2015 Şubat Anneleri

Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
Ayyy seninle günümüz aynı bende dün geceden beri sancı çekiyorum ama düzensiz. Mahvoldum uykusuzluktan belim çatlıyo sanki. Bende doğursam senin gbi bu gece... Sağlıkla kucağına al bebişini canım. İyi haberlerini bekliyoruz

sen su bez tartma olayini bi dusun : ) al sana seffaflik : )
bide aç aklirsa bilye gibi top top kaka yapar kabiz olur
karni guzel doyarsa sutun iyi yeterse altin sarisi renginde civik olur kakasi
fazla emerse yesil olur kaka rengi ve o zaman gaz sancisindan beter hazimsizlik sancisi olur çocukda susturamazsin ( hazimsizlik yaaratip aglatmiyorsa bebegi yesil kakanin bi zarari yok )

Offf eşim canım eşim daha dün gitti sanki yil oldu

bende en çok doğumda eşim yanımda olmazsa diye korkuyorum ne alakaysa
sanki içeri alacaklar onu

Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum

ayyy hadi inşallah sağlıcakla alırsın kuzunu yavruna çok sevindim canım

annenizle olan biteni kocaalriniza demeyin canim yaa
el oglu napar eder onunuze koyar birgun

biz anlatmıyoruz zaten hele ben hayatta anlatmam eşim terstir sinir olursa hiç bakmaz yüzlerine ama konu eniştemin yanında konuşuldu yani annem kendi etti kendi buldu birazda

Inan olmuyor rabbm kimseyi muhtac etmesn birbirine

amin inşallah

birde erken doğumdan da seni suçlarlar sorsan

Meme basını uyarınca oksitosin hormonu salgılanır . Oksitosin de açılma saglar sancıları azaltır ... Krem olarakta yumuşatsın diye dedım herhangi bir krem olur

aa acaba ben ondanmı sancılarımı hiç hissetmiyorum
2 seferdir nst de sancılar en düşük 180 çıkıyor en yüksek 250 ı gördüm ama ben hiç hissetmedim

Ay saol canım ya guveniyorm artık minik kuzuma o 5 dk diyorsa 5 dk yeterlidir :))
buyudukçe 3 dk ya bile dusebilir bu sure, bildigin hortum gibi çeker sutu : )
yutkunma sesinide duuyyosundur zaten her seferinde

ay ozendim bende emzirmek istiyorummmmmmm : )))

Bu arada ben çok depresyon geçiriyorum her gün ağlıyorum.

Benim de annem hasta. Hatta yardımcı tutmamız gerekebilir o derece. Kemoterapi alıyor.
38+4 teyim. Bugün annemdeydim o kadar yoruldum ki mutfak işinden. Bu gece doğum başlamazsa iyi.allahtan erken sayılacak haftaları geçtim .
Kendi evime kadın geliyor, kocam yardım ediyor. Anneme yardım ettiğimi söyleyemiyorum ona. Dicek annene gelince iyisin, evde beni çalıştırıyorsun :)

biz anlatmıyoruz zaten hele ben hayatta anlatmam eşim terstir sinir olursa hiç bakmaz yüzlerine ama konu eniştemin yanında konuşuldu yani annem kendi etti kendi buldu birazda
kotu olmus enistenin duymasi ama olmusla ölmü$ün çaresi yok ..
bacanagina yetistirmez insallah

Seni cok iyi anliyorum ama dikkat tehlikeli sularda yuxuyorsun bunun sonu kötü oluyor pskolojik olarak senin icin de bebek icin de. Bikere bu isin matematgi yok yuzyillardr kadinlar emzriyor onceden mamaydi takviyeydi sagmaydi bunlar da yokmus. Emdi mi emdi bisekilde buyuyo diyip rahat oluyormus anneler. Bizimki fazlaca hakim olma isteğinden ama getirisi yok goturusu cok bunu unutma. Haftalik gozlmle yeter buyuyup gelistgni anliycan zaten sen de. Benm kiz hic emmemsti diye anlattiydm surekli fabrika gibi süt uretim derdindeydim sağarak. Defterim vardi cc hesaplari yapiyordum. Sagip artti mi kadar icti içmedi derdim de vardi biberondan da almiyordu ne sut ne mama aclik grevi gibi inatla reddediyordu. Ciddi bir imtihandi yasadigim siyirip sayilarla bozmustum kafayi biberonun her cizgisini ezbre kazimistim kafama. Bes cc on cc daha icirebldm su kadar cc daha icse bu kadar olcak hesaplariyla geciyordu gunum surekli de kusuyordu bosa gittikçe daha cildriyordum. Gogus kalkaninda bit kadar sut biriksin diye ugradiyordum kazara unutup egilip dokulunce saatlerce agliyordum gitti su kadar cc sut diye. Iyi bi pskolji degil bu bazen akisa birakcan olani zorlmycan ben sonra iki yil depresyondan çıkamadım. Hayattan sogudum toprlnmam zor oldu. Kendi yukunu kendin arttrma o yüzden biraz daha rahat olmayi dene rabbim onu ac koymaz. Benim kiz acliktan olmeyip buyuduyse sizinkiler hayli hayli büyür kuzum hic dert etme e mi

Hayırlı olsun canım... Sağlıklı olsunda erken gec farketmez ... Terlik benımde öyle olacak galiba evden bi tane alıcax

içinden geliyorsa agla canim, içine atma
geçer insallah yakinda
kafana neyi takip agliyprsun, buraya yazarsan rahatlarsin belki biraz

Bebeğim erken geldi diye kendimi suçluyorum. Sonra düşünüp günah işliyorum diye yine kendimi suçluyorum

Rabbim annene sifa sana da guc kuvvet versin canım

aa acaba ben ondanmı sancılarımı hiç hissetmiyorum
2 seferdir nst de sancılar en düşük 180 çıkıyor en yüksek 250 ı gördüm ama ben hiç hissetmedim
hay maasalalhh 250 sanci nasil oluyormus kiz :)) bebegin kalbi olmasin o eminmsin sanci oldugundan : ) gerçi onada çok : )
sende kolay dogurucan bence içimden bi ses oyle diyor :)

Benim en azından 1 hafta dişimi sıkıp takip etmem lazım işte biberonsuz.. Bgne kdr hep sagdigim sütle takviye yaptığım için kakasi idrari hep normal eğer sadece emzirdigimde de böyle devam ederse sıkıntı yok demektir

Bebeğim erken geldi diye kendimi suçluyorum. Sonra düşünüp günah işliyorum diye yine kendimi suçluyorum
erken de gelse bebeginin bi saglik sorunu yokki canim
bak ahanda buraya yaziyorum, iki uç seneye yasitlarini geçer gelisim açisinda, erkekn dogan bebekler çok çabuk atiliyor gelisimde , gozlerine bile inanamayacksin ilelreyen zamanlarda bide çokkk zeki oluyolar :)))

bebegin ve sen sagliklisiniz onemli olan bu
Tr de ne diye her dogan bebege kalça usg si çekiyolar bilmiyorum ama burda oyle bi uygulama yok , ters dogum gibi ozel durumarda usg çekiliyor sadece burda ..

ben pediatrima çok guveniyorum, o erkek çocugunda kalça çikgii olmaz der hep, oyle diyorsa oyledir, senin çcouga simdi az dediler ama baskasina gotursen belki yok diycek, 1 ay sonra zaten yok diycekler adim gibi eminim : ))))
ha kalça çikigi olsa bile gerçekten çift bezle duzeliyor erken te$his durumunda onun için bunu kafana takma ..

Son düzenleme:
Bu arada ben çok depresyon geçiriyorum her gün ağlıyorum.

sende kendimi görüyorum tek farkımız ben doğurmadım henüz

kotu olmus enistenin duymasi ama olmusla ölmü$ün çaresi yok ..
bacanagina yetistirmez insallah

yok canım asla öyle ispiyon huyu yoktur

hay maasalalhh 250 sanci nasil oluyormus kiz :)) bebegin kalbi olmasin o eminmsin sanci oldugundan : ) gerçi onada çok : )
sende kolay dogurucan bence içimden bi ses oyle diyor :)

240 o beee karanlıkta klavyeyi göremiyorum
ne bileyim doktor dedi valla
banada normal olursa pırt diye çıkaracağım gibi geliyor
hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…