aldım dedim
parasını ödemedin değilmi diyor
anne beni öğrenemedinmi parasını ödemediğim bişeyi alırmıyım ödedim dedim
tamam madem dedi
daha bebekte çoraptan hariç bişeyi yok
alırım dediği hiçbişeyi almadı yaparım dediklerini yapmadı daha gölge oldu üstüme
ben ona o parayı vereceğime 2 zıbın alırdım hiç değilse kullanırdım
aman neyse yine sinirim zıpladı
evet kuzum benim bebek 6. aydan beri kanalda
kafası çıktı çıkacak ama kemik dar heralde gelemedi bir türlü
Oh misss bol bol sut olsun insallah....Bizimkiler ıspanak yapıyor,tavuk suyuna çorba, bulgur pilavı falan.
Ispanak çok iyi geldi benim sisteme.
Her gün değişik bir komposto yapıyorlar.elma,üzüm,dut
Sütü de arttırıyor.
Fikir olsun da bayana söyle diye yazdım.
Artık hamişlerin canı çekmez sanırım.
Onlarda doğursunlar artık.
limon da sIKSAYDIN :))Ay canim da bi pirasa cekti ki dayanamayip yaptim ohh misss...
Annene çok şaşırıyorum, gerçi benim annemde başka alem.
Ve Doğurtturmayan Allah doğurtturmuyor işte. örnek sen ve ben.. erken doğum tehlikem vardı ama bebek kanalda değildi, birden pat diye 8 cm lik açılma. Rabbim böyle istedi demekki.
Kilo alımı iyi de işte ben hep 3 saatte bi uyandırıp önce emziriyor sonra da sagip verdigim sütle takviye yapıyorum onları yapmadan kilo alımı nasıl olcak bilemiyorum yoksa varsın uyusun tabi bnm de kendime ayıracak vaktim oluyor hemkilo alimi iyiyse,birak uyusun canim
uykuda onemli bi ihatiyaç bebek için en az kadar sut kadar gerekli
yakinda o kaadr uzun uyumaz zaten merak etme : ) bu gunlerin kiymetini bil ..Kilo alımı iyi de işte ben hep 3 saatte bi uyandırıp önce emziriyor sonra da sagip verdigim sütle takviye yapıyorum onları yapmadan kilo alımı nasıl olcak bilemiyorum yoksa varsın uyusun tabi bnm de kendime ayıracak vaktim oluyor hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?