2015 Şubat Anneleri

cumartesi sabah nst de benim de sancım çıkmamıştı ama akşam 10 da suyum geldi pazar 19 da oğlum dünyaya geldi
Yaa valla bende anlamadım. Doktorum sancın doğum sancısı olsaydı doğurmadan dinmezdi. Dedi. Allahtan hayırlısı

Hastaneden çıkarken kuru bakliyat yemememi söylemişlerdi gaz yapıyormuş. Mercimek falan da yemiyorum yesem mi ki?

Tabi daha küçük olduğu için üstünü açma gibi bi durum olmuyor dimi ne bilim yorgan ortmeyin bogulur falan diyorlar bende uykum tulumu giydirip üstüne battaniye örtmek istiyorum.
Yok battaniye yetiyor , yorgan a ben de yaklaşmadim. Pamuk diktirmiştim duruyor

cimcimesultan cnm hıc uzme kendını nasıpte ne yazılıysa oyle oluyor. sağlıkla bebeğine kavuşta. artık sezeryan oluversin napalım. Rabbim sağlıkla kavuştursun seni. bunların hepsi geçmişte kalmış olacak. sakın tatlı canını üzme. şu açıdan bak hamileliğinin son günü. bol bol keyfini sürmeye çalış derim.

biz de bugun dr kontrolundeydık. 3 kg olmus pasamız. hersey normal dedı dr. ama hala yan duruyormus. yuruyus verdı 15 gune domnup ınmesı lazım dedı. bugun ısyerınde son gunummus ben cuma sanıodum. bı sevındım anlatamam sankı 1 ay erken cıkıcakmısım gıbı hıssettım. masamı topladım evrakları teslım ettım. artık bıraz ayaklarımı uzatcam evde nasıpse

yok balığı yiyemedim ama çorba vardı yanında ondan yemiştim, üstüne yicektim tatlıyı
gitmiş yeğenine 40 liraya araba almış. yok gerekli bişey olsa neyse de yani, sonuçta bebek bekliyoruz ben harcamalarıma dikkat ediyosam o da dikkat etsin bi zahmet , çok kızdım sinir oldum
ben daha doğurmak istemiyorum izne yeni ayrıldım biraz evin keyfini çıkarayım

Tatlım öncelikle kızının kg maşallah çok güzel ne güzel yarın kucağına alıp koklıcan yavrunu bunu düşün 9 aylık maraton bitti kısmetse bende haftaya bugün sezeryan olucağım pazartesi olsun dedim erken dedi. Yavrunu düşün lütfen

benimki masa başı ama kazanın ne zaman nerde geleceği belli olmaz
bende uzatmadım konuyu ama uyuz oldum kendilerine

Canım hayırlısı olsun ağlama ne güzel işte bebeğine kavuşacaksın hersey güzel olacak

Evet ille de tuketmemiz gerekiyorsa öyle tuketiriz biz de :) sen sut artırmak istiyorsan tomrisin emzirme notlarında emzirme Kampı diye bi önerisi var internetten bulabilirsin onu yapmaya çalışsan canın

Okuması uzun Sürer mi? Malum evde hala herr iş benim Üzerimde yoruluyorum. Güya kadın tuttuk kadın anneme soruyor annem gelip bana soruyor. Bu arada bebişin göbeği düşmeden sildiniz mi? Kaynamış soğutulmuş su ve pamukla silsek mi? Ağzında pamukçuk oluştu mu Dr oluşursa bir çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat karıştırıp sil dedi:

E vitamin kapsülü , del sur canm çok net fayda gördüm

Kizlar nasilsiniz gunlerdir takip ediyorum ama canim sıkkın hic yazmak gelmedi icimden gecelerdir sabah 5'e kadar yatakta donup duruyorum 9 aydir hamileligimi umursamayan sanki yokmus gibi davranan bir badi bile almayan kv ve gorumcem artik son gunler sahiplenme duygusu yasiyor aksam gorumcem diyor ki kv doguma giderken kendisininde alinmasini istiyormus hayir evde kendi isini zor yapan yuruyemeyen biri bana ne kadar yardimci olacak kalabaliktan baska bilmiyorum esimde karim evde sancilanip paniklerken annemi almayi dusunemicem diyor o hala annem kuserse karismam diyor boyle zorla bir pohpohlanma olabilir mi yaaa 9 ayi gecirdim simdi dogum sonrasini dusunmekten erken logusa depresyonuna giricem bugune kadar tarisma falan yasamadik dogumdan sonra herseye karisip istemedigim seyleri yapip beni germelerinden korkuyorum Allahim bana sabir versin yardim etsin onlara muhtac olmadan dogurayim sonrasinida sag saglim atlatayim insallah...

yani annelik duyduklarını kendine göre bebeğine göre uyarlama sanatı biraz da. bebeğin keyfi yerindeyse uyandırma hiç.
sadece beslenerek değil uyuyarak da büyüyecek sonuçta.

Tam da onu düşünüyordum. Uyuyakaldı acaba uyandırsam da emzirsem mi diyodum. Süt Kanalları çok emince açılıyormuş ya. Habire emzireeyim diyodum.

Anne küsebilir. Benim kendi annem bile yemek konusu yüzünden küsmeye kalktı. Düşünemiyorlar canım. O yüzden aman kendine dikkat et. Çok çabuk sinirlenip çok çabuk ağlanıyor. Bunun için bol bol kendinle ve bebişinle kalmaya gayret et. Dünya yansa umurunda olmamalı.

Hayatim kuzucum aglama sakin ol.Bebegine yarin insallah kavusuyorsun otesi yok.Ne guzel iste.Birak evin pis kalsin, yemekte olmasin disardan soyleyiverirsiniz.Enerjini yarina ve lohusaligina sakla cok ihtiyacin olacak.Ve en guzelide pembe lokumunu gordugun an butun bunlarin hicbiri umrunda bile olmayacak.Simdi guzelce uzan , azcik simart kendini.Esin gelince isten sana ufak da olsa bir masaj yapsin ayaklarina omuzlarina, sarilin birbirinize hayal kurun bebikle ilgili.Biz de buradayiz yanindayiz dua ediyoruz sana ve bebegine

Esoba bunlar kimin hurafeleribizim evde asiri sicak dakka basi annemle bsbam vebegi usuttunuz diyo.25 e sabitledik dr 24u fecmesn dedi ama yok her agladiginda usutuyosunuz.valla ne yapcagimi sasirdim ben artik.zorla depresyona sokuyolar

Dr bize de 23-24 derece dedi ama Biz eşimle 26 yaptık ben de çok üşüyodum o sıcaklıkta. Şimdi üşümüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…