2015 Şubat Anneleri

Doğumu yaklaşan arkadaşlar inanin ben bilemedim o gece aşağıya baskı vardı bende her baskıda wc gidiyordum. Takı saat tutana kadar çocuk geliyormuş meğerse :)

Cnm kek buzluga atiliyormu ?
Bende bunu dusunuyodum hep poğaça börek yapip attim.tatli olarak ne yapabilirim diye dusunuyodum kek iyiymis

Hafif yan yatir direk rahatsiz oluyorsa da açılı alsın isigi canim

selamlar canlar..bizde geldik kontrolden.bizim keyifçi paşa popo üstü oturmaya devam ediyor dolayasıyla bize sezeryan yolları gözüküyor.büyük ihtimal pazartesi günü paşama kavuşuyorum.

Canim beklmeyecek misiniz sancilari. Doktor ne dedi kirk yeni bitmis olacak biraz daha bekleseydin sanciyla donerdi belki hakkinda hayrlisi olsun canim dualarim seninle

Karnın aşağıya indi mi 4 parmak inermiş karın kayınvalidem öyle dedi bana

o coktan indi bayadir oyle asagida ama kanalda degil henuz kapida bekliyoz :)

3 4 km yürüdüm sahilde ohh hava da mis gibiydi bol oksijen cok iyi geldi. Tabi yoruldumo bbaşka. Wcde biraz daha farkli sarimtrak akintim gelmis ama nisan olsa y0gun ve pembemsi olurdu herhalde. Biraz fazla harekettn yoğun gelen bi akinti oldugunu sanıyorum simdilik. Bakalım hayırlısı. Gezmeye devam

Hadi ya, sana da fırsat kalmıyor hakkaten

Belim kopacak gibi ağrıyor yine artık o kadar alıştım ki hamilelikten mi ağrıyor anlamıyorum yani kasıklarım da ağrıyor bu sefer ve bu gece perşembeye bağlanıyor en Korktuğum gün wc ye gidip duruyorum ki bişey varmı diye uzansam biraz iyi gelir diyorum uzanınca daha çok ağrıyo rahatlıyo diye mi acaba ? Valla sıkıldım bilgisizlikten açıp okuyorum internette hiç cevap vermiyor sorularıma

Ben de ilk defa dün çıktım o kadar soğuktu ki hava 11 dakika yı zor Yürüdüm bir de Öne doğru düşecek gibiyim artık

Kizlar simdilik cok agrim yok sadece kasilmalarim var temizlikci geldi gitti evimde piril piril oldu cantalarim hazir simdi bende dusa gircem bende hazırım gelsin artik yapilcak hic bisiyim kalmadi hani derler ya bebek annesinij tum islerinin bitmesini beklermis die bitti istee biz hazirizzz

öylemiymiş benim işler bitmedi demek ondn gelmiyo

Elleyenler, kucağına almaya çalışanlar ! Dolu bzm ev de

Öyle miymiş doğduktan sonra da tam tersi oluyo ne zaman sofraya otursam ya da misafirim gelecek bizim ki zır

Elleyenler, kucağına almaya çalışanlar ! Dolu bzm ev de
Ay bende çokm hoşlanmıyorum ama geliyorlar işte... Ben gitmem aslında yeni doğuranlara sonra gideyim diye düşünürüm... Hastaneye gelsinler doğurunca ama biz normal olacağız inşallah 1 gün kalırız herhalde

Bişey Şorayım ... Ilk bebeğimde sütüm olmadı ... Şimdide memelerim hiç büyümedi ... Normalde sertleşmesi ve büyümesi gerekmez mi ... Sizlerin nasıldı ? Veya nasıl ? Sonradan sertleşirmi? Bide dün ablam doktora söyle sana süt hormonu versın süt olsun dedi bunu hiç dıydunuzmu

bir diyorum annem fln herkes gelsin bir diyorum kimse olmasin. Yalnizlik da zor kalabalik da :)
Gelecek kişi sen söylemeden yapacak, herşeyi sormayacaksa süper. Diğer türlü insanın zihni yoruluyor canım

bilmiyorumki canim yaa
babam seker hastasi, insulin kullanior , yemegini askatmamasi lazim, aç kalmamasi lazim hiç
soaryimda seviyorsa pogaaca falan yapayim bari : (

duramam ben bisey yapmadan , yapip hallediyimde içim rahat etsin ..
Canım insülin kullanıyorsa poğaça yemese daha iyi. Hem o kendine bi beslenme düzeni oluşturmuştur zaten onu devam ettirir merak etme.
Et köfte, mantı falan hazırlayıp buzluğa koyabilirsin. Çok kafana takma.
Şimdiye kadar çocukları dert ediyodun şimdide bunu dert etme

Canım ne şanssızsın sen ya, çok üzülüyorum böyle okuyunca. Senin sık beslenmen lazım. Eskiler bilir aslında böyle şeyleri, annen çekiniyor mu acaba?
Valla çok iyi idare ediyosun. Allah sana güç versin, kimseye muhtaç olma inşallah.

sabunlarım bitti son hali böyle isim etiketleri yarınki randevudan sonra yapışacak tarih olmadığı için son ana kadar yapıştıramayacağım malesef

Eklentiler

• image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…