bilmiyorumki canim yaaSen niye o kadar stres yaptın canım ya.
Bi gün makarna, bi gün et köfte-patates, bi gün bulgur pilavı yoğurt.... Geçer gider. Baban bunun için geliyor zaten.
Aklına gelen şeyleri yap gerisini onlar halleder, kimse aç kalmaz merak etme
En basta uzulmemelisin ben cok su iciyorum sadece gece 2 litre iciyorum hesap et kayisi uzum kompastomda hep vardir dolapta onuda iciyorum acik cay iciyorum yani sivi tuketimim cok fazlaPeki neler yiyorsun süt için. Şeker iyi gelirmiş ben şeker tüketmiyorum diye mi bu kadar zorlandım bilmiyorum ki. Iki saati buluyor emzirmem ama bebişi yatırınca ağlıyor mama hazırlıyorum mamayı yiyince de üzülüyorum besleyemiyırum diye
İnşallah canım Allah yardım etsin normal olsunamin canim insallahhh sen dua et de son anda sezeryana baglaamsinlar isi o zaamn bakima ihtiyacin oluyor galiba, normal dogumda 3 gunde hiç biseyin kalmaz dogum sonrasina
Bi ben kaldım canım dolaplarını silmeyen. Buzdolabın içini silecektim sadece oda bozuldu soğutmuyo servis gelcek bugün. Bakıma götürürler belki silmiycem onuda. Doğum üstü çok zor oldu bozulmasıAslında aceleyle bulduk kadını. Kadın normalde temizliğe gidiyormuş. Geldiğinden beri yemekten çok mutfağı temizleme isteğiyle yanıyor. Bugun dolapları temizlemekten bahsetti. Sonunda sayesinde Şubat annelerinin tümünün mutfak dolapları temiz olucak bir ben kalmıştım çünkü
Sen sigara Böreği Yap en basitinden at buzluğa eğer hemen yemek gerekirse Baba'nın şekeri var sonuçta buzluktan çıkarıp hemen kızartı verirsin en pratik bu hazır dursun ordabilmiyorumki canim yaa
babam seker hastasi, insulin kullanior , yemegini askatmamasi lazim, aç kalmamasi lazim hiç
soaryimda seviyorsa pogaaca falan yapayim bari : (
duramam ben bisey yapmadan , yapip hallediyimde içim rahat etsin ..
Hamur işini pişirip buzluğa atabilirsin canım. Ben yaptığım zaman poğaça ve keki fazla fazla yapıp porsiyonluk halde buzdolabı poşetinekoyup atıyorum buzluğa. Çıkarttıktan 3-4 saat sonra yeni pişmiş gbi afiyetle yiyoruz. Çıkartır çıkartmaz fırına atıncada güzel oluyo. Çiğden zor olur bilemez erkekler.bu cuma komsulari ayarlayip biraz manti yapiyim diyorum
bi tencere sarma sariyim , sarmayi tencereyle koyarim çiakrip direk ocaaga koyar ..
hamur i$i koysam olurmuki ?
çigden bi tepsi koysam firina koyup altini açar sadece
ama ben hastanedeyken gelirse nasil kullanicak firini bilebilirmiki , firini kullanmayi esime bile çok bilmez : ( ufffffff
sagol canim. Yani ins normal dogumu bekliyorum guclu olmak.lazim dogum sirasinda. Nefes alamazsam nasil dogurcam.
bir diyorum annem fln herkes gelsin bir diyorum kimse olmasin. Yalnizlik da zor kalabalik da.
Ucuk kasinirken olsa aseton iyi geliyormus ama ciktiysa yapacak birsey yok. Ben de oturdum gece oyle uyunmuyor da
zaten uyku boluk porcuk. Bir de oksurukle hic uyuyamadim. Yastiklari yigdim ama ise yaramadi :)
Bende nazar ettim kendi kendime ya göğüsler çatladı ilk günden beri göbeğimde birşey yoktu sonra bir başladı kaşınmayaBen varım canım. Nst çeken hemşire aaaa hiç yırtığın yok yoksa kız bebekmi dedi o gün çatır çatır çatladı göbeğim. Nazara bağlıyorum yani.
kofte yap at buzluga kizartip yesinler. Borek kek vs de olur. Yemek hallolur ac kalmazlar dert etme. MAntiyi sen acacaksan bosver. Sarma dolma iyi fikr. Orda disardan bisey soylenmiyor sanirim.kizlar babam beni unutmamis dogumda gelecekmis , ne zaman geleyim falan diyor , onlardan ses çikmayinca bi daha ben vazgeçti saniyordum , basimin çaraesine bakarim artik diyordumgelmiyor diye aglamdim ama simdi gelicem diyince agliyom iyimii ..
bende hastaneye gidince gel dedim , trenle 4-5 saat e burda olur ..
simdi bana fikir verin , babam yemek yapar ama kolaylik olsun diye ne yapip koysam buzluga falann
utana sikila soyleyeceksen kadin temizlige gelsin sadece. Evi temizlesin toplasin gitsin. Sana yazik parana yazik yaUtana sıkıla bugün mantı yap dedim bakalım. Yaw bence bizden pek yönetici olmaz. Kendimizden çok karşıdakini düşünüyoruz. Idare edicez artık denize düştük sarılacak bişey lazım.
iyiler miymis ikisi de. Seseryan bunun icin var canim. ACil birsey olirsa biz de olucaz yani korkma kotu dusunmekuzenim mecburi sezeryanla doğum yapmış
bebeğin kordonu boynuna dolanmış suyu tükenmiş ve bebek kakasını yemiş
of allahım korkuyorum ben yaaa
Bisey yapmaya useniyorum ya. Turp aldirmak lazim.Canım sen siyah turp la balı denedin mi
ayirt edersin canim. Buyuk tuvaletin var gibi bir karin agrisi olur belin de agrir. Git gide sıklasir. Regl olurken agrisiz olmasi da buyuk sansmis :))Ağrıların dayanılmayacak hal mi almadı gerekiyor hastaneye gitmek için
Veya Nişan su gelmesi mi gerekiyor be durumda hastaneye gitcez
Bide Dr adet Sancısı çeker gibi olursan gel dedi ama ben regl olurken hiç Ağrı hissetmem bile nasıl ayırt etcem ?
Oo canım senin durum da sıkıntılı ya ağrın sancın nasıl birşey olursa doktorunu arayıp tarif et doğum sancısı düzenli aralıklarla gelip gider devamlı olan ağrılar yalancı sancı oluyorAğrıların dayanılmayacak hal mi almadı gerekiyor hastaneye gitmek için
Bide Dr adet Sancısı çeker gibi olursan gel dedi ama ben regl olurken hiç Ağrı hissetmem bile nasıl ayırt etcem ?
Kiyamam Selin hanim uyutmuyomu....Uykusuzluk çok var sanırım ondan
Yani ne bileyim karın sertleşiyor diyorlar ya benim gün içinde çok oluyor bugün kuyruk kısmın ağrıyor Yürürken karnımı tutuyorum artık çünkü yürüdükçe canım yanıyor dik oturamıyorum çocuk ittiriyor arada bir Bıçak batıyor kasıklarımda ama bunlar dışında bişey yok Nişan veya su olmadığı için relax takılıyorumiyiler miymis ikisi de. Seseryan bunun icin var canim. ACil birsey olirsa biz de olucaz yani korkma kotu dusunme
Bisey yapmaya useniyorum ya. Turp aldirmak lazim.
ayirt edersin canim. Buyuk tuvaletin var gibi bir karin agrisi olur belin de agrir. Git gide sıklasir. Regl olurken agrisiz olmasi da buyuk sansmis :))
Ben hep agri cekerdim dogumdan onceki regllerde. O agriyla 5 acilir doguracak olsan
Bende aksine aşırı sancılı geçirirdim bayılırdım bile. Sancıyı anlamayıp evde doğurmasam bari bende.Ağrıların dayanılmayacak hal mi almadı gerekiyor hastaneye gitmek için
pi$mi$ini bedne atarim artincada tazesi gibi olmuyor sanki : (Hamur işini pişirip buzluğa atabilirsin canım. Ben yaptığım zaman poğaça ve keki fazla fazla yapıp porsiyonluk halde buzdolabı poşetinekoyup atıyorum buzluğa. Çıkarttıktan 3-4 saat sonra yeni pişmiş gbi afiyetle yiyoruz. Çıkartır çıkartmaz fırına atıncada güzel oluyo. Çiğden zor olur bilemez erkekler.
Mayali sseyler iyi olmuyor donup cozunce ama borek kek olurpi$mi$ini bedne atarim artincada tazesi gibi olmuyor sanki : (
atarsam tepsiyle aticam zaten alip firinin içine koyacak, pisirmesini bilir ehrhalde karisi ogetmistir, su an karisi çalisiyor zaten yemekleri babam yapiyor evde
ama iste burada evindeki gibi rahat edeemz diye duusnuyorum : (
hani arkadaslar diyor ya herseyi annem kaynanam baan soruyor diye bide yardimci erkek olunca bak sen o sorulara
hastanede teelfon elimden du$meezmi$ bide :)))))))))))))))) yemek anlatmakdan :)
Ben regl Olacağım zaman sadece dizlerim uyuşuyordu başka ağrım olmazdı şimdi çok rahatım ama acaba bilmeden kasılıyor mu onuda bilmiyorum karnım sertleşiyor çok özellikle geceleri tabi nisan veya su gelmediği için rahatım. Doktoru sürekli aramak istemiyorum cahillik başa bela vallaOo canım senin durum da sıkıntılı ya ağrın sancın nasıl birşey olursa doktorunu arayıp tarif et doğum sancısı düzenli aralıklarla gelip gider devamlı olan ağrılar yalancı sancı oluyor
Bence kesin anlarsın ama baygın olur musun bilemem işte orasını :) düşünsene biz içeriden bir kan pıhtısını atmak için o kadar sancı çekiyoruz çocuk 4 kiloya yakın nasıl sancı olur Allah bilir :) bende gözünü korkuttum senin iyi miBende aksine aşırı sancılı geçirirdim bayılırdım bile. Sancıyı anlamayıp evde doğurmasam bari bende.
yok mantiyi ben yapmam tek basima arkadaslari ayarlayip yapayim diyorum bi aksamkofte yap at buzluga kizartip yesinler. Borek kek vs de olur. Yemek hallolur ac kalmazlar dert etme. MAntiyi sen acacaksan bosver. Sarma dolma iyi fikr. Orda disardan bisey soylenmiyor sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?