Bnm kadının yarın son günü . Eşimle konuştum başkasını buldu. Yani ole birine denk geldim ki , anlatsam inanmazsınız =) sen söyle Litchi, bu sefer farklı olsun baştan sıkı tutmak lazım
kizlar babam beni unutmamis dogumda gelecekmis , ne zaman geleyim falan diyor , onlardan ses çikmayinca bi daha ben vazgeçti saniyordum , basimin çaraesine bakarim artik diyordumgelmiyor diye aglamdim ama simdi gelicem diyince agliyom iyimii ..
bende hastaneye gidince gel dedim , trenle 4-5 saat e burda olur ..
simdi bana fikir verin , babam yemek yapar ama kolaylik olsun diye ne yapip koysam buzluga falann
seker iyi gelmiyor canimPeki neler yiyorsun süt için. Şeker iyi gelirmiş ben şeker tüketmiyorum diye mi bu kadar zorlandım bilmiyorum ki. Iki saati buluyor emzirmem ama bebişi yatırınca ağlıyor mama hazırlıyorum mamayı yiyince de üzülüyorum besleyemiyırum diye
Canım hala mı bunlarla uğraşıyorsun, neden etrafında birileri yükünü almıyor.Demin hafif çürüme belirtisi Gösteren elma ve ayvaları ne yapayım dedi komposto yap dedim bakalım inşallah yapar. Ispanak istedim Migros'tan bugün getirirler sanırım. Anneme bişey yaptıramıyorum sürekli soruyor kendi kadar verip yapmıyor. O da sanırım benim Yanıma geldiği için yani ben onun yanında olsam evinde olsam kesin bana çok iyi bakar ama burada çekindi galiba. Karar ver uygula diyorum ama zor.
onu baabamda yapar canim,mutfaga yabanci deil,ama yinede ben onu zorda birakmamak için biseyler yaapayim diyorumBence et tavuk kavurup koyabilirsin yemeklerde kullanmak için.
Valla konu komşu da yok Biliyon mu annem babam Yüzünden gelemiyo diğerleri zaten gelmesin çocukta acıktı durmuyo yerinde oda isyanda doyur beni diye Babasına çekmiş aç kalamıyoben birazdan çay demlycem gel yiyelim sekerim Allah ber verdiyse
beklentiye girmezsen isini yapmakda hiç zorlanmiyorsun :)
göbeğim iyice indi hareket etmekte zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorum sol tarafım çürüdü
birde psikolojim bozuldu korkuyorum sanırım gün yaklaştıkça değişik şeyler düşünüyorum
üzülme canım birdaha yemezsin
bakliyat acılı ve baharatlı şeyler turşu falan yeme hafif yemekler ye sık ye
birde komposto ve meyve ye bol bol su iç
allahım yaa nasıl kadınmış o öyle gidip alsaya madem
iyi hastayım deyip yatıp senden hizmet beklemiyor
amin canim insallahhh sen dua et de son anda sezeryana baglaamsinlar isi o zaamn bakima ihtiyacin oluyor galiba, normal dogumda 3 gunde hiç biseyin kalmaz dogum sonrasinaValla konu komşu da yok Biliyon mu annem babam Yüzünden gelemiyo diğerleri zaten gelmesin çocukta acıktı durmuyo yerinde oda isyanda doyur beni diye Babasına çekmiş aç kalamıyoAllah güç kuvvet versin bize valla kimseye Muhtaç etmesin inşallah
onu baabamda yapar canim,mutfaga yabanci deil,ama yinede ben onu zorda birakmamak için biseyler yaapayim diyorum
manti yapip koysam ama bu halde ben kim manti kim
manti gibi sonrasi kolay biseyler yani dusunuyorum , makarna gibi haslar onun için absit olur
esime deyim hazir çorba alsin, normalde hiç eve sokmam ama 4 gunun ikisinde hazir çorba içseler bi yerleri eksillmez herhalde millet sabah aksam onu yeyip içiyor
seker iyi gelmiyor canim
kadin serbet tatli turu yiyince çok susuyor su içiyor, su iyi geliyor : )
insanlarda tatlinin iyi geldigini saniyor
su, uyku dinlenme iyi gelir sutun ilaci bunlar
kiz o son saydiklarini benim çocuklar yemezki :)))Çorbayı baban da yapabilir gibi geldi. Istersen Havuç soğan gibi şeyleri doğrayıp koyabilirsin. Konserve alabilirsin mesela ıspanak bamya közlenmiş Patlıcan mantar bezelye yani hemen soğanını salçasını kavurup döküp pişirebileceği yemekler.
uykusuzluk niye , selin hanim gece durmuyormu canim / : (Uykusuzluk çok var sanırım ondan
Ben 2 hafta once 1 tane cizik vardi sadece simdi alt karnim komple catladiSon anda karnı Çatlayan oldumu
kaç haftalikdi canim kuzenin ?kuzenim mecburi sezeryanla doğum yapmış
bebeğin kordonu boynuna dolanmış suyu tükenmiş ve bebek kakasını yemiş
of allahım korkuyorum ben yaaa
Sen niye o kadar stres yaptın canım ya.bu cuma komsulari ayarlayip biraz manti yapiyim diyorum
bi tencere sarma sariyim , sarmayi tencereyle koyarim çiakrip direk ocaaga koyar ..
hamur i$i koysam olurmuki ?
çigden bi tepsi koysam firina koyup altini açar sadece
ama ben hastanedeyken gelirse nasil kullanicak firini bilebilirmiki , firini kullanmayi esime bile çok bilmez : ( ufffffff
Ben varım canım. Nst çeken hemşire aaaa hiç yırtığın yok yoksa kız bebekmi dedi o gün çatır çatır çatladı göbeğim. Nazara bağlıyorum yani.Son anda karnı Çatlayan oldumu
sagol canim. Yani ins normal dogumu bekliyorum guclu olmak.lazim dogum sirasinda. Nefes alamazsam nasil dogurcam.Geçmiş olsun... İnş bebek doğmadan biter öksürüğün... Benimde en korktuğum şey hasta olmak ... Normalde olsaa sezeryan da olsa bie dikiş oluyor ve öksürünce fena oluyor ...
bir diyorum annem fln herkes gelsin bir diyorum kimse olmasin. Yalnizlik da zor kalabalik da.Günaydın bekleme modundaki annişler :)
4 gündür giremiyorum, ablamlar geldi 5 kişiler evin içi curcuna, yeğenlerim kocaman oldular(en küçüğü 15 yaşında) ama hala didişip duruyorlar, beynim bulandıSağolsun ablam bişey yaptırmıyor ama gece 2lere kadar oturur vaziyette acayip yoruluyorum. Ayaklarım ellerim şişti, eklemlerim ağrıyor kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum.
Inşallah doğumdan hemen sonra bu haller geçerde bütün enerjimi bebeğime harcayabilirim.
Siz napıyosunuz bakıym?
doğuranlar illaki olmuştur hayırlı olsun onlara,Allah analı babalı büyütsün yavrucakları...
Ucuk kasinirken olsa aseton iyi geliyormus ama ciktiysa yapacak birsey yok. Ben de oturdum gece oyle uyunmuyor daGünaydın kızlar benim yataktan çıkasım bile yok ama nedense yatamıyorum yatınca bacaklarım ağrıyo tuhaf bi şekilde oturarak uyumaktan çok yoruldum zaten 1-2 saat ANCA uyuyorum oda sağlıksız yani günün süprizi dudağım uçuklamış ilaçta süremicem ne yapayım geçsin fikir verin
Bide Allah'ın kulu bana kahvaltı hazırlayıp gönderse çok mutlu olcam :) hergün bunu düşünüyorum ama nafile kaldırıp popoyu hazırlıcam Seçenek yok
zaten uyku boluk porcuk. Bir de oksurukle hic uyuyamadim. Yastiklari yigdim ama ise yaramadi :)basinin yastigini yukseltseydin canim, zor ama yari oturur gibi pozisyonda uyumayi denesen
çocuklarin yastigini çok yukseltiyorum uyyolarda bizim karnimiz burnumuzda olunca nasil uyyucaz demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?