2015 Şubat Anneleri

Aynen benimde doğum yapacağım yok
nst girdim ne sancı ne bişi. Sanırım idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dünkü sancılarım diye düşünüyorum ben bakalım öğleden sonra doktor ne diyecek
cumartesi sabah nst de benim de sancım çıkmamıştı ama akşam 10 da suyum geldi pazar 19 da oğlum dünyaya geldi

Belli bi miktara kadar beklenebiliyor su miktari bebegin durumu iyiyse Istersen baska bi drdan daha gorus al bekle

Tahmin ettim evden kaçtığını.
İyiki evdekiler demiyor doğuracaksın otur evinde diye.
Böyle tatil bulunmaz bir daha gezin bizim yerimizede.

Eminim onlar da dort gozle dogurmami bekliyolardir evli evine koylu koyune misali Ya iyi geliyor gezmek esasen de iste ona da sarmasalar keske

Ağrı olmasa iyiydi ya
Doğuma kadar geçmez o zaman

ayaklarim bi aydir boyle ellerim iki haftadir geceleri ozellikle agriyor sisiyor dogumdan sonra gecse bari

cok gecmis olsun nasil gidiyor iki cocuklu maraton. Zor oluyor mu

Günaydın kızlar. Bugun sabaha karşı ufak tefek sancilar basladi ellerim feci uyusuyor. Acaba dogum sancilari mi başladı yoksa dun cokyoruldum ondanmi anlayamadım. Hafiften bir bulantida var

hadi hayirlisi insallah

Slm kızlar bugün sabah biraz islaklk hıssttm renksiz kokusuz şüphelendim Dünden beri hareketi Azaldı acaba amniyon sıvısı mi

eczaneden turnusol kagidi alip kontrol edebilirsin su mu degil mi

Disari ciktim cocukla pek yuruyus olmadi ama hava aldim iyi geldi. Bebek de hareketlendi. Evde oksijensiz mi kaldim cami da hep aciyorum ama.
Millet aramaya basladi dogurdun mu diye. Tam aramaktan usandiklarinda dogurmustum oglumu. Bunda da aynisi olcak sanirim

bebişimi hastaneye yatırdık sarılığı 17 çıktı DUA EDİN LÜTFEN ağlamaktan canım çıktı çok özledim onu

Tez sifa versin rabbim yaninda kalamiyor musun bu arada? Ilk kizim sarilik olunca tekrar yattigimizda ben de onunla aynı odada kalabilmistim. Simdi ortamlar nasil ki ozellerde acaba birakmak da istemez insan kuzusunu orda

Olsun hava almak bile iyi gelmistir oh mis. Ben de ikindide cikicam yine uzun yürüyüşe inşallah

Merhaba guzel anneler..

Gunden gune daha da zorlasiyor, kendimi 5 yildir hamileymisim gibi hissediyorum

Sali gittik doktora hersey yolunda kilosu da 3200, boyle devam ederse naai dogurcam ben bu cocugu dusunmeden edemedim :))

Onumuzdeki sali dogumu konusucaz dedi doktorum. daha kanala girmemis ama. Kasiklarim inanilmaz agriyor hele yuruyunce. sancilar giriyor surekli zaten gercek sanciyla nasil ayirt edicem bakalim.

Benin asil sikintim son bir haftadir parmaklarimi sanki mafya babasi kirmis da agriyor gibi. Eklem yerleri ozellikle. Ve inanilma uyusuyorlar. Agrida parmaklarimi bukemiyorum bile. Hafif de sisti elim ayagim son bi haftadir. Odem mi oldu niye boyle agriyor hic anlamadim ya

Benim de öyle canım elimde sinir sıkışması var alışıyorsun bir zaman sonra inşallah doğumla birden gider diyorum hepsi

Benim de öyle canım elimde sinir sıkışması var alışıyorsun bir zaman sonra inşallah doğumla birden gider diyorum hepsi
Insallah canim :/ cok zorluyor ya gece uyaniyorum sanki elim parmaklarim kirilmis hareket bile ettirwmiyorum. Dogumla hepsi gecer diyorlar gercekten. Son haftalar cok zor olur derlerdi de inanmazdim cidden cok zor

Insallah canim :/ cok zorluyor ya gece uyaniyorum sanki elim parmaklarim kirilmis hareket bile ettirwmiyorum. Dogumla hepsi gecer diyorlar gercekten. Son haftalar cok zor olur derlerdi de inanmazdim cidden cok zor
Benim 7.ayda başladı bu sıkıntı gece kalkıp ağladığımı biliyorum sırf bu yüzden doktor kalsiyum magnezyum falan verdi ama geçmedi bir türlü napalım sabır diyorum doğurana kadar Rabbim yardımcımız olsun

Arkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz
Bir avaz da kurtul inşallah canım bildiğin bütün duaları oku özellikle inşirah suresini biliyorsan oku çokça Allah yardımcın olsun korkma

sagol canim hepimizin yavrusunun rizki olan sutu bol olsun. bugun artik tamamen geliyor sutum emiyor masallah ama mamaya devam ediyoruz dun doktor hem emzirip hemde mama ver dedi sarilik var hafiften birazdan hastaneye gidicez yine sarilik icin. ben dun ciktim canim hastaneden tansiyonum sali gunu hep yuksek seyretti ama sonra gaz vs yurume derken duzene girdi simdide normaldir sanirim kendimi iyi hissediyorum

Aaa sen bayadir cekiyosun gecmis olsun canim az kalmis az daha dayan :/

Arkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz
aa belirtin yok muydu peki hiç.
güzel aslında kolayca doğurursun inş. allah yardımcın olsun

Hayırlısıyla kurtul canım bir avazda ... Allah yardımcın olsun ... Korkma sancı geldikçe nefes al ver ... Doğum anında da iyice küçült kendini... Bacaklarını Çek sırtını kaldır mümkünse itsinler arkadan ... karnını şişirerek nefes al ve uzunca ıkın .... Çok kolay olacak korkma

Valla canım en azından bi 10 gün falan almam gerekiyor. Şuanda yatıyorum. Yatınca ağrı yok kalkınca başlıyor. Kafein hafifletiyor.

Valla canım henüz kıskançlık falan yok. Benim kızım birazda uysal bi çocuk. Dokunacağı zaman bile izin istiyo benden. Öpmek için izin istiyo:) değişik bi çocuk. Annemle kv bizde. Onlarda sürekli oyun oynuyorlar kızımla, oda bende hayatımızdan memnunuz şu anda çok şükür:)

ay canim acta bir eski yazilqrimi oku hic dogmaacakmis.gibi geliyordu banada doktor kontrolumde doktoru.gorunce.sancim basladi doktor hemen nstye aldi sancilarim vardi oradaki hemsirelere doktor karnimi elleyerek bu bebek dogmayi unuttu.diye dalga gecti hatta.simdi 4 gunluk.oldu masallah sende anlamayacaksin hic ne.pldugunu

Keşke annem gelse benim Yanıma sürekli iki yeğenimede doğunca o baktı babamın hastalığı olmasa gelir kalır hep Yanımda şimdi geldi yaptık biz sigara böreklerini koyduk buzluğa ikramlık olsun diye bide bak annem diyor ki şimdi kuru bakla Çorbası yapsınlar istersen tarifini atayım canım çok süt yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…