2015 Şubat Anneleri

Aman Allah korumuş gerçekten. Geçmiş olsun.
Siz bir okutun kendinizi.

Canim ablanlar haklilar benimkide acikyigi icin hic aglamiyor ben uyaninca veriyorum 4 saaye kadar uyuypr hic rahatsiz etmiyorum
Masallah 8 gunde 560 gr kilo almisti
Eylul hanim da sariligi atlatti masallah...kilo alisida iyiyse hic dert etme...
Suan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyor

Bnm kadının yarın son günü . Eşimle konuştum başkasını buldu. Yani ole birine denk geldim ki , anlatsam inanmazsınız =) sen söyle Litchi, bu sefer farklı olsun baştan sıkı tutmak lazım

Cok teşekkur ederım deneyeyim bu akşam

Bnm kadının yarın son günü . Eşimle konuştum başkasını buldu. Yani ole birine denk geldim ki , anlatsam inanmazsınız =) sen söyle Litchi, bu sefer farklı olsun baştan sıkı tutmak lazım
Şirketlerden falan mı ayarladiniz canim yardımcıları ben de yakında dönmeyi düşünüyorum da ufak ufak araştırSam iyi olacak artık

Canim yavrularimizin saci dokulse uzuluruz ama kendini cok yipratma cift bez kullanarak kaybolur gider Allahin izniyle...

iki günde iki kilo vermişim üzüntüden Hamd olsun yine de Rabbime, geçecek inşallah. normalde alfa değeri 60 olması gerekirken bizim 58 çıktı tek tarafta doktor az bir şey dedi.

Rabbim tez zamanda sagligina kavusyursun insallah...
benim annemde yakin diye yemek yapmmaya gelmisti o anerde bu nerde yok ne yapiyim nasil yapiyim anlatana kadar kalkar yaparim ben iyiyim dedim kendim hallettim sonrasinda... yahu bir sabah cay koyacak suyinu ne kadar koyim icine ne kadar cay atayim ocagin hangi gozunde kaynatiyim annecay koyacaksin alt tarafi dedim kendi evinde nasil yapiyorsan burdada aynini yap sorma dedim.... 1 sabah kahvaltisi 2 aksam yemeginden sonra yollarimizi ayirdik

Suan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyor
kilo alimi iyiyse,birak uyusun canim
uykuda onemli bi ihatiyaç bebek için en az kadar sut kadar gerekli

Annene çok şaşırıyorum, gerçi benim annemde başka alem.
Ve Doğurtturmayan Allah doğurtturmuyor işte. örnek sen ve ben.. erken doğum tehlikem vardı ama bebek kanalda değildi, birden pat diye 8 cm lik açılma. Rabbim böyle istedi demekki.

Geçmiş olsun.Allah korumuş.
Gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Hadi ya benimkide kanaldaydi hep dogum tehlikesi vardi kanaldan cikti sonra geri kanala girmio simdi.. benim annemde yapmis o yuz ortulerinden kenarina igne oyasi yaptirmis falan biri geldimi yuzunu ortecekmisimde nazar degmeyecekmis.. bide ona benzer agiz bezi yaptirmis tulbentlerden sinir oluorum koca kari seyleri yaa off kv de de ayni annemin kafasindan benim kararlarima ssaygi duymuyorlar hep bildiklerini okuyorlar biktim valla hemen dogsada 40i ciksa ellerini ayaklarini cekseler üstümden

Oh misss bol bol sut olsun insallah....
Bende yimurtali ispanakla hengel (kars yemegi ) yaptim yogurt la yedik afiyetle...

Bugun dr a gıttım yıne devlet hastanesındekı gıttıgım dr a kılolu olması sezeryan sebebı mı dedım hayır degıl dedı kafı capı 9.5 cm miş peki bu normal doguma engel mi dedım olabılır ama bı bakmamız lazım catına dedi.normalde dogum gelene kadar bakma geregı duymuomus catıya son dogum zamanı bakıomus ama sana haftaya geldıgınde bakalım o zaman dedi daha kafa capı buyurmu dedım ama cevap olarak ne dedı hatırlamıorum kafam bi dunya he bıde nst de sancım fılan cıkmadı henuz.belirsizlik zor.bide catı muayenesını hem ıstıorum hemde tırsıorum malum vajınusmus gecmısım vardı atlattım ondan sonra muayene fılanda oldum bı kac kre ama hamılelıkte hıc alttan muayene olmadım henuz salı gunü kısmetse olcm ınsallah umarım sacma sapan bagırıpda dru zorlamam sımdıden dusunuorumm

evet aynen öyle rabbim hayırlısını versin diyorum artık
hakikaten korkuyorum ama doğum sonrası depresyonundan
çünkü annemin huyunu biliyorum
geçen doktor yatacaksın dediğinde geldi 1 hafta
yine Allah razı olsun yardım etti
ama ben yapmadan bişey yapmadı anne şu yapılacak diyorum oturuyor hergün bir yeri ağrıyor
kalktım kendi temizliğimi kendim yaptım öylelikle yaptı
o mu bana baktı ben mi ona baktım bilmiyorum
şimdide arıyor hergün geleyim diye
yok diyorum ağrım sızım yok iyiyim gelme
saçımı yoldurdu geçen sefer
herkese herşeye mana bulur
şimdiden stres aldı

kilo alimi iyiyse,birak uyusun canim
uykuda onemli bi ihatiyaç bebek için en az kadar sut kadar gerekli
Kilo alımı iyi de işte ben hep 3 saatte bi uyandırıp önce emziriyor sonra da sagip verdigim sütle takviye yapıyorum onları yapmadan kilo alımı nasıl olcak bilemiyorum yoksa varsın uyusun tabi bnm de kendime ayıracak vaktim oluyor hem

sizin bakicilari okudukça yalniz oldugum için halime sukredicem yawss
en iyisi ben doktorlarla konusyyumda beni 1 hafta çiakrmsinlar hstaneden eve kim gelip yemek yapicak

esime de geecn gun ne halin varsa gor dedim kendi çocuklarinla naparsan yapp
dusun dusun bi hal oldum yaa adamin umrunda deil o gun gelsin bakariz diyor .. kazik akadar adam, koca iki çocuk baslarinin çarelerine bakarlar herhalde 4-5 gun ..

yakinda o kaadr uzun uyumaz zaten merak etme : ) bu gunlerin kiymetini bil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…