2015 Şubat Anneleri

Suni sancı kendi sancımız gbi bebği doğuma hazorlar mı ? Yoksa sezeryanla eş değermi ?
Suni sancı doğumu ve açılmayı daha çabuklaştırır ama biraz dsha çok hissedersen ağrıyı ben ilk doğumda 1 de almaya başladım azar azar 3 de sıddetlendi 7 de doğurdum toplasan 2-3 saat kuvvetlı yasadım ama taniki en güzeli kendi sancın

Kuru SOĞAN yedirdiler ablama hep süt olsun diye maşallah olduda yarım saatte bir uyusasa uyandır emzir dediler bakalım biz ne yapcaz doğurabilirsek tabi :)

Kuru SOĞAN yedirdiler ablama hep süt olsun diye maşallah olduda yarım saatte bir uyusasa uyandır emzir dediler bakalım biz ne yapcaz doğurabilirsek tabi :)

Aaaa bak annem dün getirmişti kuru soğan kokar diye yemedim yiyim onu da. Senin annecik şimdi babana baktığı için daha bir deneyimli geliyodur yanına. Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kavuşursun inşallah Azra bebişe. Benim annem ilk iki gün eli ayağıma Dolandı evdeki kadını bile yönetemedi ama yavaş yavaş alışıyor gibi. Biraz kızdım kızdığım için alındı ama aklın yolu bir anladı sanırım bazı şeyleri.

38. Haftad daha çok alıyor aynılarını yapmaya devam et Doğan'a kadar 3 ü geçer sevindim senin adına sağlıkla gelsin Bebeğin inşallah
Bebeğe neden bu kadar kilo aldirmaya calisiyosunuz yani ben hiç öyle bir telaşa girmedim de bilmediğim birşey mi var acaba sağlığını düşünüyorum normal yiyorum kaç kg alırsa alsın nasılsa doğumdan sonra toparlar sutumuzle

kontrolden geldik
kilosunu söylemedi kağıtta 3 ü geçmiş aşağı yukarı bi deger vardı
nst de yine hareketlenmedi tok olmama rağmen
sona doğru cikolata yedim tam hareketlendi süre doldu
gecen haftada hareketi olmamıştı sinir oldum
sonuca bakınca doktor kalp atışı artmış ateşin mi var dedi
ateşim yok ama oda acayip sıcaktı dedim bişey demedi
ateş olmasının ne gibi bir etkisi var sormadım
uyuna baktı yavrucuğum iki büklüm baya büyümüş sıkışmış kalmış aralardan siyah bölgeleri ölçtü suyu iyi dedi
hareketlerde azalmma olursa hemen gel yoksa haftaya gel dedi
hafif karnımda rahatsızlık hissi var böyle adet öncesi gerginlik gibi
karnım sertleşiyor dedim sürekli olmadığı sürece önemli değil dedi
hiç geçmeyen düzenli aralıklarla olan sertleşmelerde gel dedi
şimdilik sadece akşamları bir kaç defa sertleşme oluyor gündüz bişey yok
onlar normal olabilir dedi
bizden haberler böyle..

annem sütü olsun diye bulgur pilavı yanına bir büyük baş kuru soğan yermiş yanınada kayısı erik hangisi olursa komposto bunu düzenli yerdim diyor sütü çok iyi olurmuş
banada aynından yapacakmış şimiden plan yapıyor
bugün yemeye başla kokar diye düşünme

Canim benimki 2 hafta Önce 2100 cikmisti doktor Cok az ve Kücük dedi Benim Ilk SEZERYAN di Simdi normal istiyoruz zayif oldugu Icin gücsüz Olur normal Zor olur dedi Ondan yani. Kalp atislari düzensiz cikmisti ondan ))

Canim benimki 2 hafta Önce 2100 cikmisti doktor Cok az ve Kücük dedi Benim Ilk SEZERYAN di Simdi normal istiyoruz zayif oldugu Icin gücsüz Olur normal Zor olur dedi Ondan yani. Kalp atislari düzensiz cikmisti ondan ))
Himm tmm benimkide 2800-900 o civarda kilo aldirayimmi bende iyi mi yoksa

Aynen benimde doğum yapacağım yok
nst girdim ne sancı ne bişi. Sanırım idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dünkü sancılarım diye düşünüyorum ben bakalım öğleden sonra doktor ne diyecek

Bugun dogun oluvermesin :)) ciglik attiracak kadar sancin varsa dogum sancisi olabilir :)

Ben ne yicek olsam önce bi bakıyorum internetten emzirmeye etkisi varmı diye ona göre yemeye çalışıyorum soğan için de sağlık Bakanlığının bi yazısı vardı o yüzden yemiyordum

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-05-12-26-29.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 86
bebişimi hastaneye yatırdık sarılığı 17 çıktı DUA EDİN LÜTFEN ağlamaktan canım çıktı çok özledim onu
Canım bizim de başımıza geldi aynı şey ben de yedim bitirdim kendimi ama geçti gitti pek çok yenidoğan yaşıyor bunu inan kendimi o kdr yiprattigima pişmanım yarına evinize cikarsiniz allahın izniyle çok geçmiş olsun

bebişimi hastaneye yatırdık sarılığı 17 çıktı DUA EDİN LÜTFEN ağlamaktan canım çıktı çok özledim onu
Rabbim acil şifalar versin sarılık geçici birşey ablamın kızı da öyle oldu geçti çok şükür kendinizi yıpratmayın geçecek inşallah hemen hemen her bebek yaşıyor bunu

Ben ne yicek olsam önce bi bakıyorum internetten emzirmeye etkisi varmı diye ona göre yemeye çalışıyorum soğan için de sağlık Bakanlığının bi yazısı vardı o yüzden yemiyordum

Hmm bak bu çok mantıklı. O zaman sadece yemeklerde tüketelim çiğ yemeyelim.

Dün ben anneme bulgur pilavı demesem Hatırlamıycaktı. Hafızasını tazelemem lazım ben de benimkinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…