2015 Şubat Anneleri

bu oglen okulda ne gordum inanmazsaniz : ))
oglumun sinif arkdasinin annesi hamileydi subat daydi dogumu
ama kadina hamile demeye bin sahit isterdi son gune kadarb( 1.90 boyu var , benim 3 aylikken bile karnim daha buyukdu onun 9 aylik halinden : ) )

cuma gunu dogurmus, bugunde hastaneden çikmis direk okula oglunu almaya eglmis esiyle .. bebek minnacikdiii,uyyordu

hava oyle sogukduki ben dondum valla o bebege noldu bilmiyorum ama boyle alistiriyolar herhalde
yaz kis mini yle dolasir frnasizlar, karda bile mini etek mus çorap giyyolar bende heyretle bakiyorum : )

Benim annem de aynı işte. Sanırım çağırdım diye geldi. Eskişehir'de herkesin işine koştur koştur gidiyor yardım eder sandım. Sabahtan beri açım dedim diye şimdi de abarttı habire bişeyler getiriyor midemde herşey karıştı. Yemicem diyince de kızdı umarım bu akşamki Performansı yarın gün içinde de devam eder.

pkaass im bende senin gibi kolay dogurrum insallah kiz : ))
darisi basimiza insallah :))

ama ben oyle pirt diye çikramam pilates soyle dursun adim bile atmiyorum gunluk i$ di$inda : (

Amiiiiiinnn inşaallah :)
Ben bunun gibi 4-5 çocuk daha doğururum valla :)) sadece Yanındakiler çok önemli , eşim olmasa sanırım böyle bahsedemezdim

Tamam ama sende çocuklarla bi aşağı bi yukarı , bi otur bi kalk yapıp duruyorsun :)
Senin ki doğal pilates :))

Sütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.
Ben emzik de vermek istiyordum ama o da yasakmış.
emzik niye yasak yawsss : )
vereni hapsemi atiyolar kiz ver gitsin : ) ))))

Bir de doğum yapıp hemen spora başlıyorlar. Bizde illa bir kırk gün muhabbeti var. Kanlı canlılar da ondan bu kadar güçlüler.

Gozun aydin canim saglikla buyut. Gaz icin bol yuruyus hareket ve komposto onerim

Emerken uyuyakalıyor hemen yatağına yatırıyorum sonra kusuyor ve Uyanıyor acaba yatağına yatırmadan gazını mı almalıyım?

Tabii ki her beslnmeden sonra mutlka gazini cikarmalisin canim yoksa kusar rahatsz olur. Dolu mideyle yatrinca reflu bile olabliyolar rabbim esirgesn

Zaten o senden cok lohusa olmalari yok mu omur torpusu

canim oncelikle gozun aydin cok sukur ki elinden geleni fazlasiyla yaptgindan emin oldugun bi dogumun olmus. Orada sartlar insanin icinde keske veya acaba birakmaz sen zaten son noktaya kadar yasamissin normal dogum surecini bebis icin senin icin almaniz gereken tum faydalari da almissiniz boylece.

Gözün Aydın, sağlıklı mutlu bir bebiş olsun inşallah :)

Anladım canım, cahaletime ver
Ne güzel bol bol devam etsin böyle, yarasın kızımıza :)
Ekstra bişeyler yapıyor musun sütün artması için?

Gözün aydın canım. Maşallah kilosu çok güzel. Gaz hakkında hiç bi bilgim yok malesef

valla bilmiyorumki, dakka oturmuyorum ama spor sayilmaz diyor doktorlar ya
spordan vazgeçtim yuruyebilsem iyi olacakdiii

bende 3. ollasina guveniyorum birazz ama hareket de etsem fena olmazdi

Canım öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşaAllah. Bende spinal oldum. Bol bol yürüyüş yap. İlk başlarda insan biraz zorlanıyor ama daha sonra alışıyosun. Yürüyüş gaz için birebir. Bol su iç, günlük 3 lt dedi benim dr. İnşaAllah en kısa zamanda eski sağlığımıza kavuşuruz:)

Anladım canım, şimdiden sertleşmesine gerek yok yani.
Senin ilk bebek mi?
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah
Aminnnn insallah.evet canim ilk bebis.dogumla oluyo zaten meme duzenihic takilma

emzik niye yasak yawsss : )
vereni hapsemi atiyolar kiz ver gitsin : ) ))))

Emme isi tam oturmadysa vermeyin bacım. Sonra anne memesine yabancilasiyolar. Direk memeyi tutan emmede sıkıntı yaşamayan bebeler icin iyi bisey olablir ama ilk bi ay vermemekte fayda cok tecrübeyle sabit

anestezi randevumda dr peridural istiyormusun dedi bende bilmiyorum o gun gelince denemek istiyorum, ayanabilirsem ignesiz deniycem dedim

salak adam dosyama istemiyor yazmis .. pazartesi unutmam insallah sormayi dr aa, onceden istemeyince yapmiyolar diye biliyorum : ((

Sütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.
Ben emzik de vermek istiyordum ama o da yasakmış.

Ben de mamayı şırıngayyla veriyorum. Biberona koyup şırıngayyla çekiyorum. Süt nasıl çok oldu ah incir lazım yine aolmadık kaldı. Tahin helvası yedim ama inşallah olur. Bir de duş almak iyiymiş ama bebişin başından ayrılamıyırum ki.

en korktugum şey iki ailenin aynı anda gelip kalması
allah yardımcın olsun

Emme isi tam oturmadysa vermeyin bacım. Sonra anne memesine yabancilasiyolar. Direk memeyi tutan emmede sıkıntı yaşamayan bebeler icin iyi bisey olablir ama ilk bi ay vermemekte fayda cok tecrübeyle sabit
him bizde o problem olmadi ki bilmiyorum o yuzden
ben hastanedeylen veriyorum valla : )
1 ay sonra bebek o emzigi almaz bence zaten : )

Canım yaa üzüldüm keşke öyle yazmasaymış. Inşallah istiyor şeklinde değiştirirler. Ne Gereği var macera aramaya.

Sorma guya ben trip yapcaktim..ailem sehir disindan geldi kv kp burda onlarda tripten gelmez oldu bizimkiler onlara trip vs vs vs

Bir de doğum yapıp hemen spora başlıyorlar. Bizde illa bir kırk gün muhabbeti var. Kanlı canlılar da ondan bu kadar güçlüler.
spor yapmasina gerek yok o kadinin dogurmus gibi durmuyorduki : )
ama bu kdin istisna olmali uzun boyunda sakladi resmen bebegi, ilk duyduugmda 6.5 aylikdi ben önümü goremiyordum ayni hamileydik ne kulaklarima ne gozlerime inanammaistim :)

Hay Allahım bilmiyordum ki ben de hazır uyudu uyandırmayayım diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…