- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Sen daha bi hafta dur 38 dan sonra doğuro bi haftada yarım kilo Aldı benimki bebek için çok önemli haftalar gelsin diyip durma dursun sık Şeyini
Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
maşallah ELA NAZ bebeğe boyu kilosu ne güzel :) Allah hayırlı bir ömür versin inşallahKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
dosyaya az once goz gezdiriyordum yeni gordum oyle tazdigini, soylenip duruyorum sana yaptirsinlar dogumu epiduralsizde goruyum diyeeeCanım yaa üzüldüm keşke öyle yazmasaymış. Inşallah istiyor şeklinde değiştirirler. Ne Gereği var macera aramaya.
Kv dogum oncesi cok plan yapti o da burda olmasina ragmen kalcakti bizde ama sanirim babam olunca gelmiuo.benm ailemin kalmasini istemiuolar sanirim.aslinda ii anlasirlar ama bilmiyorum ne oldu boyleen korktugum şey iki ailenin aynı anda gelip kalması
allah yardımcın olsun
him bizde o problem olmadi ki bilmiyorum o yuzden
ben hastanedeylen veriyorum valla : )
1 ay sonra bebek o emzigi almaz bence zaten : )
Sorma guya ben trip yapcaktim..ailem sehir disindan geldi kv kp burda onlarda tripten gelmez oldu bizimkiler onlara trip vs vs vs
bu oglen okulda ne gordum inanmazsaniz : ))
oglumun sinif arkdasinin annesi hamileydi subat daydi dogumu
ama kadina hamile demeye bin sahit isterdi son gune kadarb( 1.90 boyu var , benim 3 aylikken bile karnim daha buyukdu onun 9 aylik halinden : ) )
cuma gunu dogurmus, bugunde hastaneden çikmis direk okula oglunu almaya eglmis esiyle .. bebek minnacikdiii,uyyordu
hava oyle sogukduki ben dondum valla o bebege noldu bilmiyorum ama boyle alistiriyolar herhalde
yaz kis mini yle dolasir frnasizlar, karda bile mini etek mus çorap giyyolar bende heyretle bakiyorum : )
Dut kompostosuda ii geliyoBen de mamayı şırıngayyla veriyorum. Biberona koyup şırıngayyla çekiyorum. Süt nasıl çok oldu ah incir lazım yine aolmadık kaldı. Tahin helvası yedim ama inşallah olur. Bir de duş almak iyiymiş ama bebişin başından ayrılamıyırum ki.
Sende biran once bitir cnm :) gerci benim camasor ve utum kaldi onlarida beklemez inşallah ahahhaha :))öylemiymiş benim işler bitmedi demek ondn gelmiyo
doktor ishal olunca mutlaka gel demişti istersen bir doktorunu araslm kızlar artık son 1.5 gun cuma gununre gelıyor kıım ama ısın kotusu 3 gundur afedersınız ıshal olmusum basına bole bırsey gelen varmı gecmıorda dogumda sıkıntı olmaz ınsallah bugun sabahtan berı acayıp duzensız bel agrılarım var arada kasıklara vuruor zorluor benı son gununude bekler ınsallah bakalım hayırlısı
Annesini dusunurmus hicbir isi kalsin istemezmis oyle diyilllaaa bakalim nolcak :))Öyle miymiş doğduktan sonra da tam tersi oluyo ne zaman sofraya otursam ya da misafirim gelecek bizim ki zır
gaz için erken canim sanki, 20 gunden sonra basliyor asil gza sancilariHay Allahım bilmiyordum kiben de hazır uyudu uyandırmayayım diyordum.
Iste cok sukur ki sen sıkıntı yasamamissin o yuzden sana ekstra konfor olmus ama bazen köstek de oluyor bu bir gercek. Emsinler yeter ki emzik almsalar da olur emmesi gibisi yok çünkü
Su ameliyat acilari bi dinsin de bakcaz icabina:)
gonder hepsini kafan rahatlasin :)
dosyaya az once goz gezdiriyordum yeni gordum oyle tazdigini, soylenip duruyorum sana yaptirsinlar dogumu epiduralsizde goruyum diyeee
deniycem demek istemiyorum demek deil demibendemi bi anlasma kavram sorunu var anlamiyorumkii
Canım benim annemde herkese koşturur gider ama sadece fiziken orda bulunur hiç bir işin ucundan tutmaz, belki senin annen de gidyordur ama yardımcı olmuyorDur. Senin şansızlığın kvnin ve eşininde işe yaramaması o yüzden işin zorlaşıyor.Benim annem de aynı işte. Sanırım çağırdım diye geldi. Eskişehir'de herkesin işine koştur koştur gidiyor yardım eder sandım. Sabahtan beri açım dedim diye şimdi de abarttı habire bişeyler getiriyor midemde herşey karıştı. Yemicem diyince de kızdıumarım bu akşamki Performansı yarın gün içinde de devam eder.
Sevgili arkadaslar malum artik bebisim dugu icin buraya eskisi kadar bakamiyorum..
Benim de bir SSVD hikayem olacakti hersye ragmen kalpkapakcik problemim,trombosit dusuklugum,17.haftanda genel aneztezi ile acil apandisit ameliyati oldum..,33.haftaya kadar dusuk plesantam derken sezerayn olmam icin onca sebebp varken dr larima ve hastaneme guvenip normali sectim..
Ssvd zaten burda cok yaygin ve israrlar tavsiye edikiyor..Londra merkezde cok unlu bir hastanede ve 2tane prof.la konusup buna karar verdik..artik normal dgm icin hazirdim..
38.haftamda yani gecen carsmba gece si suyum geldi ve dogru hastaneye minik kusum erkenci cikti..
Sancilar basladi derken acilmalar ..
hersey yolumdaydi 8bucuk 9cm kadar acildim drlarim ve ekibime guveniyordum o normal dgm sureci ne kadar sancili da olsa deger ve mutluydum umutluydum,kesilneden karnim yarilmadan normal yoldan bebisime kavusacaktim neyse..ilerleyen dakikalrda bebisimim kalp atislari zayifladi ve son anda dgm pozisyonundan cikip kafasi yukari cikti..ikinmaya bile baslamistik..
Kismet iste..hemen acil epidrul ile sezeryan oldm..dedim ikincide birinci gibi ayni sebepten dolayi aynu sey oldu o da son anda acil sezaryendi..
Velhasili dedim demekki kaderde normal dgm yokmus..Rabbime sukurler olsun ki bebisimi saglicakla aldim kucagima darisi basinizia insaAllah..
Ve arkadaslar cidden normal dgm gbisi yok adi ustunde normal olan o..dogalliktan cikip mudahele etmek oluyot planli sezeryen bana burdaki hristiyan dr bile dediki planli ve keyfi sezeryan Tanrinin isine karismak oluyor karsiyiz diyorlar hersey normal ve dogal olmali..birakin bebisleriniz istedikleri zamanda gelsinlersorun yoksa mudahele etmeyin..son ana kadat normal dgm icin cirpimann bir anneden sevgilerle . Rabbik yavrularimizi bizi bize onlara bagislasin..amin dua ile
Buarada Trdeki drlar bana asla normal deneme cok cok rsikli demislerdi..
Canım benim annemde herkese koşturur gider ama sadece fiziken orda bulunur hiç bir işin ucundan tutmaz, belki senin annen de gidyordur ama yardımcı olmuyorDur. Senin şansızlığın kvnin ve eşininde işe yaramaması o yüzden işin zorlaşıyor.
Hadi bakalım yarında üstüne düşer inşallah, en azından yemek işini çözse o bile kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?