2015 Şubat Anneleri

bilmemki 20 aylikken içti bardakdan ama 1 yasinda denemedim herhalde hiç hatirlmaiyorum
butun mamalarin devam sutlerinin özü inek sutu zaten kiz : ), hepsi inek sutunden yapiliyor

biberon gibisi yok ama :)
Devam sutu de vermedim hic. Benimki kocabogaz gunduz emzirmeyince yemeklerden yedi mecbur. Eski kafayim ben meme ya da yemek oyle buyudu. Ama ikinciden korkuyorum. Oglan firsat vermezse diye

oglun tekrar emmek isteyecek onu ben sana deyim de hazirliksiz yakalanma

benim kizim emmek istemisti , once geçitirdim falan sonra bigun tamam dedim gel emziriyim kiizm
agzini açti memeyi agzina alicak ama benim kalbim nasil atiyor yerinden firliycak sanki; o agzini açip yaklastigi ani omrumce unutamam çok agrip bi duyguydu,4 yil geçti ama dun gibi aklimda
sonra ne mi oldu ? kizim memeyi almadi : ))) geri kaçti gittiii

birakdigi emzigi geri aldi vs ama kardeslik gvuzel sey : )
su an biri olmayinca oteki oflayip pofluyor çok cani SIKILIYOR ..

Devam sutu de vermedim hic. Benimki kocabogaz gunduz emzirmeyince yemeklerden yedi mecbur. Eski kafayim ben meme ya da yemek oyle buyudu. Ama ikinciden korkuyorum. Oglan firsat vermezse diye
SUTUN yettiuyse ne guzel canim
benimkide iste 20 ay sadece beni emdi sut oalrak

senin pa$a kuçukmus daha annesi , beraber buyyup gidecekler insallah ..

Emzigi geri almasi da.olay aslinda.
Ama yasanacaksa yasayacagiz bakalim. Bebege aldigim emzigi gordu. Ozamandan beri parmaklari hep.agzinda. Elini emecegine veririm.bir emzik de ona. Iste lohusalik gelen giden vs oglumla ilgilenemezsem diye korkuyorum ben de. Ilgilenebilirsem yine oyun oynarsak kitap okursak cok kiskanmaz.gibi geliyor. Ama nasil.firsat bulacagim ki.
Seninkiler buyumus 3 numarayi kiskansalar bile daha kolay olur.

emzigi alirsada uzulme nolur .. insan o an için çok kotu oluyor , en ufak bi seyde a$ilmaz bi sorun gibi geliyordu bana ama zamanla hersey duzeldi .. emzigi kardesi 6 aylikken 2 yasindayken birakdirdim ama 6 ay sonra kardesinin emzigini gizli gizli emmeye basladi,sonra bigun i$i çirkeflige vurdu benim emzigim dedi çikdi kardesininkine : )))) bende gidip emzik almak zorunda kaldim tabi boyle olunca .. 1 yilda oyle emdi sonrada abla oldum buyudum diye birakdi tabi biraz gaza getirdim bende : ))

emzirmeyide dedigim gibi hep blöf YApiyormus i$ ciddiye binince kaçti gitti
kardesi ek goidaya geçince yemek yedigi kasigin boyunu bile kuçultmustu : ))))
bugun çok iyiler ama yinede kiskançlik oluyor tabi, gecen gun esime diyorum baban haksizlik yapsa sen bile kiskanirsin bu yasinda , bi çocuk kardesini kiskanmazsa o bi sorunmus, kiskanmak doganin kanunuymus yani : )

Bakalim kiz dogsun da senle konusuruz bu kiskanclik olayini. Evet kiskanmak dogalmis tepki vermeyip icine atmasi daha kotuymus. Ama zor olur gibi geliyor. Oglimi gonlume gore buyuttum. Kiza yapabilecek miyim. O arada buyugu ihmal.edersem. Soru cok kafamda.
Neyse akisina birakmak lazim once kiz ordan bi ciksin da. Pek bi niyeti yok gibi yani

bilmiyorumki canim herkes ayni olmaz belki ama ben çokk severimm emzirmeyiii
20 ay oglani 10 ay kizi emzirdim ama doymadim vallaa
bu sefer daha çok emzirmeyi plnaliyorum ,son dur buyuk ihtimallee demi (

nasibinde ne kadar varsa o kadar zaman emer canım
anne sütü kadar değerli bi besin yok
4. doğurursan son olmaz

iyi akşamlar kızlar sizlere birşey danışcam,
5. gün topğuk kanı için sağlık ocağına gittik bnm tansiyon yüksek çıktı o gün farkettik bunu evde ara ara ölçüyorum yine 12-8 den aşağı çıkmıyor şuanda ölçtüm 127-99 çıktı neden yükseliyor bilmiyorum sağlık ocağında kan testi istedi dr.um sonuçlar perşmve çıkıcak. Sizlerden eski sezrynlılar ve şimdi de sezryn olanlar acaba böyle bişi yaşadnz mı nie oluyor ki bu yükselme yakınınnda fln oldu mu geçtimi nasıl bir yol izlendi bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Forumda 1 konuda baktım da tansiyon şikayeti olanlar ya spinal ya epidural olmuş ben genel anest. oldum nie yükseliyor bilmiyorum inş kötü bişiler çıkmaz dua edin inşallah nolur

herkese hayırlı geceler kızlar
uyku bastırdı gidip uyuyayım yarın gün erken başlayacak temizlik günü

tehlikeli bir yukseklik yok ki tansiyonunda. Tam sinirda. Yediklerine dikkat et bol su ic. Odem olmussa sezeryandan.dolayi belki etkiliyordur. Gecer ins

Sırf öyle olmasın diye güya kadın tuttuk biz. Bir de alınıp üzülecek diye de tedirgin oluyorum. AblAma abime nasıl davrandıysa bana da öyle olsun istiyorum. Ama annem değişmiş. Yaşlanmış demek istemiyorum ama ben ondan öğüt isterken benim vermem hoşuma gitmedi.

Canim ablanlar haklilar benimkide acikyigi icin hic aglamiyor ben uyaninca veriyorum 4 saaye kadar uyuypr hic rahatsiz etmiyorum
Masallah 8 gunde 560 gr kilo almisti
Eylul hanim da sariligi atlatti masallah...kilo alisida iyiyse hic dert etme...

Peki dört saat uyuduktan sonra emzirince sütün doyuruyor mu? Mama takviyesi yapıyor musun?

Bendd bugun sacma sapam seyler yaprsaniz hakkimi helal etmem size dedim.. 8 ayliken falan ise donecem sen ise gidince yapariz diolar bide :)) bende ben en iisi bakici tutayim napim dedim dedim.. kvdeni op basima koy o zaman cnm anneni 2 gune biktir zatdn bikcak gibide duruo kv gelsin yanina :)

Kizlar az once pit die bisi oldu lavaboya gittim pembe akinti gibi bi leke gelmis nişan sanirim ama bebek inmediki asagiya hala tepede duruo sevindim basta sonrada korktum bilemedim :)

Kizlar az once pit die bisi oldu lavaboya gittim pembe akinti gibi bi leke gelmis nişan sanirim ama bebek inmediki asagiya hala tepede duruo sevindim basta sonrada korktum bilemedim :)
Bebek sanciyla da iner. Nisan geldiyse 2 gun icinde dogurursun sen. Hadi hayirlisi. Sanci su falan yoksa yat uyu enerji depola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…