hadi ya bizde kullnaiyoz valla :))) ne tesaduf :)Evet ta kendisi :) cok kullanırız biz de
Gerçek Sancı olmadan gitmek istemiyorumfyz35 az kaldıııı bebiş geliyor bence anneesii
Biraz daha takip edeyimanladim canim git gorun bence, ben gecen gun nst de sancilar yukseldigini goruyordum ama sancim yokdu sadece karnim sertdi, bide sertlikle beraber asagiya dogru baski oldugunu hissediyordum ittiriyor gibi ..
canim snonundasin zaten bunun gerçegi yalani kalmamis 40 haftadasin zatenGerçek Sancı olmadan gitmek istemiyorum
bizde de kan uyuşmazlığı var ne oluyormuş ki ben sadece iğne mi oldum başka bir şey demedi doktorum yarın randevum var sorayım bakayımMide yanması ve vücudum şişmese sorun değil ama artık o kadar bunaldım ki bu yanmalardan. Yarın dr randevumuz var bakalım ne diyecek. Kan uyuşmazlığı olmasa doğuma kadar gitmem bıktım artık.
Bekliyorum şimdilik yoksa bu kocam bütün sülaleyi ayağa kaldıracak onu sakinleştirmekten saati takip edemedimcanim snonundasin zaten bunun gerçegi yalani kalmamis 40 haftadasin zaten
normalde bende sancidan delirmedikçe gitmeyin derim ama ilk defa pazaretsi gunu o sertlesmelerin tek basina nst de 100 sanci çikardiigni gordum o yuzden diyorum gitsen iyi olur diye
sen bilirsin , nasil olsa evde dogurmazsin bekle o zamn : )
Geçtimi peki naptin yada canımAcaip oldu , hastaneye doğuma gittiğim ayakkabı dönüşte zor oldu
aç akrnina tatli mideni bulandirmazmi kiz : ) eniste napti da sinir etti seni, bu herifler niye bu kaadr odun acaba kromozomalrinda avr ehrhalde :))iyi akşamlar bacılar
2 gündür giremedim , bugün gidip muayene oldum raporumu aldım artık evdeyim çok şükür
nst çektiler bi kere 90 ı geçti sancı ama ben bişey hissetmedim sonra 30-40 arası seyretti hep , bende hiçbir değişim olmadı takip ettim sertleşmede olmadı yani,
doktor 1 kere sancın çıkmış istersen alttan bakalım bi dedi , istemedim
balık aldım o da bayatmış , pişirdim acıydı tadı yemedim
canım tatlı istedi , gittik aldık eşime sinir oldum onuda yemedim : ((
bende iğne oldum ama 2 hafta da bir kan tahlili veriyorum. 32. haftamda kan tahlilim pozitif çıktı, iğne tutmamış. titrasyon testi yapıldı. 1/4 de negatiflik var. 1/32 de pozitif olursa müdahale edilecek o yüzden tahlil veriyorum sürekli.bizde de kan uyuşmazlığı var ne oluyormuş ki ben sadece iğne mi oldum başka bir şey demedi doktorum yarın randevum var sorayım bakayım
Ben gazini cikarmadan hayatta yatirmamEmerken uyuyakalıyor hemen yatağına yatırıyorum sonra kusuyor ve Uyanıyor acaba yatağına yatırmadan gazını mı almalıyım?
Ilk hamileligin mi dusugun falan oldu mu?bende iğne oldum ama 2 hafta da bir kan tahlili veriyorum. 32. haftamda kan tahlilim pozitif çıktı, iğne tutmamış. titrasyon testi yapıldı. 1/4 de negatiflik var. 1/32 de pozitif olursa müdahale edilecek o yüzden tahlil veriyorum sürekli.
Kızlar acil cevap yazın bana bacaklarıma kasıklarımın birleştiği yerde karnımın alt tarafımda Ağrı var tam 1 saatten beri aynı saatten beri de karnım sertleşiyor belli aralıklarla ama Nişan su yok napayım ben şimdi gideyim mi hastaneye bacaklarım kasılıyo yürüyüp geçirmeye çalışıyorum ama ayağa kalkınca karnım düşecek gibi oluyo hadi fikir verin kocama kalsa hemen götürcek ama ben bilmiyorum :-(
Ayakları uzattım oturuyorum şimdi belimde hafif Ağrı var karnımdaki sertleşme sanki 15 dk da bir duruşuma bağlı olarak geliyor bekliyorum bakalım şiddetlenirse doktoru arıcam napıyım diye Dediğin gibi perşembeye yakalancaz galiba :)aaa olmadi ama simdi hani beklioduk kız birbirimizisaka maka bi degisik tarif ediyon bu defa.mubarek persmbe radarina dusecen gibi yavrum sen. Dus alip uzan soluna hala ayniysa gecmiyorsa gidersin yavastan. O yumruklma hissi yaratan agriyi takiple araliklar ne kadar suruyor bakalim. Haydi hayirlisi kuzucum onden sen buyur ben pazrtesiyi bekliycem
benimde akşamdan beri karnımda tarif ettiğin ağrı ve rahatsızlıklar var. ben doktorumu aradım yarın nst çektir idrar kan ver bakalım dedi. yat uzan dinlen dedi birde. ben yatınca biraz daha iyiyim ama ayağa kalkınca aynı şeyler tekrarlıyor. bende senin gibi tam sancıları ağrıları evde çekmek için gitmedim şimdi yarın sabah gidicemKızlar acil cevap yazın bana bacaklarıma kasıklarımın birleştiği yerde karnımın alt tarafımda Ağrı var tam 1 saatten beri aynı saatten beri de karnım sertleşiyor belli aralıklarla ama Nişan su yok napayım ben şimdi gideyim mi hastaneye bacaklarım kasılıyo yürüyüp geçirmeye çalışıyorum ama ayağa kalkınca karnım düşecek gibi oluyo hadi fikir verin kocama kalsa hemen götürcek ama ben bilmiyorum :-(
canım ilk hamileliğim daha önce düşük kürtaj filan olmadı.Ilk hamileligin mi dusugun falan oldu mu?
Sabaha kadar eğer biraz rahatlarsam gidip nst çektiririm ama gece daha şiddetlenirse gideriz artıkbenimde akşamdan beri karnımda tarif ettiğin ağrı ve rahatsızlıklar var. ben doktorumu aradım yarın nst çektir idrar kan ver bakalım dedi. yat uzan dinlen dedi birde. ben yatınca biraz daha iyiyim ama ayağa kalkınca aynı şeyler tekrarlıyor. bende senin gibi tam sancıları ağrıları evde çekmek için gitmedim şimdi yarın sabah gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?