Yattim ama agrilardan zor uyudum simdide geri kalktim evet annemde dedi 1 haftayida bulur belki sakin ol die ama cok isteyince sakin olamiorummm hemencik olsun hemencik :))Benim cumartesi gecesi idrarimi yaptiktan sonra klozette 3 parca acik pembe renk et parcasi vardi. Ardindan sancilarim oldu ama yapanciymis. Bugun saglik ocagindaki hemsireme sordum nisanmis o gelenler ve ben hala dogurmadim canim nisan gelmesi dogumun yakin oldugunu gosterirmis ama bu 1 saatte surebilirmis 1 haftada. Yat uyu sen sanci gelirse su gelirse zatenuuaniyormus insan
Ohhh masalllah bebisine Allah anali babali buyutsun yetiodur cnm nie yetmesin anelik psikolojisi seninkisi az gelio die dusunuosun ama oda daha minicik sen cok sutun oldugunu dusun ki daha da artsin :)Kizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
Odaya geldim uyumaya calisayim die bizim odaya telefon sokmak yasak oldugu icin simdi gördüm agrilarim devam edio sirt kemigim den bi agri kasiklarima kadar inio bacaklarim agrio hatta acio sanki oglanda hic uyumadi karnimin bi yerine toplandi kaldi bariz belli karnim yamuluyo top gibi bi kismi disari firtio falan ama bakalim nolcak annemi aradim doktorumu arasam die aaamaaan hemen hastaneye alirlar olmadi suni sanci falan verirler hemen panikleme az bekle takip et dedi.. son anda goturcem seni son ana kadar evde cek sancini dioHerkes uyuyor bu gece ANLAŞILANNeva tacmin ne yaptın canım varmı gelen giden Ağrı
Annen doğru diyor hastanede seni perişan ederler çok duydum çünkü öyle hastaneye girdin mi birde 2 cm açılma olsa yatırıyorlar imza atmadan da çıkamıyorsun ve orda saatlerce beklemek psikolojik olarakda etkiliyormuş az daha dayanacaksın mecburen sancını takip et 4 dakikaya düştüğü zaman git hastaneye derim ben öyle yapmayı düşünüyorumOdaya geldim uyumaya calisayim die bizim odaya telefon sokmak yasak oldugu icin simdi gördüm agrilarim devam edio sirt kemigim den bi agri kasiklarima kadar inio bacaklarim agrio hatta acio sanki oglanda hic uyumadi karnimin bi yerine toplandi kaldi bariz belli karnim yamuluyo top gibi bi kismi disari firtio falan ama bakalim nolcak annemi aradim doktorumu arasam die aaamaaan hemen hastaneye alirlar olmadi suni sanci falan verirler hemen panikleme az bekle takip et dedi.. son anda goturcem seni son ana kadar evde cek sancini dio
Annm ilk ablama hamileliginde oyle olmus canima okudular 2 gun yatirdilar beni dio ya takip etmem gerekn hangisi bebegin kasilmasimi yoksa su sirtimdaki agrimi onda sanki hic mola yok hep var gibi...Annen doğru diyor hastanede seni perişan ederler çok duydum çünkü öyle hastaneye girdin mi birde 2 cm açılma olsa yatırıyorlar imza atmadan da çıkamıyorsun ve orda saatlerce beklemek psikolojik olarakda etkiliyormuş az daha dayanacaksın mecburen sancını takip et 4 dakikaya düştüğü zaman git hastaneye derim ben öyle yapmayı düşünüyorum
Adet sancısı gibi olanı takip edeceksin bildiğim kadarıyla zaten o düzenli gelir düzenli gelmezse yalancı sancı dırAnnm ilk ablama hamileliginde oyle olmus canima okudular 2 gun yatirdilar beni dio ya takip etmem gerekn hangisi bebegin kasilmasimi yoksa su sirtimdaki agrimi onda sanki hic mola yok hep var gibi...
gecmis olsun canim. Anali babali buyut bebeginiKizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
Onda pek duzen yok yalanci sahtekaaaaarr benimkisi galibaa :))Adet sancısı gibi olanı takip edeceksin bildiğim kadarıyla zaten o düzenli gelir düzenli gelmezse yalancı sancı dır
Allah acil şifalar versin bol su iç varsa evinde bal karabiber limon karıştırıp ye göğsüne ve ayak tabanına viks sür ve sıcak bir yorganın altına gir hatta evde hava makinası varsa onuda kullan rahatlarsın inşallah kocalar hep böyledir malesef onlara yapacak birşey yok :)Oksurmekten uyuyamadim.esim de bana kizdi kendine bkmadin hasta oldun diye. Napayim virus gelip bulasinca yani.
Bebek de hopladi durdu yazik ben oksurdukce.
Gecer ins doguma kadar
Hadi bakalım hayrlısı diyelim o zaman bekleyelim :) artışın olursa yaz ama mutlakaOnda pek duzen yok yalanci sahtekaaaaarr benimkisi galibaa :))
Sagol canim gecer illa yani.Allah acil şifalar versin bol su iç varsa evinde bal karabiber limon karıştırıp ye göğsüne ve ayak tabanına viks sür ve sıcak bir yorganın altına gir hatta evde hava makinası varsa onuda kullan rahatlarsın inşallah kocalar hep böyledir malesef onlara yapacak birşey yok :)
Duzensiz sancilar da birseydir dogum yakin demekdir. Bende hicbisey yok.Onda pek duzen yok yalanci sahtekaaaaarr benimkisi galibaa :))
Tanıdık vasıtası ile canm . Ama ben bebeği bırakamicam , sandığım gibi değilmiş biraz anne kaplan oldum :} Evin işlerini yapmak için gelecek kadın . İşim olduğunda annem gelecek yaza kdr sonrası Allah Kerim şimdilik . Inş sen de gönlüne göre birini bulursun . Yalnız sunu sölim biri ile tanıştığında deneme Süreci gbi bişey olabiliyorsa olsun yaŞirketlerden falan mı ayarladiniz canim yardımcıları ben de yakında dönmeyi düşünüyorum da ufak ufak araştırSam iyi olacak artık
Yine kandırdı benim veled. Doğurmak istiyorum beeeeenBebek çık hareket etmez diye biliyorum ... Karnın tas gibi olur ve düzenli belden kasığa inen sancılar veya tam tersi ile baslar
Nişan gelmedi zaten. Suda yok. Kuru kuru sancı çekiyorum ritmik değil. Yarına kadar doğurma istiyorum suni sancı istemiyorumPanik yapmayın bence hemen nişanınız geldiyse suyu bekleyin su gelmezse artarsa doktorunuzu ararsınız bakmayın benim bugün ağrım hiç bitmedi ama doğum sancısı gibi de gelmiyor bana sürekli ağrıyor çünkü kasıklarım ha adet oldum ha olacağım gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?