2015 Şubat Anneleri

Bende aksine aşırı sancılı geçirirdim bayılırdım bile. Sancıyı anlamayıp evde doğurmasam bari bende.
Bak sen en azından Sancı nedir biliyosun anlatsın yani ben en ufak acı hissetsem acaba bu. Ağrı o ağrımı diyorum çok zavallıyım

disardan sulu yemek soyleyecek yer yokda
bizim restoranimiz avr, esim pide pizzza kebap vs o tur seyleri yapiyor ..
onuda benim çocuklar pek sevmez : ( dukkandaki bide fazla baharatli oluyro biraz alisik, deil benimkiler baharaata

Sorma benim de ilk olduğu için bende bilemiyorum ama dediğin gibi nişan ve su gelmedi gece yine ben sancıdan kıvrandım ablam sağlıkçı hemde üç çocuk annesi o sancılar olacak diyor senin takip etmen gereken düzenli aralıklarla gelen sancılar dedi bende sonra umursamadım o sancıları tabi uyuyamıyorum o ayrı mesele zombi olacağım yakında öğlene kadar kıvranıyorum yatakta

disardan sulu yemek soyleyecek yer yokda
bizim restoranimiz avr, esim pide pizzza kebap vs o tur seyleri yapiyor ..
onuda benim çocuklar pek sevmez : ( dukkandaki bide fazla baharatli oluyro biraz alisik, deil benimkiler baharaata
Canım sen bunları kafana takıp kendini neden üzüyorsun ki elbet çocuklar illa acıkınca birşeyleri yiyecekler sen kendine stres yapma Allah korusun doğumunu etkiler birde kötü olur

agrilarin dayanilmazsa vede karnin sertlesiyorsa git canim dr a

Bi ben kaldım canım dolaplarını silmeyen. Buzdolabın içini silecektim sadece oda bozuldu soğutmuyo servis gelcek bugün. Bakıma götürürler belki silmiycem onuda. Doğum üstü çok zor oldu bozulması
Ben dogum yaptigim hafta silmistim de ne oldu uine les gibi oldu kirkindan once yine temizlicem mecbur bitmiyor bu ev isi dunya kadar utu var yapilacak hic icimden gelmiyor sabah esim almis utuyu pantolon utulicekmis ben yapiyim dedim de ben yaparim dedi sagolsun elinden hic gelmezde yardimci olmaya calisiyor

Canım sen bunları kafana takıp kendini neden üzüyorsun ki elbet çocuklar illa acıkınca birşeyleri yiyecekler sen kendine stres yapma Allah korusun doğumunu etkiler birde kötü olur
yok cnaim dogumu etkileyecek kadar stresde deilimde
ama hzirlik yapicam diye dogumu ba$latirsam onu bilemiycem :)))

agrilarin dayanilmazsa vede karnin sertlesiyorsa git canim dr a
Dayanılmaz değil ki öle hafif geliyo bana karnım çok sertleşiyor eskiden olurdu yani 3-4 hafta önce ovup dağıtırdım şimdi yatıyom geçmiyo ovuyom Geçmiyor 2 dk falan kalıyor öle sonra dağılıyor

Canım benim evde yardımcı var güya saatlerce aç kalıyorum deliricem yaa. Eşim de evdeki kayısıları Üzümleri atmış ona ayrı kızgınım. Zorla ayva ve Elmalı komposto yaptırdım da bir bardak içebildim. Saatlerdir mantıkla uğraşıyorlar. Ben tek başıma iki günlük mantıyı üç saatte hazırlıyorum uff açım.

Bugun de umitle beklyenler dogurmamis anlasilan. Gece bisey olur mu umidiyle yattim inadina hersey sut limandi bebis aksine pek sakindi bugun de nasibimizde yokmus anlasildi haftaya umitlencez :)

Bir de aç kalıyorum dedim de ara öğün yapıyorum diye offf ya süt Yapıcı da bişey kalmamış evde.

Bugun de umitle beklyenler dogurmamis anlasilan. Gece bisey olur mu umidiyle yattim inadina hersey sut limandi bebis aksine pek sakindi bugun de nasibimizde yokmus anlasildi haftaya umitlencez :)

Bişey sorucam canım. Bebiş kucağımda emerek uyumak istiyor bu duymadığını mı gösterir keyif yaptığını mı?

Sende de şu yalancı sancılar mı var yoksa :)

Anne olmak dünyanın en güzellll şeyiymiş.
Kızıma doyamıyorum
Gece 2-3 saat uyuduk ve benim gibi 7/24 uyusa uykuya doymayacak birine yetiyor inanabiliyormusunuz
Gözlerimi ayırmak istemiyorum
Paylaşamıyorum kimseyle
Hamile arkadaşlar , hamile ablalarım en yakın zamanda hayırlı bir vakitte sizde sağlıkla kavuşun inşaallah yavrularınıza. Zaman su gibi aksın sizede

Birde benim bebeğim Maşaallah güzel emiyor , çiş ve kakada yapıyor. Ama sarılık Değeri 8.9dan ertesi gün 10 a çıkmış. Işim gücüm onu emzirmek ama neden yükselirki bu değer. Zaten daha sarılık denicek düzeyde değil ama 14 olunca sarılık olucak.
Çok korkuyorum ;(

Hava guzel dışarı cikicam yine kargom var onu bekliyorum bi gelemedi.

Litchi o kadini gonder ya ne ise yariyo benm sinirim bozuldu burdan acilinden baskasini ara bul yerine ve nolur su yumusak tavrini birak artık olan sana oluyo

mattika gecmis olsun ins toparlarsin hemen

ecicansu tebrik ederim kuzum saglikla buyut yavrunu oh kavustun ne guzel

@maral goxun aydin baban geliyormus cok sevndim

fyz35 sertleşme bende de var ama sanci agrsi nasil bisey ben de ayrt edemiyorum bugun de bekliyoz anlasilan senle :)

cimcimesultan kuzenine geçmiş olsun bebis iyi mi gersi muhim degl bunlardan etkilnip moralini bozmak yok

Utana sıkıla bugün mantı yap dedim bakalım. Yaw bence bizden pek yönetici olmaz. Kendimizden çok karşıdakini düşünüyoruz. Idare edicez artık denize düştük sarılacak bişey lazım.
Keskinlikle bu konuda çok Haklısın . Anneme dedim sen duzen kur, kadın gelıp ıkı kendını acındırdı daha Kıyafetler eşyalar ellerı dolu yolladım , baktım benden tv altlığı ıstıyor . Mobılyacı sandı beni galıba . Bebegın süslü cıkolataları cebıne doldurmuş eve ole gıdıyor ıkramlıklarımı da sömürdü, bu kdr ac gozluluge ınanamadım yanı .ILk eve geldığı gün ben banyodayken bebegın burnunu sıkmış ağlatmış artık sevmiş insan azmanı, annem son anda görmüşl fln sımdı ısıne son verıldıgınden haberdar degıl mutfakta , 2 haftası doldu ücretını Veríp yollicam.
Yarın da yenı bı kadın başlayacak, daha önce mısafırlerım olduğunda Yardıma çağırmıştım olumlu Güler yüzlüydü ,ıns ondan yüzümüz Güler, he gulmedı mı o da gıder .
Şunu duşun , bu eve gelen kadın benm ısverenım olsa Allah yarattı demez , çocuğumu ağlatmış kadın , ne kdr vıcdanlıdır sen hesap et. Bız neyız kı Allah ın açmadığına merhamet gösterıyoruz ? Sen fakültede neler Yaşadın hamıle halınle, bana muvekkıller acıyor mu her dakıka sorun bağırma kavga aralarında da olsa :) artık gerçek dünyadayz lıcth ım, bırakalım Saçma ıncelıklerı her şey bebeklerımız ıcın artık

Uykusuzluk çok var sanırım ondan
Evet Hayatım dınlenmek gerekiyormus. Ben de mama ole takvıyedeyım , korkuyorum sarılığı 12de, sureklı sağmaya çalışıyorum ama az süt akıyor, bgn dedım kendımı dınlendırıım bakalm ıns artar

o sertlik kaç dakkada bi geliyor peki ? onlarin hepsi nst de 100 luk sanci olarak dusun : )
5 dk bi sertlesiyorsa gidebilirsin hastaneye

Pişir dondurucuya koy, tavada ısıtır Hayatım yenecegı zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…