- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
20 gün sonra falan dönerim heralde 40 ı çıkmış oluyor o zamansen ne zaman döneceksin
Ayyy seninle günümüz aynı bende dün geceden beri sancı çekiyorum ama düzensiz. Mahvoldum uykusuzluktan belim çatlıyo sanki. Bende doğursam senin gbi bu gece... Sağlıkla kucağına al bebişini canım. İyi haberlerini bekliyoruzKizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
sen su bez tartma olayini bi dusun : ) al sana seffaflik : )Ya eşim dedi çok takıyorsan getireyim bebek tartısi diye de ben her öğün olcerim evde tartı olsa diye istemedim :))) öyle saykoya bağladım bu konuyu :)) emzirmek bnm gibi garantici bi insan için çok zor :)) ne aldığını gözümle görünce rahatliyorum :) keşke şeffaf bi memem olsaydı da ne emiyor görseydim :)
Canım sakin ol vaktin gelmıs zaten hersey çok güzel olur insallah her ikiniz için de hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
Offf eşim canım eşimdaha dün gitti sanki yil oldu
Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
annenizle olan biteni kocaalriniza demeyin canim yaa
el oglu napar eder onunuze koyar birgun
Inan olmuyor rabbm kimseyi muhtac etmesn birbirine
aynı durum bende de var, annem gelse ben ona bakarım gerçi benim annem hasta. Hoş k.v de geldi o da ayrı bi alem oldu. sonuç ayağa kalktım erken doğumdüzgün bakacak adam yoktu ki etrafımda hiç kalkmadan yatayım. Bebeğime hazırlık yaptım bunca yasağa rağmen
Meme basını uyarınca oksitosin hormonu salgılanır . Oksitosin de açılma saglar sancıları azaltır ... Krem olarakta yumuşatsın diye dedım herhangi bir krem olur
buyudukçe 3 dk ya bile dusebilir bu sure, bildigin hortum gibi çeker sutu : )Ay saol canım ya guveniyorm artık minik kuzuma o 5 dk diyorsa 5 dk yeterlidir :))
Evet cnmAllah yardimcin olsun canim
sen sezeryan mi olcakdin ?
evet aynen öyle rabbim hayırlısını versin diyorum artık
hakikaten korkuyorum ama doğum sonrası depresyonundan
çünkü annemin huyunu biliyorum
geçen doktor yatacaksın dediğinde geldi 1 hafta
yine Allah razı olsun yardım etti
ama ben yapmadan bişey yapmadı anne şu yapılacak diyorum oturuyor hergün bir yeri ağrıyor
kalktım kendi temizliğimi kendim yaptım öylelikle yaptı
o mu bana baktı ben mi ona baktım bilmiyorum
şimdide arıyor hergün geleyim diye
yok diyorum ağrım sızım yok iyiyim gelme
saçımı yoldurdu geçen sefer
herkese herşeye mana bulur
şimdiden stres aldı
Benim de annem hasta. Hatta yardımcı tutmamız gerekebilir o derece. Kemoterapi alıyor.aynı durum bende de var, annem gelse ben ona bakarım gerçi benim annem hasta. Hoş k.v de geldi o da ayrı bi alem oldu. sonuç ayağa kalktım erken doğumdüzgün bakacak adam yoktu ki etrafımda hiç kalkmadan yatayım. Bebeğime hazırlık yaptım bunca yasağa rağmen
kotu olmus enistenin duymasi ama olmusla ölmü$ün çaresi yok ..biz anlatmıyoruz zaten hele ben hayatta anlatmam eşim terstir sinir olursa hiç bakmaz yüzlerine ama konu eniştemin yanında konuşuldu yani annem kendi etti kendi buldu birazda
Ya eşim dedi çok takıyorsan getireyim bebek tartısi diye de ben her öğün olcerim evde tartı olsa diye istemedim :))) öyle saykoya bağladım bu konuyu :)) emzirmek bnm gibi garantici bi insan için çok zor :)) ne aldığını gözümle görünce rahatliyorum :) keşke şeffaf bi memem olsaydı da ne emiyor görseydim :)
içinden geliyorsa agla canim, içine atmaBu arada ben çok depresyon geçiriyorumher gün ağlıyorum.
Hayırlı olsun canım... Sağlıklı olsunda erken gec farketmez ... Terlik benımde öyle olacak galiba evden bi tane alıcaxBende 38+4 de doğum yaptım. 39. Hafta için gün almuştım beklemedi.
Benim 8. Gün bugün.
Terlik süslü terlik almıştım yünlü ama giyemedim. Hastane odası aşırı sıcak geldi bana ve ter döktüm sürekli
Evden plastik terlik istedim Onları giydim.
içinden geliyorsa agla canim, içine atma
geçer insallah yakinda
kafana neyi takip agliyprsun, buraya yazarsan rahatlarsin belki biraz
Benim de annem hasta. Hatta yardımcı tutmamız gerekebilir o derece. Kemoterapi alıyor.
38+4 teyim. Bugün annemdeydim o kadar yoruldum ki mutfak işinden. Bu gece doğum başlamazsa iyi.allahtan erken sayılacak haftaları geçtim .
Kendi evime kadın geliyor, kocam yardım ediyor. Anneme yardım ettiğimi söyleyemiyorum ona. Dicek annene gelince iyisin, evde beni çalıştırıyorsun :)
hay maasalalhh 250 sanci nasil oluyormus kiz :)) bebegin kalbi olmasin o eminmsin sanci oldugundan : ) gerçi onada çok : )aa acaba ben ondanmı sancılarımı hiç hissetmiyorum
2 seferdir nst de sancılar en düşük 180 çıkıyor en yüksek 250 ı gördüm ama ben hiç hissetmedim
Benim en azından 1 hafta dişimi sıkıp takip etmem lazım işte biberonsuz.. Bgne kdr hep sagdigim sütle takviye yaptığım için kakasi idrari hep normal eğer sadece emzirdigimde de böyle devam ederse sıkıntı yok demektirsen su bez tartma olayini bi dusun : ) al sana seffaflik : )
bide aç aklirsa bilye gibi top top kaka yapar kabiz olur
karni guzel doyarsa sutun iyi yeterse altin sarisi renginde civik olur kakasi
fazla emerse yesil olur kaka rengi ve o zaman gaz sancisindan beter hazimsizlik sancisi olur çocukda susturamazsin ( hazimsizlik yaaratip aglatmiyorsa bebegi yesil kakanin bi zarari yok )
erken de gelse bebeginin bi saglik sorunu yokki canimBebeğim erken geldi diye kendimi suçluyorum. Sonra düşünüp günah işliyorum diye yine kendimi suçluyorum
Duyuyorm yutkunma sesini evet :) bnm aslan parçam 5 dk da işini bitiriyormus demek :) aferin ona :)buyudukçe 3 dk ya bile dusebilir bu sure, bildigin hortum gibi çeker sutu : )
yutkunma sesinide duuyyosundur zaten her seferinde
ay ozendim bende emzirmek istiyorummmmmmm : )))
Bu arada ben çok depresyon geçiriyorumher gün ağlıyorum.
kotu olmus enistenin duymasi ama olmusla ölmü$ün çaresi yok ..
bacanagina yetistirmez insallah
hay maasalalhh 250 sanci nasil oluyormus kiz :)) bebegin kalbi olmasin o eminmsin sanci oldugundan : ) gerçi onada çok : )
sende kolay dogurucan bence içimden bi ses oyle diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?