2015 Şubat Anneleri

kizlar bana acil fikir verinn

yarin butun gun formasyonum var benim, oglen çocuklari arkadas aliyor normlade o gunlerde
dun baya rahatsizdi grip den dolayi,bugun goremedim okulda esi gelmis çocuklari almaya .. az once mesaj attim nasil oldun diye gormedi herhalde mesajimi donmedi daaha .. dun sordugumda sorun olmaz alirim çocuklari demisti

benim formasyon sinavimin tarihi 2016 ya atti evraklarda bi hata olmus , bende yarin gdiiyim son uç randevum kaliyor onuda seneeye gidiyim diyordum sinav olmadigi için gitmesemde farketmiyor yani, dersim 3 yarine 4 gun kalmis olur onumuzdeki yil için .. ama gidersemde iyi olurdu sonuçta seneye de çocuklara biri lazim, kuçuge bakaack insan lazim simdi en azindan içimde duruyorr ..

ben simdi napsam arkadasa son kez ulasamadigim için gitmesemmi yarin, baskasinimi ayarlamaya çali$sam ..

esim gitme diyor ona kalsa formasyonuda bitirme diyorda neysee .. : (

baskasini ayarlamam da zor, o kisinin çocuklarini okuldan alacak biri olacak ki o gitsin benim çocuklari alsin okuldan farkli okullar yani ..

uff uzattim ama açikalyim dedim biraz durumumu, ben napayim simdi yarinnn ...

simdi ulasamdim ama yarin olunca alir çocuklari arkadasim ama benim içime sinmiyorn, hastaligi nasil oldu bilmiyorum : ((

canim eve geldigim gibi yikandim zaten.etkisi oldu masallah.ama iste hic zorlanmaya gerek kalmasa keske
boyu 54 cm
kilosu 4,560 gram

canım inş çoğalır hepimizin sütleri bol bol gelir de lıkır lıkır içerler.
Maşaallah bebişine boyu posu kilosu yerindeymiş nasılda tombiktir o Allah nazardan saklasın =)

Sen eve gelmedin daha canım herhalde tansiyonun ne alemde peki 12 den düşmüyor mu ?

geçmiş olsun canım ya , Allah beterinden korusun
bende tam eşime sinirliydim , bunu okuyunca sakinleştim

Sağolasın canım hakikaten ellerime sağlık lazım sinir sıkışması olmasa daha neler yapacaktım kızıma ama hemen uyuşuyor ellerim

Hay ben boyle kabizligin iki gundur yapiodu yine yapamiyo kakasini bir aylik olucak cuma gunu

@maral arkadsim dedgn gonulsuz diye bakmak istemiosa hic minnet etme maden sinava da varmis daha
o yuzden mi cevap vermedi diyorsun canim ? , yarinla ilgili bisey deemedim mesajda nasil oldun diye sormustum
simdiye kadar hiç sorun olmamisti, seneeyede ondan baskasi yokkki çocuklari alacak : (

Kızlar acil cevap yazın bana bacaklarıma kasıklarımın birleştiği yerde karnımın alt tarafımda Ağrı var tam 1 saatten beri aynı saatten beri de karnım sertleşiyor belli aralıklarla ama Nişan su yok napayım ben şimdi gideyim mi hastaneye bacaklarım kasılıyo yürüyüp geçirmeye çalışıyorum ama ayağa kalkınca karnım düşecek gibi oluyo hadi fikir verin kocama kalsa hemen götürcek ama ben bilmiyorum :-(

karnin kasiliyorsa git canim .. sertlesmenin araligi kaç dakka , onu dakkasini bi tutsana
5 dk ve daha az sa kesin gittt derim :)

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün
ayda hoşgelmiş
kakasını yaptığını yediğini nerden anlıyorlar ? merak ettim de

karnin kasiliyorsa git canim .. sertlesmenin araligi kaç dakka , onu dakkasini bi tutsana
5 dk ve daha az sa kesin gittt derim :)
Otururken hep sert hafif geriye yaşlanınca değişik arada bir sertleşiyor 2-3 dk sert kalıyo sonra gidiyo bel ağrısı yok denebilecek kadar az ama bacaklarımı yumruklayasım var bacaklarımla kasıklarımın birleştiği yer çık fena azıcık hareket etsin Bıçak saplanıyo

anladim canim git gorun bence, ben gecen gun nst de sancilar yukseldigini goruyordum ama sancim yokdu sadece karnim sertdi, bide sertlikle beraber asagiya dogru baski oldugunu hissediyordum ittiriyor gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…