Seker hastası Isı poğaçadan zıyade baklıyat hasta Buzluğa koy canm , SOĞAN kavurup pişirmek kolay olur çabucak . Kıyma Kavur Buzluğa at ıkı dakıkada hazır yemekbilmiyorumki canim yaa
babam seker hastasi, insulin kullanior , yemegini askatmamasi lazim, aç kalmamasi lazim hiç
soaryimda seviyorsa pogaaca falan yapayim bari : (
duramam ben bisey yapmadan , yapip hallediyimde içim rahat etsin ..
Allah bagislasin...sonda cok can yakiyor mus diye duydum...doğru mudur bilmiyorum..Kızlar 15:00 de dogdu poyraz bebek:) 3120 gr. 50 cm.idrar cikisindaki sıkıntı sonda ile bu gecelik bosaltildi.yarin sabah ultrasonla bakilip kan tahlilleri yapilcak.duruma göre cuma günü kucuk bi operasyon yapilip tamamen acilcak belki sunnet de yapilcak.sutum geliyo azcik azcik.ama benim minik uyuyo emmiyo.sagicaz öyle beslicez.simdilik haberler bunlar.
Tatlı annis nasıl gidiyor bebisli hayat :)Seker hastası Isı poğaçadan zıyade baklıyat hasta Buzluğa koy canm , SOĞAN kavurup pişirmek kolay olur çabucak . Kıyma Kavur Buzluğa at ıkı dakıkada hazır yemek
Cok aşığım . Annem, bıraz daha bekleseymış, camı kapısına gıdecekmıssın dedıTatlı annis nasıl gidiyor bebisli hayat :)
Yok o kadar gelmiyo demekki daha değilo sertlik kaç dakkada bi geliyor peki ? onlarin hepsi nst de 100 luk sanci olarak dusun : )
5 dk bi sertlesiyorsa gidebilirsin hastaneye
Ben de gozumü ayiramiyorum çok başka bisiymis ya onsuz bi hayat dusunemiyorm artikCok aşığım . Annem, bıraz daha bekleseymış, camı kapısına gıdecekmıssın dedı(sanırım eskıden bebeklerı olmayanlar ole yapıyordu, Anladığım o :)) )
Siz nasılsınız Syn Eylül Hanımn annesı
Anlayışlı bi eşin var mutlu ol canım. Ev işi nankör işte napcan. Elinden geldiği kadarBen dogum yaptigim hafta silmistim de ne oldu uine les gibi oldu kirkindan once yine temizlicem mecbur bitmiyor bu ev isi dunya kadar utu var yapilacak hic icimden gelmiyor sabah esim almis utuyu pantolon utulicekmis ben yapiyim dedim de ben yaparim dedi sagolsun elinden hic gelmezde yardimci olmaya calisiyor
Valla korkuttun canım. Diyorum bende yalancı sancılar böyleyse gerçeği nasıldır. Olsada bitse yaw. Yarına kadar gelmezse suni sancı verebilirBence kesin anlarsın ama baygın olur musun bilemem işte orasını :) düşünsene biz içeriden bir kan pıhtısını atmak için o kadar sancı çekiyoruz çocuk 4 kiloya yakın nasıl sancı olur Allah bilir :) bende gözünü korkuttum senin iyi mi
Çok beklerizHava guzel dışarı cikicam yine kargom var onu bekliyorum bi gelemedi.
Litchi o kadini gonder ya ne ise yariyo benm sinirim bozuldu burdan acilinden baskasini ara bul yerine ve nolur su yumusak tavrini birak artık olan sana oluyo
mattika gecmis olsun ins toparlarsin hemen
@ecicansu tebrik ederim kuzum saglikla buyut yavrunu oh kavustun ne guzel
@maral goxun aydin baban geliyormus cok sevndim
fyz35 sertleşme bende de var ama sanci agrsi nasil bisey ben de ayrt edemiyorum bugun de bekliyoz anlasilan senle :)
@cimcimesultan kuzenine geçmiş olsun bebis iyi mi gersi muhim degl bunlardan etkilnip moralini bozmak yok
Bişey sorucam canım. Bebiş kucağımda emerek uyumak istiyor bu duymadığını mı gösterir keyif yaptığını mı?
Sende de şu yalancı sancılar mı var yoksa :)
Anne olmak dünyanın en güzellll şeyiymiş.
Kızıma doyamıyorum
Gece 2-3 saat uyuduk ve benim gibi 7/24 uyusa uykuya doymayacak birine yetiyor inanabiliyormusunuz
Gözlerimi ayırmak istemiyorum
Paylaşamıyorum kimseyle
Hamile arkadaşlar , hamile ablalarım en yakın zamanda hayırlı bir vakitte sizde sağlıkla kavuşun inşaallah yavrularınıza. Zaman su gibi aksın sizede
Birde benim bebeğim Maşaallah güzel emiyor , çiş ve kakada yapıyor. Ama sarılık Değeri 8.9dan ertesi gün 10 a çıkmış. Işim gücüm onu emzirmek ama neden yükselirki bu değer. Zaten daha sarılık denicek düzeyde değil ama 14 olunca sarılık olucak.
Çok korkuyorum ;(
demi ya sekerini çikarir anca aùa pek dikkat etmiyor babam insulini ona fore vuruyor biseyler ayarliyorSeker hastası Isı poğaçadan zıyade baklıyat hasta Buzluğa koy canm , SOĞAN kavurup pişirmek kolay olur çabucak . Kıyma Kavur Buzluğa at ıkı dakıkada hazır yemek
pizza kebap bulmuslar da yemeyecekler diye yemek derdindesin. Alistirirdim bn olsam cocuklarimi haftada 3 gun dukkandan yedirirdimdisardan sulu yemek soyleyecek yer yokda
bizim restoranimiz avr, esim pide pizzza kebap vs o tur seyleri yapiyor ..
onuda benim çocuklar pek sevmez : ( dukkandaki bide fazla baharatli oluyro biraz alisik, deil benimkiler baharaata
O kadini yolla canim sen. Esin de bir zahmet alisverise ciksin ay ben burdan deli oldim. Moralli ve uykunu almis olman lazim. Lohusasin sen aglaman bagirman normal biraz sesini cikar kuzumBir de aç kalıyorum dedim de ara öğün yapıyorum diye offf ya süt Yapıcı da bişey kalmamış evde.
Aynen katılıyorum cok şiddetli ve dinmek bilmeyen sancı yüzünden acile gittim gece gerçek sancı çekip bagiranlari görünce kaçtım korkudanValla korkuttun canım. Diyorum bende yalancı sancılar böyleyse gerçeği nasıldır. Olsada bitse yaw. Yarına kadar gelmezse suni sancı verebilir
Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Evde net yok yapılacak nadir girerim öpüyorum sizi :)normal onlar aman stres yapma sakin ol hersey yoluna girecek inşallahDoymuyor sanırımemzirirken kucağımda uyuyor yatağa yatırınca ağlıyor. Yanlış bişey mi yapıyorum ki?
Annen yine bakıyor kadını takip ediyor. Ben annemle konuşamaz oldum her dediğime alınıyor. Yetişmedi mi yemek açım dedim bana yemek hazırlamaya Kalkıyor. Uff annem stres yaptı bana da iyi mi. Ağlamasına ramak kaldı herşeyi üzerine alınıyor. Üzülecek diye de ben diken üstündeyim.Keskinlikle bu konuda çok Haklısın . Anneme dedim sen duzen kur, kadın gelıp ıkı kendını acındırdı daha Kıyafetler eşyalar ellerı dolu yolladım , baktım benden tv altlığı ıstıyor . Mobılyacı sandı beni galıba . Bebegın süslü cıkolataları cebıne doldurmuş eve ole gıdıyor ıkramlıklarımı da sömürdü, bu kdr ac gozluluge ınanamadım yanı .ILk eve geldığı gün ben banyodayken bebegın burnunu sıkmış ağlatmış artık sevmiş insan azmanı, annem son anda görmüşl fln sımdı ısıne son verıldıgınden haberdar degıl mutfakta , 2 haftası doldu ücretını Veríp yollicam.
Yarın da yenı bı kadın başlayacak, daha önce mısafırlerım olduğunda Yardıma çağırmıştım olumlu Güler yüzlüydü ,ıns ondan yüzümüz Güler, he gulmedı mı o da gıder .
Şunu duşun , bu eve gelen kadın benm ısverenım olsa Allah yarattı demez , çocuğumu ağlatmış kadın , ne kdr vıcdanlıdır sen hesap et. Bız neyız kı Allah ın açmadığına merhamet gösterıyoruz ? Sen fakültede neler Yaşadın hamıle halınle, bana muvekkıller acıyor mu her dakıka sorun bağırma kavga aralarında da olsa :) artık gerçek dünyadayz lıcth ım, bırakalım Saçma ıncelıklerı her şey bebeklerımız ıcın artık
Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Evde net yok yapılacak nadir girerim öpüyorum sizi :)normal onlar aman stres yapma sakin ol hersey yoluna girecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?