2015 Şubat Anneleri

vermezdi heralde o zaman konyalıya beni
benimde herşyimi kv aldı ıslak mendilden bezine şampuanına kadar
kvnin hurafeleri yokturda annem ne yapar bilmem
ablamda olmadık şeyler çıkarmışlardı
eşimde izin vermez benim ama

her açıdan altın günlerimiz zaten
Valla bilmiyom da bana göre değil :) nedeni şu eski fotoğraflarımı görünce sinir oluyorum bu 1 2.rahat uyumayı özledim ve 3. Si kocamı çok özledim Yani regl Olmayı bile özledim keza 11 aydan beri hamileyim düşük Yaptım hemen bidaha kaldım hiç regl olmadan bide beni düşün zaman. Geçemedi

en iyisi olduklari gibi kabullenmek hic birsey beklememek
Benim anneme karsi bir mesafemde vardir elimde degil ablam daha yumusaktir bana gore ona karisir da banapek bisey diyemez.

mesafe olunca cesaret edemiyorlar biz çok içli dışlıydık ondan oldu heralde

Ay yerim uyusun da buyusun prenses...

Bebeğim erken geldi diye kendimi suçluyorum. Sonra düşünüp günah işliyorum diye yine kendimi suçluyorum
bunu bir kere daha yazmıştın
dünyada sadece sen erken doğurmadın
sağlıklı bir bebeğin var geriyi düşünme lütfen
böyle yaparak bebeğine en verimli olacağın zamanları heba ediyorsun
şükret canım erkende doğsa sağlıkla kucağına aldın
senelerdir bebek yolu bekleyen nice kadınlar var

ben kendimi menopozlu kadınlar gibi hissediyorum bugün yağmur yağıyor millet montlarla geziyor ben kısa elbise ve hırkayla sokaktaydım millet bana bakıyor şuan bile sütyeni çıkardım atletle oturuyorum kalorifer yanmasın diye dua eder oldum

açilma egzersizi hangisi kiz ben onu bilmiyorum
Bağdaş kurup oturuyorsun ellerinle bastırıp kendini kasıyorsun bide sanki idrarını tutmak için sıkarsın ya ordaki kası işte bol bol onu yapıyorum kitabım var ondan öğrenmiştim fazla yormadan kendimi yapıyorum

Benim ikinci bebeğim olacak ama korkuyorum kızlar ... Zaman yaklaştıkça tırsıyorum nasıl doğuracağım ben bu bebeği diye .... Allahım yardım etsin hepimize tüm bekleyenlere

Icimden.bi ses senin de suyun ısındı diyor

İbrahim Tatlıses'in Şarkısı bize gelsin
Yanıyorum söndürelim mi tabi tabi

Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kolay doğumun olur Allah yardımcınız olsun bi avazda inşallah

İbrahim Tatlıses'in Şarkısı bize gelsin
Yanıyorum söndürelim mi tabi tabi

geceleri sucuk gibi ter oluyorum hiç bu kadar terlediğimi hatırlamazdım
önceden nevresimi değiştirdiğim gün eşim terleyince homurdana homurdana yenisini geçirirdim bir akşam bari temiz dursun diye kızardım adama neden bu kadar terliyorsun diye sanki onun elindeymiş gibi
şimdi kendim su dökmüş gibi uyanıyorum
yanık fikret olduk resmen

Daha dur bunun.lohusaligi var yanginlar yanıyor şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…