40+1 im bugunBenim de son 3 gün. Her akşam sancım var ama bebek gelmiyor.
Mide yanması ve vücudum şişmese sorun değil ama artık o kadar bunaldım ki bu yanmalardan. Yarın dr randevumuz var bakalım ne diyecek. Kan uyuşmazlığı olmasa doğuma kadar gitmem bıktım artık.40+1 im bugun
.. Offff off
canım bnm de oğluş memeyi hemen tuttu ama sütüm azdı hep emiyor doymuyordu azar azar geliyordu eve geldik 2. gün annem beni ayakta yıkadı çok zorlamadan ve sütüm artmaya başladı sende yıkanmayı dene muhakkak. RAbbim hepimize şifa versn kolaylık versin.
Karadenizli misin =)benim canavrlar kavga ediyolar hisir ettiler birbirlerini iyimi :s
Lactamil iciyorum ben canım o da güzel süt yapıyor tadı da güzelBen de mamayı şırıngayyla veriyorum. Biberona koyup şırıngayyla çekiyorum. Süt nasıl çok oldu ah incir lazım yine aolmadık kaldı. Tahin helvası yedim ama inşallah olur. Bir de duş almak iyiymiş ama bebişin başından ayrılamıyırum ki.
Acaip oldu , hastaneye doğuma gittiğim ayakkabı dönüşte zor olduÇok acil bişey sorucam.doğum yapanlarda doğumdan sonra ayak şişmesi ödem oldumu
Allah hayırlısı ile tez zamanda kurtarsin hayatım4 gözle doğumun baslamasini bekliyorum.. En ufak birseyde gidip kestirecem kendimi..
Ama yok yok yok.. Bu bel agrisi popo kramplari beni resmen felç etti..
Allahim merhamet etsin de bitsin artik
Uyuyorsa ve emzirmem gerekiyorsa resmen savaş veriyorum ben de..büyüdükçe artarmis uyanık kalma süreleri öyle diyorlar bakalımSelam kizlar,
Dogumdan beri dogru duzgun giremedim, dogum yapanlarin gozu aydin bekleyenler de en kolay sekilde kucaklarina alirlar insallah.
Dogum yapanlar benim bebe uyandi mi uyumuyo, uyudu mu uyanmiyo :/ yenidoagan bebe emer uyur diye buliyodum ben2 saat uyanik etrafa bakiyo mesela ya da 4 saat uyuyo. Emzirmek icin uyandirinca da yaygaraya basliyo sizde durumlar nasil?
Ben de soracaktim karadenizlili misin diye:)Karadenizli misin =)
yok kiz deilim : ) niye oyle dedinki ::))Karadenizli misin =)
eli kulaginda bugun yarin gelicek cnaim biraz daha sabirrr4 gözle doğumun baslamasini bekliyorum.. En ufak birseyde gidip kestirecem kendimi..
Ama yok yok yok.. Bu bel agrisi popo kramplari beni resmen felç etti..
Allahim merhamet etsin de bitsin artik
Kızlar perşembe sabah 10.20de oğlum epudral sezeryanla doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür sutum geldi ama daha ememiyor sağıp veriyoruz..inşallah kısa zamanda emer
Benimki de uyanmada ve uyandigi zamanda uyumada zorlaniyo. 3 saatten fazla uyanmayinca Ustunu falan cikararak zorla uyandirmaya calisiyorum. Bu seferde meme ile kavga ediyo :/Kızlar bişey sorcam bnm oğluş uyanmıyor çok uyuyor sizinkiler nasıl..daha tam ememiyor emerken uyuyor bizde sağıp veriyoruz nasıl alışacak emmeye bilmiyorum
Hay Allahım bilmiyordum kiben de hazır uyudu uyandırmayayım diyordum.
Ben de yuruyebilsem senin gibi. Hastaliktan evden cikamadim. Yuruyunce kolayca dogurursun
Eki Görüntüle 1401575
Hah buldum nihayet nasıl olmuş kızlar rengi burda soluk çıkmış ama
Slm arklar çok şükür oğlumuza kavuştuk bugün Rabbim herkese nasip etsin inş...ama çok tedirgin eden bişey var.burnunda ve gözlerinin üzerinde kırmızı lekeler var..bunlarr geçer mi..baya büyükler böle bişey gören oldumu lütfen yardım edin
Günaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
Kizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
Hava guzel dışarı cikicam yine kargom var onu bekliyorum bi gelemedi.
@Litchi o kadini gonder ya ne ise yariyo benm sinirim bozuldu burdan acilinden baskasini ara bul yerine ve nolur su yumusak tavrini birak artık olan sana oluyo
@mattika gecmis olsun ins toparlarsin hemen
@ecicansu tebrik ederim kuzum saglikla buyut yavrunu oh kavustun ne guzel
@maral goxun aydin baban geliyormus cok sevndim
@fyz35 sertleşme bende de var ama sanci agrsi nasil bisey ben de ayrt edemiyorum bugun de bekliyoz anlasilan senle :)
@cimcimesultan kuzenine geçmiş olsun bebis iyi mi gersi muhim degl bunlardan etkilnip moralini bozmak yok
Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?