Yaa valla bende anlamadım. Doktorum sancın doğum sancısı olsaydı doğurmadan dinmezdi. Dedi. Allahtan hayırlısıcumartesi sabah nst de benim de sancım çıkmamıştı ama akşam 10 da suyum geldi pazar 19 da oğlum dünyaya geldi
Keşke annem gelse benim Yanıma sürekli iki yeğenimede doğunca o baktı babamın hastalığı olmasa gelir kalır hep Yanımda şimdi geldi yaptık biz sigara böreklerini koyduk buzluğa ikramlık olsun diye bide bak annem diyor ki şimdi kuru bakla Çorbası yapsınlar istersen tarifini atayım canım çok süt yapıyormuş
Yok battaniye yetiyor , yorgan a ben de yaklaşmadim. Pamuk diktirmiştim duruyorTabi daha küçük olduğu için üstünü açma gibi bi durum olmuyor dimi ne bilim yorgan ortmeyin bogulur falan diyorlar bende uykum tulumu giydirip üstüne battaniye örtmek istiyorum.
aç akrnina tatli mideni bulandirmazmi kiz : ) eniste napti da sinir etti seni, bu herifler niye bu kaadr odun acaba kromozomalrinda avr ehrhalde :))
nst ye gore ben once dogurcam o zaman senden , sancilar dans ediyordu ama aralari uzunmus bendekinin ...
hayurliisyla zamaninda gelsinler insallah kuzular
Tatlım öncelikle kızının kg maşallah çok güzel ne güzel yarın kucağına alıp koklıcan yavrunu bunu düşün 9 aylık maraton bitti kısmetse bende haftaya bugün sezeryan olucağım pazartesi olsun dedim erken dedi. Yavrunu düşün lütfenkızlar ben geldim
sabahtan beri ağlıyorum
ben yarın sabah 8,30 da zorunlu sezeryana giriyorum
sancılarım çok çıktı yine
bebek strese girmiş
suyu azalmış
birkaç bilmediğim dilde risk sıraladı doktor
çatım dar bebeğin kafası artık dahada aşağı inmiş
bu kadar sancıya rağmen doğmuyor itemiyor kendini dedi
kordon dolanması da olmuş
bu yüzden bunca sancıya rağmen doğum gerçekleşemiyormuş
hemen acil sezeryana alacaktı ama karnım toktu alamadı
hastaneye yatırmak istedi ben istemedim
yarın sabah 7,30 da yatış 8,30 da sezeryan dedi
normal doğum diye ısrarcıysan pazartesiye kadar beklerim ama boş yere bebeğini riske atma dedi
şok oldum hiç duymayı ummadığım şeylerdi ağlamaktan bi hal oldum
38+4 çıktık kilomuz 3.300 çıktı
zaten ikinci gebeliğin olsaydı bu zamanlarda çoktan doğurmuş olurdun artık herhangi bir riskin yok dedi
birde kaç haftadır hep erken doğum riskin var diyordum çatı muayenesini geçe bırakmak istedim olası doğumu tetiklemesin diye ama belkide bebek kendini itemediği için doğumun başlamıyor dedi
kendimi iyi hissetmiyorum ablama süpürgemi yapıver gel dedim temizlik yapıyormuş 1 saat sonra gelirim dedi annemi aradım gece gelirim dedi hatta babam demiş kocası gelip alsın diye
evim süpürülecek silinecek yemeğim yok doktor bana yarına kadar yat yorucu iş yapma dedi ve benim en yakınlarım yanımda yok
oturdum yine ağlıyorum
Canim bebegi cikartirken suyundan anliyolar kakasini yaptigini bide zor nefrs aliyodu yedigini ordan anladilar gakiba
Hamileyken şişmedim ben.böyle olunca korktum valla.dr yarın gel igne yapalım dedi ama
Canım çok sağol ben de dahil bazen saçma şeylere sinirlenip tavır alıyoruz eslerimize karşı,genelde onlar da bizim kadar duygusal olmadıkları için anlaşamıyorlar neden darildigimizi,şöyle olayları düşününce bazen hic uzatmamak lazim diyorum seninki ne is yapıyor bilmiyorum a.a bütün Gün Allaha emanet çalışıyorlar dışarda ,Allahım yardim etsin...
Canım hayırlısı olsun ağlama ne güzel işte bebeğine kavuşacaksın hersey güzel olacakkızlar ben geldim
sabahtan beri ağlıyorum
bebek strese girmiş
suyu azalmış
normal doğum diye ısrarcıysan pazartesiye kadar beklerim ama boş yere bebeğini riske atma dedi
zaten ikinci gebeliğin olsaydı bu zamanlarda çoktan doğurmuş olurdun artık herhangi bir riskin yok dedi
birde kaç haftadır hep erken doğum riskin var diyordum çatı muayenesini geçe bırakmak istedim olası doğumu tetiklemesin diye ama belkide bebek kendini itemediği için doğumun başlamıyor dedi
kendimi iyi hissetmiyorum ablama süpürgemi yapıver gel dedim temizlik yapıyormuş 1 saat sonra gelirim dedi annemi aradım gece gelirim dedi hatta babam demiş kocası gelip alsın diye
evim süpürülecek silinecek yemeğim yok doktor bana yarına kadar yat yorucu iş yapma dedi ve benim en yakınlarım yanımda yok
oturdum yine ağlıyorum
Evet ille de tuketmemiz gerekiyorsa öyle tuketiriz biz de :) sen sut artırmak istiyorsan tomrisin emzirme notlarında emzirme Kampı diye bi önerisi var internetten bulabilirsin onu yapmaya çalışsan canın
E vitamin kapsülü , del sur canm çok net fayda gördümMeme uçlarım kanıyor
Ağzına alması gerektiği gibi alıyor
Sütümü sürüyorum emzirme bitince
Havalandırıyorum sonra da Lansinoh sürüyorum
Ama banamısın demedi
Canımın Acısını geçtim Bebeğim kanlı kanlı emiyor
Offffff
yani annelik duyduklarını kendine göre bebeğine göre uyarlama sanatı biraz da. bebeğin keyfi yerindeyse uyandırma hiç.
sadece beslenerek değil uyuyarak da büyüyecek sonuçta.
Kizlar nasilsiniz gunlerdir takip ediyorum ama canim sıkkın hic yazmak gelmedi icimden gecelerdir sabah 5'e kadar yatakta donup duruyorum 9 aydir hamileligimi umursamayan sanki yokmus gibi davranan bir badi bile almayan kv ve gorumcem artik son gunler sahiplenme duygusu yasiyor aksam gorumcem diyor ki kv doguma giderken kendisininde alinmasini istiyormus hayir evde kendi isini zor yapan yuruyemeyen biri bana ne kadar yardimci olacak kalabaliktan baska bilmiyorum esimde karim evde sancilanip paniklerken annemi almayi dusunemicem diyor o hala annem kuserse karismam diyor boyle zorla bir pohpohlanma olabilir mi yaaa 9 ayi gecirdim simdi dogum sonrasini dusunmekten erken logusa depresyonuna giricem bugune kadar tarisma falan yasamadik dogumdan sonra herseye karisip istemedigim seyleri yapip beni germelerinden korkuyorum Allahim bana sabir versin yardim etsin onlara muhtac olmadan dogurayim sonrasinida sag saglim atlatayim insallah...
Hayatim kuzucum aglama sakin ol.Bebegine yarin insallah kavusuyorsun otesi yok.Ne guzel iste.Birak evin pis kalsin, yemekte olmasin disardan soyleyiverirsiniz.Enerjini yarina ve lohusaligina sakla cok ihtiyacin olacak.Ve en guzelide pembe lokumunu gordugun an butun bunlarin hicbiri umrunda bile olmayacak.Simdi guzelce uzan , azcik simart kendini.Esin gelince isten sana ufak da olsa bir masaj yapsin ayaklarina omuzlarina, sarilin birbirinize hayal kurun bebikle ilgili.Biz de buradayiz yanindayiz dua ediyoruz sana ve bebeginekızlar ben geldim
sabahtan beri ağlıyorum
bebek strese girmiş
suyu azalmış
oturdum yine ağlıyorum
Esoba bunlar kimin hurafeleribizim evde asiri sicak dakka basi annemle bsbam vebegi usuttunuz diyo.25 e sabitledik dr 24u fecmesn dedi ama yok her agladiginda usutuyosunuz.valla ne yapcagimi sasirdim ben artik.zorla depresyona sokuyolar
Banada o kadar uzun zamandır hep böyleyiz gibi geliyor yaw yani sanki uzun zaman olmuş doğum ameliyat bebek ... anlamadım:) nası geçti anlamış değilim 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?