2015 Şubat Anneleri

Of kac yaşında adam küçücük cocukla didisip duruyor çocukla cocuk oluyor sonra inatlasip hırçınlasinca da büyük insan gibi cocuga kızıp küsüyor yeminle delircem artık bi cocugu rahat biraksa o da oyun sanip inatlasmyacak belki dedeyle ama nerdee anladim ki hastaliklar insanlara evrim gecrtiyormusbir aydir burdayim nerdeyse sanırsıniz Asır gecti kafam ruhum goturmuyor artik

guçlu emiyorsa 5 dk da dunyanin sutunu çekiyodur o
gireni olçemiyorsan çikani olçeceksin, yani bezlerini tartmayi dene 24 saaatde ne kadr emdigini gorursun
senin sagdigina benzemeez onun emmesi kaç katini çekiyodur : )))
Ciddi misin ya ben de makine daha güçlü çekıyordur 20 dk da sagdigim sütü bu çocuk 5 dk da nasıl çeker diyorum :)) makineye güvendiğim kdr bebisime guvenmiyormusum demek :) oy canim yavrum gidip alnından opucem valla :)

ev üstünde ev olmaz lafını sonuna kadar yaşıyoruz hepimiz
ne biz onlarda yapabiliyoruz ne onlar bizde
herkesin rahatı kendi evinde oluyor eşiyle çocuklarıyla oluyor

Canim sarılığı atlattiktan sonra ac kalsa uyanmamazlik etmez merak etme uyanir illa ki. Ki cc miktariniz artmis biraz aralığı o belirlesin ki aclik suresini de olcmus ol hem bu sekilde acikmasina da firsat vermedigin icin fark edip duzen oturtamazsn. Biberon kolaylrna geliyor bu bi gerçek takviye olsun derken emen cocugu memeden uzaklstrmamsk lazim. Cok kafana takliyorsa eve bebek tartsi al ebebekte vardi bi zaman sık tarti ile sadece emzrme ile kilo alimini takip et ki bu yolu da cok tavsye etmem esasen pskopata bagliyon biyerden sonra cunku

Yok kesinlikle yaniliyorsun makine sut kanallarini uyarmiyor olani birikeni cekiyor. Bebek emerse daha cok akıs saglaniyor canim bebegin emiyorsa guven ona yeterli.miktari aliyodur emmesi devamliligi da sagliyor hem

annenizle olan biteni kocaalriniza demeyin canim yaa
el oglu napar eder onunuze koyar birgun

hehhe tabiki çeker canim, makineden çikan sutmu saniyorsun sen :)))))

Ya eşim dedi çok takıyorsan getireyim bebek tartısi diye de ben her öğün olcerim evde tartı olsa diye istemedim :))) öyle saykoya bağladım bu konuyu :)) emzirmek bnm gibi garantici bi insan için çok zor :)) ne aldığını gözümle görünce rahatliyorum :) keşke şeffaf bi memem olsaydı da ne emiyor görseydim :)

ecicansu rabbim saglikla kolaylıkla kurtarsn canim inan adına cok sevindim. Hicbir belirti olmayınca bende boyle aniden baslyan dogumlari duymak umut veriyor vallahi haydi hayirli haberlerini bekliyoruz

aynı durum bende de var, annem gelse ben ona bakarım gerçi benim annem hasta. Hoş k.v de geldi o da ayrı bi alem oldu. sonuç ayağa kalktım erken doğum düzgün bakacak adam yoktu ki etrafımda hiç kalkmadan yatayım. Bebeğime hazırlık yaptım bunca yasağa rağmen

meme başına krem sürmek neye iyi geliyor
nasıl krem olacak
ben duşta keseyle masaj yapıyorum faydası olurmu
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Meme basını uyarınca oksitosin hormonu salgılanır . Oksitosin de açılma saglar sancıları azaltır ... Krem olarakta yumuşatsın diye dedım herhangi bir krem olur
meme başına krem sürmek neye iyi geliyor
nasıl krem olacak
ben duşta keseyle masaj yapıyorum faydası olurmu
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Yok kesinlikle yaniliyorsun makine sut kanallarini uyarmiyor olani birikeni cekiyor. Bebek emerse daha cok akıs saglaniyor canim bebegin emiyorsa guven ona yeterli.miktari aliyodur emmesi devamliligi da sagliyor hem
Ay saol canım ya guveniyorm artık minik kuzuma o 5 dk diyorsa 5 dk yeterlidir :))

evet şükür azcık göründü. İnşallah öbür aya görünmez hiç bir şey. Doktor küçük ama çok güçlü dedi :) Adı Musab onun güçlü olacak tabii :)

Merhaba Şubat anneleri bende aranızda yeni sayılırim uzaktan takip ediyorum ama sohbetlere katilamadim. Henüz bizimde dogacagimiz yok sabirsizlikla bekliyoruz. Doğum yapan annelere hayirli olsun benim gibi bekleyenler kolay dogumlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…