2015 Şubat Anneleri

Sen daha bi hafta dur 38 dan sonra doğur o bi haftada yarım kilo Aldı benimki bebek için çok önemli haftalar gelsin diyip durma dursun sık Şeyini

şey benim şeyim olduğundan problem yok

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

maşallah ELA NAZ bebeğe boyu kilosu ne güzel :) Allah hayırlı bir ömür versin inşallah

Canım yaa üzüldüm keşke öyle yazmasaymış. Inşallah istiyor şeklinde değiştirirler. Ne Gereği var macera aramaya.
dosyaya az once goz gezdiriyordum yeni gordum oyle tazdigini, soylenip duruyorum sana yaptirsinlar dogumu epiduralsizde goruyum diyeee

deniycem demek istemiyorum demek deil demi bendemi bi anlasma kavram sorunu var anlamiyorumkii

en korktugum şey iki ailenin aynı anda gelip kalması
allah yardımcın olsun
Kv dogum oncesi cok plan yapti o da burda olmasina ragmen kalcakti bizde ama sanirim babam olunca gelmiuo.benm ailemin kalmasini istemiuolar sanirim.aslinda ii anlasirlar ama bilmiyorum ne oldu boyle

ya sanki karnımın içinde boşluk varmış gibi eğilim doğrulurken gurul gurul ses geliyor sanki o boşlukta bişey yuvarlanıyor gibi
top mu yutmuşumki ben

him bizde o problem olmadi ki bilmiyorum o yuzden
ben hastanedeylen veriyorum valla : )
1 ay sonra bebek o emzigi almaz bence zaten : )

Iste cok sukur ki sen sıkıntı yasamamissin o yuzden sana ekstra konfor olmus ama bazen köstek de oluyor bu bir gercek. Emsinler yeter ki emzik almsalar da olur emmesi gibisi yok çünkü

Sorma guya ben trip yapcaktim..ailem sehir disindan geldi kv kp burda onlarda tripten gelmez oldu bizimkiler onlara trip vs vs vs

gonder hepsini kafan rahatlasin :)

Doğum yaptım eve elimde bebek pusetiyle geldim
Annemlerden utandım çaktırmadan yatak odamı süpürdüm gelir gelmez
Tabi farkedip elimden kaptılar o ayrı
Ertesi gün daha bir buçuk gün olmuşken doğum yapalı eşimle bankaya gittik , akşamında pompa almak içinse avm ye , elimizde de bebeğimizzzz
Bence boyle daha iyi
Sakınan göze ÇÖP batar
Ve bende daha çabuk toparlanırım

Dut kompostosuda ii geliyo

doktor ishal olunca mutlaka gel demişti istersen bir doktorunu ara

Hay Allahım bilmiyordum ki ben de hazır uyudu uyandırmayayım diyordum.
gaz için erken canim sanki, 20 gunden sonra basliyor asil gza sancilari
benim oglumda çok uyurdu memede ama gazini çiakrmazsam 100 de 1 milyon geri uyanirdi çok deneedim hep ayni sey olurdu

bide memede uyutmaya alistirma istersen, simdi kuçuk de ilerde biraz sorun oluyor uyutma sekli ..

Kizlar bisi soracam kendi cantamida tamamladim ama hasta bezi istiolarmi? Benim ablam ped koymustu çantasına bebek bezinin kenarlarini yirtip kullanmislardi bu daha ii tutar demisler alsammi bilemedim bide kulllanmicaksam napcam hasta bezini bide dogum yapanlar ii bilir cok mu usuosun yoksa cokmu terliosun dogumdan sonra ?????

dosyaya az once goz gezdiriyordum yeni gordum oyle tazdigini, soylenip duruyorum sana yaptirsinlar dogumu epiduralsizde goruyum diyeee

deniycem demek istemiyorum demek deil demi bendemi bi anlasma kavram sorunu var anlamiyorumkii

Açıklayınca inşallah değiştirirler:

Canım benim annemde herkese koşturur gider ama sadece fiziken orda bulunur hiç bir işin ucundan tutmaz, belki senin annen de gidyordur ama yardımcı olmuyorDur. Senin şansızlığın kvnin ve eşininde işe yaramaması o yüzden işin zorlaşıyor.
Hadi bakalım yarında üstüne düşer inşallah, en azından yemek işini çözse o bile kardır

çok güzel anlatmışsın işte burada senin gibi düşünen insanların işi çok zor insan önce doktora güvenmeli güveneceğin doktoru bulduktan sonra elbette gerektiğinde sezeryan olmalıyız ama gerektiğinde önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı kavuşması :) bebeğin seninle gurur duyacak annesi onun için :) Allah bir ömür mutlu etsin sizi

Kv askında çok iyi bakar. Biz fransadan döndüğümüzde önceki bebiş hamileliğim vardı burda ev tutana kadar onlarla kalmıştık. Kv çok iyi bakmıştı gerçekten. Annemin evine gitsem o da bakar ama benim evimde misafir hissediyorlar kendilerini sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…