2015 Şubat Anneleri

Canim bir sorun yoksa bekliycez. Sabirsizlaniyoruz ama 41.haftanin icinde dogurmak cook normal. Etkilenme hic. Benim oyle gunlerce sancim olmadi ilkte de. Sali sabah oo daha cok bekler bu bebek dedi dr. Cuma sabahi kucagimdaydi kendi sancimla. Pkasss a boyle yazdim bekle dedim bir anda gliyor bebek dedim onin da oyle oldu. Bosver son gunleri bebeklerin icerde gerinsinler keyif yapsiblar.
Ben yuruyuse cikcam simdi. Sen de yuru bol bol

yok canim ya surekli soguk suya koyuyorum ayaklarimi icine iri tuz atıyorum. Gece hep yuksege dikerek yatıyorum. Buz kompres yapiyorum ellerime ayaklarıma devamli. Suyu bol içiyorum hep sis hep sis
Ağrı olmasa iyiydi ya
Doğuma kadar geçmez o zaman

İyiyim başağrım olmadı ameliyattan sonra dedim, dün akşam bir ağrı girdi ölüyorum zannettim. Hemen bi nescafe içtim, zorla bol su içtim sabaha hafiflemişti. Dün fazla su içnemiştim ondan oldu. Spinal anestezi olacak arkadaşlar bol kafein bol su. Hatta kafeini abartmanız gerekiyomuş. Cola, nescafe, türk kahvesi, bitter çikolata.. Bunların hepsinden günde en az 3 bardak içilecekmiş. Çok ilginç ama böyle:) kızımı doyurdum şimdi tekrar uyuma vakti. 8den belli ayaktayım, insaf yahu:)

Günaydın kızlar. Bugun sabaha karşı ufak tefek sancilar basladi ellerim feci uyusuyor. Acaba dogum sancilari mi başladı yoksa dun cokyoruldum ondanmi anlayamadım. Hafiften bir bulantida var

Eşim başından beri 6 şubat deyip duruyordu,şimdi yatıp kalkıp kızınla pazarlık yapıyor hadi bekliyoruz seni diye
Hiç misafirim bitmedi benim de, kendime hiç vakit ayıramadım izne çıktığımdan beri. Ablamlar dün gittiler, Kv kp haftaya gelecekler bir hafta kafam rahat artık. birazdan kahvaltı yapıp çıkacam yürüyüşe.
Güzel olmuş senin doğumun aslında, haftalarca önceden sancı çekmemişsin inşallah yine öyle olur

Aaa geçmiş olsun. Kaç gün daha Alman gerekiyor kafein?

Slm kızlar bugün sabah biraz islaklk hıssttm renksiz kokusuz şüphelendim Dünden beri hareketi Azaldı acaba amniyon sıvısı mi

Günaydin hanimlar
Kac gündür giremedim takip edemedim annemler gelmislerdi dün Gittiler.
Suan nst deyim. Sizin tavsiyeleriniz sayesinde kizim 2 haftada 500 gr almis Cok mutlu oldum suan 2800 ge. Zayif diye üzülüyodum. Cok tesekkürler ederim iyiki varsiniz.
Ve karnim asagiya düsmüs DOGUM yakindir :)) ins normal Dogum yaparim sezeryan sonrasi Cok istiyorum Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin ins.
Varmi dogum yapan son. 3 günde.
Dogum Yapmis olan arkadaslarada hayirli olsun gözünüz aydin bol bol süt olsun ins.

Günaydin hanimlar
Kac gündür giremedim takip edemedim annemler gelmislerdi dün Gittiler.
Suan nst deyim. Sizin tavsiyeleriniz sayesinde kizim 2 haftada 500 gr almis Cok mutlu oldum suan 2800 ge. Zayif diye üzülüyodum. Cok tesekkürler ederim iyiki varsiniz.
Ve karnim asagiya düsmüs DOGUM yakindir :)) ins normal Dogum yaparim sezeryan sonrasi Cok istiyorum Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin ins.
Varmi dogum yapan son. 3 günde.
Dogum Yapmis olan arkadaslarada hayirli olsun gözünüz aydin bol bol süt olsun ins.

Kızlar takvim bitti bizde ne gelen var ne giden doğmayacak mı bu çocuk diye korkmaya başladım dün günüm doldu Dr Pazartesi muayeneye çağırdı geç değil mi bebk doğmazsa kaka yeme durumu filan oluyor ya nasıl takip edicez ki kafam bin tane soru, bir de üstünmde psikolojik baskı varki sormayın arayan soran doğum oldu mu diye

anladım ben de negatif çıkmıştı o test .. bugün sordum dr a bir şey olmaz dedi bana... benim kızın yeri de rahatmış... aşağıya baskı bile yapmıyormuş... of çok sıkıldım yaaa...

Penye battaniye üstüne pamuk battaniye örtüyorm cnm
Tabi daha küçük olduğu için üstünü açma gibi bi durum olmuyor dimi ne bilim yorgan ortmeyin bogulur falan diyorlar bende uykum tulumu giydirip üstüne battaniye örtmek istiyorum.

Ağrı olmasa iyiydi ya
Doğuma kadar geçmez o zaman
Benimde akşamları sisiyo sabahları geciyo fazla ayakta kaldi mi kasınıyor hatta bileklerimden itibaren kızarıyor namazı artık oturarak kiliyorum neneler gibi yoksa bacaklarımin üstüne oturdummu patlıcan gibi oluyorlar buna da hamd olsun. Ama ellerinin sisi ve uyusuklugu hiç geçmedi güzel ellerim den eser yok.....

38. Haftad daha çok alıyor aynılarını yapmaya devam et Doğan'a kadar 3 ü geçer sevindim senin adına sağlıkla gelsin Bebeğin inşallah

Ben duşa giremiyorum bu aralar. Eşim akşam gelince duşa gireyim en iyisi. Süt gelene kadar emzirmek gerekiyor öyleyse. Yaw sinir oldum bak Hastanedeki Dr a yine. Birbuçuk saat emmesine rağmen ağlıyorsa doymuyodur mama verin demişti. Sürekli emzireyim ben de bakalım. Dün marketten iki kilo incir sipariş ettim ikiyüz üçyüz gramlık poşetlerde birsürü geldi kaynatıp suyunu içeyim onun da. Inşallah bebişlerimizi doyuracak bol sütümüz olur.

Benim doğurasım yok bari işleneyim yufkalar sarılmayı bekler kızlar annem geliyor babama bakmak için büyük hala geldi Köyden artık annem en azından gündüzleri gelecek korkmaya başladı herkes bu ağrılar artınca şeyini yellendiren kv ANCA gezsin hakikaten bi tek annem olsun bana bişey olmaz başka kimseye Hacet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…