Panik yapmayın bence hemen nişanınız geldiyse suyu bekleyin su gelmezse artarsa doktorunuzu ararsınız bakmayın benim bugün ağrım hiç bitmedi ama doğum sancısı gibi de gelmiyor bana sürekli ağrıyor çünkü kasıklarım ha adet oldum ha olacağım gibi :)Geçmiyo hayır. Duşta aldım. Yatıyorum uyuyamıyorumda. Bişey olırsa yazarsan sevinirim bende ona göre doktorumu ararım
Ay ins cnm bebegim bol bol emsin bol bol doysun inss :)) cocuk emince gelir ins cnm hepimizin sutu bol olsun insss :))Benim durduk yere gelmiyor da çocuk emdikçe gelecek sanırım benimki biraz uğraştıracak senin geliyorsa hep ne güzel uğraşmazsın
İnşallah canım benim ağrılarım artmaya başladı ya ama sürekli ağrıyor deli olucam nişan falan da gelmedi benim ne ağrısı bu böyle anlamadımAy ins cnm bebegim bol bol emsin bol bol doysun inss :)) cocuk emince gelir ins cnm hepimizin sutu bol olsun insss :))
Bazilarinda nisan gelmiomus cnm.. benimkide nisanmi tam bilemedim ama durduk yere pembe renkli bi lekelenme olmaz dimi cuma gidecem doktora bakalim soyleyecemde ne diyecek :) ama agrilarim cok artti o lekelenme sonrasi.. sanirim beniM dogum yakinİnşallah canım benim ağrılarım artmaya başladı ya ama sürekli ağrıyor deli olucam nişan falan da gelmedi benim ne ağrısı bu böyle anlamadım
Cnm bende o lekelenme oldu 1 saat snra nisan geldi sabahinda dogurdumBazilarinda nisan gelmiomus cnm.. benimkide nisanmi tam bilemedim ama durduk yere pembe renkli bi lekelenme olmaz dimi cuma gidecem doktora bakalim soyleyecemde ne diyecek :) ama agrilarim cok artti o lekelenme sonrasi.. sanirim beniM dogum yakin
Belki nişan olabilir ... Suya dikkat et ve yat dinlen zaten nişansa devamı gelirKizlar az once pit die bisi oldu lavaboya gittim pembe akinti gibi bi leke gelmis nişan sanirim ama bebek inmediki asagiya hala tepede duruo sevindim basta sonrada korktum bilemedim :)
Bebek çık hareket etmez diye biliyorum ... Karnın tas gibi olur ve düzenli belden kasığa inen sancılar veya tam tersi ile baslarDoğum sancısı esnasında bebek hareketleri nasıl oluyor ? Benimki çok hareketlendi çıkacak gbi. Düzensiz olarak sancılarım var. Doğururmuyum acaba yarın ? Duş aldım geçmedi ağrılarım
Yaaaa ciddimisin dus falanmi alsam ben acaba napsam :s Alĺlllahh panikledimCnm bende o lekelenme oldu 1 saat snra nisan geldi sabahinda dogurdum
Heyecanlandim sanirim hemde agrilarim var uyuyamiorumki sabah erken kalkmam lazim kadin gelecek ooofffBelki nişan olabilir ... Suya dikkat et ve yat dinlen zaten nişansa devamı gelir
Kağıda yazın sancıları hiç geçmeyen ağrı ise yalancıdır ama arada 30 dk bir 10 dk nir gelirse gerçektir cok ritmik gelirGeçmiyo hayır. Duşta aldım. Yatıyorum uyuyamıyorumda. Bişey olırsa yazarsan sevinirim bende ona göre doktorumu ararım
2 bardak su iç derin bi karın nefesi al birde bebek için al ve soluna dönüp yat yatağına ... Ona kavuşmayı düşün uyumaya çalışHeyecanlandim sanirim hemde agrilarim var uyuyamiorumki sabah erken kalkmam lazim kadin gelecek ooofff(
Uykumda var aslinda bi sansimi deneyeyim :)2 bardak su iç derin bi karın nefesi al birde bebek için al ve soluna dönüp yat yatağına ... Ona kavuşmayı düşün uyumaya çalış
iyi akşamlar kızlar sizlere birşey danışcam,
5. gün topğuk kanı için sağlık ocağına gittik bnm tansiyon yüksek çıktı o gün farkettik bunu evde ara ara ölçüyorum yine 12-8 den aşağı çıkmıyor şuanda ölçtüm 127-99 çıktı neden yükseliyor bilmiyorum sağlık ocağında kan testi istedi dr.um sonuçlar perşmve çıkıcak. Sizlerden eski sezrynlılar ve şimdi de sezryn olanlar acaba böyle bişi yaşadnz mı nie oluyor ki bu yükselme yakınınnda fln oldu mu geçtimi nasıl bir yol izlendi bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ?
Forumda 1 konuda baktım da tansiyon şikayeti olanlar ya spinal ya epidural olmuş ben genel anest. oldum nie yükseliyor bilmiyorum inş kötü bişiler çıkmaz dua edin inşallah nolur
2 seferdir nst de sancılar en düşük 180 çıkıyor en yüksek 250 ı gördüm ama ben hiç hissetmedim
Kizlar az once pit die bisi oldu lavaboya gittim pembe akinti gibi bi leke gelmis nişan sanirim ama bebek inmediki asagiya hala tepede duruo sevindim basta sonrada korktum bilemedim :)
Inşallah canım onlardan biri de benim ve tek pişmanlığım milleti dinleyip mama vermem ki Göğüs pedi kullanmaktan Çarşaf yıkamaktan gına gelmişti hala ben nasıl sütüm olmadığına inandırıldım diye vah çekiyorumInşallah hepimizin bol bol sütü olur yavrularimız da cuk cuk emerler..Özellikle 2.-3.bebegini kucağına alacak anneler de ilk bebişlerinde içlerinde kalan tüm güzellikleri bu kez yaşarlar inşallah..konu insanın evladı olunca çok başka oluyormuş
Sen hala buralardamısın canımHerkes uyuyor bu gece ANLAŞILANNeva tacmin ne yaptın canım varmı gelen giden Ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?