2015 Şubat Anneleri

maşallah canım iki kızın da çok tatlı. minik ablasına benzemiş. ikisinin de bahtı güzel olsun.
senin agrılar da cabucak geçsin

canın kimi bebek zaten ne yaparsn yap Zayıf veya kilolu doğuyor ben 3 kilonun üstünde olsun istiyordum ki doktorumun tavsiyesi buydu zaten doğunca belli miktar zayıflıyor

Inşallah canım hani yeni Doğan bebek ilk aylar sütü emip bitiremiyor ya dedim oğlum da faydalansın bir ay bile olsa :) hayırlısı bakalım

Selam arkadaşlar bişey soracak geceleri nasıl uyuyor bebekleriniz? Şöyle bişey duymuştum ilk oğlumdan bayagi sonra gece aralıksız uyuyorsa kaldırın emzirin bebeğin şekeri düşermiş. Benim kuzu güzel uyuyor geceleri kalkmazsa ben kaldırıyorum sizce doğru mu?

Öyle canım zaten o ilk süt kızıma bile yetmez Oğluma Kızımın bitiremediği zamanlar vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Bol sütlü günler :)

kaç günlük oldunuz. yani sarılık riskini atlattıysa bence dokunma uyusun. en fazla 4-5 saat uyur zaten.
uyumak da çok önemli. hele gece uyuyorsa uyku düzeni oluşacaktır uyandırınca kötü alışır.
oğlum 25 günden sonra uyumaya başlamıştı 5 saat fln ben uyandırmıyordum. güzel emiyordu kaka yapıyordu çünkü.
ama yenidoğan olunca ne olur bilmem

En az
4 saatte bir uyandırabilirsin hem göğsün süt dolup Ağrı vermez hem de bebeğin rahat uyur . O kadarcık bebeğin şekeri olmaz ama korkma

8 gün oldu. Sarılık yok şükür ilk oglumda rahatı sonradan böyle bişey duydum. Zaten emmese catlarim :)

8 gün oldu. Sarılık yok şükür ilk oglumda rahatı sonradan böyle bişey duydum. Zaten emmese catlarim :)
yani annelik duyduklarını kendine göre bebeğine göre uyarlama sanatı biraz da. bebeğin keyfi yerindeyse uyandırma hiç.
sadece beslenerek değil uyuyarak da büyüyecek sonuçta.

Hmm bak bu çok mantıklı. O zaman sadece yemeklerde tüketelim çiğ yemeyelim.
Evet ille de tuketmemiz gerekiyorsa öyle tuketiriz biz de :) sen sut artırmak istiyorsan tomrisin emzirme notlarında emzirme Kampı diye bi önerisi var internetten bulabilirsin onu yapmaya çalışsan canın

Meme uçlarım kanıyor
Ağzına alması gerektiği gibi alıyor
Sütümü sürüyorum emzirme bitince
Havalandırıyorum sonra da Lansinoh sürüyorum
Ama banamısın demedi
Canımın Acısını geçtim Bebeğim kanlı kanlı emiyor
Offffff

Arkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz

Ayyy Maşaallah ne güzel !
Az kaldı bebeğin bi kaç saate seninle
Sağ salim kavuşursunuz inş birbirinize
Güzel haberler bekliyoruz :)

kızlar ben geldim
sabahtan beri ağlıyorum
ben yarın sabah 8,30 da zorunlu sezeryana giriyorum
sancılarım çok çıktı yine
bebek strese girmiş
suyu azalmış
birkaç bilmediğim dilde risk sıraladı doktor
çatım dar bebeğin kafası artık dahada aşağı inmiş
bu kadar sancıya rağmen doğmuyor itemiyor kendini dedi
kordon dolanması da olmuş
bu yüzden bunca sancıya rağmen doğum gerçekleşemiyormuş
hemen acil sezeryana alacaktı ama karnım toktu alamadı
hastaneye yatırmak istedi ben istemedim
yarın sabah 7,30 da yatış 8,30 da sezeryan dedi
normal doğum diye ısrarcıysan pazartesiye kadar beklerim ama boş yere bebeğini riske atma dedi

şok oldum hiç duymayı ummadığım şeylerdi ağlamaktan bi hal oldum
38+4 çıktık kilomuz 3.300 çıktı
zaten ikinci gebeliğin olsaydı bu zamanlarda çoktan doğurmuş olurdun artık herhangi bir riskin yok dedi
birde kaç haftadır hep erken doğum riskin var diyordum çatı muayenesini geçe bırakmak istedim olası doğumu tetiklemesin diye ama belkide bebek kendini itemediği için doğumun başlamıyor dedi

kendimi iyi hissetmiyorum ablama süpürgemi yapıver gel dedim temizlik yapıyormuş 1 saat sonra gelirim dedi annemi aradım gece gelirim dedi hatta babam demiş kocası gelip alsın diye
evim süpürülecek silinecek yemeğim yok doktor bana yarına kadar yat yorucu iş yapma dedi ve benim en yakınlarım yanımda yok
oturdum yine ağlıyorum

Esoba bunlar kimin hurafeleribizim evde asiri sicak dakka basi annemle bsbam vebegi usuttunuz diyo.25 e sabitledik dr 24u fecmesn dedi ama yok her agladiginda usutuyosunuz.valla ne yapcagimi sasirdim ben artik.zorla depresyona sokuyolar

memeyi agzına iyice almıyordur canım. yani kahverengi kısım hiç görünmemeli. memeyi yaklaştır çek ağzını iyice açsın, sonra kolunla onun kafasını kaldır diğer elinle de memeyi yerleştir. kenardan azıcık bile kahverengi görünüyorsa olmamış demektir baştan dene. hem gazı olmaz meme düzgün girince.
yara illa oluyor ama krem havalandırma vs işe yaramıyorsa sorun budur bence

bebişimi hastaneye yatırdık sarılığı 17 çıktı DUA EDİN LÜTFEN ağlamaktan canım çıktı çok özledim onu
Tez zamanda alirsin bebegini kucagina insallah Rabbim dermansiz dert vermesin 1 2 gune duzelir uzulmemk elde degil ama cok yipratma kendini

bebek strese girmiş derken kalp atışı kaç çıktı?
biliyormusun senin o dr.un seni bir şekilde sezeryan yapacagını biliyordum. gerçekten riskin olsa istersen pazartesiyi bekle diye bir laf edemez.
belki de söylediklerinde haklıdır benim uzaktan yaptıgım yorum yanlış olur. dr.una güveneceksin.
evin süpürülür boşver. birşeyler atıştır yat dinlen. hareketlerini dinle bebeğin karnındayken son saatleriniz artık. sürecin tadını çıkar. üzme kendini nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…