Kuzum yardımcı olamayacaksa neden gelmiş ki o zaman?
Benim annemde yaşlı, evinde kendi işini bile zor yapıyor zaten iş yapmayıda hiç sevmez. Bize geldiğinde de hiç bişeye elini sürmez dolayısıyla.
Ben o yüzden gelme dedim. Belki üzülmüştür ama o halimle bi de ona hizmet edemem. Kendimi toparlayım 15-20 gün sonra gelirsin dedim.
Varlıkları bir dert yoklukları yara
Bari bebeğinden yana yüzün gülsün inşallah
pkaass im bende senin gibi kolay dogurrum insallah kiz : ))
darisi basimiza insallah :))
ama ben oyle pirt diye çikramam pilates soyle dursun adim bile atmiyorum gunluk i$ di$inda : (
emzik niye yasak yawsss : )Sütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.
Ben emzik de vermek istiyordum ama o da yasakmış.
bu oglen okulda ne gordum inanmazsaniz : ))
oglumun sinif arkdasinin annesi hamileydi subat daydi dogumu
ama kadina hamile demeye bin sahit isterdi son gune kadarb( 1.90 boyu var , benim 3 aylikken bile karnim daha buyukdu onun 9 aylik halinden : ) )
cuma gunu dogurmus, bugunde hastaneden çikmis direk okula oglunu almaya eglmis esiyle .. bebek minnacikdiii,uyyordu
hava oyle sogukduki ben dondum valla o bebege noldu bilmiyorum ama boyle alistiriyolar herhalde
yaz kis mini yle dolasir frnasizlar, karda bile mini etek mus çorap giyyolar bende heyretle bakiyorum : )
Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibarsukurela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Emerken uyuyakalıyor hemen yatağına yatırıyorum sonra kusuyor ve Uyanıyor acaba yatağına yatırmadan gazını mı almalıyım?
Nasilsiniz kizlar?dogum yapan herkesin gozu aydin,digerlerinede Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
bizim evde yogun lohusa sendromu yasaniyo.annem babam kv kp hepsi birbirine trip modda.esimle sallamama karari aldik.buyukler yas ilerledikce ne kadar cocuklasiyo.daraltiyolar insani!
Sevgili arkadaslar malum artik bebisim dugu icin buraya eskisi kadar bakamiyorum..
Benim de bir SSVD hikayem olacakti hersye ragmen kalpkapakcik problemim,trombosit dusuklugum,17.haftanda genel aneztezi ile acil apandisit ameliyati oldum..,33.haftaya kadar dusuk plesantam derken sezerayn olmam icin onca sebebp varken dr larima ve hastaneme guvenip normali sectim..
Ssvd zaten burda cok yaygin ve israrlar tavsiye edikiyor..Londra merkezde cok unlu bir hastanede ve 2tane prof.la konusup buna karar verdik..artik normal dgm icin hazirdim..
38.haftamda yani gecen carsmba gece si suyum geldi ve dogru hastaneye minik kusum erkenci cikti..
Sancilar basladi derken acilmalar ..
hersey yolumdaydi 8bucuk 9cm kadar acildim drlarim ve ekibime guveniyordum o normal dgm sureci ne kadar sancili da olsa deger ve mutluydum umutluydum,kesilneden karnim yarilmadan normal yoldan bebisime kavusacaktim neyse..ilerleyen dakikalrda bebisimim kalp atislari zayifladi ve son anda dgm pozisyonundan cikip kafasi yukari cikti..ikinmaya bile baslamistik..
Kismet iste..hemen acil epidrul ile sezeryan oldm..dedim ikincide birinci gibi ayni sebepten dolayi aynu sey oldu o da son anda acil sezaryendi..
Velhasili dedim demekki kaderde normal dgm yokmus..Rabbime sukurler olsun ki bebisimi saglicakla aldim kucagima darisi basinizia insaAllah..
Ve arkadaslar cidden normal dgm gbisi yok adi ustunde normal olan o..dogalliktan cikip mudahele etmek oluyot planli sezeryen bana burdaki hristiyan dr bile dediki planli ve keyfi sezeryan Tanrinin isine karismak oluyor karsiyiz diyorlar hersey normal ve dogal olmali..birakin bebisleriniz istedikleri zamanda gelsinlersorun yoksa mudahele etmeyin..son ana kadat normal dgm icin cirpimann bir anneden sevgilerle . Rabbik yavrularimizi bizi bize onlara bagislasin..amin dua ile
Buarada Trdeki drlar bana asla normal deneme cok cok rsikli demislerdi..
Gözün Aydın, sağlıklı mutlu bir bebiş olsun inşallah :)Sevgili arkadaslar malum artik bebisim dugu icin buraya eskisi kadar bakamiyorum..
Benim de bir SSVD hikayem olacakti hersye ragmen kalpkapakcik problemim,trombosit dusuklugum,17.haftanda genel aneztezi ile acil apandisit ameliyati oldum..,33.haftaya kadar dusuk plesantam derken sezerayn olmam icin onca sebebp varken dr larima ve hastaneme guvenip normali sectim..
Ssvd zaten burda cok yaygin ve israrlar tavsiye edikiyor..Londra merkezde cok unlu bir hastanede ve 2tane prof.la konusup buna karar verdik..artik normal dgm icin hazirdim..
38.haftamda yani gecen carsmba gece si suyum geldi ve dogru hastaneye minik kusum erkenci cikti..
Sancilar basladi derken acilmalar ..
hersey yolumdaydi 8bucuk 9cm kadar acildim drlarim ve ekibime guveniyordum o normal dgm sureci ne kadar sancili da olsa deger ve mutluydum umutluydum,kesilneden karnim yarilmadan normal yoldan bebisime kavusacaktim neyse..ilerleyen dakikalrda bebisimim kalp atislari zayifladi ve son anda dgm pozisyonundan cikip kafasi yukari cikti..ikinmaya bile baslamistik..
Kismet iste..hemen acil epidrul ile sezeryan oldm..dedim ikincide birinci gibi ayni sebepten dolayi aynu sey oldu o da son anda acil sezaryendi..
Velhasili dedim demekki kaderde normal dgm yokmus..Rabbime sukurler olsun ki bebisimi saglicakla aldim kucagima darisi basinizia insaAllah..
Ve arkadaslar cidden normal dgm gbisi yok adi ustunde normal olan o..dogalliktan cikip mudahele etmek oluyot planli sezeryen bana burdaki hristiyan dr bile dediki planli ve keyfi sezeryan Tanrinin isine karismak oluyor karsiyiz diyorlar hersey normal ve dogal olmali..birakin bebisleriniz istedikleri zamanda gelsinlersorun yoksa mudahele etmeyin..son ana kadat normal dgm icin cirpimann bir anneden sevgilerle . Rabbik yavrularimizi bizi bize onlara bagislasin..amin dua ile
Buarada Trdeki drlar bana asla normal deneme cok cok rsikli demislerdi..
Anladım canım, cahaletime verBenim memelerim hamile olduğum sürede 2 beden Büyüdü
Ama sert falan değildi
Sütümde anca sıkınca gelirdi
Doğum yaptığım gibi memeye tuttuk
Süt geldi
Bugün 4üncü gün , eğer emzirme sonrası pompayla sağmasam sertliğinden taş gibi oluyor kollarımı oynatamıyorum ağrıdan.
Bunlar doğumdan sonra olan şeyler yani
Gözün aydın canım. Maşallah kilosu çok güzel. Gaz hakkında hiç bi bilgim yokKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
valla bilmiyorumki, dakka oturmuyorum ama spor sayilmaz diyor doktorlar yaAmiiiiiinnn inşaallah :)
Ben bunun gibi 4-5 çocuk daha doğururum valla :)) sadece Yanındakiler çok önemli , eşim olmasa sanırım böyle bahsedemezdim
Tamam ama sende çocuklarla bi aşağı bi yukarı , bi otur bi kalk yapıp duruyorsun :)
Senin ki doğal pilates :))
Canım öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşaAllah. Bende spinal oldum. Bol bol yürüyüş yap. İlk başlarda insan biraz zorlanıyor ama daha sonra alışıyosun. Yürüyüş gaz için birebir. Bol su iç, günlük 3 lt dedi benim dr. İnşaAllah en kısa zamanda eski sağlığımıza kavuşuruz:)Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Aminnnn insallah.evet canim ilk bebis.dogumla oluyo zaten meme duzeniAnladım canım, şimdiden sertleşmesine gerek yok yani.
Senin ilk bebek mi?
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah
emzik niye yasak yawsss : )
vereni hapsemi atiyolar kiz ver gitsin : ) ))))
Sütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.
Ben emzik de vermek istiyordum ama o da yasakmış.
Nasilsiniz kizlar?dogum yapan herkesin gozu aydin,digerlerinede Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
bizim evde yogun lohusa sendromu yasaniyo.annem babam kv kp hepsi birbirine trip modda.esimle sallamama karari aldik.buyukler yas ilerledikce ne kadar cocuklasiyo.daraltiyolar insani!
him bizde o problem olmadi ki bilmiyorum o yuzdenEmme isi tam oturmadysa vermeyin bacım. Sonra anne memesine yabancilasiyolar. Direk memeyi tutan emmede sıkıntı yaşamayan bebeler icin iyi bisey olablir ama ilk bi ay vermemekte fayda cok tecrübeyle sabit
anestezi randevumda dr peridural istiyormusun dedi bende bilmiyorum o gun gelince denemek istiyorum, ayanabilirsem ignesiz deniycem dedim
salak adam dosyama istemiyor yazmis .. pazartesi unutmam insallah sormayi dr aa, onceden istemeyince yapmiyolar diye biliyorum : ((
Sorma guya ben trip yapcaktim..ailem sehir disindan geldi kv kp burda onlarda tripten gelmez oldu bizimkiler onlara trip vs vs vsGozun aydin canim saglikla buyut. Gaz icin bol yuruyus hareket ve komposto onerim
Tabii ki her beslnmeden sonra mutlka gazini cikarmalisin canim yoksa kusar rahatsz olur. Dolu mideyle yatrinca reflu bile olabliyolar rabbim esirgesn
Zaten o senden cok lohusa olmalari yok mu omur torpusu
canim oncelikle gozun aydin cok sukur ki elinden geleni fazlasiyla yaptgindan emin oldugun bi dogumun olmus. Orada sartlar insanin icinde keske veya acaba birakmaz sen zaten son noktaya kadar yasamissin normal dogum surecini bebis icin senin icin almaniz gereken tum faydalari da almissiniz boylece.
spor yapmasina gerek yok o kadinin dogurmus gibi durmuyorduki : )Bir de doğum yapıp hemen spora başlıyorlar. Bizde illa bir kırk gün muhabbeti var. Kanlı canlılar da ondan bu kadar güçlüler.
Gozun aydin canim saglikla buyut. Gaz icin bol yuruyus hareket ve komposto onerim
Tabii ki her beslnmeden sonra mutlka gazini cikarmalisin canim yoksa kusar rahatsz olur. Dolu mideyle yatrinca reflu bile olabliyolar rabbim esirgesn
Zaten o senden cok lohusa olmalari yok mu omur torpusu
canim oncelikle gozun aydin cok sukur ki elinden geleni fazlasiyla yaptgindan emin oldugun bi dogumun olmus. Orada sartlar insanin icinde keske veya acaba birakmaz sen zaten son noktaya kadar yasamissin normal dogum surecini bebis icin senin icin almaniz gereken tum faydalari da almissiniz boylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?