Amin amin :) doktorun dediği tarihte doğdu nadir olan sancılarım gece tuttu inanamadım :) demek ki gününü beklemek gerekiyor :)Ay canım maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bebişlerin aralarında bir gün varmış.
Insallah catlamaz:)Bend
Bende korkuyorum son anda çatlamasından
Hamur işini pişirip buzluğa atabilirsin canım. Ben yaptığım zaman poğaça ve keki fazla fazla yapıp porsiyonluk halde buzdolabı poşetinekoyup atıyorum buzluğa. Çıkarttıktan 3-4 saat sonra yeni pişmiş gbi afiyetle yiyoruz. Çıkartır çıkartmaz fırına atıncada güzel oluyo. Çiğden zor olur bilemez erkekler.
Öncelikle teşekkür ederim :)
Güneş yüzüne vursun mu ?
Çok rahatsız oluyor çünkü , yoksa odaya vuran Güneş ışığı yeterli mi ?
Kendimden bile korkuyorummm bol bol ayetel kürsi okuyorum yüzüne baktıkça :)
selamlar canlar..bizde geldik kontrolden.bizim keyifçi paşa popo üstü oturmaya devam ediyor dolayasıyla bize sezeryan yolları gözüküyor.büyük ihtimal pazartesi günü paşama kavuşuyorum.
Karnın aşağıya indi mi 4 parmak inermiş karın kayınvalidem öyle dedi bana
Hadi ya, sana da fırsat kalmıyor hakkatenAnnen yine bakıyor kadını takip ediyor. Ben annemle konuşamaz oldum her dediğime alınıyor. Yetişmedi mi yemek açım dedim bana yemek hazırlamaya Kalkıyor. Uff annem stres yaptı bana da iyi mi. Ağlamasına ramak kaldı herşeyi üzerine alınıyor. Üzülecek diye de ben diken üstündeyim.
Belim kopacak gibi ağrıyor yine artık o kadar alıştım ki hamilelikten mi ağrıyor anlamıyorum yani kasıklarım da ağrıyor bu sefer ve bu gece perşembeye bağlanıyor en Korktuğum gün3 4 km yürüdüm sahilde ohh hava da mis gibiydi bol oksijen cok iyi geldi. Tabi yoruldumo bbaşka. Wcde biraz daha farkli sarimtrak akintim gelmis ama nisan olsa y0gun ve pembemsi olurdu herhalde. Biraz fazla harekettn yoğun gelen bi akinti oldugunu sanıyorum simdilik. Bakalım hayırlısı. Gezmeye devam
Hayırlı olsun bende salı günü çok heyecanlı bi durum sürekli kuruyorum nasıl olcak diye :)Biz geldik kontroldenhaftaya perşembe kısmetse doğum olucak
Ben de ilk defa dün çıktım o kadar soğuktu ki hava 11 dakika yı zor Yürüdüm bir de Öne doğru düşecek gibiyim artık3 4 km yürüdüm sahilde ohh hava da mis gibiydi bol oksijen cok iyi geldi. Tabi yoruldumo bbaşka. Wcde biraz daha farkli sarimtrak akintim gelmis ama nisan olsa y0gun ve pembemsi olurdu herhalde. Biraz fazla harekettn yoğun gelen bi akinti oldugunu sanıyorum simdilik. Bakalım hayırlısı. Gezmeye devam
Kizlar simdilik cok agrim yok sadece kasilmalarim var temizlikci geldi gitti evimde piril piril oldu cantalarim hazir simdi bende dusa gircem bende hazırım gelsin artik yapilcak hic bisiyim kalmadi hani derler ya bebek annesinij tum islerinin bitmesini beklermis die bitti istee biz hazirizzz
Elleyenler, kucağına almaya çalışanlar ! Dolu bzm ev deMerhaba kizceler,
Benim gibi sacma sapan ziyaretci manyagina donmus olan var mi?O kadar ki apartmanda yuzunu bile 2 3 kere gordugum teyzeler bile ziyarete gelmek istiyor.Vallahi daraldim artik, ben de kim ararsa gunduz acmiyorum artik annemi de tembihledim kimse gelmeyecek artik yasakliyorum dedim.Hayir ben daha ne oldugumu anlamamisim didisinin didisi beni gormeye geliyor eve hem de gelen hemen herkes cay icilsin ikramlar yenilsin istiyor.40 gun 40 gece su ziyaretler doktorlarca yasaklanmali kardesim!
Geldik evimize şükür. Büyük kız çok seviyo kardeşini:) kıskançlık yok henüz, olmazda inşaAllah.Masallah eve cikinca daha rahat oluyor haklisin buyuk kiz nerse yaninizda mi nasil karsiladi bebegi
Öyle miymiş doğduktan sonra da tam tersi oluyo ne zaman sofraya otursam ya da misafirim gelecek bizim ki zırKizlar simdilik cok agrim yok sadece kasilmalarim var temizlikci geldi gitti evimde piril piril oldu cantalarim hazir simdi bende dusa gircem bende hazırım gelsin artik yapilcak hic bisiyim kalmadi hani derler ya bebek annesinij tum islerinin bitmesini beklermis die bitti istee biz hazirizzz
Ay bende çokm hoşlanmıyorum ama geliyorlar işte... Ben gitmem aslında yeni doğuranlara sonra gideyim diye düşünürüm... Hastaneye gelsinler doğurunca ama biz normal olacağız inşallah 1 gün kalırız herhaldeElleyenler, kucağına almaya çalışanlar ! Dolu bzm ev de
aklı başında bir kız demekki ..şanslısınGeldik evimize şükür. Büyük kız çok seviyo kardeşini:) kıskançlık yok henüz, olmazda inşaAllah.
Gelecek kişi sen söylemeden yapacak, herşeyi sormayacaksa süper. Diğer türlü insanın zihni yoruluyor canımbir diyorum annem fln herkes gelsin bir diyorum kimse olmasin. Yalnizlik da zor kalabalik da :)
Canım insülin kullanıyorsa poğaça yemese daha iyi. Hem o kendine bi beslenme düzeni oluşturmuştur zaten onu devam ettirir merak etme.bilmiyorumki canim yaa
babam seker hastasi, insulin kullanior , yemegini askatmamasi lazim, aç kalmamasi lazim hiç
soaryimda seviyorsa pogaaca falan yapayim bari : (
duramam ben bisey yapmadan , yapip hallediyimde içim rahat etsin ..
Canım ne şanssızsın sen ya, çok üzülüyorum böyle okuyunca. Senin sık beslenmen lazım. Eskiler bilir aslında böyle şeyleri, annen çekiniyor mu acaba?Canım benim evde yardımcı var güya saatlerce aç kalıyorum deliricem yaa. Eşim de evdeki kayısıları Üzümleri atmış ona ayrı kızgınım. Zorla ayva ve Elmalı komposto yaptırdım da bir bardak içebildim. Saatlerdir mantıkla uğraşıyorlar. Ben tek başıma iki günlük mantıyı üç saatte hazırlıyorum uff açım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?