Benimki nerdeyse 3beden büyüdü ama sert değiller. Süt olması için sert mi olması gerekiyomuş?Cnm benm hic buyumemisti desem yeridir simdi tas gibi oldu
Gelecek kişi sen söylemeden yapacak, herşeyi sormayacaksa süper. Diğer türlü insanın zihni yoruluyor canım
Canım insülin kullanıyorsa poğaça yemese daha iyi. Hem o kendine bi beslenme düzeni oluşturmuştur zaten onu devam ettirir merak etme.
Et köfte, mantı falan hazırlayıp buzluğa koyabilirsin. Çok kafana takma.
Şimdiye kadar çocukları dert ediyodun şimdide bunu dert etme
Canım ne şanssızsın sen ya, çok üzülüyorum böyle okuyunca. Senin sık beslenmen lazım. Eskiler bilir aslında böyle şeyleri, annen çekiniyor mu acaba?
Valla çok iyi idare ediyosun. Allah sana güç versin, kimseye muhtaç olma inşallah.
Gozun aydin,Allah anali babali saglikli etsin insallahKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Benm dogum sonrasi sisti.sut dolunca tas gibi oluyo.emince yumusuyoBenimki nerdeyse 3beden büyüdü ama sert değiller. Süt olması için sert mi olması gerekiyomuş?
Ben kizima hamileyken hayatta vermem diyordum okadar memede kaliyorduki bir gece emzirirken icim gecmis dalmisim nasil korkmustum burnu kapansaydi ne olurdu diye kahrolmusyum sabah esimi gonderdim hemen emzik aldirdim doyduktan sonra gazini cikartip veriyordum uyuyordu mis gibi hic bir zarari da olmadi emzigin oglum da memede cok kalsa hic dusunmem veririm hatta dogmadan aldim emzigi hazir...
Emzigi biraktiracagin zaman onemli ben 1,5 yasinda birakyirmistim
Atılıyo canım. Mis gibi oluyo valla. Yeni pişirmişten farkı olmuyoCnm kek buzluga atiliyormu ?
Bende bunu dusunuyodum hep poğaça börek yapip attim.tatli olarak ne yapabilirim diye dusunuyodum kek iyiymis
Ama benim plasentamda yaşlanma varmış. Ondan ötürü yani canım. Yoksa bende hiç istemiyorum ama daha fazla içerde duramaz.Hayır sakın suni sancı falan alayım deme 40 hafta dolsa bile sen bekle derim benim ablam acil tıp teknisyeni bana otur evde gitme her sancıda günün 14 gün geçince git yoksa keserler seni dedi
Allah yardımcımız olsun kolay doğum versin bizlere.Aynen katılıyorum cok şiddetli ve dinmek bilmeyen sancı yüzünden acile gittim gece gerçek sancı çekip bagiranlari görünce kaçtım korkudan
Kuzum yardımcı olamayacaksa neden gelmiş ki o zaman?Annem bilmediğini ve unuttuğunu söyledi.
Sütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.Sütun azmı canım ... Ne sırıngası ya ... Biberon kullan ... Zulüm gibi 8 günlük benek alışmaz biberona ... Kötü tarafı sen alışabilirsin:)))
bana şöyle dedi eğer normal doğum yapacak olsaydın saliha hanıma yönledirecektim ama acil bi durum olursa aylin hanım ve nurdan hanım burda olacaklar dedi.sezo bile olsam başka doktorlar niye bu kadar bekledin muamelesi yapıyorlar en azından nurdan hanım ssvd destekçisi olduğu için bana sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum onun için rahatladım.başkasına laf anlatmaktansa en azından durumu makul karşılayacak bi doktor olur karşımda.
canım o kadar hazırlık maddi manevi çabadan sonra böyle bi şeyle karşılaşmak aklımın ucundan bile geçmemişti.ssvd hikayelerini okurken o kadar heyecanlanıyordum ki...şimdi okumak beni ağlatıyor..hayalim hayal oldu...bunda sonra dönmesi mucize..sancıların yoğunlaşmasını bekleme lüksüm yok.şimdi kendimi sezeryana hazırlamaya çalışıyorum..inşallah senin harika bir ssvd hikayen olur..
Anladım canım, şimdiden sertleşmesine gerek yok yani.Benm dogum sonrasi sisti.sut dolunca tas gibi oluyo.emince yumusuyo
Benimki nerdeyse 3beden büyüdü ama sert değiller. Süt olması için sert mi olması gerekiyomuş?
Ay bende böyle olsam keşke..Doğumu yaklaşan arkadaşlar inanin ben bilemedim o gece aşağıya baskı vardı bende her baskıda wc gidiyordum. Takı saat tutana kadar çocuk geliyormuş meğerse :)
Ben emzirip gazini cikariyorum sonra biraz kucagimda tutup yatiriyorum daha az kusuyo artikEmerken uyuyakalıyor hemen yatağına yatırıyorum sonra kusuyor ve Uyanıyor acaba yatağına yatırmadan gazını mı almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?