Ciddi misin ya ben de makine daha güçlü çekıyordur 20 dk da sagdigim sütü bu çocuk 5 dk da nasıl çeker diyorum :)) makineye güvendiğim kdr bebisime guvenmiyormusum demek :) oy canim yavrum gidip alnından opucem valla :)guçlu emiyorsa 5 dk da dunyanin sutunu çekiyodur o
gireni olçemiyorsan çikani olçeceksin, yani bezlerini tartmayi dene 24 saaatde ne kadr emdigini gorursun
senin sagdigina benzemeez onun emmesi kaç katini çekiyodur : )))
Of kac yaşında adam küçücük cocukla didisip duruyor çocukla cocuk oluyor sonra inatlasip hırçınlasinca da büyük insan gibi cocuga kızıp küsüyoryeminle delircem artık bi cocugu rahat biraksa o da oyun sanip inatlasmyacak belki dedeyle ama nerdee anladim ki hastaliklar insanlara evrim gecrtiyormus bir aydir burdayim nerdeyse sanırsıniz Asır gecti kafam ruhum goturmuyor artik
Ben de korkuyorum biberona alisir kalır da memeyi tamamen reddedermi diye ama bnmki artık büyüdü 70 cc falan alıyor biberonla onu enjektörle nasıl vereyim..her sabah kalkıp bgn sadece emzircem diyorum en fazla 3.öğünde dayanamayıp veriyorum biberonu sanki aç kalacak ama uyanmicak büyüyemicek gibi geliyor offff valla çok gerdi beni bu konu
Offf eşim canım eşimev üstünde ev olmaz lafını sonuna kadar yaşıyoruz hepimiz
ne biz onlarda yapabiliyoruz ne onlar bizde
herkesin rahatı kendi evinde oluyor eşiyle çocuklarıyla oluyor
Ciddi misin ya ben de makine daha güçlü çekıyordur 20 dk da sagdigim sütü bu çocuk 5 dk da nasıl çeker diyorum :)) makineye güvendiğim kdr bebisime guvenmiyormusum demek :) oy canim yavrum gidip alnından opucem valla :)
Offf eşim canım eşimdaha dün gitti sanki yil oldu
annenizle olan biteni kocaalriniza demeyin canim yaabende size anlatabiliyorum zaten birde ablamla dertleşiyoruz
insan torununa bakmak için para istermi
bana çalışırken demiştim sen bakarsın başkasına güvenemem diye
sigortamı ödersen bakarım dedi
şaka yapıyor sandım istediğin sigorta olsun öderiz dedim
meğer ciddiymiş
geçen gün ablamın yanında sigortamı ödeyeceksinya falan diye konusunu açtı
ben işi bırakacağım kendim bakacağım dedim bozuldu
kaç defa sordu ödemeyecekmisin diye
en sonunda seninkini ödeyeceğime kendi sigortamı öderim çocuğumlada kendim ilgilenirim dedim
eniştem ablama demiş benim çocuğuma sigortalarını ödemedim diyemi bakmadılar karda kışta el kadar çocuğu elaleme bıraktık eğer öyle bişey yaparlarsa bidaha kapılarını açmam demiş
haklı sonuna kadar dedim ablama
ihtiyacı olsa tamam diyeceğimde ihtiyacıda yok
Allah yardimcin olsun canimKizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
ev üstünde ev olmaz lafını sonuna kadar yaşıyoruz hepimiz
ne biz onlarda yapabiliyoruz ne onlar bizde
herkesin rahatı kendi evinde oluyor eşiyle çocuklarıyla oluyor
hehhe tabiki çeker canim, makineden çikan sutmu saniyorsun sen :)))))Ciddi misin ya ben de makine daha güçlü çekıyordur 20 dk da sagdigim sütü bu çocuk 5 dk da nasıl çeker diyorum :)) makineye güvendiğim kdr bebisime guvenmiyormusum demek :) oy canim yavrum gidip alnından opucem valla :)
Ya eşim dedi çok takıyorsan getireyim bebek tartısi diye de ben her öğün olcerim evde tartı olsa diye istemedim :))) öyle saykoya bağladım bu konuyu :)) emzirmek bnm gibi garantici bi insan için çok zor :)) ne aldığını gözümle görünce rahatliyorum :) keşke şeffaf bi memem olsaydı da ne emiyor görseydim :)Canim sarılığı atlattiktan sonra ac kalsa uyanmamazlik etmez merak etme uyanir illa ki. Ki cc miktariniz artmis biraz aralığı o belirlesin ki aclik suresini de olcmus ol hem bu sekilde acikmasina da firsat vermedigin icin fark edip duzen oturtamazsn. Biberon kolaylrna geliyor bu bi gerçek takviye olsun derken emen cocugu memeden uzaklstrmamsk lazim. Cok kafana takliyorsa eve bebek tartsi al ebebekte vardi bi zaman sık tarti ile sadece emzrme ile kilo alimini takip et ki bu yolu da cok tavsye etmem esasen pskopata bagliyon biyerden sonra cunku
evet aynen öyle rabbim hayırlısını versin diyorum artık
hakikaten korkuyorum ama doğum sonrası depresyonundan
çünkü annemin huyunu biliyorum
geçen doktor yatacaksın dediğinde geldi 1 hafta
yine Allah razı olsun yardım etti
ama ben yapmadan bişey yapmadı anne şu yapılacak diyorum oturuyor hergün bir yeri ağrıyor
kalktım kendi temizliğimi kendim yaptım öylelikle yaptı
o mu bana baktı ben mi ona baktım bilmiyorum
şimdide arıyor hergün geleyim diye
yok diyorum ağrım sızım yok iyiyim gelme
saçımı yoldurdu geçen sefer
herkese herşeye mana bulur
şimdiden stres aldı
Meme basını uyarınca oksitosin hormonu salgılanır . Oksitosin de açılma saglar sancıları azaltır ... Krem olarakta yumuşatsın diye dedım herhangi bir krem olurmeme başına krem sürmek neye iyi geliyor
nasıl krem olacak
ben duşta keseyle masaj yapıyorum faydası olurmu
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
meme başına krem sürmek neye iyi geliyor
nasıl krem olacak
ben duşta keseyle masaj yapıyorum faydası olurmu
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Ay saol canım ya guveniyorm artık minik kuzuma o 5 dk diyorsa 5 dk yeterlidir :))Yok kesinlikle yaniliyorsun makine sut kanallarini uyarmiyor olani birikeni cekiyor. Bebek emerse daha cok akıs saglaniyor canim bebegin emiyorsa guven ona yeterli.miktari aliyodur emmesi devamliligi da sagliyor hem
Komsumun torununda cok oleri duzeyde kalca cikigi vardi
bezinin ustunden birsey giydirdiler1 yil masallah sadece 1,5 yasinda yurudu su an cok iyi hic bisey kalmadi ki seninki cok azmis yok gibi birsey bagla bezini bidahaki kontrolde biseyi kalmaz Allahin izniyle
Doğuracaksın demek .... Enerji gelirmiş doğuma yakınGene geldi enerji Üstüme amuda kalkasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?