2015 Şubat Anneleri

Açıkçası bende de hiç korku yok. Ne doğumla ne emzirmeyle ilgili Tedirgin değilim.
Doğumdan hemen sonra kucaklayıp emzirme hayali bende de var, inş yapabilirim :)

Saatini takip edemiyorum ki Aralıklı Bıçak saplanıyor sanki kasıklarıma karnım hep sert gibi geliyor ama bebek hareket ediyor ne zaman gitmem gerektiğini bile bilmiyorum
Evet benimde sancıyla başladı
Suyumu doğum esnasında patlattı doktor

Saatini takip edemiyorum ki Aralıklı Bıçak saplanıyor sanki kasıklarıma karnım hep sert gibi geliyor ama bebek hareket ediyor ne zaman gitmem gerektiğini bile bilmiyorum

Ilk dakikalar zaten çok acı vermiyor. Ama mutlaka dakika tut
Ben sabah 7 de ilk dakika tutmaya başladım
Sonra hep 10dk da bir geldi
Fakat o sırada ojelerimi çıkarıcak kadar iyi hissediyordum kendimi
Sonrasında 5 dakikaya düştü
Bizde evden çıktık. 10 dk da bir haliyle 4 saatimi geçirdim
Merak etme pırt diye gelmez evde :)

Açıkçası bende de hiç korku yok. Ne doğumla ne emzirmeyle ilgili Tedirgin değilim.

Ya ben de aynı sen gibiydim tatlı tatlı doğum emzirme kavuşma koku hayalleri kuruyordum burdaki doğuranlar beni o kadar etkiledi ki hep şu ifade var yazılarının sonunda :-( içim bi hoş oldu korkmaya başladım geçen gün eşime dedim doğmasın korkuyorum bakamayacağım galiba eşim dedi kk okuyunca böyle oldun.Ben biberon bile almamıştım düşün doğacak öpüp koklaşıp sarılıp emeceğiz diye düşünmüştüm. Mutlu bir yüz ifadesi göremiyorum maalesef...

misafire sorulmaz ama ne zaman gidiyor ablan :))

bak nasil tecrube konusuyor taze tecrube hemde firinda yeni çikmis maa$$$ : ))

Canım doğum oldu mu senin?

Düşünerek korkmamayı çalışıyorum sürekli wc ihtiyacım var gibi Hayırlısı bakalım bu seferde Sancı geçer doğuramazsam yazık bna

Ne güzel ! Hep böyle düşün
Sancıların gelince anlatıldığından daha kötüymüş diceksin ama arkasını getirme hep bebeğine odaklan. Bi kaç saat sonra bu sancılar ve kasılmalar sayesinde kucağında olucak. Bunu düşün hep. Emzirme işi biraz da şans. Olmazsa dünyanın sonu değil. Fakat emzirmenin en önemli yolu doğumdan sonraki ilk yarım saat. Mutlaka bebeğini o yarım saat icinde emzir. Gerekirse doğumhanede emzir.

Ya kızan gezmediğin yer kalmadı istanbulu baştan sona dolaştın hala oynatmaya az kaldı diyon.
Maşallah diyelim nazar değmesinde.

ah ah sen gel oldugum ortami bi gör hele huzur bulmak adina istanbulu degil turkiyeyi dolasrsin bastan sona evden kaçmaya gezioz napalım kari koca cocuk maaile darlandik. Buyuklerle bi arada hersey cok zor sizin evi ararsın inan

Düşünerek korkmamayı çalışıyorum sürekli wc ihtiyacım var gibi Hayırlısı bakalım bu seferde Sancı geçer doğuramazsam yazık bna

Korkulacak ne var bunda ? :)
Sende benim gibi acaba hala gerçek değil mi diyorsun
Ben o sabah buraya yazdım
Ama yıne kesin foss tur dedim
Annem de bendeydi kızım başladı artık doğum diyor
Yok bi gidelim hastaneye doktor baksın dedim :)))
Hastanede doktor görmemişti önce , nstye sokun demiş.
Gittik Nst odasına tam o sırada bir sancı ben iki büklüm , doktor geldi yok yok ne nst si seni direk odana alalım bugün olur bu iş dedi
Ama ben hala inanamıyorum düşün
O gun ben gerçekten aptal gibiydim yaa

Benden daha tazeleri çıktı yav , eskidim hemen ben

Ay sen dur eskime benim psikolojiye iyi geliyorsun.Güzel güzel bebiş anlatıyorsun ,mutlusun. Yüzün hep gülüyor gibi geliyor,feyz alıyorum senden ben doğurana kadar durrrrr :) Aynından istiyorum :)

Ben de dogum kısmıni düşünmüyorum hic öyle bir kurgu korku yok şükür kafamda olmaz da insallah. Sadece nasip olcak mi endisesi vae bu kadar emeğe istege normal doğum kısmet olsun duasında ve heyecanindayim. Bi net belirti de olmynca sanki masal gibi geliyor hersey bi baslangic nsl olcak bu durumda gibilerine ona takılıyorum bitek.

Canım karnındaki sertleşmeleri yani tas gibi olmaları ve sancı girişlerini bir kağıda not et bu şekilde dk aralığı anlaşılır .... Sancıların 5 dk 10 dk ya düşünce git hastaneye ... Önce de gitmek istersen gıt belki daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…