2015 Şubat Anneleri

4 gözle doğumun baslamasini bekliyorum.. En ufak birseyde gidip kestirecem kendimi..

Ama yok yok yok.. Bu bel agrisi popo kramplari beni resmen felç etti..

Allahim merhamet etsin de bitsin artik

canim eve geldigim gibi yikandim zaten.etkisi oldu masallah.ama iste hic zorlanmaya gerek kalmasa keske
boyu 54 cm
kilosu 4,560 gram

Lactamil iciyorum ben canım o da güzel süt yapıyor tadı da güzel

Uyuyorsa ve emzirmem gerekiyorsa resmen savaş veriyorum ben de..büyüdükçe artarmis uyanık kalma süreleri öyle diyorlar bakalım

Kızlar bişey sorcam bnm oğluş uyanmıyor çok uyuyor sizinkiler nasıl..daha tam ememiyor emerken uyuyor bizde sağıp veriyoruz nasıl alışacak emmeye bilmiyorum

Ana kız tacımızı hazırladım ama nerden fotoğraf ekleniyor bulamadım

4 gözle doğumun baslamasini bekliyorum.. En ufak birseyde gidip kestirecem kendimi..

Ama yok yok yok.. Bu bel agrisi popo kramplari beni resmen felç etti..

Allahim merhamet etsin de bitsin artik
eli kulaginda bugun yarin gelicek cnaim biraz daha sabirrr
nereni kestircen kiz sen normal dogurmuycanmi,

Kızlar perşembe sabah 10.20de oğlum epudral sezeryanla doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür sutum geldi ama daha ememiyor sağıp veriyoruz..inşallah kısa zamanda emer

gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bişey sorcam bnm oğluş uyanmıyor çok uyuyor sizinkiler nasıl..daha tam ememiyor emerken uyuyor bizde sağıp veriyoruz nasıl alışacak emmeye bilmiyorum
Benimki de uyanmada ve uyandigi zamanda uyumada zorlaniyo. 3 saatten fazla uyanmayinca Ustunu falan cikararak zorla uyandirmaya calisiyorum. Bu seferde meme ile kavga ediyo :/

Hay Allahım bilmiyordum ki ben de hazır uyudu uyandırmayayım diyordum.

Olsun kuzum hic uzulme oyle oyle ogrenicen tecrübe edinicen zamanla biraz da kafan rahat degil ondan böyle Panik olman normal. Aklina takilan ne olursa yaz sor burda elimizden geldigince destek oluruz kolay degil buyuk bir sanata ilk defa soyunmak hep gectik o yollardan.

Ben de yuruyebilsem senin gibi. Hastaliktan evden cikamadim. Yuruyunce kolayca dogurursun

Ben de ilk defa bugun verimli bi yyürüyüş yapmis oldum esasen. Diger gunler ya soguktu ya cocuktu kısa yuruyusler oldu hep. Pskoljime de iyi geldi valla yarin yine cikicam.

Eki Görüntüle 1401575
Hah buldum nihayet nasıl olmuş kızlar rengi burda soluk çıkmış ama

ellerine saglik cok guzel olmuslar

hayırlı olsun canım gözünüz aydın, bol bol sütün olsun
lekeyle ilgili bi bilgim yok maalesef

bnmde 1 hafta sertleşmeler oldu böle düzensizde olsa aralıklarla gelen salı dr. gitmiştim perşmbe başlamıştı diğer hafta çarşmba doğum başladı kızlar bilginize =)

bu arada görmediğim diğer doğuranlar da varsa alıntılayamadım ama hepinizin gözü aydın olsun sağlıkla büyütün inşAllah analı babalı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…