Bisey olmaz annesi perdeleri açık tut en aydinlkk gunes alan odada cama yakin gunese dogru yatir gündüzleri. Gece de besigine yakin ledli kucuk florasan tipli isiklar var.onlardan acabilirsin faydasi oluyor yukselmez insallah. Nazara karsi da cok oku kuzunu sen
28 ocakta doğdu bugün bir haftalık :)Canım çok sağol. Senin oğluş Doğdu mu takip edemedim.
Annen yine bakıyor kadını takip ediyor. Ben annemle konuşamaz oldum her dediğime alınıyor. Yetişmedi mi yemek açım dedim bana yemek hazırlamaya Kalkıyor. Uff annem stres yaptı bana da iyi mi. Ağlamasına ramak kaldı herşeyi üzerine alınıyor. Üzülecek diye de ben diken üstündeyim.
imrendim valla yavruna olan sevgini annelik bu olsa gerekÖncelikle teşekkür ederim :)
Güneş yüzüne vursun mu ?
Çok rahatsız oluyor çünkü , yoksa odaya vuran Güneş ışığı yeterli mi ?
Kendimden bile korkuyorummm bol bol ayetel kürsi okuyorum yüzüne baktıkça :)
imrendim valla yavruna olan sevgini annelik bu olsa gerek
güneşte bi süre yatırmaya çalış
sarılığın tedavisi ışıktır zaten
hastanedede aynısını yapıyorlar
telaş yapma inş yükselmez
Litchi memede uyur kalir bebek. Daha ne kadar cani var emerken yorulur. Sonra eksik kismi icin bi daha aglar. Yutkunma sesini dinle. Bir sure yitkunuyorsa doyuyordur. Emerken gaz olusur onun icin aglar. Aglar yani her turlu. Dunyaya alismak onlar icin zor kucagini ister aglar. Oyle doysun yatsin sesi cikmadan uyusun diye bekliyor buyukler coxuk gazdan aglasa doymamis diyorlar bakma baskasinin lafina. Ane sutu cabuk doyurur cabuk aciktirir. Saatli progranli beklemeyin daha bebeklerden o en azindan 40 i ciktiktan sonra.
Bir de doymasi aglamasindan uyumasindan degil, cis ve kaka sayisindan anlasilir. Sari renkli kaka yapiyorsa doyuyor demektir. Dr soyledi bana bunu, bosuna stres yapma doymuyor ki uyandi diye. Uyku duzeni baska birsey, daha erken.
Cisini kakasini kontrol et eger sık sık yapiyorsa doyuyordurDoymuyor sanırımemzirirken kucağımda uyuyor yatağa yatırınca ağlıyor. Yanlış bişey mi yapıyorum ki?
Bende korkuyorum son anda çatlamasındanBen 2 hafta once 1 tane cizik vardi sadece simdi alt karnim komple catladi
annende kadında sana iyi gelmedi daha cok stres oldun canım yaa
bi düzen oluşamadı mutfağında
sen geceden ertesi gün ne yapılacaksa ayarla
şu saat kahvaltı ve neler hazırlayacağı
ara öğünde ne yapacağı
yine aynı şekilde öğle akşam yemekleri saati ve hazırlanacaklar
yoksa hertürlü karışıyor sizin yemek işi
sen kadını tembihle dediklerini yapsın diğerleride uysun bi zahmet
bu stresle başedemezsin yoksa
Cisini kakasini kontrol et eger sık sık yapiyorsa doyuyordur
Belki senin fıstık meme keyfi yapiyordur
benim kizimda bayilirdi memede uyumaya ben emzik vermistim ona simdi oglan doydugunda gazini cikarip koyuyorum besigine
28 ocakta doğdu bugün bir haftalık :)
Hayır sakın suni sancı falan alayım deme 40 hafta dolsa bile sen bekle derim benim ablam acil tıp teknisyeni bana otur evde gitme her sancıda günün 14 gün geçince git yoksa keserler seni dediValla korkuttun canım. Diyorum bende yalancı sancılar böyleyse gerçeği nasıldır. Olsada bitse yaw. Yarına kadar gelmezse suni sancı verebilir
Ben kizima hamileyken hayatta vermem diyordum okadar memede kaliyorduki bir gece emzirirken icim gecmis dalmisim nasil korkmustum burnu kapansaydi ne olurdu diye kahrolmusyum sabah esimi gonderdim hemen emzik aldirdim doyduktan sonra gazini cikartip veriyordum uyuyordu mis gibi hic bir zarari da olmadi emzigin oglum da memede cok kalsa hic dusunmem veririm hatta dogmadan aldim emzigi hazir...Ultrason kontrollerinde de plesentaya yüzünü dayardı keyif için yapsın da sorun yok. Cocuk Dr u da uyumaya yakın emmesi iyice azaldığında emzik verin uyumaya geçtiğinde emziği Çıkarın dedi sen de kullandıysan ben de bir deneyeyim.
Karnın aşağıya indi mi 4 parmak inermiş karın kayınvalidem öyle dedi banaCanim kokuna da alismis keyif yapiyor olabilir. Emzirme konusu ne yazik ki tecrubem olmayan bi konuuyuma isteği doymayla ilintili değil ama ona şartlanma
Ne bilim canim ya ben de sastim artik nstde 80 cikio sertlesme toplnma da oluyor ama oyle dayanilmaz agrim yok bir de alt değil ust karmimda kasilma oluyor. Gercek sanci alttan oluyomus sanirim
Bisey olmaz annesi perdeleri açık tut en aydinlkk gunes alan odada cama yakin gunese dogru yatir gündüzleri. Gece de besigine yakin ledli kucuk florasan tipli isiklar var.onlardan acabilirsin faydasi oluyor yukselmez insallah. Nazara karsi da cok oku kuzunu sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?