2015 Şubat Anneleri

:)) kiz kebebi ne kocam yer ne ben yerim , esim hep içinde oldugu için yiyemiyor bende sevmiyorum
çocuklarada hiç yiyici gozuyme bakmiyorum o yuzden herhalde
hafta sonlari babamiza pide pizza yaptiiryorum ama evdeyken : )
biraz daha buyuseler belki dert etmem o kadar

canım benim sancılarım uzun zamandır var..makat gelişi olduğu için belki döner diye magnezyum kullanıp sancıları erteliyorduk..sancılar dikişleri zayıflatıyor birde makat durduğu için dikişlerim daha çok geriliyormuş buda rüptür riskini çoğaltıyor.bugün nst de sancı çıksaydı bugün sezo olacaktım.şimdi magnezyumu bırakıcam bırakır bırakmaz başlıyor zaten.doktorum diyor ki baş geliş olsa 42 e kadar bekleriz hiç sorun değil ama bizimki makatı yerleştirmeye başlamış durumda çok fazla beklemek istemiyor.bende kendisine güveniyorum..ne yapalım bundada vardır bir hayır...çokda ısrarcı olmak istemiyorum..ha bu arada perşembe cuma cumartesiyerine nurdan hanım bakacakmış biliyorsun oda ssvd doktorlarından.acil bi durum olsa bile emin ellerdeyiz yani..

Ağrılar yine geçti bu çocuk dalga geçiyor benle neyse yarın buzluğa koymak için Börek Sarıcam 20 tane yufka aldırdım 2 kilo da lor annem gelecek 1 saate sararız koyarız dedi. İçim rahatladı zaten buzluğa yemek yapıp koyuyorum Allahtan tek dileğim doğumdan sonra güç kuvvet versin hemen kalkayım bide kızlar sebzelerden buzluğa koyabileceğim be var şimdi mevsimi olan

Nurdan hanim mi saliha hanimi demsti bana. Nurdan nerden cikti ya off simdi iki kati gerildim ben insallah pazartesiyi beklerim gunes hocanin tarziyla nurdaninki cok farkli tercih edisimde bu yuzden elemistim onu ben. Insallah kendi doktoruma nasip olur. Senin baya sancin var demek o durumda ne yapilicaksa uycan tabi insallah bi mucize ile donuverr ufaklik rabbim buyyk hakkinda hayrlisi olsum canim

Kızlar bide doktorum şey dedi göğüs ucu kremini 4-5 dk masaj yaparak uygula uyar artık göğüs uçlarını kanallar açılmaya başlasın bebek emince yara acıma vs olmasın dedi. Ben normalde masaj değilde sürüp bırakıyodum uçlarını sıkarak masaj yap dedi

kız ben rüyamda seni görmüştüm sahi
bana bugün doğuracaksın sen dedin
sabah uyandım galiba bu doğurdu dedim baktım herşey normal
bu saat oldu hala yokmu gelen
bak rüya gördüm çıkar onu ordan

kız ben rüyamda seni görmüştüm sahi
bana bugün doğuracaksın sen dedin
sabah uyandım galiba bu doğurdu dedim baktım herşey normal
bu saat oldu hala yokmu gelen
bak rüya gördüm çıkar onu ordan
Garip bi Ağrı var üstümde zaten Bıçak saplanıyor sanki belime kuyruk kısmıma bide ama düZenli ve şiddetli değil rahatsız ediyo sadece Allah hayra çıkarsın hayatımda hep önemli Şeyler perşembeye denk geldi eşimde bende şüpheleniyoruz bi Perşembe doğacak diye bide sen rüya görmüşsün ne diyim fıstığın geleceği varsa biz onu karşılamaya hazırız :) böle sölemesi bile Heyecanlı :) Sancı gelecekse yemekten sonra gelsin aç aç doğurmayım he bide yanlızım kocam gelsin ondan sonra şöle afiyetle yemek yiyelim sonra gelebilir töbe ya yukarıyla pazarlık yapar gibi Allah'ım sen günah yazma

Banada söyledi yapıyorum bi aydan beri ama şimdi su geliyor diyesıkmıyorum

bana şöyle dedi eğer normal doğum yapacak olsaydın saliha hanıma yönledirecektim ama acil bi durum olursa aylin hanım ve nurdan hanım burda olacaklar dedi.sezo bile olsam başka doktorlar niye bu kadar bekledin muamelesi yapıyorlar en azından nurdan hanım ssvd destekçisi olduğu için bana sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum onun için rahatladım.başkasına laf anlatmaktansa en azından durumu makul karşılayacak bi doktor olur karşımda.

canım o kadar hazırlık maddi manevi çabadan sonra böyle bi şeyle karşılaşmak aklımın ucundan bile geçmemişti.ssvd hikayelerini okurken o kadar heyecanlanıyordum ki...şimdi okumak beni ağlatıyor..hayalim hayal oldu...bunda sonra dönmesi mucize..sancıların yoğunlaşmasını bekleme lüksüm yok.şimdi kendimi sezeryana hazırlamaya çalışıyorum..inşallah senin harika bir ssvd hikayen olur..

bende ya perşembeyi cumaya bağlayan gece yada pazartesiyi salıya bağlayan gece doğuracağım gibi geliyor
pazartesiyi atlattım yarınıda atlatırsam pazartesiye kadar beklemem

bende ya perşembeyi cumaya bağlayan gece yada pazartesiyi salıya bağlayan gece doğuracağım gibi geliyor
pazartesiyi atlattım yarınıda atlatırsam pazartesiye kadar beklemem
Sen daha bi hafta dur 38 dan sonra doğur o bi haftada yarım kilo Aldı benimki bebek için çok önemli haftalar gelsin diyip durma dursun sık Şeyini

Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...

Canım hayırlı olsun gözünuz aydın sağlıkla buyut bebisini inşallah :)

Cnm benm hic buyumemisti desem yeridir simdi tas gibi oldu

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah

Gecmis olsn cnm hayirli olsin..bol bol nane cayi ve hafif yuruyusler..evin icinde kucuk adimlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…