kiyamam canim yaaAğlamaklı olunca bu Yazını okuyorum içim ferahlıyor, Allah Razı olsun
Malzeme eksik evde. Zencefil fln yok. Digerlerini bitki cayi gibi iciuorum ama midem suyu bile almiyor. Oksurdukce kusuyorm.
Sen biberonla takviye yapmadikca emme suresi uzar bence. Sutun sonu yagli olur. Bir memeyi iyice bitirsn ki yagli kismi emsin kilo alsin.Yok bos boş emmiyor 5 dk boyunca güzel emiyor içimi rahatlattiniz valla ne biliyim her yerde her iki göğüsden de en az 10-15 dk emsin diyor ya onu basaramadim hiç o yüzden uzuluyordum
ben sabah kalkdim çocuklari ahzirladim okula gonderdimsüpürge yapacaktım yerimden kalkamıyorum karnımın alt kısmına kramp girdi çıkmak bilmiyor daha toz alınacak vileda yapılacak ve kahvaltı hazırlanacak
balli limon içebiliyonmu canim ?Malzeme eksik evde. Zencefil fln yok. Digerlerini bitki cayi gibi iciuorum ama midem suyu bile almiyor. Oksurdukce kusuyorm.
Bir anda ne oldu boyle anlamadim
Ama denemelik bir tarif tsk ederim
Doktor ilk hedef 35. Hafta diyordu hep öylede oldu, bizimle gelişimimiz iyi maşallah, şimdiden yanaklar tombişleştikiyamam canim yaa
uzulme artik hersey geçmisde kaldi ve artik hiçbiseyi degistiremyiz,30 haftalik dogan bebekler var duusn, siz yinede iyi durdunuz, Allah beterinden korusun .. ben kotu hissetgimde hep daahA kotusunu dusunup halime sukrederim iyi gelir bana ..
ben bi dr takip ediyorum diyorum ya hep,geçenlerde bi soru vardi, kadinin kizi premature dogmus , simdi gelisimi ni obez mi diye soruyor :)
oglumdan 2 yas kuçuk ayni kilodalar : )))
Yatamadigimdan kotu oldm iyice. Uykusuzluk fena yapti. Oglandan bana gecti onda oksuruk yoktu aman oksurmesin de.balli limon içebiliyonmu canim ?
wicks sur, sirtina isitilmis havlu koy
sicak buhar iyi gelir ama fenala$mayacaksan bi dene, ben çok sicak suda fena oluyorm tansiyonum dusuyor galiba
bide yatmamaya çalis, çocuklar gece çok oksuurur ya yattiklarinda , burun tiklai olunca iste o pozisyonda oksuruk tutuyor
oturarark vakit geçirmeeye çalis
oglan nasil , bide ona geçmez insallah
Sen hala buralardamısın canımŞaka bi yana hayırlısıyla al bebeğini inşaAllah kucağına. Foruma girince ilk aklıma sen geliyosun hemen bakıyorum doğum oldumu diye.
Geçmiş olsun... İnş bebek doğmadan biter öksürüğün... Benimde en korktuğum şey hasta olmak ... Normalde olsaa sezeryan da olsa bie dikiş oluyor ve öksürünce fena oluyor ...Malzeme eksik evde. Zencefil fln yok. Digerlerini bitki cayi gibi iciuorum ama midem suyu bile almiyor. Oksurdukce kusuyorm.
Bir anda ne oldu boyle anlamadim
Ama denemelik bir tarif tsk ederim
Bizimkiler ıspanak yapıyor,tavuk suyuna çorba, bulgur pilavı falan.
Ispanak çok iyi geldi benim sisteme.
Her gün değişik bir komposto yapıyorlar.elma,üzüm,dut
Sütü de arttırıyor.
Fikir olsun da bayana söyle diye yazdım.
Artık hamişlerin canı çekmez sanırım.
Onlarda doğursunlar artık.
Bozma canım. Bak bugün benim ağrım çok az.8 gün oldu. bana majezik verdi ama iki Kez içtim içim rahat etmedi.
Sen öyle kalkıp her işe koşunca çevrendekilerde iyi nasıl olsa diye düşünüyor. Yapmıyorlar iş falan.gerçi ağrı gösterilmeeyecek gibi değil.
Bende sabah kahvaltıyı hazırladım. K.valide uyuyordu. Bizimkininde uykusu çok kıymetli.
Yinede bırakmıyorlar. Sen lohusasın iyiyim.diyip iş yaparsın hastanelik olursun diyorlar ondan duruyorum
basinin yastigini yukseltseydin canim, zor ama yari oturur gibi pozisyonda uyumayi denesenYatamadigimdan kotu oldm iyice. Uykusuzluk fena yapti. Oglandan bana gecti onda oksuruk yoktu aman oksurmesin de.
Balli limon ictim de oksurdkce midem tersine donuyor
Neyse gecer ins
ben birazdan çay demlycem gel yiyelim sekerim Allah ber verdiyseGünaydın kızlar benim yataktan çıkasım bile yok ama nedense yatamıyorum yatınca bacaklarım ağrıyo tuhaf bi şekilde oturarak uyumaktan çok yoruldum zaten 1-2 saat ANCA uyuyorum oda sağlıksız yani günün süprizi dudağım uçuklamış ilaçta süremicem ne yapayım geçsin fikir verin
Bide Allah'ın kulu bana kahvaltı hazırlayıp gönderse çok mutlu olcam :) hergün bunu düşünüyorum ama nafile kaldırıp popoyu hazırlıcam Seçenek yok
Doyuyor canim sadece emziriyorum tabi ilk hafta bu ksdar seyrek degildi...
Dr da artik elleme uyusun 4 saate kadsr rahatsiz etme dedi
Evet iki çizgi olmuş sadece sol alt tarafta başka yok son iki haftada olduSon anda karnı Çatlayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?