2015 Şubat Anneleri

Ben nasıl doğuracağım diye kara kara düşünüyorum ... Oyy inşallah kolay olur ... Egzersiz de yapamıyorum doktorum yurtdışında ... Hareketsız yakalanmam insallah

Canım şükürler olsun sende doğum yaptın.
Kaşıntılardan kurtulcan. Artık uykusuz geceler kaşıntıdan olmayacak
Bebeğe maşallah. Aramıza hoşgeldin.
Sagol cnm ama henuz kurtulamadim kasintidan biraz daha suricek ama gecsinde ben hergun uykusuz kalicaksamda beebk icin kalim hisbulduk bubarada:))

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün
ayda hoşgelmiş
kakasını yaptığını yediğini nerden anlıyorlar ? merak ettim de
Canim bebegi cikartirken suyundan anliyolar kakasini yaptigini bide zor nefrs aliyodu yedigini ordan anladilar gakiba

Aklıma ne geldi ge.ce. gece doğum yapmış annelere soruyorum gece yatarken bebebginize uykum tulumu, kundak mi giydiriyosunuz yoksa üstüne ne ortuyosunuz yani bebek nasıl rahat eder ben bi tane kolları çıkan tulum aldım

kızlar benim de alt böşgem çok acıyor sağımdan soluma dönemiyorum acaba neden ilkimde doğum anına kadar zıpkın gibiydiö bu daha zor

Inşallah Rabbim gönlümüze göre Doğumlar nasip eder bende hemen emzirmek istiyorum o kadar seviyorum ki bebeğim emerken onu izlemeyi oğlum da bu duyguya duramadım kızımda doyarım inşallah :) bazı anneler büyük çocuğu ile küçük çocuğu Arasında çok YAŞ farkı yoksa eğer ikisini de emziriyormuş böyle birşey mümkün mü ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…