2015 Şubat Anneleri

Peki dört saat uyuduktan sonra emzirince sütün doyuruyor mu? Mama takviyesi yapıyor musun?
Doyuyor canim sadece emziriyorum tabi ilk hafta bu ksdar seyrek degildi...
Dr da artik elleme uyusun 4 saate kadsr rahatsiz etme dedi

Goözün aydın canım. Darısı başıma inş.üzme kendini doyar bebeğin onun midesi ne kadarki. Sen sık sık emzir mümkünse

onceki kadinla ne yasadiniz. Ya ben kimseye tahammul edemiyorum evde. Temzlige gelene zor katlaniyorum. Ev temiz olsn bir cesit yemegi yapariz bir sekilde.

hehe annelik yakismis sana kuzum. Bebek iyi olsn da kim ne dusunurse dusunsun

Masallah eve cikinca daha rahat oluyor haklisin buyuk kiz nerse yaninizda mi nasil karsiladi bebegi

Gozunaydin sutunde gwlir sen emzir bol bol emdikce gelicek...

Cok TSK ederim canım, içimi ferahlatsın, benim kendimle çözemediğim sey put gibi yatakta yatmadım, az da olsa ayaklandım, şimdi diyorumkimacaba yatsaydım bebeğim dayanırmıydı

Oksurmekten uyuyamadim.esim de bana kizdi kendine bkmadin hasta oldun diye. Napayim virus gelip bulasinca yani.
Bebek de hopladi durdu yazik ben oksurdukce.
Gecer ins doguma kadar
Oksuruk zor is Allah sifa versi insallah atlatir oyle dogum yaparsin..
Dogumsan sonra bir iki oksurdumde dikisler fena acidi

Sende doktorunu dinlemedin, ama doğurmadın

Gecenlerde haberlerde bir avukat bebegiyle giriyo durusmalara aklima gelmistin...
Deneme suresi iyi fikir ilk baslarda biraz zor gelir ama cok deneyimli ve guven vren bakicilar var insallah oyle birini bulursunuz...

gözün aydın canım,geçmiş olsun, allah analı babalı büyütsün :) maşallah kızına

Hayırlı olsun canım Rabbim ikinize de sağlık sıhhat Versin :)

Yok bos boş emmiyor 5 dk boyunca güzel emiyor içimi rahatlattiniz valla ne biliyim her yerde her iki göğüsden de en az 10-15 dk emsin diyor ya onu basaramadim hiç o yüzden uzuluyordum

Ben de ilk başta evin işleri için birini Istiyorum ztn cnm..nisanin sonuna kdr ücretli iznim var sonrasında da ücretsiz kullanırım brz bebeğe bakacak biri için daha zamanim var yani..inşallah hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

süpürge yapacaktım yerimden kalkamıyorum karnımın alt kısmına kramp girdi çıkmak bilmiyor daha toz alınacak vileda yapılacak ve kahvaltı hazırlanacak

Ağlamaklı olunca bu Yazını okuyorum içim ferahlıyor, Allah Razı olsun

Oksuruk zor is Allah sifa versi insallah atlatir oyle dogum yaparsin..
Dogumsan sonra bir iki oksurdumde dikisler fena acidi
Saol canim gecer ins.
Nefes alamadim, oksurmekten uyiyamiuorum basim agriyor. Bir suru is var. Dedigin gibi doguma kadar gecse bir de bebege fln bulasmasa

Ağlamaklı olunca bu Yazını okuyorum içim ferahlıyor, Allah Razı olsun
Canim benim bebegin kuvoze.girmedi gayet saglikli. Girse bile annenin sucu olur mu hic.
Aglamak normal lohusalikta hmilelikten beter aglaniyor hatta. Ama kendini uzme, sukret bebegin saglikli oldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…