2015 Şubat Anneleri

Estağfurullah olur mu öyle şey :)
Yaşamadan bilinmezki böyle konular
Inşaallah :)
Yok Yapmıyorum
Ama ben hamilelik boyunca hiç korkmadım emzirememekten , gerekirse mama da veririm dedim
Beyni şartlamamak gerekir , sütün psikolojik yapımızla alakası çok
Birde doğumdan sonraki ilk yarım saat emzirme olmalı mutlaka . Önemi büyük

Hastanede Dr birbuçuk saat emzirmeye rağmen bebiş yatağına yattığında ağlıyorsa mama verin demişti. Ben de öyle olucak sandım ne bileyim hep emzirebilirim yani di mi?
tabi ki emzirebilirsin. Sen emzirdikce sut gelicek. Arz talep meselesi bu. Su mama ver diyenleri anlamiyorum. Kaka ve cis kontrolune gore karar ver mamaya. Cocuk gazdan agliyor belki mama verelim gitsin. Millet ne kolayci. Yani ilk 3-5 gun sarilik olmasin diye verilir de sonrasi bol bol emzirceksin ki sut olsun.

Ben de yuruyebilsem senin gibi. Hastaliktan evden cikamadim. Yuruyunce kolayca dogurursun

ben hasta bezi değilde mesane pedi koydum normal pedin biraz büyüğü gibi bişey

gozunaydin canim. Saglikla buyut ins. Bol.bol sutun olsun

Canım şükürler olsun sende doğum yaptın.
Kaşıntılardan kurtulcan. Artık uykusuz geceler kaşıntıdan olmayacak
Bebeğe maşallah. Aramıza hoşgeldin.

Selam kizlar,

Dogumdan beri dogru duzgun giremedim, dogum yapanlarin gozu aydin bekleyenler de en kolay sekilde kucaklarina alirlar insallah.

Dogum yapanlar benim bebe uyandi mi uyumuyo, uyudu mu uyanmiyo :/ yenidoagan bebe emer uyur diye buliyodum ben 2 saat uyanik etrafa bakiyo mesela ya da 4 saat uyuyo. Emzirmek icin uyandirinca da yaygaraya basliyo sizde durumlar nasil?

Belki yaparda beğenmezsiniz diye çekiniyo olabilir canım.

Hayirli olsun.Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah canimm

burada sana sonuna kadar katiliyorum.benim dpktorum sancilarimi bekledigi icin biraz daha sansliydim planli sezeryan olmadim sancim basladi sezeryan oldum ama acikcasi suan cektigim acilar bebegimle ilgilenememek dogru duzgun sut gelmemesi mama ile beslemek beni cok uzuyor tek tesellim hic zorlamadan mememi emmesi allahin izni ile sutum tam gelse axilarimda oyle boyle bitecek

canım bebeğine kavuştun demek sende gözünaydın olsun canım sağlıkla analı babalı büyüt.
Benim hastanede hiç yüksek değildi canım hep 10-6 10-5 fln gibiydi eve geldik öle bn yükselme fln hissetmedim ama 5. gün topuk kanına gittik orada ölçtüler 15-10 çıktı o yüzden evde de takip ettik 12-9 13-8 çıkıyor merak ettim bnde nie olduğunu. inş tez vakitte düzeliriz canım.

Bebişin nasıl canım boyu kilosu beklenen gibi tombik mi doğdu paşan =)

canım bnm de oğluş memeyi hemen tuttu ama sütüm azdı hep emiyor doymuyordu azar azar geliyordu eve geldik 2. gün annem beni ayakta yıkadı çok zorlamadan ve sütüm artmaya başladı sende yıkanmayı dene muhakkak. RAbbim hepimize şifa versn kolaylık versin.

Çok acil bişey sorucam.doğum yapanlarda doğumdan sonra ayak şişmesi ödem oldumu

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…