2015 Şubat Anneleri

Ağlamaklı olunca bu Yazını okuyorum içim ferahlıyor, Allah Razı olsun
kiyamam canim yaa
uzulme artik hersey geçmisde kaldi ve artik hiçbiseyi degistiremyiz,30 haftalik dogan bebekler var duusn, siz yinede iyi durdunuz, Allah beterinden korusun .. ben kotu hissetgimde hep daahA kotusunu dusunup halime sukrederim iyi gelir bana ..

ben bi dr takip ediyorum diyorum ya hep,geçenlerde bi soru vardi, kadinin kizi premature dogmus , simdi gelisimi ni obez mi diye soruyor :)
oglumdan 2 yas kuçuk ayni kilodalar : )))

Yok bos boş emmiyor 5 dk boyunca güzel emiyor içimi rahatlattiniz valla ne biliyim her yerde her iki göğüsden de en az 10-15 dk emsin diyor ya onu basaramadim hiç o yüzden uzuluyordum
Sen biberonla takviye yapmadikca emme suresi uzar bence. Sutun sonu yagli olur. Bir memeyi iyice bitirsn ki yagli kismi emsin kilo alsin.

Ay ben de emzirsem artik yaa

süpürge yapacaktım yerimden kalkamıyorum karnımın alt kısmına kramp girdi çıkmak bilmiyor daha toz alınacak vileda yapılacak ve kahvaltı hazırlanacak
ben sabah kalkdim çocuklari ahzirladim okula gonderdim
evi supurdum,ocagin ustunu sildim, toz aldim,bulasik makinesini bosalttim,çocuklarin yatagini duzledim vs ne i$ bulduysam yaptim vileda hariç :)

arkadas gelcekdi gelmedi , i$ yaptim iyi guzel ho$ da uyusamda iyiydi : ))

Malzeme eksik evde. Zencefil fln yok. Digerlerini bitki cayi gibi iciuorum ama midem suyu bile almiyor. Oksurdukce kusuyorm.
Bir anda ne oldu boyle anlamadim
Ama denemelik bir tarif tsk ederim
balli limon içebiliyonmu canim ?
wicks sur, sirtina isitilmis havlu koy
sicak buhar iyi gelir ama fenala$mayacaksan bi dene, ben çok sicak suda fena oluyorm tansiyonum dusuyor galiba
bide yatmamaya çalis, çocuklar gece çok oksuurur ya yattiklarinda , burun tiklai olunca iste o pozisyonda oksuruk tutuyor

oturarark vakit geçirmeeye çalis
oglan nasil , bide ona geçmez insallah

Doktor ilk hedef 35. Hafta diyordu hep öylede oldu, bizimle gelişimimiz iyi maşallah, şimdiden yanaklar tombişleşti

Yatamadigimdan kotu oldm iyice. Uykusuzluk fena yapti. Oglandan bana gecti onda oksuruk yoktu aman oksurmesin de.
Balli limon ictim de oksurdkce midem tersine donuyor
Neyse gecer ins

Sen hala buralardamısın canım Şaka bi yana hayırlısıyla al bebeğini inşaAllah kucağına. Foruma girince ilk aklıma sen geliyosun hemen bakıyorum doğum oldumu diye.
valla bende şaşırıyorum kendime herkescikler doğurdu ben ağrıyı çektiğimle kaldım kızın gelesi yok sıkılmadım değil artık ha bugün ha yarın derken Şubat Yaptım artık pazartesi gelsin istiyorum kontrol var o gün beni alsın doğuma inşallah

Malzeme eksik evde. Zencefil fln yok. Digerlerini bitki cayi gibi iciuorum ama midem suyu bile almiyor. Oksurdukce kusuyorm.
Bir anda ne oldu boyle anlamadim
Ama denemelik bir tarif tsk ederim
Geçmiş olsun... İnş bebek doğmadan biter öksürüğün... Benimde en korktuğum şey hasta olmak ... Normalde olsaa sezeryan da olsa bie dikiş oluyor ve öksürünce fena oluyor ...

Bugün bende de temizlik var kadın geldi ... Camlar halılar siliniyor birazdan bende bişiler yapacagım ... Toplamam lazım etrafı .... Ben daha cok yoruluyorum yaw... Evden kaçıp gitsem daha ıyı ama bu karınla artık markete bile gitmiyorum

Günaydın bekleme modundaki annişler :)
4 gündür giremiyorum, ablamlar geldi 5 kişiler evin içi curcuna, yeğenlerim kocaman oldular(en küçüğü 15 yaşında) ama hala didişip duruyorlar, beynim bulandı Sağolsun ablam bişey yaptırmıyor ama gece 2lere kadar oturur vaziyette acayip yoruluyorum. Ayaklarım ellerim şişti, eklemlerim ağrıyor kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum.
Inşallah doğumdan hemen sonra bu haller geçerde bütün enerjimi bebeğime harcayabilirim.
Siz napıyosunuz bakıym?
doğuranlar illaki olmuştur hayırlı olsun onlara,Allah analı babalı büyütsün yavrucakları...

Bakıcı da zor iş ... Bende döneceğim işe ama hiç düşünmek istemıyorum su anda ist da yasıyorum birde burda ateş pahası ... Para neyse de kadınların kaprisi hiç bitmiyor... Ama bunu konuşmadık ama bu yoktu ... Keske bunu söyleyen insanlar birazcık özel sektörde çalışmış olsa.... Konuşmadığımız neler neler çıkıyor iş hayatında

Demin hafif çürüme belirtisi Gösteren elma ve ayvaları ne yapayım dedi komposto yap dedim bakalım inşallah yapar. Ispanak istedim Migros'tan bugün getirirler sanırım. Anneme bişey yaptıramıyorum sürekli soruyor kendi kadar verip yapmıyor. O da sanırım benim Yanıma geldiği için yani ben onun yanında olsam evinde olsam kesin bana çok iyi bakar ama burada çekindi galiba. Karar ver uygula diyorum ama zor.

Bana de ağrı için brufen ve parol verdi. Brufenden beş tane içebilirmişim en fazla üç içmeye çalışıyorum omuzlardan inen ağrılar göğüsle mide arasında hala var. Dikiş yerlerin acıyor mu? Ben yattıkça kalkarken bazen acıyor.

Günaydın kızlar benim yataktan çıkasım bile yok ama nedense yatamıyorum yatınca bacaklarım ağrıyo tuhaf bi şekilde oturarak uyumaktan çok yoruldum zaten 1-2 saat ANCA uyuyorum oda sağlıksız yani günün süprizi dudağım uçuklamış ilaçta süremicem ne yapayım geçsin fikir verin
Bide Allah'ın kulu bana kahvaltı hazırlayıp gönderse çok mutlu olcam :) hergün bunu düşünüyorum ama nafile kaldırıp popoyu hazırlıcam Seçenek yok

Yatamadigimdan kotu oldm iyice. Uykusuzluk fena yapti. Oglandan bana gecti onda oksuruk yoktu aman oksurmesin de.
Balli limon ictim de oksurdkce midem tersine donuyor
Neyse gecer ins
basinin yastigini yukseltseydin canim, zor ama yari oturur gibi pozisyonda uyumayi denesen
çocuklarin yastigini çok yukseltiyorum uyyolarda bizim karnimiz burnumuzda olunca nasil uyyucaz demii

ben birazdan çay demlycem gel yiyelim sekerim Allah ber verdiyse
beklentiye girmezsen isini yapmakda hiç zorlanmiyorsun :)

Doyuyor canim sadece emziriyorum tabi ilk hafta bu ksdar seyrek degildi...
Dr da artik elleme uyusun 4 saate kadsr rahatsiz etme dedi

Peki neler yiyorsun süt için. Şeker iyi gelirmiş ben şeker tüketmiyorum diye mi bu kadar zorlandım bilmiyorum ki. Iki saati buluyor emzirmem ama bebişi yatırınca ağlıyor mama hazırlıyorum mamayı yiyince de üzülüyorum besleyemiyırum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…