:)) kiz kebebi ne kocam yer ne ben yerim , esim hep içinde oldugu için yiyemiyor bende sevmiyorumpizza kebap bulmuslar da yemeyecekler diye yemek derdindesin. Alistirirdim bn olsam cocuklarimi haftada 3 gun dukkandan yedirirdim
O kadini yolla canim sen. Esin de bir zahmet alisverise ciksin ay ben burdan deli oldim. Moralli ve uykunu almis olman lazim. Lohusasin sen aglaman bagirman normal biraz sesini cikar kuzum
canım benim sancılarım uzun zamandır var..makat gelişi olduğu için belki döner diye magnezyum kullanıp sancıları erteliyorduk..sancılar dikişleri zayıflatıyor birde makat durduğu için dikişlerim daha çok geriliyormuş buda rüptür riskini çoğaltıyor.bugün nst de sancı çıksaydı bugün sezo olacaktım.şimdi magnezyumu bırakıcam bırakır bırakmaz başlıyor zaten.doktorum diyor ki baş geliş olsa 42 e kadar bekleriz hiç sorun değil ama bizimki makatı yerleştirmeye başlamış durumda çok fazla beklemek istemiyor.bende kendisine güveniyorum..ne yapalım bundada vardır bir hayır...çokda ısrarcı olmak istemiyorum..ha bu arada perşembe cuma cumartesiyerine nurdan hanım bakacakmış biliyorsun oda ssvd doktorlarından.acil bi durum olsa bile emin ellerdeyiz yani..3 4 km yürüdüm sahilde ohh hava da mis gibiydi bol oksijen cok iyi geldi. Tabi yoruldumo bbaşka. Wcde biraz daha farkli sarimtrak akintim gelmis ama nisan olsa y0gun ve pembemsi olurdu herhalde. Biraz fazla harekettn yoğun gelen bi akinti oldugunu sanıyorum simdilik. Bakalım hayırlısı. Gezmeye devam
Cok güzel olmuş canım :)sabunlarım bitti son hali böyle isim etiketleri yarınki randevudan sonra yapışacak tarih olmadığı için son ana kadar yapıştıramayacağım malesef
Cok güzel olmuş canım :)
canım benim sancılarım uzun zamandır var..makat gelişi olduğu için belki döner diye magnezyum kullanıp sancıları erteliyorduk..sancılar dikişleri zayıflatıyor birde makat durduğu için dikişlerim daha çok geriliyormuş buda rüptür riskini çoğaltıyor.bugün nst de sancı çıksaydı bugün sezo olacaktım.şimdi magnezyumu bırakıcam bırakır bırakmaz başlıyor zaten.doktorum diyor ki baş geliş olsa 42 e kadar bekleriz hiç sorun değil ama bizimki makatı yerleştirmeye başlamış durumda çok fazla beklemek istemiyor.bende kendisine güveniyorum..ne yapalım bundada vardır bir hayır...çokda ısrarcı olmak istemiyorum..ha bu arada perşembe cuma cumartesiyerine nurdan hanım bakacakmış biliyorsun oda ssvd doktorlarından.acil bi durum olsa bile emin ellerdeyiz yani..
Aynen cnm günler geçmez şimdi bizeHayırlı olsun bende salı günü çok heyecanlı bi durum sürekli kuruyorum nasıl olcak diye :)
Ağrılar yine geçtibu çocuk dalga geçiyor benle neyse yarın buzluğa koymak için Börek Sarıcam 20 tane yufka aldırdım 2 kilo da lor annem gelecek 1 saate sararız koyarız dedi. İçim rahatladı zaten buzluğa yemek yapıp koyuyorum Allahtan tek dileğim doğumdan sonra güç kuvvet versin hemen kalkayım bide kızlar sebzelerden buzluğa koyabileceğim be var şimdi mevsimi olan
Garip bi Ağrı var üstümde zaten Bıçak saplanıyor sanki belime kuyruk kısmıma bide ama düZenli ve şiddetli değil rahatsız ediyo sadece Allah hayra çıkarsın hayatımda hep önemli Şeyler perşembeye denk geldi eşimde bende şüpheleniyoruz bi Perşembe doğacak diyekız ben rüyamda seni görmüştüm sahi
bana bugün doğuracaksın sen dedin
sabah uyandım galiba bu doğurdu dedim baktım herşey normal
bu saat oldu hala yokmu gelen
bak rüya gördüm çıkar onu ordan
Kızlar bide doktorum şey dedi göğüs ucu kremini 4-5 dk masaj yaparak uygula uyar artık göğüs uçlarını kanallar açılmaya başlasın bebek emince yara acıma vs olmasın dedi. Ben normalde masaj değilde sürüp bırakıyodum uçlarını sıkarak masaj yap dedi
bana şöyle dedi eğer normal doğum yapacak olsaydın saliha hanıma yönledirecektim ama acil bi durum olursa aylin hanım ve nurdan hanım burda olacaklar dedi.sezo bile olsam başka doktorlar niye bu kadar bekledin muamelesi yapıyorlar en azından nurdan hanım ssvd destekçisi olduğu için bana sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum onun için rahatladım.başkasına laf anlatmaktansa en azından durumu makul karşılayacak bi doktor olur karşımda.Nurdan hanim misaliha hanimi demsti bana. Nurdan nerden cikti ya off simdi iki kati gerildim ben insallah pazartesiyi beklerim gunes hocanin tarziyla nurdaninki cok farkli tercih edisimde bu yuzden elemistim onu ben. Insallah kendi doktoruma nasip olur. Senin baya sancin var demek o durumda ne yapilicaksa uycan tabi insallah bi mucize ile donuverr ufaklik rabbim buyyk hakkinda hayrlisi olsum canim
Garip bi Ağrı var üstümde zaten Bıçak saplanıyor sanki belime kuyruk kısmıma bide ama düZenli ve şiddetli değil rahatsız ediyo sadece Allah hayra çıkarsın hayatımda hep önemli Şeyler perşembeye denk geldi eşimde bende şüpheleniyoruz bi Perşembe doğacak diyebide sen rüya görmüşsün ne diyim fıstığın geleceği varsa biz onu karşılamaya hazırız :) böle sölemesi bile Heyecanlı :) Sancı gelecekse yemekten sonra gelsin aç aç doğurmayım he bide yanlızım kocam gelsin ondan sonra şöle afiyetle yemek yiyelim sonra gelebilir töbe ya yukarıyla pazarlık yapar gibi Allah'ım sen günah yazma
Sen daha bi hafta dur 38 dan sonra doğurbende ya perşembeyi cumaya bağlayan gece yada pazartesiyi salıya bağlayan gece doğuracağım gibi geliyor
pazartesiyi atlattım yarınıda atlatırsam pazartesiye kadar beklemem
Canım hayırlı olsun gözünuz aydın sağlıkla buyut bebisini inşallah :)Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Cnm benm hic buyumemisti desem yeridir simdi tas gibi olduBişey Şorayım ... Ilk bebeğimde sütüm olmadı ... Şimdide memelerim hiç büyümedi ... Normalde sertleşmesi ve büyümesi gerekmez mi ... Sizlerin nasıldı ? Veya nasıl ? Sonradan sertleşirmi? Bide dün ablam doktora söyle sana süt hormonu versın süt olsun dedi bunu hiç dıydunuzmu
Canım hayırlı olsun gözünuz aydın sağlıkla buyut bebisini inşallah :)
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallahKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Gecmis olsn cnm hayirli olsin..bol bol nane cayi ve hafif yuruyusler..evin icinde kucuk adimlarla..Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?