Doyuyor canim sadece emziriyorum tabi ilk hafta bu ksdar seyrek degildi...Peki dört saat uyuduktan sonra emzirince sütün doyuruyor mu? Mama takviyesi yapıyor musun?
Goözün aydın canım. Darısı başıma inş.üzme kendini doyar bebeğin onun midesi ne kadarki. Sen sık sık emzir mümkünseKizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
onceki kadinla ne yasadiniz. Ya ben kimseye tahammul edemiyorum evde. Temzlige gelene zor katlaniyorum. Ev temiz olsn bir cesit yemegi yapariz bir sekilde.Tanıdık vasıtası ile canm . Ama ben bebeği bırakamicam , sandığım gibi değilmiş biraz anne kaplan oldum :} Evin işlerini yapmak için gelecek kadın . İşim olduğunda annem gelecek yaza kdr sonrası Allah Kerim şimdilik . Inş sen de gönlüne göre birini bulursun . Yalnız sunu sölim biri ile tanıştığında deneme Süreci gbi bişey olabiliyorsa olsun ya
hehe annelik yakismis sana kuzum. Bebek iyi olsn da kim ne dusunurse dusunsunKomşu kadın geldi dün . Hayırlı olsun a saolsun . Baktı etti . Doktora gidiyorduk sarılık kontrolüne . Dar zamanda geldin sonra otururuz diyrm kalkmak yok , neyse sütün yok mu biberonla veriyorsun diye sordu , o içindeki bnm sütüm , sen niye germeye çalışıyorsun dedim (28 yıllık insanım birini boyle terslemiş değilim) . Sonra, kucağıma versenee dedi. Yok atik daha 5 günlük bebek kucağa mı verilir dedim , sen de cok sey olma dedi . Bnm elim temiz die Israr etti . Kalktım odadan çıktım . Allah a şükrolsun içimdeki gereksiz insan sevgisi ve hoşgörüsü 29 Ocak günü tamamen bebeğe döndü . Annelik boyle bir seymiş demek ki . Kimseye hiçbir seyde ayıp olmaz . Olursa da ne ala. Bebeğim iyi olsun gerisi hikaye
Hanımlarrrr günaydın bizden. Göğüs kanallarım iyice açılmaya başladı, kızımın emerken yutkunduğunu duyuyorum çok şükür. Ama ağzı boş dursun istemiyor:) yalancı memeyi uzattığımız an kaptı zaten. Arada mama takviyesi yapıyoruz. Evimize geçince daha rahat etcez inşaAllah. Benim omuzum tutuldu o çok ağrı yapıyor, ağlattı bugün beni. Ağrı kesici iğne yapıyorlar ya zaten o zaman geçiyor. Eve geçince viks süreyim diyorum iyi gelir heralde. Bugün çıkıyoruz inşaAllah. Bu arada bol bol su ve kayısı suyu içiyorum. Ayrıca hastaneden Lactamil hediye ettiler, bugün ondan içtim 2 bardak, süte etkisi var gibi. Bitince alırmıyım bilmem ama:) arada okuyorum ama yazamıyorum pek. Öptüm hepinizi
Gozunaydin sutunde gwlir sen emzir bol bol emdikce gelicek...Kizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
Cok TSK ederim canım, içimi ferahlatsın, benim kendimle çözemediğim sey put gibi yatakta yatmadım, az da olsa ayaklandım, şimdi diyorumkimacaba yatsaydım bebeğim dayanırmıydıerken de gelse bebeginin bi saglik sorunu yokki canim
bak ahanda buraya yaziyorum, iki uç seneye yasitlarini geçer gelisim açisinda, erkekn dogan bebekler çok çabuk atiliyor gelisimde , gozlerine bile inanamayacksin ilelreyen zamanlarda bide çokkk zeki oluyolar :)))
bebegin ve sen sagliklisiniz onemli olan bu
Tr de ne diye her dogan bebege kalça usg si çekiyolar bilmiyorum ama burda oyle bi uygulama yok , ters dogum gibi ozel durumarda usg çekiliyor sadece burda ..
ben pediatrima çok guveniyorum, o erkek çocugunda kalça çikgii olmaz der hep, oyle diyorsa oyledir, senin çcouga simdi az dediler ama baskasina gotursen belki yok diycek, 1 ay sonra zaten yok diycekler adim gibi eminim : ))))
ha kalça çikigi olsa bile gerçekten çift bezle duzeliyor erken te$his durumunda onun için bunu kafana takma ..
Oksuruk zor is Allah sifa versi insallah atlatir oyle dogum yaparsin..Oksurmekten uyuyamadim.esim de bana kizdi kendine bkmadin hasta oldun diye. Napayim virus gelip bulasinca yani.
Bebek de hopladi durdu yazik ben oksurdukce.
Gecer ins doguma kadar
Sende doktorunu dinlemedin, ama doğurmadınsende kendimi görüyorum tek farkımız ben doğurmadım henüz
yok canım asla öyle ispiyon huyu yoktur
240 o beee karanlıkta klavyeyi göremiyorum
ne bileyim doktor dedi valla
banada normal olursa pırt diye çıkaracağım gibi geliyor
hayırlısı
Tanıdık vasıtası ile canm . Ama ben bebeği bırakamicam , sandığım gibi değilmiş biraz anne kaplan oldum :} Evin işlerini yapmak için gelecek kadın . İşim olduğunda annem gelecek yaza kdr sonrası Allah Kerim şimdilik . Inş sen de gönlüne göre birini bulursun . Yalnız sunu sölim biri ile tanıştığında deneme Süreci gbi bişey olabiliyorsa olsun ya
Kizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
Kizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
Yok bos boş emmiyor 5 dk boyunca güzel emiyor içimi rahatlattiniz valla ne biliyim her yerde her iki göğüsden de en az 10-15 dk emsin diyor ya onu basaramadim hiç o yüzden uzuluyordumcanim artik kritik zmani atlattiniz. Buyudu bebegin. Kac cc emdigini bosver emzirmenin tadini cikar. Eldiven fln.giydirme tenine dokunsun. Emzirirken kokusunu icine cek. Bu paylasim sutu artirir. Zaten doyinca da bebek birakir memeyi. Doymasa uyumaz 1 aylik cocuk.
Bir de yutkunma sesini dinle. Bos bos degil de yutkunarak 5 dk emse dunyayi emer
Ben de ilk başta evin işleri için birini Istiyorum ztn cnm..nisanin sonuna kdr ücretli iznim var sonrasında da ücretsiz kullanırım brz bebeğe bakacak biri için daha zamanim var yani..inşallah hepimiz iyi insanlarla karşılaşırızTanıdık vasıtası ile canm . Ama ben bebeği bırakamicam , sandığım gibi değilmiş biraz anne kaplan oldum :} Evin işlerini yapmak için gelecek kadın . İşim olduğunda annem gelecek yaza kdr sonrası Allah Kerim şimdilik . Inş sen de gönlüne göre birini bulursun . Yalnız sunu sölim biri ile tanıştığında deneme Süreci gbi bişey olabiliyorsa olsun ya
Ağlamaklı olunca bu Yazını okuyorum içim ferahlıyor, Allah Razı olsunerken de gelse bebeginin bi saglik sorunu yokki canim
bak ahanda buraya yaziyorum, iki uç seneye yasitlarini geçer gelisim açisinda, erkekn dogan bebekler çok çabuk atiliyor gelisimde , gozlerine bile inanamayacksin ilelreyen zamanlarda bide çokkk zeki oluyolar :)))
bebegin ve sen sagliklisiniz onemli olan bu
Tr de ne diye her dogan bebege kalça usg si çekiyolar bilmiyorum ama burda oyle bi uygulama yok , ters dogum gibi ozel durumarda usg çekiliyor sadece burda ..
ben pediatrima çok guveniyorum, o erkek çocugunda kalça çikgii olmaz der hep, oyle diyorsa oyledir, senin çcouga simdi az dediler ama baskasina gotursen belki yok diycek, 1 ay sonra zaten yok diycekler adim gibi eminim : ))))
ha kalça çikigi olsa bile gerçekten çift bezle duzeliyor erken te$his durumunda onun için bunu kafana takma ..
Saol canim gecer ins.Oksuruk zor is Allah sifa versi insallah atlatir oyle dogum yaparsin..
Dogumsan sonra bir iki oksurdumde dikisler fena acidi
Saol canim gecer ins.
Nefes alamadim, oksurmekten uyiyamiuorum basim agriyor. Bir suru is var. Dedigin gibi doguma kadar gecse bir de bebege fln bulasmasa
Canim benim bebegin kuvoze.girmedi gayet saglikli. Girse bile annenin sucu olur mu hic.Ağlamaklı olunca bu Yazını okuyorum içim ferahlıyor, Allah Razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?