cumartesi sabah nst de benim de sancım çıkmamıştı ama akşam 10 da suyum geldi pazar 19 da oğlum dünyaya geldiAynen benimde doğum yapacağım yok
nst girdim ne sancı ne bişi. Sanırım idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dünkü sancılarım diye düşünüyorum ben bakalım öğleden sonra doktor ne diyecek
Günaydın kızlar dün doktara gittim doktorum bebegin suyunun sinirin hafif altinda azalma oldugunu bebegin basinin kanala yerlesmedigini daha beklersek inmeme ihtimali yüksek ve bebegin suyununda risk olusturabilecegini soyledi sezeryan onerdi ben kendimi normal doguma hazirlamistim hic acilmam sancim yok acaba suniyi deneyip zorlasammi dünden beri kafamda bi sürü soru önemli olan bebegimin sağlığı tabi ama cok kararsizim
Tahmin ettim evden kaçtığını.
İyiki evdekiler demiyor doğuracaksın otur evinde diye.
Böyle tatil bulunmaz bir daha gezin bizim yerimizede.
Ağrı olmasa iyiydi ya
Doğuma kadar geçmez o zaman
İyiyim başağrım olmadı ameliyattan sonra dedim, dün akşam bir ağrı girdi ölüyorum zannettim. Hemen bi nescafe içtim, zorla bol su içtim sabaha hafiflemişti. Dün fazla su içnemiştim ondan oldu. Spinal anestezi olacak arkadaşlar bol kafein bol su. Hatta kafeini abartmanız gerekiyomuş. Cola, nescafe, türk kahvesi, bitter çikolata.. Bunların hepsinden günde en az 3 bardak içilecekmiş. Çok ilginç ama böyle:) kızımı doyurdum şimdi tekrar uyuma vakti. 8den belli ayaktayım, insaf yahu:)
Günaydın kızlar. Bugun sabaha karşı ufak tefek sancilar basladi ellerim feci uyusuyor. Acaba dogum sancilari mi başladı yoksa dun cokyoruldum ondanmi anlayamadım. Hafiften bir bulantida var
Slm kızlar bugün sabah biraz islaklk hıssttm renksiz kokusuz şüphelendim Dünden beri hareketi Azaldı acaba amniyon sıvısı mi
cumartesi sabah nst de benim de sancım çıkmamıştı ama akşam 10 da suyum geldi pazar 19 da oğlum dünyaya geldi
bebişimi hastaneye yatırdık sarılığı 17 çıktı DUA EDİN LÜTFEN ağlamaktan canım çıktı çok özledim onu
Disari ciktim cocukla pek yuruyus olmadi ama hava aldim iyi geldi. Bebek de hareketlendi. Evde oksijensiz mi kaldim cami da hep aciyorum ama.
Millet aramaya basladi dogurdun mu diye. Tam aramaktan usandiklarinda dogurmustum oglumu. Bunda da aynisi olcak sanirim
bebişimi hastaneye yatırdık sarılığı 17 çıktı DUA EDİN LÜTFEN ağlamaktan canım çıktı çok özledim onu
Benim de öyle canım elimde sinir sıkışması var alışıyorsun bir zaman sonra inşallah doğumla birden gider diyorum hepsiMerhaba guzel anneler..
Gunden gune daha da zorlasiyor, kendimi 5 yildir hamileymisim gibi hissediyorum
Sali gittik doktora hersey yolunda kilosu da 3200, boyle devam ederse naai dogurcam ben bu cocugu dusunmeden edemedim :))
Onumuzdeki sali dogumu konusucaz dedi doktorum. daha kanala girmemis ama. Kasiklarim inanilmaz agriyor hele yuruyunce. sancilar giriyor surekli zaten gercek sanciyla nasil ayirt edicem bakalim.
Benin asil sikintim son bir haftadir parmaklarimi sanki mafya babasi kirmis da agriyor gibi. Eklem yerleri ozellikle. Ve inanilma uyusuyorlar. Agrida parmaklarimi bukemiyorum bile. Hafif de sisti elim ayagim son bi haftadir. Odem mi oldu niye boyle agriyor hic anlamadim ya
Insallah canim :/ cok zorluyor ya gece uyaniyorum sanki elim parmaklarim kirilmis hareket bile ettirwmiyorum. Dogumla hepsi gecer diyorlar gercekten. Son haftalar cok zor olur derlerdi de inanmazdim cidden cok zorBenim de öyle canım elimde sinir sıkışması var alışıyorsun bir zaman sonra inşallah doğumla birden gider diyorum hepsi
Benim 7.ayda başladı bu sıkıntı gece kalkıp ağladığımı biliyorum sırf bu yüzden doktor kalsiyum magnezyum falan verdi ama geçmedi bir türlü napalım sabır diyorum doğurana kadar Rabbim yardımcımız olsunInsallah canim :/ cok zorluyor ya gece uyaniyorum sanki elim parmaklarim kirilmis hareket bile ettirwmiyorum. Dogumla hepsi gecer diyorlar gercekten. Son haftalar cok zor olur derlerdi de inanmazdim cidden cok zor
Bir avaz da kurtul inşallah canım bildiğin bütün duaları oku özellikle inşirah suresini biliyorsan oku çokça Allah yardımcın olsun korkmaArkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz
sagol canim hepimizin yavrusunun rizki olan sutu bol olsun. bugun artik tamamen geliyor sutum emiyor masallah ama mamaya devam ediyoruz dun doktor hem emzirip hemde mama ver dedi sarilik var hafiften birazdan hastaneye gidicez yine sarilik icin. ben dun ciktim canim hastaneden tansiyonum sali gunu hep yuksek seyretti ama sonra gaz vs yurume derken duzene girdi simdide normaldir sanirim kendimi iyi hissediyorumcanım inş çoğalır hepimizin sütleri bol bol gelir de lıkır lıkır içerler.
Maşaallah bebişine boyu posu kilosu yerindeymiş nasılda tombiktir o Allah nazardan saklasın =)
Sen eve gelmedin daha canım herhalde tansiyonun ne alemde peki 12 den düşmüyor mu ?
Canım gecmiş olsun ... Atlatır merak etme benım oğlum 23 ile girmişti hastaneye ...16 ile çıktı mama ve emxirirswn düzelirbebişimi hastaneye yatırdık sarılığı 17 çıktı DUA EDİN LÜTFEN ağlamaktan canım çıktı çok özledim onu
Aaa sen bayadir cekiyosun gecmis olsun canim az kalmis az daha dayan :/Benim 7.ayda başladı bu sıkıntı gece kalkıp ağladığımı biliyorum sırf bu yüzden doktor kalsiyum magnezyum falan verdi ama geçmedi bir türlü napalım sabır diyorum doğurana kadar Rabbim yardımcımız olsun
aa belirtin yok muydu peki hiç.Arkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz
Hayırlısıyla kurtul canım bir avazda ... Allah yardımcın olsun ... Korkma sancı geldikçe nefes al ver ... Doğum anında da iyice küçült kendini... Bacaklarını Çek sırtını kaldır mümkünse itsinler arkadan ... karnını şişirerek nefes al ve uzunca ıkın .... Çok kolay olacak korkmaArkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz
Valla canım en azından bi 10 gün falan almam gerekiyor. Şuanda yatıyorum. Yatınca ağrı yok kalkınca başlıyor. Kafein hafifletiyor.Eşim başından beri 6 şubat deyip duruyordu,şimdi yatıp kalkıp kızınla pazarlık yapıyor hadi bekliyoruz seni diye
Hiç misafirim bitmedi benim de, kendime hiç vakit ayıramadım izne çıktığımdan beri. Ablamlar dün gittiler, Kv kp haftaya gelecekler bir hafta kafam rahat artık. birazdan kahvaltı yapıp çıkacam yürüyüşe.
Güzel olmuş senin doğumun aslında, haftalarca önceden sancı çekmemişsin inşallah yine öyle olur
Aaa geçmiş olsun. Kaç gün daha Alman gerekiyor kafein?
Valla canım henüz kıskançlık falan yok. Benim kızım birazda uysal bi çocuk. Dokunacağı zaman bile izin istiyo benden. Öpmek için izin istiyo:) değişik bi çocuk. Annemle kv bizde. Onlarda sürekli oyun oynuyorlar kızımla, oda bende hayatımızdan memnunuz şu anda çok şükür:)Belli bi miktara kadar beklenebiliyor su miktari bebegin durumu iyiyse Istersen baska bi drdan daha gorus al bekle
Eminim onlar da dort gozle dogurmami bekliyolardir evli evine koylu koyune misaliYa iyi geliyor gezmek esasen de iste ona da sarmasalar keske
ayaklarim bi aydir boyle ellerim iki haftadir geceleri ozellikle agriyor sisiyor dogumdan sonra gecse bari
cok gecmis olsun nasil gidiyor iki cocuklu maraton. Zor oluyor mu
hadi hayirlisi insallah
eczaneden turnusol kagidi alip kontrol edebilirsin su mu degil mi
ay canim acta bir eski yazilqrimi oku hic dogmaacakmis.gibi geliyordu banada doktor kontrolumde doktoru.gorunce.sancim basladi doktor hemen nstye aldi sancilarim vardi oradaki hemsirelere doktor karnimi elleyerek bu bebek dogmayi unuttu.diye dalga gecti hatta.simdi 4 gunluk.oldu masallah sende anlamayacaksin hic ne.pldugunuKızlar takvim bitti bizde ne gelen var ne giden doğmayacak mı bu çocuk diye korkmaya başladımdün günüm doldu Dr Pazartesi muayeneye çağırdı geç değil mi bebk doğmazsa kaka yeme durumu filan oluyor ya nasıl takip edicez ki kafam bin tane soru, bir de üstünmde psikolojik baskı varki sormayın arayan soran doğum oldu mu diye
Keşke annem gelse benim Yanıma sürekli iki yeğenimede doğunca o baktı babamın hastalığı olmasa gelir kalır hep Yanımda şimdi geldi yaptık biz sigara böreklerini koyduk buzluğa ikramlık olsun diye bide bak annem diyor ki şimdi kuru bakla Çorbası yapsınlar istersen tarifini atayım canım çok süt yapıyormuşAaaa bak annem dün getirmişti kuru soğan kokar diye yemedim yiyim onu da. Senin annecik şimdi babana baktığı için daha bir deneyimli geliyodur yanına. Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kavuşursun inşallah Azra bebişe. Benim annem ilk iki gün eli ayağıma Dolandı evdeki kadını bile yönetemedi ama yavaş yavaş alışıyor gibi. Biraz kızdım kızdığım için alındı ama aklın yolu bir anladı sanırım bazı şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?