2015 Şubat Anneleri

Annem bilmediğini ve unuttuğunu söyledi.

Gozun aydin,Allah anali babali saglikli etsin insallah

Emerken uyuyakalıyor hemen yatağına yatırıyorum sonra kusuyor ve Uyanıyor acaba yatağına yatırmadan gazını mı almalıyım?

slm kızlar artık son 1.5 gun cuma gununre gelıyor kıım ama ısın kotusu 3 gundur afedersınız ıshal olmusum basına bole bırsey gelen varmı gecmıorda dogumda sıkıntı olmaz ınsallah bugun sabahtan berı acayıp duzensız bel agrılarım var arada kasıklara vuruor zorluor benı son gununude bekler ınsallah bakalım hayırlısı

Nasilsiniz kizlar?dogum yapan herkesin gozu aydin,digerlerinede Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
bizim evde yogun lohusa sendromu yasaniyo.annem babam kv kp hepsi birbirine trip modda.esimle sallamama karari aldik.buyukler yas ilerledikce ne kadar cocuklasiyo.daraltiyolar insani!

Hayır sakın suni sancı falan alayım deme 40 hafta dolsa bile sen bekle derim benim ablam acil tıp teknisyeni bana otur evde gitme her sancıda günün 14 gün geçince git yoksa keserler seni dedi
Ama benim plasentamda yaşlanma varmış. Ondan ötürü yani canım. Yoksa bende hiç istemiyorum ama daha fazla içerde duramaz.

Annem bilmediğini ve unuttuğunu söyledi.
Kuzum yardımcı olamayacaksa neden gelmiş ki o zaman?
Benim annemde yaşlı, evinde kendi işini bile zor yapıyor zaten iş yapmayıda hiç sevmez. Bize geldiğinde de hiç bişeye elini sürmez dolayısıyla.
Ben o yüzden gelme dedim. Belki üzülmüştür ama o halimle bi de ona hizmet edemem. Kendimi toparlayım 15-20 gün sonra gelirsin dedim.
Varlıkları bir dert yoklukları yara
Bari bebeğinden yana yüzün gülsün inşallah

Sütun azmı canım ... Ne sırıngası ya ... Biberon kullan ... Zulüm gibi 8 günlük benek alışmaz biberona ... Kötü tarafı sen alışabilirsin:)))
Sütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.
Ben emzik de vermek istiyordum ama o da yasakmış.

Benden pay biçin
Sakın gün gecti die sezeryan yada suni sancıya yönlenmeyin
Cuma hiçççççç bir belirtim yokken
Cumartesi sabah sancılarım düzene girdi
Ve hikayemi yazdım size
(Hatta bir ara Şubat anneleri doğum hikayelerine yazarım)
Bana tecrübeli olanlar dedi burda da bekle diye. Ne kadar haklılarmış

Sevgili arkadaslar malum artik bebisim dugu icin buraya eskisi kadar bakamiyorum..
Benim de bir SSVD hikayem olacakti hersye ragmen kalpkapakcik problemim,trombosit dusuklugum,17.haftanda genel aneztezi ile acil apandisit ameliyati oldum..,33.haftaya kadar dusuk plesantam derken sezerayn olmam icin onca sebebp varken dr larima ve hastaneme guvenip normali sectim..
Ssvd zaten burda cok yaygin ve israrlar tavsiye edikiyor..Londra merkezde cok unlu bir hastanede ve 2tane prof.la konusup buna karar verdik..artik normal dgm icin hazirdim..
38.haftamda yani gecen carsmba gece si suyum geldi ve dogru hastaneye minik kusum erkenci cikti..
Sancilar basladi derken acilmalar ..
hersey yolumdaydi 8bucuk 9cm kadar acildim drlarim ve ekibime guveniyordum o normal dgm sureci ne kadar sancili da olsa deger ve mutluydum umutluydum,kesilneden karnim yarilmadan normal yoldan bebisime kavusacaktim neyse..ilerleyen dakikalrda bebisimim kalp atislari zayifladi ve son anda dgm pozisyonundan cikip kafasi yukari cikti..ikinmaya bile baslamistik..
Kismet iste..hemen acil epidrul ile sezeryan oldm..dedim ikincide birinci gibi ayni sebepten dolayi aynu sey oldu o da son anda acil sezaryendi..
Velhasili dedim demekki kaderde normal dgm yokmus..Rabbime sukurler olsun ki bebisimi saglicakla aldim kucagima darisi basinizia insaAllah..
Ve arkadaslar cidden normal dgm gbisi yok adi ustunde normal olan o..dogalliktan cikip mudahele etmek oluyot planli sezeryen bana burdaki hristiyan dr bile dediki planli ve keyfi sezeryan Tanrinin isine karismak oluyor karsiyiz diyorlar hersey normal ve dogal olmali..birakin bebisleriniz istedikleri zamanda gelsinler sorun yoksa mudahele etmeyin..son ana kadat normal dgm icin cirpimann bir anneden sevgilerle. Rabbik yavrularimizi bizi bize onlara bagislasin..amin dua ile
Buarada Trdeki drlar bana asla normal deneme cok cok rsikli demislerdi..

Canim benim yine de dualarim seninle elinden geleni yaptın vaktini bekledn keskesiz bi sezeryanin olsun illa sezeryan olcaksa da ttt yine yap. Nasipten otesi olmuyor bazen bizim akibet de rabbimde gizli simdilik dilerim guzel duandaki gibi nasip olsun bunu herseyden cok diliyorum hayırlısı ile. Dualarim seninle dr konusunda aciklman icin de teşekkür ederim baya bi tedrgin olmuştum acikcasi okuyunca. Fakat senim durum.boyle devam edecekse nurdan hanm iyi olur tabii ki. Rabbim saglikla kurtarsn cumlemizi

pkaass im bende senin gibi kolay dogurrum insallah kiz : ))
darisi basimiza insallah :))

ama ben oyle pirt diye çikramam pilates soyle dursun adim bile atmiyorum gunluk i$ di$inda : (

Benm dogum sonrasi sisti.sut dolunca tas gibi oluyo.emince yumusuyo
Anladım canım, şimdiden sertleşmesine gerek yok yani.
Senin ilk bebek mi?
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah

Benimki nerdeyse 3beden büyüdü ama sert değiller. Süt olması için sert mi olması gerekiyomuş?

Benim memelerim hamile olduğum sürede 2 beden Büyüdü
Ama sert falan değildi
Sütümde anca sıkınca gelirdi
Doğum yaptığım gibi memeye tuttuk
Süt geldi
Bugün 4üncü gün , eğer emzirme sonrası pompayla sağmasam sertliğinden taş gibi oluyor kollarımı oynatamıyorum ağrıdan.
Bunlar doğumdan sonra olan şeyler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…