Ay sen dur eskime benim psikolojiye iyi geliyorsun.Güzel güzel bebiş anlatıyorsun ,mutlusun. Yüzün hep gülüyor gibi geliyor,feyz alıyorum senden ben doğurana kadar durrrrr :) Aynından istiyorum :)
Ay çok sevindim hadi gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı bir evlat olsun size :)Evvveet tatlım 31 Ocak'ta 3 gün rötarlı geldi benim prensesim :)
Ben de dogum kısmıni düşünmüyorum hic öyle bir kurgu korku yok şükür kafamda olmaz da insallah. Sadece nasip olcak mi endisesi vae bu kadar emeğe istege normal doğum kısmet olsun duasında ve heyecanindayim. Bi net belirti de olmynca sanki masal gibi geliyor hersey bi baslangic nsl olcak bu durumda gibilerine ona takılıyorum bitek.
Ay çok sevindim hadi gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı bir evlat olsun size :)
Canım dikkat ettin mi bilmiyorum burda sıkıntıda olan annelerin çoğu sezeryanla doğum yaptı. Bebekler doğunca büyük bir sorumluluk alıcaz elbette kolay değil ama sezeryandan sonra o sorumluluğun üstüne birde annenin ağrıları ekleniyor ondan onlara daha zor geçiyor ilk günler. BakYa ben de aynı sen gibiydim tatlı tatlı doğum emzirme kavuşma koku hayalleri kuruyordum burdaki doğuranlar beni o kadar etkiledi ki hep şu ifade var yazılarının sonunda :-( içim bi hoş oldu korkmaya başladım geçen gün eşime dedim doğmasın korkuyorum bakamayacağım galiba eşim dedi kk okuyunca böyle oldun.Ben biberon bile almamıştım düşün doğacak öpüp koklaşıp sarılıp emeceğiz diye düşünmüştüm. Mutlu bir yüz ifadesi göremiyorum maalesef...
Canım benim ablam iki doğumu da yaşadı. Ilk doğumu normaldi ama çok çok zor bir doğumdu baya da dikişi vardı buna rağmen normal doğum gibisi yok diyor, bir bildiği vardır diye düşünüyorum bendeNe güzel ! Hep böyle düşün
Sancıların gelince anlatıldığından daha kötüymüş diceksinama arkasını getirme hep bebeğine odaklan. Bi kaç saat sonra bu sancılar ve kasılmalar sayesinde kucağında olucak. Bunu düşün hep. Emzirme işi biraz da şans. Olmazsa dünyanın sonu değil. Fakat emzirmenin en önemli yolu doğumdan sonraki ilk yarım saat. Mutlaka bebeğini o yarım saat icinde emzir. Gerekirse doğumhanede emzir.
Burdaım ben :) her sey güzel olacsk korkulacak bişey yok sıkılma tamam mı :)İşte su veya Nişan gelmediği için gitmek istemedim uzanıyorum şimdi belimde başladı Ağrı gece uzun galiba
Nasıl gülmesin ki Yüzüm
Düşün, benim kız gece gündüz ayrımı yapamıyor henüz
Birazdan bizim nöbet başlar
Ama ben hala onu izlemekten uyuyamadım
Gerçekten hani şu hamilelik boyunca
"Seennn dahaa duuuurr bunlar iyi günlerin , bebek bi doğsun görüceksin o zman Gününü " diyenler boş konuşmuş.
Evet rahat yemek yiyemiyor olabilirm,yada saatlerce uyumuyor da....
Ama o kadar güzel birsey verdiki Allah bana
Hiç biri umrumda değil
Seninde aynısı olucak hiiiiççç olumsuz düşünme :)
Canım dikkat ettin mi bilmiyorum burda sıkıntıda olan annelerin çoğu sezeryanla doğum yaptı. Bebekler doğunca büyük bir sorumluluk alıcaz elbette kolay değil ama sezeryandan sonra o sorumluluğun üstüne birde annenin ağrıları ekleniyor ondan onlara daha zor geçiyor ilk günler. Bakpkasss , krizantemcik normal doğum yaptılar diğerleri o kadar sıkıntıda değiller.
Sen yine eski hayallerine geri dön kuzucum, inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alıp misler gibi emzireceğiz
Canım benim ablam iki doğumu da yaşadı. Ilk doğumu normaldi ama çok çok zor bir doğumdu baya da dikişi vardı buna rağmen normal doğum gibisi yok diyor, bir bildiği vardır diye düşünüyorum bende
ben senin gibi doğuma hazırlık yapamadım malesefAslında plates yapmayı çok istiyordum ama koca şehirde hamile plasesi yaptıran bi yer bulamadım, hatta bırak kursu özel ders verecek birini bile bulamadım
Doktorumda onaylarsa epiduralle normal doğumu düşünüyorum, doğumhanede emzirmeyi de doktorumdan bi rica edeyim bakalım ne diyecek.
Bak gördün mü şimdi güzel hayallerle uyuyacağım.Benim hayallerim de hep böyle sadece hayal mi diyorum bazen.Ama eşimle kızımızın güzel hayallerini kuruyoruz,konuşuyoruz saatlerce.Bana dua et güzel doğumum güzel sürecim olsun.enerjin beni mutlu ediyor.
Normal Olmasına engel bi durum yok değil mi?Evet o konuda haklısın o yüzden hastane çantam belki eksik çok özenmedim üzerinde durmadım bile ama hamileyken yaptığım yoga hareketlerim ezberimde pilates topum arabadanormal doğumu bekliyoruz olursa çok sevinirim.Benim dr göbeği kesmeden veriyorum emzirmeye dedi baba da yanımızda sahnenin güzelliğine bak.Yaaa yaşayalım inş hepimiz :)
Canım benim ablam iki doğumu da yaşadı. Ilk doğumu normaldi ama çok çok zor bir doğumdu baya da dikişi vardı buna rağmen normal doğum gibisi yok diyor, bir bildiği vardır diye düşünüyorum bende
ben senin gibi doğuma hazırlık yapamadım malesefAslında plates yapmayı çok istiyordum ama koca şehirde hamile plasesi yaptıran bi yer bulamadım, hatta bırak kursu özel ders verecek birini bile bulamadım
Doktorumda onaylarsa epiduralle normal doğumu düşünüyorum, doğumhanede emzirmeyi de doktorumdan bi rica edeyim bakalım ne diyecek.
Ne yazıkki hamilelik,hep olumsuz düşünceleri dinleme isteği uyandırıyor
Ve sürekli kuruyoruz
Bende bebeğim ya problemli doğarsa , ya bir yerinde bir eksiği varsa , ya kız değil erkekse , ya da ben doğum yaparken ölürsem diye çok düşündüm
Ne diye düşünmüşüm !!
Şimdi kızıyorum kendime
Ama bunlar hep o çok bilmişlerin yüzünden oldu
Biz kötü hikayeler anlatmayı ve dinlemeyi seven bir milletiz
Bırak kötü senaryoları
Bebekler aptal değil
Anne karnından başlıyorlar hissetmeye ,doğduktan sonrada devam ediyor
Çantana biberonda koy , emzikte koy
Ben koydum
Bişe kaybetmedim
Ihtiyaç olsaydı hemen çıkarırdım
Ama ilk tercihim emzirme olduğu için , orda bir biberon olduğunu bile unutmuştum ben
Ayrıca burda bazı anneler pompa çok gerekli bir ihtiyaç dedi
Ama ben korktum ya sütüm olmazsa ve ben bosuna almış olursam diye almadım
Doğurdum ikinci gün en acilinden pompa araştırıp aldık
Çünkü maşallah sütüm çok fazla
Olmasaydı üzülürmüydüm ?
Hayır mamayla beslenen bebeklerin çok daha çabuk kilo aldığını biliyordum
Ve bu biraz da olsa içimi rahatlatıyordu
Her yönüyle düşün olayları
Iyisiyle kötüsüyle
Ama moralini bozmasın bunlar
Kahramanı sen , eşin ve bebeğiniz olan bir hikaye yazman gerekiyor
Dışardan etkilenme
Kendi hikayeni kendin yaz
Anlaştık mı :)
Normal Olmasına engel bi durum yok değil mi?
Ben insülin kullanıyorum doktorum onu bahane eder diye çok korkuyodum ama hiç sorun etmedi. Senin doktor da iyiymiş
Neden olmasınki, herşey yolunda gidecek inşallah
Sende öylesinOhh bunlar ne güzel düşünceler. Gidip huzurla uyuyayım teşekkür ederimHarikasın...
Inşallah canım, sağolasın.TEN TENE TEMAS ANNE VE BEBEĞIN EN ÖNEMLI HAKKI !
Doktor ne der değil
Ben bebeğimi doğurur doğurmaz istiyorum de
Valla bende epidural taktırcaktım ama gerek kalmadı
Bakarsın seninde gerek kalmaz :)
Ya bir ara pc ye geçmeye çalışıyım yarın
Size şu kasılmalar esnasında yapılması gerekenler için video ve fotoğraf bulmaya çalışırım
Mutlaka işinize yazıcaktır
Ben anlatana kadar doğurmayın yeter :))
Sagol canım inşallah rahat doğururuz ... Senın bebiş kaç günlük olduAcemi anneden notlar ,
Huzurlu günler görünmeye başladı adeta kara görünüyor mu hissiyatı içerisindeyim .
Evdeki gergin ortam yerini Yavaşça sakinliğe alıyor gibi.
Eşime bin kat aşık oldum Elim kolum oldu.
Kadın gitti bgn o sorun beni cok yormuş anladım , bebeği eller die gün boyu odada fln oturdum bgn sondu, yarın başkası Başlıyor .
Tek sorunum loğusanın dibiyim , bebek uyuduğunda dahi uyuyamıyorum iyi mi die.
Sanırım bu olabiliyormuş , onu da atlatırsak süper olacak .
Cok duygusallım Gözyaşı her an hazırda.
Bugünümuze şükür Allah aratmasın.
Umarım herkes iyidir bu gece , doğurmayı bekleyenlere Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin , taze annelerde de güç kuvvet bol süt versin inş .
Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, gözün aydın :)Herkese merhaba bu sabah sezeryan ile dogum yaptim sonunda dogdu prenses cok mutluyum :)
Herkese merhaba bu sabah sezeryan ile dogum yaptim sonunda dogdu prenses cok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?