2015 Şubat Anneleri

Hormonlar şaştı hepinizin

Cok gecmis olsun Allah yardimcisi olsun

Pek de korkulacak bişi değilmiş o zaman bu biberon ya :) hatta senin ağzından gayet sempatik bile geldi :)

benim kv aynen boyle. Evi supureyim mi corba yapayim mi ne corbasi yapayim. Sorma desm de sorar. Kv oldugundan yapiyor diyordum. Senin annen oyleyse huy meselesi demek ki

Inşallah hepimizin bol bol sütü olur yavrularimız da cuk cuk emerler..Özellikle 2.-3.bebegini kucağına alacak anneler de ilk bebişlerinde içlerinde kalan tüm güzellikleri bu kez yaşarlar inşallah..konu insanın evladı olunca çok başka oluyormuş

canim artik kritik zmani atlattiniz. Buyudu bebegin. Kac cc emdigini bosver emzirmenin tadini cikar. Eldiven fln.giydirme tenine dokunsun. Emzirirken kokusunu icine cek. Bu paylasim sutu artirir. Zaten doyinca da bebek birakir memeyi. Doymasa uyumaz 1 aylik cocuk.
Bir de yutkunma sesini dinle. Bos bos degil de yutkunarak 5 dk emse dunyayi emer

e doğumdan sonra çok üşürsün diyenler var kandırıyorlarmı beni

Dogumun hemen pesine usuyorsun dogru da sonraki gunler ter basiyor ates almis gibi yaniyorsun Bunaliyorsun

Sen doğur anacım bak biz senle pazartesi doğurmayalım da :) kaçtaydı randevu

hayirlisi insallah saat yok bixim sabahtan gidiyoz biz. Zaten yarindan sonra pazar aksamna kadar yok doktorum o yuzden yarin da gelmezse pazrtesyi bekler insallah kuzucum

ayyyyyy ne guzel anlatmi$in canim yaaa
gozlerinide yumar boyle cork corkk emer, eliyle dokunur oynar teninle
agliycam valllaa

bu hamilelikde beni duygulandiran nadir seylerden biri emzirecegimi dusunmekk

agliycam valllaa

bende en çok emzirmeyi merak ediyorum
bazen rüyamda görüyorum emzirirken acayip bir duygu
gerçeği nasıldır kimbilir

bardaktan iciyordu oglum 1 yasinda herseyi. Yemek de.yiyordu. Biberon fln ugrasmadim. Inek sutunun bir fydasi yok diye. Her cocuk ayri tecrube bakalim.bunda napacagim

İnşallah beklesin tabi benimkide bekleyebilir sakıncası yok

bende en çok emzirmeyi merak ediyorum
bazen rüyamda görüyorum emzirirken acayip bir duygu
gerçeği nasıldır kimbilir
bilmiyorumki canim herkes ayni olmaz belki ama ben çokk severimm emzirmeyiii
20 ay oglani 10 ay kizi emzirdim ama doymadim vallaa
bu sefer daha çok emzirmeyi plnaliyorum ,son dur buyuk ihtimallee demi (

bardaktan iciyordu oglum 1 yasinda herseyi. Yemek de.yiyordu. Biberon fln ugrasmadim. Inek sutunun bir fydasi yok diye. Her cocuk ayri tecrube bakalim.bunda napacagim
bilmemki 20 aylikken içti bardakdan ama 1 yasinda denemedim herhalde hiç hatirlmaiyorum
butun mamalarin devam sutlerinin özü inek sutu zaten kiz : ), hepsi inek sutunden yapiliyor

biberon gibisi yok ama :)

agliycam valllaa

ben de cok merak ederdim emzirmeyi. Okadar bekleyip ogluma kavusunca sukrede sukrede emzirdim. Hele gozumun icine bakmasi yok mu emerken. 2-3 aylikken yapiyordu sanirim. Dunya br tarafa ben.ve bebegim bir tarafa.
Cok kusuyordu kusmasina ragmn kakasi yesildi. Cok emziriyorum diye saat yapmaya calisirdim tutamazdim kendimi.
Ama 1 yasinda gunduz emmesini biraktik. Ise basliyorum diye. Toplamda 22 ay emdi. Bu hamileligin ilk 3 ayinda da emzirdim. Tam 24 ayda birakicaktik ama yine eylul geliyor dedim okul baslamadan biraksin ben evdeyken dedim.
Ben de.yine cok hevesliyim. Ins allah yine nasip.eder emzirebilirim. Ama oglum ne yapacak biz kizla emisirken onu bilmiyorum. Bebek yakinda.gelecek dedik.diye pacamdan ayrilmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…