Kız valla adam bile Heycan yaptı akşam doğurcam diye uyu dedim sen gelesi yok bu bebenin pazartesiye kalacak heralde ama dün ilk defa öle oldum çok değişik ağrılardı bu sefer dedim geliyo heralde annem de diyo her an hazırlıklı ol gelecek bu diye bide panik yapıp doktora yapışmak istemiyorum sonuçta bu bebe gelecek olsa kimse tutamaz yani demek gelmeyecek daha hayırlısıyla gelsin istediği zaman napalım anasını hazırlıyor
Açılma yoksa ??suni sancı bildiğim kadarıyla açılmayı hızlandırıp bebeği doğum kanalına itiyor ve doğumu hızlandırdığı için bebeği hazırlıyor
ben bu gazla ikizleri normal doğururum
Sezeryanımı tercih edeyim yani ? Faydası olurmu acaba ? 11.15 te randevum var. Plasenta yaşlanmışsa suni sancı başlatacak. Sancılarım bar 1 haftadır ama düzenli değil. Açılmamda yok. 5 gün önce kafası tam yola girmemişti. Dua edin nolur mğdahalesiz normal doğum istiyorum ben. Yinede hayırlısı olsun.pirelideve canim suni sanci biraz olsun baslamis doğumlarda hafif dozda kullanilirsa ise yarayabiliyor gibi gozukse de çoğunlukla belirtisi açılması sancisi olmadığında sureci uzatıp baltlmktan başka bir şey yapmiyor bu benim gözlemim arastrmalar sonucu vardihim netice. Bazen de herseyin yolunda gittigi dogumlrda hizlandralm derken sureci durduruyor ki o daha fena adı üstünde suni sancı kendi bedenin gibi olamaz ki
Sezeryanımı tercih edeyim yani ? Faydası olurmu acaba ? 11.15 te randevum var. Plasenta yaşlanmışsa suni sancı başlatacak. Sancılarım bar 1 haftadır ama düzenli değil. Açılmamda yok. 5 gün önce kafası tam yola girmemişti. Dua edin nolur mğdahalesiz normal doğum istiyorum ben. Yinede hayırlısı olsun.
Açılma yoksa ??
Âmin cümlemize inşallah.Inşallah Rabbim gönlümüze göre Doğumlar nasip eder bende hemen emzirmek istiyorum o kadar seviyorum ki bebeğim emerken onu izlemeyi oğlum da bu duyguya duramadım kızımda doyarım inşallah :) bazı anneler büyük çocuğu ile küçük çocuğu Arasında çok YAŞ farkı yoksa eğer ikisini de emziriyormuş böyle birşey mümkün mü ???
Anam senin takvimde bitmiş yaaHerkeslere gunaydin...
Saol balimmmmm
KKizim 3 ay yapamadi hergun ben uaptirdim korkma normal..
Gece ccamasir asilmaz, besmelesiz yere adim atilmaz,bunlar en önemlileri.. Ayagini serin tutmamak ta senin ve bebeğin sagligi için birde VC de zaten konuşmak gunahtir disardan biri selam verde bile alinmazbazilari cçok doğru bazilarina da ve de geç guzum
Dönmedi kizzz.. Zirzop bebe
boyle olmasina cok sevindim canimmmmmm ..
Kizim dogdugunda ilk 1 hafta gozumu en qyirmadim ustunden.. Ölecek saniyordum atamiyordum bu hissi ustumden.. Esime bak bugunde olmedi diyordum hep nasil bir ruh haliyse.. Ben uyurken ölürde anlamam diye uyumadim 1 dk bile.. Zaman gectikce bu hiskayboldu yerine daglar kadar buyuk sorumluluk hissi geldi.. Oda hic gitmedi :))
Canım şimdi o kompostoların yanında her gün banyo yaptım ama ne zaman çoğaldı biliyor musun?Ben de mamayı şırıngayyla veriyorum. Biberona koyup şırıngayyla çekiyorum. Süt nasıl çok oldu ah incir lazım yine aolmadık kaldı. Tahin helvası yedim ama inşallah olur. Bir de duş almak iyiymiş ama bebişin başından ayrılamıyırum ki.
Günaydınlar efenim,
Herkesin bebesi misler gibi doğuma hazırlık yapsın benimki anca gerinme hareketleriyle karnımı yamultmakla meşgul.
Accık karnım sertleşince sevinmeye başladım bir acaba düşüncesiyle ama yok. Bende sonuna kadar bekleyenlerden olacam sanırım.
S serefraz85 senin gibi ellerim ayaklarım şişti benimde ve eklem yerleri ağrıyor. Sen bi çözüm bulabildin mi ?
Hey maşallah. Senin göbekte gitmiştir.Doğum yaptım eve elimde bebek pusetiyle geldim
Annemlerden utandım çaktırmadan yatak odamı süpürdüm gelir gelmez
Tabi farkedip elimden kaptılar o ayrı
Ertesi gün daha bir buçuk gün olmuşken doğum yapalı eşimle bankaya gittik , akşamında pompa almak içinse avm ye , elimizde de bebeğimizzzz
Bence boyle daha iyi
Sakınan göze ÇÖP batar
Ve bende daha çabuk toparlanırım
Canım ben hastanede büyük tuvaletime çıkamadım 2 gün. Dr söyledim,önemli olan gaz çıkarman, büyük tuvaletini kafana takma dedi. Gaz sorunum olmadı, dün hastaneden çıkacağım sıradada tuvalete çıktım. Eve geldim yemek falan yedikten sonra bağırsaklarım iyi çalışmaya başladı. Şuan sorunum yok. Lavmana alıştırma bence bünyeni, sabret ve bol bol su iç.işe yaramıyor esobam,Allah yardımcım olsun kaç kere lavman yapıldı hatırlamıyorum
Ablam değil o k.validemisafire sorulmaz ama ne zaman gidiyor ablan :))
Tahmin ettim evden kaçtığını.ah ah sen gel oldugum ortami bi gör hele huzur bulmak adina istanbulu degil turkiyeyi dolasrsin bastan sona evden kaçmaya gezioz napalım kari koca cocuk maaile darlandik. Buyuklerle bi arada hersey cok zor sizin evi ararsın inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?