2015 Şubat Anneleri

Ay bu usutme herkesin derdi sanırım..Eylül 2 kere hapşursa annem usuttuk kesin cocugu diyor..ben emzircem diye ter döküyorum bebis bnm ısımdan terliyor annem hala bebeğin üstüne battaniye falan örtüyor
Ay bu usutme herkesin derdi sanırım..Eylül 2 kere hapşursa annem usuttuk kesin cocugu diyor..ben emzircem diye ter döküyorum bebis bnm ısımdan terliyor annem hala bebeğin üstüne battaniye falan örtüyor
Aynen ya aynen.cok sukutr ruh halim ii ama ayni seylerden yoruldum agladm bugun.bise diyincede biz yuk oluyoruz gidelim!o kdr kitap okuduk hicbirini kullanamiyoruz.burnunu eline mendil alip silcek hali yok ya mecbur hapsurcakki temizlesin.yaradilisi bu

Pamukcuk olusumu icin doktor her bebekte pamukcuk olmaz annenin memesinin hijyenik olmasi yeterli dedi.Iki gunde bir sabunlamam yeterliymis oyle dedi e ben her Allahin gunu neredeyse dusa giriyorum zaten.Bu ara dikisler yuzunden iki gunde bir giriyorum sadece.Ayrica Tomrisi mutlaka oku cok guzel yazmis okumasi da cerez gibi.

Cnm ne guzel dedıgın gıbı yarın bu saatlerde anne olcaksın bebegıne kavuscaksın sezeryan la da olsa normalde olsa ıkısıde dogum sonuctu mınıklerımızı saglıkla alalım da kucagımıza inşallah.hadi hayırlı haberlerını beklıorz yarın.uzme kendını lutfen

Canım benim ağlama evi de boşver. Hastanede iki gün kalınıyor o sırada yaparlar zaten. Sen kendine bebişine odaklan. İkra bebiş geliyor ne güzel işte. Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Sezeryandan da korkma epiduralli iste sonrasında ağrı için epidurali çıkarmasınlar sen sürekli ağrı duydukça bas.

sen zaten ciddi ciddi sancı çekiyordun kaç gündür
doktoruna güvenmelisin bu saatten sonra başka dr seni daha cok strese sokar
bebeğine odaklan ve sadece onu düşün sezeryan yada normal bi şekilde doğacak
sen hastanedeyken ev bişekilde temizlenir onu dert etme
bütün enerjini yarına sakla minik meleğinin sana dha cok ihtiyacı olacak

Dr bize de 23-24 derece dedi ama Biz eşimle 26 yaptık ben de çok üşüyodum o sıcaklıkta. Şimdi üşümüyorum.
Valla ben ozellikle geceleri ter dokuyorum.zaten ana kural anne usurse bebek usur.terleyip sogumak daha fena.zaten son bir kac saattir bebek emdigini kusuyo diye suclu oldum.sirtimi usutuyomusum

Hadi ya bugün kesin duşa gireyim. Eve ilk döndüğümde giriyodum duşa bebişe eşim bakıyodu o işe gitmeye başladı annem var yardımcı kadın var ama birtürlü zaman bulup giremedim ki.

Canım sıkma canını nasılsa hastahanede kalacaksın o esnada hallederler evin işini önemli olan yarın kuzuna kavuşuyorsun boşver evi sen onun mutluluğunu heyecanını yaşa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hastaneden çıkarken kuru bakliyat yemememi söylemişlerdi gaz yapıyormuş. Mercimek falan da yemiyorum yesem mi ki?
Kuru bakla gaz yapmaz ki kuru bakliyat dedikleri nohut fasülye falan mercimek Çorbası içebilirsin canım baklayı haşlayıp blender dan geçirip aynı mercimek yapar gibi Yapılıyor Çokta süt yapıyormuş

Valla ben ozellikle geceleri ter dokuyorum.zaten ana kural anne usurse bebek usur.terleyip sogumak daha fena.zaten son bir kac saattir bebek emdigini kusuyo diye suclu oldum.sirtimi usutuyomusum

Düz yatırınca da kusabiliyor sanırım. 30 derece eğimli yatırın dediler biz hala o eğimi yapamadık kusma oluyor

Kuru bakla gaz yapmaz ki kuru bakliyat dedikleri nohut fasülye falan mercimek Çorbası içebilirsin canım baklayı haşlayıp blender dan geçirip aynı mercimek yapar gibi Yapılıyor Çokta süt yapıyormuş

Tamam o zaman. Kuru bakla aldırayım marketten. Sütle mi pişiriliyor suyla mı? Salça da konuyor mu?

canim kendimce sezdigimi soyledim. sakin benim dedigime gore is yapma. Dr degiliz ki. Ozur dilerim yorumumu kendime saklamam daha iyi olurdu.
Bebeginin sagligi en onemlisi. Kafani karistirma hic

Şartlar değişmiş ama şöyle canım. Kafası büyükmüş normal doğum zor dedi. Kafa byük olduğu için yola giremiyormuş daha yola girmemiş yani. En geç pazartesiye kadar bekleyebiliriz gelmezse pazartesiye kadar suni sancı yada sezeryanla alacağız ddi. Plasentam çok yaşlanmamış onun riski pek yokmuş şimdilik.. Sanırım sezeryan olacağım bu gidişle.. Sancı çekip doğuramamakta çok zor.. Rabbim yardımcımız olsun.

Bırak temizlikmiş yemekmiş hepsi olur canım sen sakinleş yavrunu ve kendini düşün diğer şeyler nasıl olsa yapılır

Bide bi kaç gün dur aşırı akıntı var

benimde bikaç gündür akıntım arttı ama dün kontrolüm vardı doktor suyun gayet iyi dedi , rahatladım bende acaba amniyon sıvısı mı demiştim . normal mi acaba bu hafta bizim günümüz aynı seninle

Tamam o zaman. Kuru bakla aldırayım marketten. Sütle mi pişiriliyor suyla mı? Salça da konuyor mu?
Düdüklüye Baklayı koyun bi tane soğanı 4 e bölüp atın yağ koy biraz zeytinyağ salça koyma salçasız daha güzel oluyo suyu normal seviyede koy sonrada sulandırabilirsiniz kadına söle bakalım bilmiyor mu çok basit mercimek yapar gibi yapılacak

Göğüs kalkanı kullanmıştım ben canim kremi sürdükten sonra..hem krem hicbiyere bulasmiyor hem hava da alıyor ondan bi de ayva cekirdegini kaynatıp jölemsi bi hale getirip suruyordum o da iyi geliyor

Kaynatıyo muydun? Ben de içine az su koyup bekledim ama su buharlaştı jel olmadı yaw.

daha önce dememiş miydi kafası büyük bebeğin diye ? yeni mi büyümüş , başka bi doktora daha gitsen ?

Anladım mercimek gibi. Tamamdır bilmiyorsa da söylerim böyle yapar. Zaten çorba ne çorbası yapsam diyordu. Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…