Hormonlar şaştı hepinizingeceleri sucuk gibi ter oluyorum hiç bu kadar terlediğimi hatırlamazdım
önceden nevresimi değiştirdiğim gün eşim terleyince homurdana homurdana yenisini geçirirdim bir akşam bari temiz dursun diye kızardım adama neden bu kadar terliyorsun diye sanki onun elindeymiş gibi
şimdi kendim su dökmüş gibi uyanıyorum
yanık fikret olduk resmen
Sen doğur anacım bak biz senle pazartesi doğurmayalım da :) kaçtaydı randevuDeme oyle deme kirki bekleyesiye catlar giderim ben buralarda
Sıktım sıkmazmıyım. Yap yap hem lezzetli hem kolay hem vitaminli.limon da sIKSAYDIN :))
BEn de yarin yapiyim çocuklara barii
yapiyimda koca yemiyor onada ayri yemek duusnuyorum : ((Sıktım sıkmazmıyım. Yap yap hem lezzetli hem kolay hem vitaminli.
Cok gecmis olsun Allah yardimcisi olsunBenim de annem hasta. Hatta yardımcı tutmamız gerekebilir o derece. Kemoterapi alıyor.
38+4 teyim. Bugün annemdeydim o kadar yoruldum ki mutfak işinden. Bu gece doğum başlamazsa iyi.allahtan erken sayılacak haftaları geçtim .
Kendi evime kadın geliyor, kocam yardım ediyor. Anneme yardım ettiğimi söyleyemiyorum ona. Dicek annene gelince iyisin, evde beni çalıştırıyorsun :)
Pek de korkulacak bişi değilmiş o zaman bu biberon ya :) hatta senin ağzından gayet sempatik bile geldi :)aa oyle deme biberon alan çocuk bi nimet gibi bisey
yemegini az yedi,i$tahi yok vs daya biberonu sutu at yataga uyusun :)
ama biberon yoksa sut içmiyor ( 1 yasinda ki bebek bardakdan pay la falan içemiyor tabi )
bu seferde ne yedircem derdine duusuyorsun, emzirsen bile sutun bastaki gibi yetmiyor
hatta bi sure sonra veriyorsun eline biberonu onu içerek uyyakaliyor falan bildigin sultanlik :))) kizim almisti biberonu ondan biliyorum :))
bu seefr alir insallah dogacak olan, ama ben baslarda biberon vermiyorum 3-4 aylikken dneiyorum bu seferde olmuyor
kizimda bakicida oldugu için açlidkan almisti yoksa almiyordu baslarda ..
anne olunca herseyi deert ediyorsun :)
benim kv aynen boyle. Evi supureyim mi corba yapayim mi ne corbasi yapayim. Sorma desm de sorar. Kv oldugundan yapiyor diyordum. Senin annen oyleyse huy meselesi demek kiRabbim tez zamanda sagligina kavusyursun insallah...
benim annemde yakin diye yemek yapmmaya gelmisti o anerde bu nerde yok ne yapiyim nasil yapiyim anlatana kadar kalkar yaparim ben iyiyim dedim kendim hallettim sonrasinda... yahu bir sabah cay koyacak suyinu ne kadar koyim icine ne kadar cay atayim ocagin hangi gozunde kaynatiyim annecay koyacaksin alt tarafi dedim kendi evinde nasil yapiyorsan burdada aynini yap sorma dedim.... 1 sabah kahvaltisi 2 aksam yemeginden sonra yollarimizi ayirdik
hahahahh sempatik tabi ama emzirme donemi yani ilk 6 ay için deil : )))Pek de korkulacak bişi değilmiş o zaman bu biberon ya :) hatta senin ağzından gayet sempatik bile geldi :)
Inşallah hepimizin bol bol sütü olur yavrularimız da cuk cuk emerler..Özellikle 2.-3.bebegini kucağına alacak anneler de ilk bebişlerinde içlerinde kalan tüm güzellikleri bu kez yaşarlar inşallah..konu insanın evladı olunca çok başka oluyormuşİnşallah bol bol emer canım senin ve bebeğinin iyiliği için söylüyorum çünkü ben çoook pişmanım 4 buçuk ay emzirebildim şimdi dışarı çıksa hasta oluyo çok dayanıksız anne sütünü yeteri kadar alsa bu kadar hasta olur muydu bilmem
Korkma saglikla kucagina al bebegini.Kizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
Hadi hayirlisi canimKizlar nisanim geldi ve yaklasik 2 saatdir hic dinmeyen sancim var doktor hastanrye git dedi dua edin nolur hic beklemiyodum
canim artik kritik zmani atlattiniz. Buyudu bebegin. Kac cc emdigini bosver emzirmenin tadini cikar. Eldiven fln.giydirme tenine dokunsun. Emzirirken kokusunu icine cek. Bu paylasim sutu artirir. Zaten doyinca da bebek birakir memeyi. Doymasa uyumaz 1 aylik cocuk.Ya eşim dedi çok takıyorsan getireyim bebek tartısi diye de ben her öğün olcerim evde tartı olsa diye istemedim :))) öyle saykoya bağladım bu konuyu :)) emzirmek bnm gibi garantici bi insan için çok zor :)) ne aldığını gözümle görünce rahatliyorum :) keşke şeffaf bi memem olsaydı da ne emiyor görseydim :)
e doğumdan sonra çok üşürsün diyenler var kandırıyorlarmı beni
Sen doğur anacım bak biz senle pazartesi doğurmayalım da :) kaçtaydı randevu
ayyyyyy ne guzel anlatmi$in canim yaaacanim artik kritik zmani atlattiniz. Buyudu bebegin. Kac cc emdigini bosver emzirmenin tadini cikar. Eldiven fln.giydirme tenine dokunsun. Emzirirken kokusunu icine cek. Bu paylasim sutu artirir. Zaten doyinca da bebek birakir memeyi. Doymasa uyumaz 1 aylik cocuk.
Bir de yutkunma sesini dinle. Bos bos degil de yutkunarak 5 dk emse dunyayi emer
bende en çok emzirmeyi merak ediyorumayyyyyy ne guzel anlatmi$in canim yaaa
gozlerinide yumar boyle cork corkk emer, eliyle dokunur oynar teninle
agliycam valllaa
bu hamilelikde beni duygulandiran nadir seylerden biri emzirecegimi dusunmekk
bardaktan iciyordu oglum 1 yasinda herseyi. Yemek de.yiyordu. Biberon fln ugrasmadim. Inek sutunun bir fydasi yok diye. Her cocuk ayri tecrube bakalim.bunda napacagimaa oyle deme biberon alan çocuk bi nimet gibi bisey
yemegini az yedi,i$tahi yok vs daya biberonu sutu at yataga uyusun :)
ama biberon yoksa sut içmiyor ( 1 yasinda ki bebek bardakdan pay la falan içemiyor tabi )
bu seferde ne yedircem derdine duusuyorsun, emzirsen bile sutun bastaki gibi yetmiyor
hatta bi sure sonra veriyorsun eline biberonu onu içerek uyyakaliyor falan bildigin sultanlik :))) kizim almisti biberonu ondan biliyorum :))
bu seefr alir insallah dogacak olan, ama ben baslarda biberon vermiyorum 3-4 aylikken dneiyorum bu seferde olmuyor
kizimda bakicida oldugu için açlidkan almisti yoksa almiyordu baslarda ..
anne olunca herseyi deert ediyorsun :)
İnşallah beklesin tabi benimkide bekleyebilir sakıncası yokDogumun hemen pesine usuyorsun dogru da sonraki gunler ter basiyor ates almis gibi yaniyorsun Bunaliyorsun
hayirlisi insallah saat yok bixim sabahtan gidiyoz biz. Zaten yarindan sonra pazar aksamna kadar yok doktorum o yuzden yarin da gelmezse pazrtesyi bekler insallah kuzucum
bilmiyorumki canim herkes ayni olmaz belki ama ben çokk severimm emzirmeyiiibende en çok emzirmeyi merak ediyorum
bazen rüyamda görüyorum emzirirken acayip bir duygu
gerçeği nasıldır kimbilir
bilmemki 20 aylikken içti bardakdan ama 1 yasinda denemedim herhalde hiç hatirlmaiyorumbardaktan iciyordu oglum 1 yasinda herseyi. Yemek de.yiyordu. Biberon fln ugrasmadim. Inek sutunun bir fydasi yok diye. Her cocuk ayri tecrube bakalim.bunda napacagim
ben de cok merak ederdim emzirmeyi. Okadar bekleyip ogluma kavusunca sukrede sukrede emzirdim. Hele gozumun icine bakmasi yok mu emerken. 2-3 aylikken yapiyordu sanirim. Dunya br tarafa ben.ve bebegim bir tarafa.ayyyyyy ne guzel anlatmi$in canim yaaa
gozlerinide yumar boyle cork corkk emer, eliyle dokunur oynar teninle
agliycam valllaa
bu hamilelikde beni duygulandiran nadir seylerden biri emzirecegimi dusunmekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?