2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz
Canım hakkında hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarimız seninle

Göğüs kalkanı kullanmıştım ben canim kremi sürdükten sonra..hem krem hicbiyere bulasmiyor hem hava da alıyor ondan bi de ayva cekirdegini kaynatıp jölemsi bi hale getirip suruyordum o da iyi geliyor

Canim üzme kendini yavrunda hisetmesin birak ev pis Olsun Zaten yaptin temizligini. Hayirlisiyla YARIn kucagina alirsin insallah kizini hakkinizda Hayirlisi böyleymis Rabbim saglik versin. Üzme canini yarini Düsün bu vakitlerdw ins kizin kucaginda olacak annesi.

Sıkma canını hayatım haftan güzel kilosu iyi bebişinin yarın hayırlısı ile kavusacaksin inşallah onu düşün mutlu ol..temizliği niye bu kdr dert ediyorsun eğer bebek içinse 2 gün hastanede olacaksın ztn o arada bile supurur biri dert etme yok misafir icin diyorsan annem saolsun herkesi reddediyor bebis brz daha büyüyünce gelin diyor..sen dinlenmene bak boş yere stres yapma yarın bu saatler bebeğini emzirmeye çalışıyor olacaksın

Tahin Yağı aldım canım geçiriyor

cimcimesultan üzülme hic doktoruna güvenin tamsa teslim olmaktan başka çaren yok doktorlar bisekilde kendince nedenleri sunacaktır sana dilerim ki gerçekten hakli nedenlerle bunlari sunuyor olsun da yeter ki saglikla kavusun yavruna. Şimdi bunlari düşünme tabi olmaya karar verdiysen tadini cikar vuslata az kaldı inşallah sagsalim kavuşmak nasip olsun.evi de digerlerini de sallama hic hersey hallolur

kafamı karıştırdın
bir şekilde sezeryan yapacağını biliyordum dedin
o bana istersen pazartesiyi bekle demedi normal diye diretirsen dedi en geç pazartesi alırım bana kalsa hemen alırım dedi

başka doktoramı gideyim şimdi ben
peki gittiğim doktora nasıl güveneyim

Esoba bunlar kimin hurafeleribizim evde asiri sicak dakka basi annemle bsbam vebegi usuttunuz diyo.25 e sabitledik dr 24u fecmesn dedi ama yok her agladiginda usutuyosunuz.valla ne yapcagimi sasirdim ben artik.zorla depresyona sokuyolar
Ay bu usutme herkesin derdi sanırım..Eylül 2 kere hapşursa annem usuttuk kesin cocugu diyor..ben emzircem diye ter döküyorum bebis bnm ısımdan terliyor annem hala bebeğin üstüne battaniye falan örtüyor

Arkadaşlar muyaneye diye geldik çatı muayenesi yaparken 3 4 santim açılma var nasıl hissetmedin dedi direk yatış verdi bekliyorum çook korkuyorum acil nolur dua edin hepiniz
Korkma canim bir avazda kavus yavruna insallah

Canım sokma kendini Allah'ın takdiri buymuş doktoruna güven sadece yemeği falan dert etme dışardan söyleyin gelsin evin pis olursa olsun zahmet olcak gelen düşünsün yorma kendini yat dinlen bol bol uyumaya çalış Rabbim hayırlısını versin meleğine kavuşuyorsun böle düşün sağlıkla kucağına al inşallah

çatı muayenesi korktuğum gibi değilmiş yok elini sokuyor yok kolunu sokuyor bir sürü şey söylendi ama hiçde öyle olmadı anlamadım bile
gerçekten haklı olduğunu görmek için belden uyuşturma istedim

offf artık hiçbişey umrumda değil öyle yada böyle çıkacak yeterki onun sağlığı yerinde olsun
ama ebeler falan sürekli yanımdaydı bebek çok hareketli kalp atışları çok hızlı falan diye konuşuyorlardı kendi aralarında
hiç durmadı sıpa sağolsun
neyse
yarın bu saatlerde sanırım anne olacağım

canim gogus kalkani kullan muhakkak faydasi cok oluyor

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı

bu güne kadar yaparız ederiz diye fırtına estirenler yumurta kapıya dayanınca bi mazeret bulur olmuşlar
annem 2 haftadır köyde ekmeği ta bu güne sıkıştırmış gece gelirim diyor birde babam getirmeye tenezzül etmiyor kocamın gidip almasını istiyor
ablam 1 haftadır izinli temizliğini bu güne sıkıştırmış
çok duygusalım bugün çook

Üzülme Bebeğini düşün enerjini ona ver hep öle olur zaten Sıkma Can'ını güzel Şeyler düşün artık Bebeğin geliyor ben senin yerinde olsam çıkar kuaföre giderdim yarın hayatının en güzel günü olacak iyi değerlendir

Ya niye agliyosun bak ben dahil kac kisi sezeryan ile yapti dogumunu hic uzme kendini ve benim ilk normaldi ne guzel yarin kavusacaksin kizina
Evi de bosver sakin kalkipta supurme ablan gelicekmis iste dinlen bu gece uyumaya calis

Allah kimseyi kimseye anasına babasına bile muhtaç etmesin, ben riski dönemimde çok zorlandım yalnız kaldım. Bizim gibi olanları Rabbim kimseye muhtaç etmeden yaşatmayı nasip etsin. Amin.

Allah kurtarsın seni de, ne güzel sende riskliydin ama zamanında doğum yapacaksın. İnşallah herşey yolunda gider kolay bir doğum yaparsın.

Benim bebis hic uyumuyo nerdeyse uykusuzluktan mahvoldum hep gogsumde olmak istiyor orda uyumak istiyor.yerine yatirinca agliyo napcm bn

Ayy ne cok sey cikmis canim ozetle sunu soyleyim bu kadar tehlike olsa seni eve yollayamaz karnin tok olursa genel anestezi alamazsin sadece... sakin ol iyi dusun dr. Guveniyorsan sorun yok ama yok diyorsan baska bir dr. Acilen bugun gorun derim... rabbim kolayligini verir canim strese girip kuzucugunu yorma sakin....

o zaten yollamak istemedi ben istedim ona kalsa yatıracaktı
bu saatten sonra başka doktora görünsem kafa karışıklığından başka neye yarayacakki
kuzenimde güvenmeyip başka doktora gitti ama aynı şeyi duydu
artık yarın için güzel şeyler düşünmem lazım

kuaföre gidip ağda yaptırabildim sadece
yüzüme gözüme bakmadım bile
hafif kanamam var
doktor uyarmıştı çatı muayenesinden sonra kanaman olur normaldir devam ederse gel muhakkak dedi
duşa girmek istiyorum sadece ama eşimi bekleyeceğim

Ya niye agliyosun bak ben dahil kac kisi sezeryan ile yapti dogumunu hic uzme kendini ve benim ilk normaldi ne guzel yarin kavusacaksin kizina
Evi de bosver sakin kalkipta supurme ablan gelicekmis iste dinlen bu gece uyumaya calis

inşallah güzel bir gün olacak yarın
uyku tutarmı bilmem bu gece beni
nedense evde oturasım yok
dışarı çıkıp kafa dağıtasım var

amin Allah razı olsun canım eşimden başkasına ihtiyacım yok şuan
keşke yanımda olsaydı
riskli dönemimde herkes yaparız ederiz diyordu şimdi kimse yok
eltimle kayınvalidemi arasam hemen gelirler ama bende aramak istemedim çünkü sabah konuştuğumuzda bişeye ihtiyacın varmı dediler yok herşeyimi yapmıştım dedim
şeytan diyor annenle ablana mesaj at pazartesi eve gelirsiniz zahmet etmeyin hastaneye gelmek için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…