2015 Şubat Anneleri

Geçmiyo hayır. Duşta aldım. Yatıyorum uyuyamıyorumda. Bişey olırsa yazarsan sevinirim bende ona göre doktorumu ararım
Panik yapmayın bence hemen nişanınız geldiyse suyu bekleyin su gelmezse artarsa doktorunuzu ararsınız bakmayın benim bugün ağrım hiç bitmedi ama doğum sancısı gibi de gelmiyor bana sürekli ağrıyor çünkü kasıklarım ha adet oldum ha olacağım gibi :)

Benim durduk yere gelmiyor da çocuk emdikçe gelecek sanırım benimki biraz uğraştıracak senin geliyorsa hep ne güzel uğraşmazsın
Ay ins cnm bebegim bol bol emsin bol bol doysun inss :)) cocuk emince gelir ins cnm hepimizin sutu bol olsun insss :))

Yine bir gece daha bu seferde oglan uyudu benim uykum kacti

Ay ins cnm bebegim bol bol emsin bol bol doysun inss :)) cocuk emince gelir ins cnm hepimizin sutu bol olsun insss :))
İnşallah canım benim ağrılarım artmaya başladı ya ama sürekli ağrıyor deli olucam nişan falan da gelmedi benim ne ağrısı bu böyle anlamadım

İnşallah canım benim ağrılarım artmaya başladı ya ama sürekli ağrıyor deli olucam nişan falan da gelmedi benim ne ağrısı bu böyle anlamadım
Bazilarinda nisan gelmiomus cnm.. benimkide nisanmi tam bilemedim ama durduk yere pembe renkli bi lekelenme olmaz dimi cuma gidecem doktora bakalim soyleyecemde ne diyecek :) ama agrilarim cok artti o lekelenme sonrasi.. sanirim beniM dogum yakin

Bazilarinda nisan gelmiomus cnm.. benimkide nisanmi tam bilemedim ama durduk yere pembe renkli bi lekelenme olmaz dimi cuma gidecem doktora bakalim soyleyecemde ne diyecek :) ama agrilarim cok artti o lekelenme sonrasi.. sanirim beniM dogum yakin
Cnm bende o lekelenme oldu 1 saat snra nisan geldi sabahinda dogurdum

Doğum sancısı esnasında bebek hareketleri nasıl oluyor ? Benimki çok hareketlendi çıkacak gbi. Düzensiz olarak sancılarım var. Doğururmuyum acaba yarın ? Duş aldım geçmedi ağrılarım
Bebek çık hareket etmez diye biliyorum ... Karnın tas gibi olur ve düzenli belden kasığa inen sancılar veya tam tersi ile baslar

Duş alırsan açılma çabuklaşır geceyı gecıreyım dersen ve temiz isen duş alma sabah alırsın .... Benimde ilk bebeğimde tertemiz pembe bir kan gelmişti sabah 7 de ... Sonra saat 9 da su gelmeye başladı doktora söyledim gün içinde gel dedı öyle sancısız gıttım akşam 7 de doğurmuştum ...

ben genel oldum ilk gun tansiyonum 15 ten assagi dusmedi doktorlar iceride ziyaretcileri bile cikarmak istedi anneyi rahat birakalim diye. sonra yavas yavas duzene girdi simdi 12 den yuksek cikmiyor.seninde oyle asiri yuksekligin yokki kafana takma duzene giriyor.belli bir zaman sonra.

2 seferdir nst de sancılar en düşük 180 çıkıyor en yüksek 250 ı gördüm ama ben hiç hissetmedim

Canim sen eminmisin onun sanci olduguna . Nst de ust sinir sanci icin 100 dur 100 e vuran sancida da dogum baslar genelde. Seninki bebegin kalp atisi olmasin alet oynadikca sapitip kalp atislarini coook yuksek ya da az gosterebiliyor cunku sen onu net ogren nst baglayan ebeden

Kizlar az once pit die bisi oldu lavaboya gittim pembe akinti gibi bi leke gelmis nişan sanirim ama bebek inmediki asagiya hala tepede duruo sevindim basta sonrada korktum bilemedim :)

Benim cumartesi gecesi idrarimi yaptiktan sonra klozette 3 parca acik pembe renk et parcasi vardi. Ardindan sancilarim oldu ama yapanciymis. Bugun saglik ocagindaki hemsireme sordum nisanmis o gelenler ve ben hala dogurmadim canim nisan gelmesi dogumun yakin oldugunu gosterirmis ama bu 1 saatte surebilirmis 1 haftada. Yat uyu sen sanci gelirse su gelirse zatenuuaniyormus insan

Inşallah canım onlardan biri de benim ve tek pişmanlığım milleti dinleyip mama vermem ki Göğüs pedi kullanmaktan Çarşaf yıkamaktan gına gelmişti hala ben nasıl sütüm olmadığına inandırıldım diye vah çekiyorum

Herkes uyuyor bu gece ANLAŞILAN Neva tacmin ne yaptın canım varmı gelen giden Ağrı
Sen hala buralardamısın canım Şaka bi yana hayırlısıyla al bebeğini inşaAllah kucağına. Foruma girince ilk aklıma sen geliyosun hemen bakıyorum doğum oldumu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…