2015 Şubat Anneleri

Canım ben tulum giydirip üstüne de orta kalınlıkta bir battaniye örtüyordum Oğluma hala uyku tulumu giydiriyorum örtmüyor hiç üstünü

karnım hala 6 aylık hamile gibi şiş

geçmiş olsun canım ya , Allah beterinden korusun
bende tam eşime sinirliydim , bunu okuyunca sakinleştim

Canım çok sağol ben de dahil bazen saçma şeylere sinirlenip tavır alıyoruz eslerimize karşı,genelde onlar da bizim kadar duygusal olmadıkları için anlaşamıyorlar neden darildigimizi,şöyle olayları düşününce bazen hic uzatmamak lazim diyorum seninki ne is yapıyor bilmiyorum a.a bütün Gün Allaha emanet çalışıyorlar dışarda ,Allahım yardim etsin...

Gazını sarılıp poposundan yukarı hafif vurarak mı çıkarıyoruz?

Canım biliyorsun benim 21 aylık kizim var.ben de istedim emzirmeyi hatta çok da araştırdım kizim 16 aylık olasiya emzirmistim zaten hamileyken.. Bebek 1 haftalık olunca emzirme işlemine baslayabiliyormusuz ben herşeyi araştırdım hesap ettim ama.kızımın memeyi almayacağını hic hesap etmemiştir emzirmeye çalışıyorum bebe diyor yani bebeği emzir demek istiyor emmiyor kardeşinin sütunu.ama sagarsam biberona koyarsam o zaman farkında olmadan içiyor sütü

Bu benim 3. Normal dogumum .inşallah hayirlisiyla siz de gönlünüzden ne geçiyorsa öyle bi doğum yaşarsınız.normal doğumda genelde sut bakımından sıkıntı olMuyor..

Penye battaniye üstüne pamuk battaniye örtüyorm cnm

beğenmene sevindim canım teşekkür ederim zevkli ama yorucu bir işmiş
kendi çocuğum olmasa uğraşmak istemezdim doğrusu

Haklisin canım benim hic becerim yoktur örgüyu zor ordum ne güzel boyle marifetlerin olması insan kendi cocuguna daha özenerek yapiyor

Merhaba kizlar ruyamda kanamam oldu ama bi süre sonra geçti benim uyku da gitti tabi

Hayırlı sabahlar kızlar yazmışsınız hepiniz Sağolun S serefraz85 cherish @pkass heroine gece 3 e kadar değişik ağrılar çektim ilk defa böle oluyordu sonra biraz uyumuşum 3:30 da kramp gibi bi ağrıyla Kalktım yerimden sayıyım bidaha gelirse diye oturdum ama bütün Sancı Ağrı hepsi bi anda kesildi o saatten beri takipteyim ama yok herşey normale döndü yani bizim velet kız kandırdı biraz zaman geçsin doktoru arayıp sorcam git nst çektir derse bi giderim içime doğmuş olacağını hiç düşünmedim çünkü eşime yat uyu dedim oda tedirgin yattı nasip bakalım @pkass senin gibi günü doldurup öle gelecek galiba
S serefraz85 sensiz yapamazdım ondan

Herkeslere gunaydin...
iremguzum dua ediyom sana bitsin bu stresli bekleyisin kuzum hayırlısı ile. Ben de pazartesiye kadar beklerim inşallah
Saol balimmmmm
Hay ben boyle kabizligin iki gundur yapiodu yine yapamiyo kakasini bir aylik olucak cuma gunu
KKizim 3 ay yapamadi hergun ben uaptirdim korkma normal.. Gece ccamasir asilmaz, besmelesiz yere adim atilmaz,bunlar en önemlileri.. Ayagini serin tutmamak ta senin ve bebeğin sagligi için birde VC de zaten konuşmak gunahtir disardan biri selam verde bile alinmaz bazilari cçok doğru bazilarina da ve de geç guzum
hoppaalaa donmedi dahaa, bak sen sipayaa
donen kimdi karistirdim ben : (
Dönmedi kizzz.. Zirzop bebe
boyle olmasina cok sevindim canimmmmmm ..
Kizim dogdugunda ilk 1 hafta gozumu en qyirmadim ustunden.. Ölecek saniyordum atamiyordum bu hissi ustumden.. Esime bak bugunde olmedi diyordum hep nasil bir ruh haliyse.. Ben uyurken ölürde anlamam diye uyumadim 1 dk bile.. Zaman gectikce bu hiskayboldu yerine daglar kadar buyuk sorumluluk hissi geldi.. Oda hic gitmedi :))

[QUOTEvill35, post: 39254705, member: 573501"]Hayırlı sabahlar kızlar yazmışsınız hepiniz Sağolun S serefraz85 cherish @pkass heroine gece 3 e kadar değişik ağrılar çektim ilk defa böle oluyordu sonra biraz uyumuşum 3:30 da kramp gibi bi ağrıyla Kalktım yerimden sayıyım bidaha gelirse diye oturdum ama bütün Sancı Ağrı hepsi bi anda kesildi o saatten beri takipteyim ama yok herşey normale döndü yani bizim velet kız kandırdı biraz zaman geçsin doktoru arayıp sorcam git nst çektir derse bi giderim içime doğmuş olacağını hiç düşünmedim çünkü eşime yat uyu dedim oda tedirgin yattı nasip bakalım @pkass senin gibi günü doldurup öle gelecek galiba
S serefraz85 sensiz yapamazdım ondan [/QUOTE]
Valla billa sen bile benden once doguracan kiz .. Yoksa pipili hep icimde ki kalacak

Valla billa sen bile benden once doguracan kiz .. Yoksa pipili hep icimde ki kalacak [/QUOTE]
Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyo zaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…