2015 Şubat Anneleri

Öncelikle teşekkür ederim :)
Güneş yüzüne vursun mu ?
Çok rahatsız oluyor çünkü , yoksa odaya vuran Güneş ışığı yeterli mi ?
Kendimden bile korkuyorummm bol bol ayetel kürsi okuyorum yüzüne baktıkça :)

annende kadında sana iyi gelmedi daha cok stres oldun canım yaa
bi düzen oluşamadı mutfağında
sen geceden ertesi gün ne yapılacaksa ayarla
şu saat kahvaltı ve neler hazırlayacağı
ara öğünde ne yapacağı
yine aynı şekilde öğle akşam yemekleri saati ve hazırlanacaklar
yoksa hertürlü karışıyor sizin yemek işi
sen kadını tembihle dediklerini yapsın diğerleride uysun bi zahmet
bu stresle başedemezsin yoksa

imrendim valla yavruna olan sevgini annelik bu olsa gerek
güneşte bi süre yatırmaya çalış
sarılığın tedavisi ışıktır zaten
hastanedede aynısını yapıyorlar
telaş yapma inş yükselmez

Merhaba kizceler,
Benim gibi sacma sapan ziyaretci manyagina donmus olan var mi?O kadar ki apartmanda yuzunu bile 2 3 kere gordugum teyzeler bile ziyarete gelmek istiyor.Vallahi daraldim artik, ben de kim ararsa gunduz acmiyorum artik annemi de tembihledim kimse gelmeyecek artik yasakliyorum dedim.Hayir ben daha ne oldugumu anlamamisim didisinin didisi beni gormeye geliyor eve hem de gelen hemen herkes cay icilsin ikramlar yenilsin istiyor.40 gun 40 gece su ziyaretler doktorlarca yasaklanmali kardesim!

imrendim valla yavruna olan sevgini annelik bu olsa gerek
güneşte bi süre yatırmaya çalış
sarılığın tedavisi ışıktır zaten
hastanedede aynısını yapıyorlar
telaş yapma inş yükselmez

Eşime diyorum bizim bu hayatta yapabileceğimiz en güzel şey oldu kızımız. Bundan daha büyük bir sevgi olabilirmi ?
Hiç sanmıyorum
Şuan Güneş Vücudunun bir kısmına vuruyor. Inşaallah işe yarar ve de yükselmez

Hastanede Dr birbuçuk saat emzirmeye rağmen bebiş yatağına yattığında ağlıyorsa mama verin demişti. Ben de öyle olucak sandım ne bileyim hep emzirebilirim yani di mi?

Doymuyor sanırım emzirirken kucağımda uyuyor yatağa yatırınca ağlıyor. Yanlış bişey mi yapıyorum ki?
Cisini kakasini kontrol et eger sık sık yapiyorsa doyuyordur
Belki senin fıstık meme keyfi yapiyordur
benim kizimda bayilirdi memede uyumaya ben emzik vermistim ona simdi oglan doydugunda gazini cikarip koyuyorum besigine

Geldiğinden beri söylüyorum ama yapmadı bakalım buna da yazılı vereyim ne istediğimi en iyisi.

Cisini kakasini kontrol et eger sık sık yapiyorsa doyuyordur
Belki senin fıstık meme keyfi yapiyordur
benim kizimda bayilirdi memede uyumaya ben emzik vermistim ona simdi oglan doydugunda gazini cikarip koyuyorum besigine

Ultrason kontrollerinde de plesentaya yüzünü dayardı keyif için yapsın da sorun yok. Cocuk Dr u da uyumaya yakın emmesi iyice azaldığında emzik verin uyumaya geçtiğinde emziği Çıkarın dedi sen de kullandıysan ben de bir deneyeyim.

Valla korkuttun canım. Diyorum bende yalancı sancılar böyleyse gerçeği nasıldır. Olsada bitse yaw. Yarına kadar gelmezse suni sancı verebilir
Hayır sakın suni sancı falan alayım deme 40 hafta dolsa bile sen bekle derim benim ablam acil tıp teknisyeni bana otur evde gitme her sancıda günün 14 gün geçince git yoksa keserler seni dedi

Ben kizima hamileyken hayatta vermem diyordum okadar memede kaliyorduki bir gece emzirirken icim gecmis dalmisim nasil korkmustum burnu kapansaydi ne olurdu diye kahrolmusyum sabah esimi gonderdim hemen emzik aldirdim doyduktan sonra gazini cikartip veriyordum uyuyordu mis gibi hic bir zarari da olmadi emzigin oglum da memede cok kalsa hic dusunmem veririm hatta dogmadan aldim emzigi hazir...
Emzigi biraktiracagin zaman onemli ben 1,5 yasinda birakyirmistim

Karnın aşağıya indi mi 4 parmak inermiş karın kayınvalidem öyle dedi bana

Kızlar ısırgan çayı ve rezene çayı süt yapıyormuş hem kaliteyi hemde sütü artıyor Muş. Bende ne Yemen gerektiğini tabi aynı anda kilo aldırmadan sütümun bol bol olmasını istiyorum :) Kuzular aç kalmasın :)

bende artık kızıma kavuşmak istiyorum... 36 dan beri günler geçmiyor.. sayılı gün çabuk geçmezmiş... benim karnım hala yukarıda aşağı falan indiği de yok sadece üstte toplanıyor kasılıyor... ara ara belime bacaklarıma vuran sancılar oluyor o kadar... hala çok rahatım.. yarın kontrolümüz var hayırlısı artık ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…