2015 Şubat Anneleri

Bebeğim erken geldi diye kendimi suçluyorum. Sonra düşünüp günah işliyorum diye yine kendimi suçluyorum

Canimin ici bu konuda kendini uzmeyi birak artık sen hic kipirdamadan yatsaydin bile dogcakti ayni zamanda oglusun. Bak melikenim tee ne zaman erken dogum riski vardi dogdu dogacak derken bu haftlra geldi şimdi dogsun diye bekliyor tık yok demek ki zamani degil daha bize göre değil ki nefesin başlangıcı ezelde yazılmış rabbim dog dedi mi basliyor maraton. Lohusa hüznü cok doğal bu duygusligi yasamktan cekinme engllme kendni ama bu kendini suçlama şeklinde de olmasin canim. Sukur oğlun gayet iyi saglikli bugununuze bin sukur

Ah canım birebir aynı. Bana dr asla biberonla verme dedi enjektörle veriyorum çok zor oluyor.
Başka hem emziren hem biberon kullanan var mı?
Sütun azmı canım ... Ne sırıngası ya ... Biberon kullan ... Zulüm gibi 8 günlük benek alışmaz biberona ... Kötü tarafı sen alışabilirsin:)))

valla canim iki çocuk buyuttum hiç sagidigmi hatirlmaiyorum sutumu periodik oalrak, aradaa çoksa sagiyordum ama biberonle ugrasmiyordum fazla ne yalan soyleyim

oglumda zaten saolsun hiç biberon olmadi dogdugundan beri ..
benimde derdim oydu, eve onlarca marka biberon almistim, ne isim duyduysam aldim internetden getirttim bulamdigimi , herseyi denedim, uykuda kazayla bi iki sefer aldi biberonu diye dunyalar benim olurdu sonra bi daha almazdi :))

20 ay emzirdim ben hala biberon derdindeydim millet o yasta biberon birakdiriyor
aglardim oturup emzirmeyi kesince sut içmiycek buyumuycek diye

simdi 5 yasinda gunde 5 vakit sut istiyor benden yemekden sonra diye zor oyaliyorum :)))

yani 2 sene kendimi bosune heba ettimm strrese girdim biberon diye derdim neydiyseeee ..

bu gunler geçicek bebegin buyyecek, yasadigin stres SIKINTI yanina kâr kalicak, daha sakin ve relax olmaya çalis,tecrubeli anneleri ablalarini mesela dinle , kulak ver herkes geçti o yollardan genelde hakli olur tecrubeli anneler ..

Canım bnm ya sen çok zor buyutmussun yavrunu inşallah doğumundan emzirmene hersey gönlünce olur bu bebisinde..anlattigin cc hesabını ben de yaptim 1 hafta önce eylül için bi defter bile ayarladim her öğün benden kaç dk emmis biberondan ne çekmiş diye not tuttum sonra saçmalama dedim bıraktım..akışına bırakmak en iyisi dediğin gibi insallah basaririm:)

Allah seni güldürdün beni biberon almadı diye yas tutan ilk insan olarak gecebilirsin tarihe :)

Saol canım inşallah bu hafta dişimi sıkıp bakicam sadece beni emerek ne kdr alacak
İnşallah bol bol emer canım senin ve bebeğinin iyiliği için söylüyorum çünkü ben çoook pişmanım 4 buçuk ay emzirebildim şimdi dışarı çıksa hasta oluyo çok dayanıksız anne sütünü yeteri kadar alsa bu kadar hasta olur muydu bilmem

ha 240 ha 250 ne farkeder : )
ben dogumhanedeki sancilarimi hiç hatirlamiyorum iyimi, benim bu balik hafizami napmali bilmemmm
ama bu sefer çok dikkat edicem sancinin sayisina : ))

niye dogurmuycanki normali, normal dogurandan ne eksigin var :)

Yinede gelsin deme bence doktorun söylediğine göre altın zamanlarımızı yaşıyoruz şuan Gelişimini tam anlamıyla tamamlıyor

Ayy ALlah bin kere razi olsun guzel duan için. Rabbim inşallah aynen bunu nasip eder bu defa evladimdan yana guldurur yüzümü çünkü cidden cok zordu kimse yasasın istemem. Rahat ol sen masallah gidisatiniz iyi daha iyi olacak da eminim. Biraz rahat olablrsen hersey duzene otrcaktir

Allah seni güldürdün beni biberon almadı diye yas tutan ilk insan olarak gecebilirsin tarihe :)
aa oyle deme biberon alan çocuk bi nimet gibi bisey
yemegini az yedi,i$tahi yok vs daya biberonu sutu at yataga uyusun :)
ama biberon yoksa sut içmiyor ( 1 yasinda ki bebek bardakdan pay la falan içemiyor tabi )
bu seferde ne yedircem derdine duusuyorsun, emzirsen bile sutun bastaki gibi yetmiyor
hatta bi sure sonra veriyorsun eline biberonu onu içerek uyyakaliyor falan bildigin sultanlik :))) kizim almisti biberonu ondan biliyorum :))

bu seefr alir insallah dogacak olan, ama ben baslarda biberon vermiyorum 3-4 aylikken dneiyorum bu seferde olmuyor
kizimda bakicida oldugu için açlidkan almisti yoksa almiyordu baslarda ..

anne olunca herseyi deert ediyorsun :)

Yürüdük geldik şimdi eşimle 45 dk falan uzattım Ayakları oturuyorum ama bu kız çıldırdı içimde durmadan kıpırdıyor her kıpırdanması daha çok canımı yakıyor kolunu çıkaracak sanki afedersin şeyimden ayaklar desen bi sağ bi sol Dönüyor kaburgalarımı dürtüyor sağ kasığımda Ağrı var amaaa gelin görün ki sanki sabaha kadar değil yürümek koşabilirim bile nedir bu enerji sabahtan beri bitmedi uykum gelsede uyusam bari oda yok adam Yürüdük yoruldu hatta şuan koltukta uyuyor ben elimde koca bi bardak süt yayılımışım ne Biçim bi aileyiz çocuk ta kesin ortalıkta büyür

Yürüdük geldik şimdi eşimle 45 dk falan uzattım Ayakları oturuyorum ama bu kız çıldırdı içimde durmadan kıpırdıyor her kıpırdanması daha çok canımı yakıyor kolunu çıkaracak sanki afedersin şeyimden ayaklar desen bi sağ bi sol Dönüyor kaburgalarımı dürtüyor sağ kasığımda Ağrı var amaaa gelin görün ki sanki sabaha kadar değil yürümek koşabilirim bile nedir bu enerji sabahtan beri bitmedi uykum gelsede uyusam bari oda yok adam Yürüdük yoruldu hatta şuan koltukta uyuyor ben elimde koca bi bardak süt yayılımışım ne Biçim bi aileyiz çocuk ta kesin ortalıkta büyür

dogumdan onceki gunler enerji patlamsi olurmus canim ALlahtan oyle bi mucize iste doguma harca diye ehrhalde
sen fazma enerjini harcama doguma sakla :)

Takvime göre vaktin varmış daha ya sabır çek

Annen dua etsin konyali biriyle evlenmedin konyada bbegin herseyini anane yapar babane sadece bilezik takar ama en alasindan.. annem herseyini yapti oglumun biz sadece odasini bezini islak mendilini aldik annem kulak pamuguna kadar aldi ama allah var kv de yapti bisiler hazirda aldi el isi pek bilmez ordurmus oda... ama ikisinin bir araya gelipte sacma sapan hurafeler yapmaya kalkmalari yokmu beni benden alio valla (

Evet öyleymiş bende harcamamaya çalışıyorum enerjimi sadece açılma egzersizi yapıyorum rahat olsun doğum diye bugün sadece garip bi enerji var üstümde Hayırlısı ama içimden bi his diyo 40 haftayı geçeriz
dogumdan onceki gunler enerji patlamsi olurmus canim ALlahtan oyle bi mucize iste doguma harca diye ehrhalde
sen fazma enerjini harcama doguma sakla :)

açilma egzersizi hangisi kiz ben onu bilmiyorum

en iyisi olduklari gibi kabullenmek hic birsey beklememek
Benim anneme karsi bir mesafemde vardir elimde degil ablam daha yumusaktir bana gore ona karisir da banapek bisey diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…