Nerde satilio markette bulabilirmiyim?ben hasta bezi değilde mesane pedi koydum normal pedin biraz büyüğü gibi bişey
Nerde satilio markette bulabilirmiyim?
canim eve geldigim gibi yikandim zaten.etkisi oldu masallah.ama iste hic zorlanmaya gerek kalmasa keske
boyu 54 cm
kilosu 4,560 gram
Kızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bebeği olanlara hep diyorum ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diye..Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin elim Ayağım titredi resmen.. Yine gitti çalışmaya dinlenme evde biraz dedim islerimi bitirmem lazım dedi dinletemedim bi türlü.. İnşallah Eve erken gelir de içim biraz olsun rahat eder..
Sağolasın canım hakikaten ellerime sağlık lazım sinir sıkışması olmasa daha neler yapacaktım kızıma ama hemen uyuşuyor ellerimOlsun kuzum hic uzulme oyle oyle ogrenicen tecrübe edinicen zamanlabiraz da kafan rahat degil ondan böyle Panik olman normal. Aklina takilan ne olursa yaz sor burda elimizden geldigince destek oluruz kolay degil buyuk bir sanata ilk defa soyunmak hep gectik o yollardan.
Ben de ilk defa bugun verimli bi yyürüyüş yapmis oldum esasen. Diger gunler ya soguktu ya cocuktu kısa yuruyusler oldu hep. Pskoljime de iyi geldi valla yarin yine cikicam.
ellerine saglik cok guzel olmuslar
Hisir oldum diince=)yok kiz deilim : ) niye oyle dedinki ::))
afyonluyum
heheh kiz orda baska kelime varda klavyemde yok o harfler : ))))))Hisir oldum diince=)
o yuzden mi cevap vermedi diyorsun canim ? , yarinla ilgili bisey deemedim mesajda nasil oldun diye sormustum@maral arkadsim dedgn gonulsuz diye bakmak istemiosa hic minnet etme maden sinava da varmis daha
karnin kasiliyorsa git canim .. sertlesmenin araligi kaç dakka , onu dakkasini bi tutsanaKızlar acil cevap yazın bana bacaklarıma kasıklarımın birleştiği yerde karnımın alt tarafımda Ağrı var tam 1 saatten beri aynı saatten beri de karnım sertleşiyor belli aralıklarla ama Nişan su yok napayım ben şimdi gideyim mi hastaneye bacaklarım kasılıyo yürüyüp geçirmeye çalışıyorum ama ayağa kalkınca karnım düşecek gibi oluyo hadi fikir verin kocama kalsa hemen götürcek ama ben bilmiyorum :-(
Kizlar herkeze tsk ederim spinal anestezi ile saat 11.26 da 3300 51 cm olan ayda kizimi kucagima aldim kakasini yapmis ve baya yutmus ondan dolayi 1 saat kadr yogun bakimda kalfi midesi yikandi ve oksijen verildi suan iyi cok sukur surekli meme istiuo hic ayrilmiyo tabi bendede cok sut yok doymuyo galiba ben genel anestezi istemistim ama bebegin kalpatislari cok zayifti ve bende yemek yedigim icin
eczaneden aldımNerde satilio markette bulabilirmiyim?
Otururken hep sert hafif geriye yaşlanınca değişik arada bir sertleşiyor 2-3 dk sert kalıyo sonra gidiyo bel ağrısı yok denebilecek kadar az ama bacaklarımı yumruklayasım var bacaklarımla kasıklarımın birleştiği yer çık fena azıcık hareket etsin Bıçak saplanıyokarnin kasiliyorsa git canim .. sertlesmenin araligi kaç dakka , onu dakkasini bi tutsana
5 dk ve daha az sa kesin gittt derim :)
anladim canim git gorun bence, ben gecen gun nst de sancilar yukseldigini goruyordum ama sancim yokdu sadece karnim sertdi, bide sertlikle beraber asagiya dogru baski oldugunu hissediyordum ittiriyor gibi ..Otururken hep sert hafif geriye yaşlanınca değişik arada bir sertleşiyor 2-3 dk sert kalıyo sonra gidiyo bel ağrısı yok denebilecek kadar az ama bacaklarımı yumruklayasım var bacaklarımla kasıklarımın birleştiği yer çık fena azıcık hareket etsin Bıçak saplanıyo
Evet ta kendisi :) cok kullanırız biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?