- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Annen dua etsin konyali biriyle evlenmedin konyada bbegin herseyini anane yapar babane sadece bilezik takar ama en alasindan.. annem herseyini yapti oglumun biz sadece odasini bezini islak mendilini aldik annem kulak pamuguna kadar aldi ama allah var kv de yapti bisiler hazirda aldi el isi pek bilmez ordurmus oda... ama ikisinin bir araya gelipte sacma sapan hurafeler yapmaya kalkmalari yokmu beni benden alio valla(
Valla bilmiyom da bana göre değil :) nedeni şu eski fotoğraflarımı görünce sinir oluyorum bu 1 2.rahat uyumayı özledim ve 3. Si kocamı çok özledimher açıdan altın günlerimiz zaten
en iyisi olduklari gibi kabullenmek hic birsey beklememek
Benim anneme karsi bir mesafemde vardir elimde degil ablam daha yumusaktir bana gore ona karisir da banapek bisey diyemez.
Ay yerim uyusun da buyusun prenses...Sagmak bana da işkence gibi geliyor artık sağmayı bırakmak istiyorum ama her defasında tek göğsümü alıyor diğerini emzirene kdr çok rahatsız oluyorum sagmasam akiyor..5 yaşındaki yigenim bile eylule uykucu şirin diyor :) çocuk her geldiğinde uyuyor görüyor :)
bunu bir kere daha yazmıştınBebeğim erken geldi diye kendimi suçluyorum. Sonra düşünüp günah işliyorum diye yine kendimi suçluyorum
Valla bilmiyom da bana göre değil :) nedeni şu eski fotoğraflarımı görünce sinir oluyorum bu 1 2.rahat uyumayı özledim ve 3. Si kocamı çok özledimYani regl Olmayı bile özledim keza 11 aydan beri hamileyim düşük Yaptım hemen bidaha kaldım hiç regl olmadan bide beni düşün zaman. Geçemedi
Bağdaş kurup oturuyorsun ellerinle bastırıp kendini kasıyorsun bide sanki idrarını tutmak için sıkarsın ya ordaki kası işte bol bol onu yapıyorum kitabım var ondan öğrenmiştim fazla yormadan kendimi yapıyorumaçilma egzersizi hangisi kiz ben onu bilmiyorum
Yürüdük geldik şimdi eşimle 45 dk falan uzattım Ayakları oturuyorum ama bu kız çıldırdı içimde durmadan kıpırdıyor her kıpırdanması daha çok canımı yakıyor kolunu çıkaracak sanki afedersin şeyimdenayaklar desen bi sağ bi sol Dönüyor kaburgalarımı dürtüyor sağ kasığımda Ağrı var amaaa gelin görün ki sanki sabaha kadar değil yürümek koşabilirim bile nedir bu enerji sabahtan beri bitmedi uykum gelsede uyusam bari oda yok adam Yürüdük yoruldu hatta şuan koltukta uyuyor ben elimde koca bi bardak süt yayılımışım ne Biçim bi aileyiz çocuk ta kesin ortalıkta büyür
İbrahim Tatlıses'in Şarkısı bize gelsinben kendimi menopozlu kadınlar gibi hissediyorum bugün yağmur yağıyor millet montlarla geziyor ben kısa elbise ve hırkayla sokaktaydım millet bana bakıyor şuan bile sütyeni çıkardım atletle oturuyorum kalorifer yanmasın diye dua eder oldum
Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
Ahah beraber ısınacak suyumuz doğumdayken bile birbirimizi düşüncezIcimden.bi ses senin de suyun ısındı diyor
Sağol canım Allah razı olsunHayıelı olsun canım. İnşaAllah en kısa zamanda sıkınntılarınızı atlatırsınız
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kolay doğumun olur Allah yardımcınız olsun bi avazda inşallahKizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
Hadi bakalim bir avazda insallah...Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
İbrahim Tatlıses'in Şarkısı bize gelsin
Yanıyorum söndürelim mi tabi tabi
Ahah beraber ısınacak suyumuz doğumdayken bile birbirimizi düşüncezher şeyimiz bu kadar benzeyemez. normal değil bu ama benim içime Doğan 40 ı geçcem ben
geceleri sucuk gibi ter oluyorum hiç bu kadar terlediğimi hatırlamazdım
önceden nevresimi değiştirdiğim gün eşim terleyince homurdana homurdana yenisini geçirirdim bir akşam bari temiz dursun diye kızardım adama neden bu kadar terliyorsun diye sanki onun elindeymiş gibi
şimdi kendim su dökmüş gibi uyanıyorum
yanık fikret olduk resmen
Daha dur bunun.lohusaligi var yanginlar yanıyor şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?