2015 Şubat Anneleri

Canim dogum sancisi git gide sıklasir siddeti artar acaba demezsin anlarsin. Ama dogum yakin senin bu cektigin agrilara bakilirsa.

GEce camasir asinca ne olur

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
sancıdan geberiyorum adım atacak halim yok gece kaç defa çığlıkla uyandım
az sonra doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
bugün büyük gün doğum şeklim belli olacak stresliyim

Gunaydin herkese.
Son gunlerde beklemek daha zor, daha once de bekledigimden biliyorum ama stres yapmayin kizlar. Bol dua dile bekleyelimn vakti gelen cikacak orda yillanacak degil ya bebekler.

Valla billa sen bile benden once doguracan kiz .. Yoksa pipili hep icimde ki kalacak
Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyo zaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam[/QUOTE]
Hayırlısı olsun daha vektı var demekki ... Benımde tüm gece karnım ağrıdı adetli gibi ama dın temizlik vardı yoruldum sanırım . ona yordum açıkcası ... Doktorum yok gelmemesi lazım oğlumun pazara kadar :)))

Hayrlı haberlerini bekliyoruzzzz

Suni sancı kendi sancımız gbi bebği doğuma hazorlar mı ? Yoksa sezeryanla eş değermi ?

Kiiiiz sen beni oldurcen mi Yine mi yanlis alarm bu sefer cok umutluydum ya sabaha bebenin resmini goruruz diyordum bi heyecnla actim neti hey yarabbim sinirden guluyom artik dogucak gibi yapan bebeler son dk kamera sakasinda hep du bakalim ciddi ciddi ayni zamnli mi dogrcaz bu gidisle hakkinda hayrlisi

ay hadi senden mujde gelsin bari bugun hayirlisiyla

Suni sancı kendi sancımız gbi bebği doğuma hazorlar mı ? Yoksa sezeryanla eş değermi ?

suni sancı bildiğim kadarıyla açılmayı hızlandırıp bebeği doğum kanalına itiyor ve doğumu hızlandırdığı için bebeği hazırlıyor

Sende doğurursan iremguzum la ben kesin doğuramayız dursun azcık daha bakalım Dr be dicek

ay hadi senden mujde gelsin bari bugun hayirlisiyla

inşallah kuzum yaa dün geceki sancılardan sonra galiba normal doğuramayacağıma karar verdim
nefes alamadım zaten astımım var çığlık attım hep
eşim gidelim hastaneye dedi ama bebek hareketli maşallah bende beklemek istedim

Ellam falan yazınca dedim acaba Tokat mı diye eşim Tokatlı onlar çok kullanırlar[/QUOTE]
yok kız ne bileyim bende tohum Karışık heralde değişik Şeyler kullanırım hep

Gunaydinnnn Dogum agrisi disinda her tür agrim var anacım. Sabaha kadar dis ödem popo bas kemik agrisi cekmkten uyuyamiyorum. Icerdeki zilli de inadina full yatsta sanki bu ara kılını kipirdtmya niyeti yok gibi

cimcimesultan pes etme yaa niye normal doğurmayasin. Sakin kalmya calis yapabilecegine inan bunca zaman istediğin seyden bir anlik korkuyla caycan mı yani. Nice astimlilar doguruyo normal biseycik olmaz sen de basarabilirsin

Kız valla adam bile Heycan yaptı akşam doğurcam diye uyu dedim sen gelesi yok bu bebenin pazartesiye kalacak heralde ama dün ilk defa öle oldum çok değişik ağrılardı bu sefer dedim geliyo heralde annem de diyo her an hazırlıklı ol gelecek bu diye bide panik yapıp doktora yapışmak istemiyorum sonuçta bu bebe gelecek olsa kimse tutamaz yani demek gelmeyecek daha hayırlısıyla gelsin istediği zaman napalım anasını hazırlıyor

pirelideve canim suni sanci biraz olsun baslamis doğumlarda hafif dozda kullanilirsa ise yarayabiliyor gibi gozukse de çoğunlukla belirtisi açılması sancisi olmadığında sureci uzatıp baltlmktan başka bir şey yapmiyor bu benim gözlemim arastrmalar sonucu vardihim netice. Bazen de herseyin yolunda gittigi dogumlrda hizlandralm derken sureci durduruyor ki o daha fena adı üstünde suni sancı kendi bedenin gibi olamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…