Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım. Bana doğum sancısı gibi geldi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaAllah.Ayakları uzattım oturuyorum şimdi belimde hafif Ağrı var karnımdaki sertleşme sanki 15 dk da bir duruşuma bağlı olarak geliyor bekliyorum bakalım şiddetlenirse doktoru arıcam napıyım diye Dediğin gibi perşembeye yakalancaz galiba :)
Gerçek sancıda duramazsın ki bacım sıkma canını bunlarla . Suyun gelir vs illa bi işaret olur. Olmaması nadir bi durum olsa gerek. Sen şimdi az ihtimaller ile kendini germe :)Gerçek Sancı olmadan gitmek istemiyorum
Ya kızan gezmediğin yer kalmadı istanbulu baştan sona dolaştın hala oynatmaya az kaldı diyon.Dogurmadim hala stresten dokuz doğurduğumu saymazsak tabibu ödemler agrilar canimi cok yakiyor ızdırap icindeyim artik. Ev ortamı desen oyntmaya az kaldi insanlarin tek sesine sozune tahammulum kalmadi kacip bi magara oyuguna siginasim var o derece. aksamki hafif regl agrisi uyurken kaybolmustu ya da obur agrilarim bastrdigindan anlamiyorum gece. Bugun yine hafif regl agrsi gibi asagilarda ve kuyruk sokumumda. Bir iz bi isaret yarabbim su doktorum burdayken biz de kurtulsaydik hayirlisiyla bir
Hayırlı olsun canım bebeğinKızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
İşte su veya Nişan gelmediği için gitmek istemedim uzanıyorum şimdi belimde başladı Ağrı gece uzun galibaGerçek sancıda duramazsın ki bacım sıkma canını bunlarla . Suyun gelir vs illa bi işaret olur. Olmaması nadir bi durum olsa gerek. Sen şimdi az ihtimaller ile kendini germe :)
Yok şişim ya. Bilmiyorum su fln içiyorum oleGeçtimi peki naptin yada canım
Karnımın kasılmalarını takip ediyorum şimdi azıcık nefesimi zorluyorHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım. Bana doğum sancısı gibi geldi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaAllah.
Doktorlar hemşireler hep öyle derler ,,, sen kolayına geleni yap biberon da ver emzikte .... Rahat et biraz madem sütun var boşa gıtmesinSütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.
Ben emzik de vermek istiyordum ama o da yasakmış.
bak bunda yaniliyorsun canimİşte su veya Nişan gelmediği için gitmek istemedim uzanıyorum şimdi belimde başladı Ağrı gece uzun galiba
Şükür sende atlattın. Gözünaydın. Atmak için bilmiyorum ama ağrı için sıcak su torbası iyi geliyor.Kızlar doğdu bebişim,spinal anestezi ile pazartesi saat 12:40 itibariyle ela naz ım dünyaya geldi,iyiyiz şükür kızım 3680 gr 51 cm doğdu,çıkana kadar 100 gr vermiş ,sezeryan sonrası gazımı attım ama hala gaz dolu vücudum,ne öneriyorsunuz tecrübeli anneler ...
Beyin sulandı artık ya herkeste farklı galiba bu olay doğacaksa doğsun niye beni uğraştırıyorbak bunda yaniliyorsun canim
dogumun belirtisi sadece nisan ve su dan ibaret deil ki
ben iki dogumda da bunlari gormedim sanciylada baslar dogum ..
Şunun icin sordum. Bizim de kan uyusmazligimiz var ama ilk hamileligim oldugu icin igne yapmaya gerek yok dedi dr. O yuzden sordum.canım ilk hamileliğim daha önce düşük kürtaj filan olmadı.
Amann ablam susmuyorki. Bende anlamadım her moka karışıyorlaremzik niye yasak yawsss : )
vereni hapsemi atiyolar kiz ver gitsin : ) ))))
kıskançlığını gizleyemiyordurKv dogum oncesi cok plan yapti o da burda olmasina ragmen kalcakti bizde ama sanirim babam olunca gelmiuo.benm ailemin kalmasini istemiuolar sanirim.aslinda ii anlasirlar ama bilmiyorum ne oldu boyle
eli kulaginda bugun yarin gelicek cnaim biraz daha sabirrr
nereni kestircen kiz sen normal dogurmuycanmi,
benim dr um yaptırdı. doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre tekrardan yapılacak dedi. zaten bana yapılan iğne 6 hafta sonra etkisini yitirdi. çok nadirde olsa olabiliyormuş.Şunun icin sordum. Bizim de kan uyusmazligimiz var ama ilk hamileligim oldugu icin igne yapmaya gerek yok dedi dr. O yuzden sordum.
Allah yardimcimiz olsun canim. Dr'um kan uyusmazligi sebebiyle 40 haftayi gecirmemek istiyor. Yoksa sarilik olur ve uzun surermis. Bekleyip gorucezbenim dr um yaptırdı. doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre tekrardan yapılacak dedi. zaten bana yapılan iğne 6 hafta sonra etkisini yitirdi. çok nadirde olsa olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?