Gözün Aydın, sağlıklı mutlu bir bebiş olsun inşallah :)
Anladım canım, cahaletime ver
Ne güzel bol bol devam etsin böyle, yarasın kızımıza :)
Ekstra bişeyler yapıyor musun sütün artması için?
tabi ki emzirebilirsin. Sen emzirdikce sut gelicek. Arz talep meselesi bu. Su mama ver diyenleri anlamiyorum. Kaka ve cis kontrolune gore karar ver mamaya. Cocuk gazdan agliyor belki mama verelim gitsin. Millet ne kolayci. Yani ilk 3-5 gun sarilik olmasin diye verilir de sonrasi bol bol emzirceksin ki sut olsun.Hastanede Dr birbuçuk saat emzirmeye rağmen bebiş yatağına yattığında ağlıyorsa mama verin demişti. Ben de öyle olucak sandım ne bileyimhep emzirebilirim yani di mi?
Ben de yuruyebilsem senin gibi. Hastaliktan evden cikamadim. Yuruyunce kolayca dogurursun3 4 km yürüdüm sahilde ohh hava da mis gibiydi bol oksijen cok iyi geldi. Tabi yoruldumo bbaşka. Wcde biraz daha farkli sarimtrak akintim gelmis ama nisan olsa y0gun ve pembemsi olurdu herhalde. Biraz fazla harekettn yoğun gelen bi akinti oldugunu sanıyorum simdilik. Bakalım hayırlısı. Gezmeye devam
ben hasta bezi değilde mesane pedi koydum normal pedin biraz büyüğü gibi bişeyKizlar bisi soracam kendi cantamida tamamladim ama hasta bezi istiolarmi? Benim ablam ped koymustu çantasına bebek bezinin kenarlarini yirtip kullanmislardi bu daha ii tutar demisler alsammi bilemedim bide kulllanmicaksam napcam hasta bezinibide dogum yapanlar ii bilir cok mu usuosun yoksa cokmu terliosun dogumdan sonra ?????
gozunaydin canim. Saglikla buyut ins. Bol.bol sutun olsunKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Iyi bakalımAnnesini dusunurmus hicbir isi kalsin istemezmis oyle diyilllaaa bakalim nolcak :))
Canım şükürler olsun sende doğum yaptın.Kizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
Belki yaparda beğenmezsiniz diye çekiniyo olabilir canım.Kv askında çok iyi bakar. Biz fransadan döndüğümüzde önceki bebiş hamileliğim vardı burda ev tutana kadar onlarla kalmıştık. Kv çok iyi bakmıştı gerçekten. Annemin evine gitsem o da bakar ama benim evimde misafir hissediyorlar kendilerini sanırım.
Hayirli olsun.Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah canimmKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
burada sana sonuna kadar katiliyorum.benim dpktorum sancilarimi bekledigi icin biraz daha sansliydim planli sezeryan olmadim sancim basladi sezeryan oldum ama acikcasi suan cektigim acilar bebegimle ilgilenememek dogru duzgun sut gelmemesi mama ile beslemek beni cok uzuyor tek tesellim hic zorlamadan mememi emmesi allahin izni ile sutum tam gelse axilarimda oyle boyle bitecekSevgili arkadaslar malum artik bebisim dugu icin buraya eskisi kadar bakamiyorum..
Benim de bir SSVD hikayem olacakti hersye ragmen kalpkapakcik problemim,trombosit dusuklugum,17.haftanda genel aneztezi ile acil apandisit ameliyati oldum..,33.haftaya kadar dusuk plesantam derken sezerayn olmam icin onca sebebp varken dr larima ve hastaneme guvenip normali sectim..
Ssvd zaten burda cok yaygin ve israrlar tavsiye edikiyor..Londra merkezde cok unlu bir hastanede ve 2tane prof.la konusup buna karar verdik..artik normal dgm icin hazirdim..
38.haftamda yani gecen carsmba gece si suyum geldi ve dogru hastaneye minik kusum erkenci cikti..
Sancilar basladi derken acilmalar ..
hersey yolumdaydi 8bucuk 9cm kadar acildim drlarim ve ekibime guveniyordum o normal dgm sureci ne kadar sancili da olsa deger ve mutluydum umutluydum,kesilneden karnim yarilmadan normal yoldan bebisime kavusacaktim neyse..ilerleyen dakikalrda bebisimim kalp atislari zayifladi ve son anda dgm pozisyonundan cikip kafasi yukari cikti..ikinmaya bile baslamistik..
Kismet iste..hemen acil epidrul ile sezeryan oldm..dedim ikincide birinci gibi ayni sebepten dolayi aynu sey oldu o da son anda acil sezaryendi..
Velhasili dedim demekki kaderde normal dgm yokmus..Rabbime sukurler olsun ki bebisimi saglicakla aldim kucagima darisi basinizia insaAllah..
Ve arkadaslar cidden normal dgm gbisi yok adi ustunde normal olan o..dogalliktan cikip mudahele etmek oluyot planli sezeryen bana burdaki hristiyan dr bile dediki planli ve keyfi sezeryan Tanrinin isine karismak oluyor karsiyiz diyorlar hersey normal ve dogal olmali..birakin bebisleriniz istedikleri zamanda gelsinlersorun yoksa mudahele etmeyin..son ana kadat normal dgm icin cirpimann bir anneden sevgilerle . Rabbik yavrularimizi bizi bize onlara bagislasin..amin dua ile
Buarada Trdeki drlar bana asla normal deneme cok cok rsikli demislerdi..
ben genel oldum ilk gun tansiyonum 15 ten assagi dusmedi doktorlar iceride ziyaretcileri bile cikarmak istedi anneyi rahat birakalim diye. sonra yavas yavas duzene girdi simdi 12 den yuksek cikmiyor.seninde oyle asiri yuksekligin yokki kafana takma duzene giriyor.belli bir zaman sonra.
burada sana sonuna kadar katiliyorum.benim dpktorum sancilarimi bekledigi icin biraz daha sansliydim planli sezeryan olmadim sancim basladi sezeryan oldum ama acikcasi suan cektigim acilar bebegimle ilgilenememek dogru duzgun sut gelmemesi mama ile beslemek beni cok uzuyor tek tesellim hic zorlamadan mememi emmesi allahin izni ile sutum tam gelse axilarimda oyle boyle bitecek
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebeğinKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Benim de son 3 gün. Her akşam sancım var ama bebek gelmiyor.Günü bittiği halde dogurmayan kaldi mi ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?