Canim bir sorun yoksa bekliycez. Sabirsizlaniyoruz ama 41.haftanin icinde dogurmak cook normal. Etkilenme hic. Benim oyle gunlerce sancim olmadi ilkte de. Sali sabah oo daha cok bekler bu bebek dedi dr. Cuma sabahi kucagimdaydi kendi sancimla. Pkasss a boyle yazdim bekle dedim bir anda gliyor bebek dedim onin da oyle oldu. Bosver son gunleri bebeklerin icerde gerinsinler keyif yapsiblar.Günaydınlar efenim,
Herkesin bebesi misler gibi doğuma hazırlık yapsın benimki anca gerinme hareketleriyle karnımı yamultmakla meşgul.
Accık karnım sertleşince sevinmeye başladım bir acaba düşüncesiyle ama yok. Bende sonuna kadar bekleyenlerden olacam sanırım.
@serefraz85 senin gibi ellerim ayaklarım şişti benimde ve eklem yerleri ağrıyor. Sen bi çözüm bulabildin mi ?
Ağrı olmasa iyiydi yayok canim ya surekli soguk suya koyuyorum ayaklarimi icine iri tuz atıyorum. Gece hep yuksege dikerek yatıyorum. Buz kompres yapiyorum ellerime ayaklarıma devamli. Suyu bol içiyorum hep sis hep sis
Canim bir sorun yoksa bekliycez. Sabirsizlaniyoruz ama 41.haftanin icinde dogurmak cook normal. Etkilenme hic. Benim oyle gunlerce sancim olmadi ilkte de. Sali sabah oo daha cok bekler bu bebek dedi dr. Cuma sabahi kucagimdaydi kendi sancimla. Pkasss a boyle yazdim bekle dedim bir anda gliyor bebek dedim onin da oyle oldu. Bosver son gunleri bebeklerin icerde gerinsinler keyif yapsiblar.
Ben yuruyuse cikcam simdi. Sen de yuru bol bol
Aaa geçmiş olsun. Kaç gün daha Alman gerekiyor kafein?İyiyim başağrım olmadı ameliyattan sonra dedim, dün akşam bir ağrı girdi ölüyorum zannettim. Hemen bi nescafe içtim, zorla bol su içtim sabaha hafiflemişti. Dün fazla su içnemiştim ondan oldu. Spinal anestezi olacak arkadaşlar bol kafein bol su. Hatta kafeini abartmanız gerekiyomuş. Cola, nescafe, türk kahvesi, bitter çikolata.. Bunların hepsinden günde en az 3 bardak içilecekmiş. Çok ilginç ama böyle:) kızımı doyurdum şimdi tekrar uyuma vakti. 8den belli ayaktayım, insaf yahu:)
Hamileyken şişmedim ben.böyle olunca korktum valla.dr yarın gel igne yapalım dedi amaYok şişim ya. Bilmiyorum su fln içiyorum ole
anladım ben de negatif çıkmıştı o test .. bugün sordum dr a bir şey olmaz dedi bana... benim kızın yeri de rahatmış... aşağıya baskı bile yapmıyormuş... of çok sıkıldım yaaa...bende iğne oldum ama 2 hafta da bir kan tahlili veriyorum. 32. haftamda kan tahlilim pozitif çıktı, iğne tutmamış. titrasyon testi yapıldı. 1/4 de negatiflik var. 1/32 de pozitif olursa müdahale edilecek o yüzden tahlil veriyorum sürekli.
Popo degil da sirtini sivazliyorum avucumu canak gibi yapip vuruyorum bu sekilde hem acimiyor hem de rahat cikiyo gaziGazını sarılıp poposundan yukarı hafif vurarak mı çıkarıyoruz?
Tabi daha küçük olduğu için üstünü açma gibi bi durum olmuyor dimi ne bilim yorgan ortmeyin bogulur falan diyorlar bende uykum tulumu giydirip üstüne battaniye örtmek istiyorum.Penye battaniye üstüne pamuk battaniye örtüyorm cnm
Canım ben tulum giydirip üstüne de orta kalınlıkta bir battaniye örtüyordum Oğluma hala uyku tulumu giydiriyorum örtmüyor hiç üstünü[/QUOTEAynen bende böyle düşünüyorum tesekkurlerl
Benimde akşamları sisiyo sabahları geciyo fazla ayakta kaldi mi kasınıyor hatta bileklerimden itibaren kızarıyor namazı artık oturarak kiliyorum neneler gibi yoksa bacaklarımin üstüne oturdummu patlıcan gibi oluyorlar buna da hamd olsun. Ama ellerinin sisi ve uyusuklugu hiç geçmedi güzel ellerim den eser yok.....Ağrı olmasa iyiydi ya
Doğuma kadar geçmez o zaman
38. Haftad daha çok alıyor aynılarını yapmaya devam et Doğan'a kadar 3 ü geçer sevindim senin adına sağlıkla gelsin Bebeğin inşallahGünaydin hanimlar
Kac gündür giremedim takip edemedim annemler gelmislerdi dün Gittiler.
Suan nst deyim. Sizin tavsiyeleriniz sayesinde kizim 2 haftada 500 gr almis Cok mutlu oldum suan 2800 ge. Zayif diye üzülüyodum. Cok tesekkürler ederim iyiki varsiniz.
Ve karnim asagiya düsmüs DOGUM yakindir :)) ins normal Dogum yaparim sezeryan sonrasi Cok istiyorum Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin ins.
Varmi dogum yapan son. 3 günde.
Dogum Yapmis olan arkadaslarada hayirli olsun gözünüz aydin bol bol süt olsun ins.
Popo degil da sirtini sivazliyorum avucumu canak gibi yapip vuruyorum bu sekilde hem acimiyor hem de rahat cikiyo gazi
Canım şimdi o kompostoların yanında her gün banyo yaptım ama ne zaman çoğaldı biliyor musun?
Bir gece uyumadı, bende inat ettim mama vermedim sabaha kadar boş bile olsa çektirdim memeyi. Çok acıdılar ama sabaha baktım süt artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?