hengel ne sekerim , google a abkdim ama tam anlayaamdim çok resim var , manti gibi biseymiOh misss bol bol sut olsun insallah....
Bende yimurtali ispanakla hengel (kars yemegi ) yaptim yogurt la yedik afiyetle...
Eşim de herkes bebeğim uyusun diye dertlenir sen uyansin diye dertleniyorsun diyor bana :) uzun uzun emip uyusa sıkıntı yapmicm da az emıp çok uyuması canımı sıkıyor işteyakinda o kaadr uzun uyumaz zaten merak etme : ) bu gunlerin kiymetini bil ..
1 aylik oldunuzmu ?Eşim de herkes bebeğim uyusun diye dertlenir sen uyansin diye dertleniyorsun diyor bana :) uzun uzun emip uyusa sıkıntı yapmicm da az emıp çok uyuması canımı sıkıyor işte
Hadi ya benimkide kanaldaydi hep dogum tehlikesi vardi kanaldan cikti sonra geri kanala girmio simdi.. benim annemde yapmis o yuz ortulerinden kenarina igne oyasi yaptirmis falan biri geldimi yuzunu ortecekmisimde nazar degmeyecekmis.. bide ona benzer agiz bezi yaptirmis tulbentlerden sinir oluorum koca kari seyleri yaa off kv de de ayni annemin kafasindan benim kararlarima ssaygi duymuyorlar hep bildiklerini okuyorlar biktim valla hemen dogsada 40i ciksa ellerini ayaklarini cekseler üstümden
Maksimum 15 dakika emiyo..Suan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyor
yapı meselesi olabilir mi bende bazen görüyorum böyle anneler varbazen çok mu söyleniyorum ben mi abartıyorum diyorum ama öz annesi tarafından üvey evlat muamelesi görmek insanın canını acıtıyor
Komsumun torununda cok oleri duzeyde kalca cikigi vardi bezinin ustunden birsey giydirdiler1 yil masallah sadece 1,5 yasinda yurudu su an cok iyi hic bisey kalmadi ki seninki cok azmis yok gibi birsey bagla bezini bidahaki kontrolde biseyi kalmaz Allahin izniyleiki günde iki kilo vermişim üzüntüdenHamd olsun yine de Rabbime, geçecek inşallah. normalde alfa değeri 60 olması gerekirken bizim 58 çıktı tek tarafta doktor az bir şey dedi.
yapı meselesi olabilir mi bende bazen görüyorum böyle anneler var
yaşlı mı canımnormalde böyle değildi ben evlendikten sonra çok değişti herşeyi kıskanır oldu bizden
ben nişan sürecimden anlatmaya bi başlasam kesin üveysin dersiniz
Yok canim ben seni anliyorum icini dokuyorsunbazen çok mu söyleniyorum ben mi abartıyorum diyorum ama öz annesi tarafından üvey evlat muamelesi görmek insanın canını acıtıyor
yaşlı mı canım
yaş ilerledikçe çocuklaşıyorlar alınganlık, unutkanlık değişik tripler falan
Ah canım birebir aynı. Bana dr asla biberonla verme dedi enjektörle veriyorum çok zor oluyor.Valla ben eşim olmadan daraldım dönmek istiyorum artik ama bnm bebis pek gazlı çıktı geceleri hiç uyumuyor gündüz de uyanmiyor uyandırıp emzircem diye canım çıkıyor tek başıma idare edemezsem diye tırsıyorum o yüzden bi süre daha annemin desteğini alayım diyorum..uyandırmak için herşeyi yapıyorum ancak 5 dk emiyor tekrar uyuyor ben de sagip veriyorum uykusunda alıyor biberonu..biberona alissin istemiyorum ama başka da care bulamadım çok stresliyim açıkçası
Yok canim ben seni anliyorum icini dokuyorsun
benim 15 yillik bir arkadasim var her gun geldi hep biseyler yapip getirdi sagolsun ona icimi doktum anneme olan sitemimden bahsettim 15 yildir hic bahsetmemisim sasirdi ama hak verdi demek cok dolmusum artik icime sigmamis anlat rahatla sende bacim...
Haftaya ptesi 1 ay doluyor :) 5 dk emiyor ama aktif emiyor oyalanmiyor memede :) çoğu zaman uyuyakaliyor ben çıkarıyorum agzindan.. eğer emzirdigim anda gazı gelirse o zaman diliyle itip bırakıyor1 aylik oldunuzmu ?
hizli çekiyorsa doyyodur, memeyi nasil birakiyor,uyyami kaliyor diliyle ittiiryormu?
Sagmak bana da işkence gibi geliyor artık sağmayı bırakmak istiyorum ama her defasında tek göğsümü alıyor diğerini emzirene kdr çok rahatsız oluyorum sagmasam akiyor..5 yaşındaki yigenim bile eylule uykucu şirin diyor :) çocuk her geldiğinde uyuyor görüyor :)Maksimum 15 dakika emiyo..
Ama masallah sutum cok iyi her cekisinde yutkunuyor yani aktif emiyor uyuyunca devam etmiyorum sonra cok baglaniyorlar memeye.
Ama sagip veriyorsan yarim saatte sagdigin sutu bebisin 10 dk emer...
dun disimin dolgusu dustugu icin tekrar yaptirdim igne vurulucam diye 2 gun sut sagdim da canim cikti
guçlu emiyorsa 5 dk da dunyanin sutunu çekiyodur oHaftaya ptesi 1 ay doluyor :) 5 dk emiyor ama aktif emiyor oyalanmiyor memede :) çoğu zaman uyuyakaliyor ben çıkarıyorum agzindan.. eğer emzirdigim anda gazı gelirse o zaman diliyle itip bırakıyor
Ben de korkuyorum biberona alisir kalır da memeyi tamamen reddedermi diye ama bnmki artık büyüdü 70 cc falan alıyor biberonla onu enjektörle nasıl vereyim..her sabah kalkıp bgn sadece emzircem diyorum en fazla 3.öğünde dayanamayıp veriyorum biberonu sanki aç kalacak ama uyanmicak büyüyemicek gibi geliyor offff valla çok gerdi beni bu konuAh canım birebir aynı. Bana dr asla biberonla verme dedi enjektörle veriyorum çok zor oluyor.
Başka hem emziren hem biberon kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?