2015 Şubat Anneleri

İhmal gelenin huyuna suyuna da bağlı.yemez içmez uyumaz bi bebek gelirse vicdan azabı fena oluyor ilkine karşı.inşallah sakin bi kız gelir de.gönlüne gore olur hersey

Kizlar az once pit die bisi oldu lavaboya gittim pembe akinti gibi bi leke gelmis nişan sanirim ama bebek inmediki asagiya hala tepede duruo sevindim basta sonrada korktum bilemedim :)

Güzel haber bu inş nişandır sen de güzelce doğurursun çok istiyordun kavuşmaya az kaldı haydi kolaylıklar...

İhmal gelenin huyuna suyuna da bağlı.yemez içmez uyumaz bi bebek gelirse vicdan azabı fena oluyor ilkine karşı.inşallah sakin bi kız gelir de.gönlüne gore olur hersey
ins canim hepimizin bebekleri guzel guzel emsin ve uyusun ins

Doğum sancısı esnasında bebek hareketleri nasıl oluyor ? Benimki çok hareketlendi çıkacak gbi. Düzensiz olarak sancılarım var. Doğururmuyum acaba yarın ? Duş aldım geçmedi ağrılarım

Belimden giren sancılarım var ve bebek hareket ettikçe alt tarafıma ağrı giriyo. Beni ağlatıp zorlayacak bi sancı değil. Doğum sancısı daha şiddetli olur dimi ?

Şimdi ayın ortasında doğum görünenlerin nişanı gelmeye başladı.Ne yapayım ben telaş yok sakin olayım gidip uyuyayım :)
Öğretmenlerin doğumunu bekliyorum 2.çocuğu olanlar önden buyrun :) Sizden sonra telaşlanacağım =)

Bebek sanciyla da iner. Nisan geldiyse 2 gun icinde dogurursun sen. Hadi hayirlisi. Sanci su falan yoksa yat uyu enerji depola
Ya belimde yogun bi agri var bide bebekte kasilma var 2 gunmu birden bire oluverirmi yaa yarin temizlikci gelecekti onu atlatam bari (

Amaniiin gecenin suprizi senden mi hadi hayırlısı ile sagsalim kavuşmak nasip etsin mevlam
Gecenin suprizi sabahin haberi olsun ins :) bugun herseyimi tamamladim hatta bissuru borek sarma dolma yaptim attim dolaba yarinda temizlikci gelecekti onuda halledemde oyle gelsin buyursun gelsin pasaaam :))

Bendede bunlar var belde yoğun ağrı ve bebekte kasılma. Doğum belirtisimi nasıl anlıycam ki
Tecrubesiz olmak cok zor yaa ben ayaga kalkiorum geziorum ama gecmio gecmiosa dogum belirtisidir diyolla seninkiler geciomu hareket edince..

Hadi doğurunda aradan çıkın sıraya girelim hemen bizde :)
Bi arkadasim var melike ben senddn once dogurucam yeter dogurda sira bana gelsin yoksa umrumda olmucak doguruvercem dio onun gibi oldu seninkide :) valla hic belli olmaz bi bakariz benden once doguruverirsin :)

Tecrubesiz olmak cok zor yaa ben ayaga kalkiorum geziorum ama gecmio gecmiosa dogum belirtisidir diyolla seninkiler geciomu hareket edince..
Geçmiyo hayır. Duşta aldım. Yatıyorum uyuyamıyorumda. Bişey olırsa yazarsan sevinirim bende ona göre doktorumu ararım

Geçmiyo hayır. Duşta aldım. Yatıyorum uyuyamıyorumda. Bişey olırsa yazarsan sevinirim bende ona göre doktorumu ararım
Tamam cnm bi gelisme olursa haber ederim benim bide legeb kemigimde bi agri var ayak topuguma kadar inio agri gayet iiken bugun nie boyle oldum bilemedim az yordum kendimi yarinda temizlikci gelcek azda onun ardinda yorulursam sanirim dogururum yrn aksama :))

Benim sikmadan gelio cnm hatta kuruo kalio bende temizliorm bidaha gelio artik ellemiorm agiz sutum bosa gidecek die kuruyunca deligi kapanio sanki :)
Benim durduk yere gelmiyor da çocuk emdikçe gelecek sanırım benimki biraz uğraştıracak senin geliyorsa hep ne güzel uğraşmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…