2015 Şubat Anneleri

Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım. Bana doğum sancısı gibi geldi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaAllah.

Gerçek Sancı olmadan gitmek istemiyorum
Gerçek sancıda duramazsın ki bacım sıkma canını bunlarla . Suyun gelir vs illa bi işaret olur. Olmaması nadir bi durum olsa gerek. Sen şimdi az ihtimaller ile kendini germe :)

Ya kızan gezmediğin yer kalmadı istanbulu baştan sona dolaştın hala oynatmaya az kaldı diyon.
Maşallah diyelim nazar değmesinde.

Hayırlı olsun canım bebeğin

Gerçek sancıda duramazsın ki bacım sıkma canını bunlarla . Suyun gelir vs illa bi işaret olur. Olmaması nadir bi durum olsa gerek. Sen şimdi az ihtimaller ile kendini germe :)
İşte su veya Nişan gelmediği için gitmek istemedim uzanıyorum şimdi belimde başladı Ağrı gece uzun galiba

Sütüm var ama akıyor hep. Biberona koyup gece çok ağladığında vereyim dedim ama dr biberon yasak diyor.
Ben emzik de vermek istiyordum ama o da yasakmış.
Doktorlar hemşireler hep öyle derler ,,, sen kolayına geleni yap biberon da ver emzikte .... Rahat et biraz madem sütun var boşa gıtmesin

İşte su veya Nişan gelmediği için gitmek istemedim uzanıyorum şimdi belimde başladı Ağrı gece uzun galiba
bak bunda yaniliyorsun canim
dogumun belirtisi sadece nisan ve su dan ibaret deil ki
ben iki dogumda da bunlari gormedim sanciylada baslar dogum ..

Şükür sende atlattın. Gözünaydın. Atmak için bilmiyorum ama ağrı için sıcak su torbası iyi geliyor.

bak bunda yaniliyorsun canim
dogumun belirtisi sadece nisan ve su dan ibaret deil ki
ben iki dogumda da bunlari gormedim sanciylada baslar dogum ..
Beyin sulandı artık ya herkeste farklı galiba bu olay doğacaksa doğsun niye beni uğraştırıyor isyanlarım oynadı

ysmnfth birsey sorucam bu spinaldeki belden igne nasil oluyor cok aciyor mu? Ben once genel olmustum bilmiyorum birde hissetme ne oranda oluyor dr dokunmalarini hissediyor musun? Korku dustu icime pzrtesi ameliyatim var spinal olucam...

Cooook yorucu bir gundu evde Temizlik vardı. Bende durmadim hic esim gelince beni yemege götürdü sag olsun artik bir sey yapacak halim kalmamisti. Ama o da cok yordu birde oglum bugün cok uzdu beni temizlik yapilirken evden cikaramadim. Yaramazlik yapacagi tuttu. Her yerim ağrıyor ins gece rahat uyuyyabilirim. Sayfalarin tamamini okuyamadim telden zor oluyor yarın okuyup doncem sizlerlere canlar iyi geceler

Kv dogum oncesi cok plan yapti o da burda olmasina ragmen kalcakti bizde ama sanirim babam olunca gelmiuo.benm ailemin kalmasini istemiuolar sanirim.aslinda ii anlasirlar ama bilmiyorum ne oldu boyle
kıskançlığını gizleyemiyordur
ailen kalmayacakta kim kalacakmış bu kv anlamakta zor

Şunun icin sordum. Bizim de kan uyusmazligimiz var ama ilk hamileligim oldugu icin igne yapmaya gerek yok dedi dr. O yuzden sordum.
benim dr um yaptırdı. doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre tekrardan yapılacak dedi. zaten bana yapılan iğne 6 hafta sonra etkisini yitirdi. çok nadirde olsa olabiliyormuş.

- Dışarı çamaşır asılmaz
-Gece banyo yapılmaz tırnak kesilmez
-wc de telle konuşulmaz
-bebeğin banyo suyu gece dökülmez.
-Ayaklar asla çıplak olamaz
-Eve gelen misafir yolcu edilmez
-adetli birisi eve giremez
- Soğu her şeyi yemek içmek yasak

Milyonlarcası var daha aklıma Gelen bunlar
Ev ısısı 500 derece. Çocuk.donacak diyr diye beni bunalıma sürükledi. Çocuk.isilik oldu.
Bebeğin yüzü kızarmış diyorum yavrum sıcaktan evi sıcak yapıyorsun diyor.
Kısıyorum çocuğu üşüttüünüz sancısı var diyor.
İmdaattťtttttttttttt diyesim var.
Rabbim sabır sabır.
Eşim bugün üç kez beni aramış dikkat etmiş onu sormamış.

benim dr um yaptırdı. doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre tekrardan yapılacak dedi. zaten bana yapılan iğne 6 hafta sonra etkisini yitirdi. çok nadirde olsa olabiliyormuş.
Allah yardimcimiz olsun canim. Dr'um kan uyusmazligi sebebiyle 40 haftayi gecirmemek istiyor. Yoksa sarilik olur ve uzun surermis. Bekleyip gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…