- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Canım ben tulum giydirip üstüne de orta kalınlıkta bir battaniye örtüyordum Oğluma hala uyku tulumu giydiriyorum örtmüyor hiç üstünüAklıma ne geldi ge.ce. gece doğum yapmış annelere soruyorum gece yatarken bebebginize uykum tulumu, kundak mi giydiriyosunuz yoksa üstüne ne ortuyosunuz yani bebek nasıl rahat eder ben bi tane kolları çıkan tulum aldım
Canım öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşaAllah. Bende spinal oldum. Bol bol yürüyüş yap. İlk başlarda insan biraz zorlanıyor ama daha sonra alışıyosun. Yürüyüş gaz için birebir. Bol su iç, günlük 3 lt dedi benim dr. İnşaAllah en kısa zamanda eski sağlığımıza kavuşuruz:)
geçmiş olsun canım ya , Allah beterinden korusun
bende tam eşime sinirliydim , bunu okuyunca sakinleştim
Şükür sende atlattın. Gözünaydın. Atmak için bilmiyorum ama ağrı için sıcak su torbası iyi geliyor.
Ben gazini cikarmadan hayatta yatirmam
Sanada yatirmamni tavsiye ederim
Emdikten sonra buyuk insan gibi gaz cikariyo onu cikarmasa catlar cocuk
bilmislik yapmak istemem ama cikar gazini benimki gazi cikyiktan sonra bir gevsiyo rahatliyo sonra misil misil uyuyo
Benim de öyleydi yavaş yavaş iniyor canım.
Inşallah Rabbim gönlümüze göre Doğumlar nasip eder bende hemen emzirmek istiyorum o kadar seviyorum ki bebeğim emerken onu izlemeyi oğlum da bu duyguya duramadım kızımda doyarım inşallah :) bazı anneler büyük çocuğu ile küçük çocuğu Arasında çok YAŞ farkı yoksa eğer ikisini de emziriyormuş böyle birşey mümkün mü ???
Penye battaniye üstüne pamuk battaniye örtüyorm cnmAklıma ne geldi ge.ce. gece doğum yapmış annelere soruyorum gece yatarken bebebginize uykum tulumu, kundak mi giydiriyosunuz yoksa üstüne ne ortuyosunuz yani bebek nasıl rahat eder ben bi tane kolları çıkan tulum aldım
beğenmene sevindim canım teşekkür ederim zevkli ama yorucu bir işmiş
kendi çocuğum olmasa uğraşmak istemezdim doğrusu
Hayırlı olsun canım :)Herkese merhaba bu sabah sezeryan ile dogum yaptim sonunda dogdu prenses cok mutluyum :)
büyük abdeste kaçıncı gün çıktın sen canım
Herhangi bir engel yok şimdilik yarın çatı muayenesi olucam uygunsa sorun yok.İnşallahhhhh
Herkese merhaba bu sabah sezeryan ile dogum yaptim sonunda dogdu prenses cok mutluyum :)
Saol balimmmmmiremguzum dua ediyom sana bitsin bu stresli bekleyisin kuzum hayırlısı ile. Ben de pazartesiye kadar beklerim inşallah
KKizim 3 ay yapamadi hergun ben uaptirdim korkma normal..Hay ben boyle kabizligin iki gundur yapiodu yine yapamiyo kakasini bir aylik olucak cuma gunu
Gece ccamasir asilmaz, besmelesiz yere adim atilmaz,bunlar en önemlileri.. Ayagini serin tutmamak ta senin ve bebeğin sagligi için birde VC de zaten konuşmak gunahtir disardan biri selam verde bile alinmaz- Dışarı çamaşır asılmaz
-Gece banyo yapılmaz tırnak kesilmez
-wc de telle konuşulmaz
-bebeğin banyo suyu gece dökülmez.
-Ayaklar asla çıplak olamaz
-Eve gelen misafir yolcu edilmez
-adetli birisi eve giremez
- Soğu her şeyi yemek içmek yasak
Milyonlarcası var daha aklıma Gelen bunlar
Ev ısısı 500 derece. Çocuk.donacak diyr diye beni bunalıma sürükledi. Çocuk.isilik oldu.
Bebeğin yüzü kızarmış diyorum yavrum sıcaktan evi sıcak yapıyorsun diyor.
Kısıyorum çocuğu üşüttüünüz sancısı var diyor.
İmdaattťtttttttttttt diyesim var.
Rabbim sabır sabır.
Eşim bugün üç kez beni aramış dikkat etmiş onu sormamış.
Dönmedi kizzz.. Zirzop bebehoppaalaa donmedi dahaa, bak sen sipayaa
donen kimdi karistirdim ben : (
boyle olmasina cok sevindim canimmmmmm ..Acemi anneden notlar ,
Huzurlu günler görünmeye başladı adeta kara görünüyor mu hissiyatı içerisindeyim .
Evdeki gergin ortam yerini Yavaşça sakinliğe alıyor gibi.
Eşime bin kat aşık oldum Elim kolum oldu.
Kadın gitti bgn o sorun beni cok yormuş anladım , bebeği eller die gün boyu odada fln oturdum bgn sondu, yarın başkası Başlıyor .
Tek sorunum loğusanın dibiyim , bebek uyuduğunda dahi uyuyamıyorum iyi mi die.
Sanırım bu olabiliyormuş , onu da atlatırsak süper olacak .
Cok duygusallım Gözyaşı her an hazırda.
Bugünümuze şükür Allah aratmasın.
Umarım herkes iyidir bu gece , doğurmayı bekleyenlere Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin , taze annelerde de güç kuvvet bol süt versin inş .
Valla billa sen bile benden once doguracan kiz .. Yoksa pipili hep icimde ki kalacak[QUOTEvill35, post: 39254705, member: 573501"]Hayırlı sabahlar kızlar yazmışsınız hepiniz Sağolun S serefraz85cherish @pkass heroine gece 3 e kadar değişik ağrılar çektim ilk defa böle oluyordu sonra biraz uyumuşum 3:30 da kramp gibi bi ağrıyla Kalktım yerimden sayıyım bidaha gelirse diye oturdum ama bütün Sancı Ağrı hepsi bi anda kesildi o saatten beri takipteyim ama yok herşey normale döndü yani bizim velet kız kandırdı biraz zaman geçsin doktoru arayıp sorcam git nst çektir derse bi giderim içime doğmuş olacağını hiç düşünmedim çünkü eşime yat uyu dedim oda tedirgin yattı nasip bakalım @pkass senin gibi günü doldurup öle gelecek galiba
S serefraz85 sensiz yapamazdım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?