Canim dogum sancisi git gide sıklasir siddeti artar acaba demezsin anlarsin. Ama dogum yakin senin bu cektigin agrilara bakilirsa.Hayırlı sabahlar kızlar yazmışsınız hepiniz Sağolun S serefraz85 @cherish @pkassheroine gece 3 e kadar değişik ağrılar çektim ilk defa böle oluyordu sonra biraz uyumuşum 3:30 da kramp gibi bi ağrıyla Kalktım yerimden sayıyım bidaha gelirse diye oturdum ama bütün Sancı Ağrı hepsi bi anda kesildi o saatten beri takipteyim ama yok herşey normale döndü yani bizim velet kız kandırdı biraz zaman geçsin doktoru arayıp sorcam git nst çektir derse bi giderim içime doğmuş olacağını hiç düşünmedim çünkü eşime yat uyu dedim oda tedirgin yattı nasip bakalım @pkass senin gibi günü doldurup öle gelecek galiba
S serefraz85 sensiz yapamazdım ondan
GEce camasir asinca ne olurHerkeslere gunaydin...
Saol balimmmmm
KKizim 3 ay yapamadi hergun ben uaptirdim korkma normal..
Gece ccamasir asilmaz, besmelesiz yere adim atilmaz,bunlar en önemlileri.. Ayagini serin tutmamak ta senin ve bebeğin sagligi için birde VC de zaten konuşmak gunahtir disardan biri selam verde bile alinmazbazilari cçok doğru bazilarina da ve de geç guzum
Dönmedi kizzz.. Zirzop bebe
boyle olmasina cok sevindim canimmmmmm ..
Kizim dogdugunda ilk 1 hafta gozumu en qyirmadim ustunden.. Ölecek saniyordum atamiyordum bu hissi ustumden.. Esime bak bugunde olmedi diyordum hep nasil bir ruh haliyse.. Ben uyurken ölürde anlamam diye uyumadim 1 dk bile.. Zaman gectikce bu hiskayboldu yerine daglar kadar buyuk sorumluluk hissi geldi.. Oda hic gitmedi :))
Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyoValla billa sen bile benden once doguracan kiz .. Yoksa pipili hep icimde ki kalacak
Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyoValla billa sen bile benden once doguracan kiz .. Yoksa pipili hep icimde ki kalacak
Hayrlı haberlerini bekliyoruzzzzgünaydın kızlar herkese hayırlı günler
sancıdan geberiyorum adım atacak halim yok gece kaç defa çığlıkla uyandım
az sonra doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
bugün büyük gün doğum şeklim belli olacak stresliyim
Sen Tokatla mısın :)[/QUOTE]Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyozaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam
Hayırlı sabahlar kızlar yazmışsınız hepiniz Sağolun [UHayırlısi0] S serefraz85 [/USER] @cherish @pkassheroine gece 3 e kadar değişik ağrılar çektim ilk defa böle oluyordu sonra biraz uyumuşum 3:30 da kramp gibi bi ağrıyla Kalktım yerimden sayıyım bidaha gelirse diye oturdum ama bütün Sancı Ağrı hepsi bi anda kesildi o saatten beri takipteyim ama yok herşey normale döndü yani bizim velet kız kandırdı biraz zaman geçsin doktoru arayıp sorcam git nst çektir derse bi giderim içime doğmuş olacağını hiç düşünmedim çünkü eşime yat uyu dedim oda tedirgin yattı nasip bakalım @pkass senin gibi günü doldurup öle gelecek galiba
S serefraz85 sensiz yapamazdım ondan
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Suni sancı kendi sancımız gbi bebği doğuma hazorlar mı ? Yoksa sezeryanla eş değermi ?
[/QUOTE]Hayır canım izmir
Sen Tokatla mısın :)
Sende doğurursangünaydın kızlar herkese hayırlı günler
ay hadi senden mujde gelsin bari bugun hayirlisiyla
Kız valla adam bile Heycan yaptı akşam doğurcam diye uyu dedim sen gelesi yok bu bebenin pazartesiye kalacak heralde ama dün ilk defa öle oldum çok değişik ağrılardı bu sefer dedim geliyo heralde annem de diyo her an hazırlıklı ol gelecek bu diye bide panik yapıp doktora yapışmak istemiyorum sonuçta bu bebe gelecek olsa kimse tutamaz yani demek gelmeyecek daha hayırlısıyla gelsin istediği zaman napalım anasını hazırlıyorKiiiiz sen beni oldurcen miYine mi yanlis alarm bu sefer cok umutluydum ya sabaha bebenin resmini goruruz diyordum bi heyecnla actim neti hey yarabbim sinirden guluyom artik dogucak gibi yapan bebeler son dk kamera sakasinda hep du bakalim ciddi ciddi ayni zamnli mi dogrcaz bu gidisle hakkinda hayrlisi
ay hadi senden mujde gelsin bari bugun hayirlisiyla
cimcimesultan pes etme yaa niye normal doğurmayasin. Sakin kalmya calis yapabilecegine inan bunca zaman istediğin seyden bir anlik korkuyla caycan mı yani. Nice astimlilar doguruyo normal biseycik olmaz sen de basarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?