2015 Şubat Anneleri

Oh misss bol bol sut olsun insallah....
Bende yimurtali ispanakla hengel (kars yemegi ) yaptim yogurt la yedik afiyetle...
hengel ne sekerim , google a abkdim ama tam anlayaamdim çok resim var , manti gibi biseymi
hamurunu kendinmi yptin ?

yakinda o kaadr uzun uyumaz zaten merak etme : ) bu gunlerin kiymetini bil ..
Eşim de herkes bebeğim uyusun diye dertlenir sen uyansin diye dertleniyorsun diyor bana :) uzun uzun emip uyusa sıkıntı yapmicm da az emıp çok uyuması canımı sıkıyor işte

Eşim de herkes bebeğim uyusun diye dertlenir sen uyansin diye dertleniyorsun diyor bana :) uzun uzun emip uyusa sıkıntı yapmicm da az emıp çok uyuması canımı sıkıyor işte
1 aylik oldunuzmu ?
hizli çekiyorsa doyyodur, memeyi nasil birakiyor,uyyami kaliyor diliyle ittiiryormu?

ah seninki yine bişeyler yapma telaşında
bana nevresim takımı yaptıracağım dedi yaptırmadı
ablam olsun banada bornoz alacaktı hala alacak diyor kızı 6 yaşında
battaniye alacağım diyordu
anne kayınvalidem aldı zaten 4 tane battaniye var sen başka bişey al dedim
aman iyi almıyorum bişey dedi çekildi kenara
bişey eksik desem söyle kayınvalidene alsın diyor
geçen gün ablama göstermiş almak istediği battaniyeyi
ablamda bundan yok onda beşik için onunkiler al madem bunu demiş
alamam şimdi doğsunda sonra alırız diyormuş
ay istemem dedim ablama şimdi alır 40 sene söyler aldım diye
3 tane patik çorap aldı 1,5 liraya onları söyleyip duruyor
yüz örtüsü bişeye benzemiyor ben hayatta örtmem onu çocuğun yüzüne
zaten ablama sordum hastaneye giderken falan mikrop kapmasın diye örterler dedi

kayınvalidem doğmamış bebeğe mevlüt takımını bile düşünüyor daha ne yapsın kadın
onun hakkını ödeyemem asla
hatta annemin büyük olay çıkarmayacağını bilsem diyeceğim kayınvalidem kalsın yanımda diye

ablama bugün dedim inşallah sen izindeyken doğururum yoksa ben depresyona girerim kesin diye

bazen çok mu söyleniyorum ben mi abartıyorum diyorum ama öz annesi tarafından üvey evlat muamelesi görmek insanın canını acıtıyor

Suan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyor
Maksimum 15 dakika emiyo..
Ama masallah sutum cok iyi her cekisinde yutkunuyor yani aktif emiyor uyuyunca devam etmiyorum sonra cok baglaniyorlar memeye.
Ama sagip veriyorsan yarim saatte sagdigin sutu bebisin 10 dk emer...
dun disimin dolgusu dustugu icin tekrar yaptirdim igne vurulucam diye 2 gun sut sagdim da canim cikti

annemde ben olmadan bişey yapamıyor
şimdilik mutfağa beraber giriyoruz
doğumdan sonra ne olacak az çok tahmin ediyorum
eli ayağına dolaşır mecbur ben kalkarım
dolaba hazır bişeyler yaptık koyduk onları pişirir artık
yinede allah başlarımızdan eksik etmesin anne gibisi yok

iki günde iki kilo vermişim üzüntüden Hamd olsun yine de Rabbime, geçecek inşallah. normalde alfa değeri 60 olması gerekirken bizim 58 çıktı tek tarafta doktor az bir şey dedi.
Komsumun torununda cok oleri duzeyde kalca cikigi vardi bezinin ustunden birsey giydirdiler1 yil masallah sadece 1,5 yasinda yurudu su an cok iyi hic bisey kalmadi ki seninki cok azmis yok gibi birsey bagla bezini bidahaki kontrolde biseyi kalmaz Allahin izniyle

bazen çok mu söyleniyorum ben mi abartıyorum diyorum ama öz annesi tarafından üvey evlat muamelesi görmek insanın canını acıtıyor
Yok canim ben seni anliyorum icini dokuyorsun

benim 15 yillik bir arkadasim var her gun geldi hep biseyler yapip getirdi sagolsun ona icimi doktum anneme olan sitemimden bahsettim 15 yildir hic bahsetmemisim sasirdi ama hak verdi demek cok dolmusum artik icime sigmamis anlat rahatla sende bacim...

Ah canım birebir aynı. Bana dr asla biberonla verme dedi enjektörle veriyorum çok zor oluyor.
Başka hem emziren hem biberon kullanan var mı?

bende size anlatabiliyorum zaten birde ablamla dertleşiyoruz

insan torununa bakmak için para istermi
bana çalışırken demiştim sen bakarsın başkasına güvenemem diye
sigortamı ödersen bakarım dedi
şaka yapıyor sandım istediğin sigorta olsun öderiz dedim
meğer ciddiymiş
geçen gün ablamın yanında sigortamı ödeyeceksinya falan diye konusunu açtı
ben işi bırakacağım kendim bakacağım dedim bozuldu
kaç defa sordu ödemeyecekmisin diye
en sonunda seninkini ödeyeceğime kendi sigortamı öderim çocuğumlada kendim ilgilenirim dedim
eniştem ablama demiş benim çocuğuma sigortalarını ödemedim diyemi bakmadılar karda kışta el kadar çocuğu elaleme bıraktık eğer öyle bişey yaparlarsa bidaha kapılarını açmam demiş
haklı sonuna kadar dedim ablama

ihtiyacı olsa tamam diyeceğimde ihtiyacıda yok

1 aylik oldunuzmu ?
hizli çekiyorsa doyyodur, memeyi nasil birakiyor,uyyami kaliyor diliyle ittiiryormu?
Haftaya ptesi 1 ay doluyor :) 5 dk emiyor ama aktif emiyor oyalanmiyor memede :) çoğu zaman uyuyakaliyor ben çıkarıyorum agzindan.. eğer emzirdigim anda gazı gelirse o zaman diliyle itip bırakıyor

Sagmak bana da işkence gibi geliyor artık sağmayı bırakmak istiyorum ama her defasında tek göğsümü alıyor diğerini emzirene kdr çok rahatsız oluyorum sagmasam akiyor..5 yaşındaki yigenim bile eylule uykucu şirin diyor :) çocuk her geldiğinde uyuyor görüyor :)

Haftaya ptesi 1 ay doluyor :) 5 dk emiyor ama aktif emiyor oyalanmiyor memede :) çoğu zaman uyuyakaliyor ben çıkarıyorum agzindan.. eğer emzirdigim anda gazı gelirse o zaman diliyle itip bırakıyor
guçlu emiyorsa 5 dk da dunyanin sutunu çekiyodur o
gireni olçemiyorsan çikani olçeceksin, yani bezlerini tartmayi dene 24 saaatde ne kadr emdigini gorursun
senin sagdigina benzemeez onun emmesi kaç katini çekiyodur : )))

Ah canım birebir aynı. Bana dr asla biberonla verme dedi enjektörle veriyorum çok zor oluyor.
Başka hem emziren hem biberon kullanan var mı?
Ben de korkuyorum biberona alisir kalır da memeyi tamamen reddedermi diye ama bnmki artık büyüdü 70 cc falan alıyor biberonla onu enjektörle nasıl vereyim..her sabah kalkıp bgn sadece emzircem diyorum en fazla 3.öğünde dayanamayıp veriyorum biberonu sanki aç kalacak ama uyanmicak büyüyemicek gibi geliyor offff valla çok gerdi beni bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…