2015 Şubat Anneleri

bilmiyorumki canim yaa
babam seker hastasi, insulin kullanior , yemegini askatmamasi lazim, aç kalmamasi lazim hiç
soaryimda seviyorsa pogaaca falan yapayim bari : (

duramam ben bisey yapmadan , yapip hallediyimde içim rahat etsin ..
Seker hastası Isı poğaçadan zıyade baklıyat hasta Buzluğa koy canm , SOĞAN kavurup pişirmek kolay olur çabucak . Kıyma Kavur Buzluğa at ıkı dakıkada hazır yemek

Allah bagislasin...sonda cok can yakiyor mus diye duydum...doğru mudur bilmiyorum..

Tatlı annis nasıl gidiyor bebisli hayat :)
Cok aşığım . Annem, bıraz daha bekleseymış, camı kapısına gıdecekmıssın dedı (sanırım eskıden bebeklerı olmayanlar ole yapıyordu, Anladığım o :)) )
Siz nasılsınız Syn Eylül Hanımn annesı

o sertlik kaç dakkada bi geliyor peki ? onlarin hepsi nst de 100 luk sanci olarak dusun : )
5 dk bi sertlesiyorsa gidebilirsin hastaneye
Yok o kadar gelmiyo demekki daha değil şimdi yok mesela sadece çok hafif bel ağrım var gidip yufka alcam şimdi Börek yapıp koycam buzluğa bende dursun kocam sever bende severim en azından kahvaltılarda yaparız diye düşündüm gelen gideni düşünmüyorum kimse Yemeğe gelmesin mümkünse

Ben de gozumü ayiramiyorum çok başka bisiymis ya onsuz bi hayat dusunemiyorm artik

Anlayışlı bi eşin var mutlu ol canım. Ev işi nankör işte napcan. Elinden geldiği kadar

Valla korkuttun canım. Diyorum bende yalancı sancılar böyleyse gerçeği nasıldır. Olsada bitse yaw. Yarına kadar gelmezse suni sancı verebilir

Çok bekleriz

Bişey sorucam canım. Bebiş kucağımda emerek uyumak istiyor bu duymadığını mı gösterir keyif yaptığını mı?

Canim kokuna da alismis keyif yapiyor olabilir. Emzirme konusu ne yazik ki tecrubem olmayan bi konu uyuma isteği doymayla ilintili değil ama ona şartlanma

Sende de şu yalancı sancılar mı var yoksa :)

Ne bilim canim ya ben de sastim artik nstde 80 cikio sertlesme toplnma da oluyor ama oyle dayanilmaz agrim yok bir de alt değil ust karmimda kasilma oluyor. Gercek sanci alttan oluyomus sanirim

Bisey olmaz annesi perdeleri açık tut en aydinlkk gunes alan odada cama yakin gunese dogru yatir gündüzleri. Gece de besigine yakin ledli kucuk florasan tipli isiklar var.onlardan acabilirsin faydasi oluyor yukselmez insallah. Nazara karsi da cok oku kuzunu sen

Kızlar dün doktora gittim doktor haftaya dogurtayım seni dedi :) ya acayip heyacanlandım haftaya salı doğum var Allah izin verirse 10 Şubat bebeğim 3 kilo anca doğar ama inşallah çok sütüm olurda hemencecik büyür minik kızım

Seker hastası Isı poğaçadan zıyade baklıyat hasta Buzluğa koy canm , SOĞAN kavurup pişirmek kolay olur çabucak . Kıyma Kavur Buzluğa at ıkı dakıkada hazır yemek
demi ya sekerini çikarir anca aùa pek dikkat etmiyor babam insulini ona fore vuruyor biseyler ayarliyor
kusur fasulyeyle nohut koyyum o zaman

disardan sulu yemek soyleyecek yer yokda
bizim restoranimiz avr, esim pide pizzza kebap vs o tur seyleri yapiyor ..
onuda benim çocuklar pek sevmez : ( dukkandaki bide fazla baharatli oluyro biraz alisik, deil benimkiler baharaata
pizza kebap bulmuslar da yemeyecekler diye yemek derdindesin. Alistirirdim bn olsam cocuklarimi haftada 3 gun dukkandan yedirirdim

Bir de aç kalıyorum dedim de ara öğün yapıyorum diye offf ya süt Yapıcı da bişey kalmamış evde.
O kadini yolla canim sen. Esin de bir zahmet alisverise ciksin ay ben burdan deli oldim. Moralli ve uykunu almis olman lazim. Lohusasin sen aglaman bagirman normal biraz sesini cikar kuzum

Litchi memede uyur kalir bebek. Daha ne kadar cani var emerken yorulur. Sonra eksik kismi icin bi daha aglar. Yutkunma sesini dinle. Bir sure yitkunuyorsa doyuyordur. Emerken gaz olusur onun icin aglar. Aglar yani her turlu. Dunyaya alismak onlar icin zor kucagini ister aglar. Oyle doysun yatsin sesi cikmadan uyusun diye bekliyor buyukler coxuk gazdan aglasa doymamis diyorlar bakma baskasinin lafina. Ane sutu cabuk doyurur cabuk aciktirir. Saatli progranli beklemeyin daha bebeklerden o en azindan 40 i ciktiktan sonra.
Bir de doymasi aglamasindan uyumasindan degil, cis ve kaka sayisindan anlasilir. Sari renkli kaka yapiyorsa doyuyor demektir. Dr soyledi bana bunu, bosuna stres yapma doymuyor ki uyandi diye. Uyku duzeni baska birsey, daha erken.

Selam kızlar çok çok merak ediyorum kimler doğum yaptı, evde net yok tekrar bağlanacak, biz iyi oğlum tatlı ya sanki ilk kez anne oldum :) yatıyoruz kalıyoruz emiyoruz allahım herkese nasip etsin. Bu arada emiyoruz bolca hastaneden çıkınca ertesi gün kontrol vardı kilo almaya başlamış dedi doktor. Bi tek saçları var kaslar kirpikler var ama belli değil Babamız oğlum insan abisine çeker nerden senin bu Çirkinliğin diyor :) yalnız bebek emdikçe bende derman kalmıyor başım dönüyor migrenim tutuyor. Unutmuşum nelerin süt yaptığını püf herkesi öptüm darısı sırada bekleyenlere net yapılana kadar çok nadir girebilirim.

Valla korkuttun canım. Diyorum bende yalancı sancılar böyleyse gerçeği nasıldır. Olsada bitse yaw. Yarına kadar gelmezse suni sancı verebilir
Aynen katılıyorum cok şiddetli ve dinmek bilmeyen sancı yüzünden acile gittim gece gerçek sancı çekip bagiranlari görünce kaçtım korkudan

Doymuyor sanırım emzirirken kucağımda uyuyor yatağa yatırınca ağlıyor. Yanlış bişey mi yapıyorum ki?
Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Evde net yok yapılacak nadir girerim öpüyorum sizi :)normal onlar aman stres yapma sakin ol hersey yoluna girecek inşallah

Annen yine bakıyor kadını takip ediyor. Ben annemle konuşamaz oldum her dediğime alınıyor. Yetişmedi mi yemek açım dedim bana yemek hazırlamaya Kalkıyor. Uff annem stres yaptı bana da iyi mi. Ağlamasına ramak kaldı herşeyi üzerine alınıyor. Üzülecek diye de ben diken üstündeyim.

Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Evde net yok yapılacak nadir girerim öpüyorum sizi :)normal onlar aman stres yapma sakin ol hersey yoluna girecek inşallah

Canım çok sağol. Senin oğluş Doğdu mu takip edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…