2015 Şubat Anneleri

Neyse sıkı bi prova olmus size artık eli kulağında illa gelecek de pasa gönlü ne zaman isterse :)

Sezeryanımı tercih edeyim yani ? Faydası olurmu acaba ? 11.15 te randevum var. Plasenta yaşlanmışsa suni sancı başlatacak. Sancılarım bar 1 haftadır ama düzenli değil. Açılmamda yok. 5 gün önce kafası tam yola girmemişti. Dua edin nolur mğdahalesiz normal doğum istiyorum ben. Yinede hayırlısı olsun.

Dur bakalım belki sartlarda degsiklik olmuştur bugun yumuşaman açılman vardir belki. Denemek acaba demekten iyidir belki sende ise yarar bilemiyorum doktoruna guvenin tamsa ayrintili kar zarar hesabi yap öyle karar ver canım. Hakkinda hayirlisi olsun

Açılma yoksa ??

ablamın hiç açılması yoktu hastaneye gittiğinde ve günü gelmişti sadece sancısı vardı doktor bu böyle olmaz açılmayı hızlandırmamız lazım dedi suni sancı verdi 4 saatte 8 cm açıklığı oldu
ben açılmaya yardım ediyor diye biliyorum çünkü sancı geldikçe bebek kendini itiyor açılmaya neden oluyor ama tabi hiç doğum yapmadığım için benimki sadece gözlem tecrübe değil

Âmin cümlemize inşallah.
İkisini birden emzirebilirsin diye biliyorum ama ilk süt çok değerli ve miktar olarak az olduğundan sadece yeni doğan bebeğine versen daha iyi olur bence. Büyük olan ilk sütünü zamanında aldı ve zaten gelişen bir bağışıklığı var. 1-2 hafta diğerine öncelik tanısan daha iyi olur sanki?

Günaydınlar efenim,
Herkesin bebesi misler gibi doğuma hazırlık yapsın benimki anca gerinme hareketleriyle karnımı yamultmakla meşgul.
Accık karnım sertleşince sevinmeye başladım bir acaba düşüncesiyle ama yok. Bende sonuna kadar bekleyenlerden olacam sanırım.
S serefraz85 senin gibi ellerim ayaklarım şişti benimde ve eklem yerleri ağrıyor. Sen bi çözüm bulabildin mi ?

Günaydın kızlar dün doktara gittim doktorum bebegin suyunun sinirin hafif altinda azalma oldugunu bebegin basinin kanala yerlesmedigini daha beklersek inmeme ihtimali yüksek ve bebegin suyununda risk olusturabilecegini soyledi sezeryan onerdi ben kendimi normal doguma hazirlamistim hic acilmam sancim yok acaba suniyi deneyip zorlasammi dünden beri kafamda bi sürü soru önemli olan bebegimin sağlığı tabi ama cok kararsizim

Anam senin takvimde bitmiş yaa
Napıyor senin pipilin içerde? Çok rahatına düşkün olacak, işin var senin bu bebeyle

Canım şimdi o kompostoların yanında her gün banyo yaptım ama ne zaman çoğaldı biliyor musun?
Bir gece uyumadı, bende inat ettim mama vermedim sabaha kadar boş bile olsa çektirdim memeyi. Çok acıdılar ama sabaha baktım süt artmış

yok canim ya surekli soguk suya koyuyorum ayaklarimi icine iri tuz atıyorum. Gece hep yuksege dikerek yatıyorum. Buz kompres yapiyorum ellerime ayaklarıma devamli. Suyu bol içiyorum hep sis hep sis

Hey maşallah. Senin göbekte gitmiştir.
Bir ara yeni göbeklerin resmini koysak

işe yaramıyor esobam,Allah yardımcım olsun kaç kere lavman yapıldı hatırlamıyorum
Canım ben hastanede büyük tuvaletime çıkamadım 2 gün. Dr söyledim,önemli olan gaz çıkarman, büyük tuvaletini kafana takma dedi. Gaz sorunum olmadı, dün hastaneden çıkacağım sıradada tuvalete çıktım. Eve geldim yemek falan yedikten sonra bağırsaklarım iyi çalışmaya başladı. Şuan sorunum yok. Lavmana alıştırma bence bünyeni, sabret ve bol bol su iç.

ah ah sen gel oldugum ortami bi gör hele huzur bulmak adina istanbulu degil turkiyeyi dolasrsin bastan sona evden kaçmaya gezioz napalım kari koca cocuk maaile darlandik. Buyuklerle bi arada hersey cok zor sizin evi ararsın inan
Tahmin ettim evden kaçtığını.
İyiki evdekiler demiyor doğuracaksın otur evinde diye.
Böyle tatil bulunmaz bir daha gezin bizim yerimizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…