2015 Şubat Anneleri

Kaynatıyo muydun? Ben de içine az su koyup bekledim ama su buharlaştı jel olmadı yaw.

yarım çay bard. az suya çekirdekler konucakmış, akşamdan sabaha kadar bekleticelekmiş
ben netten böyle okumuştum canım , bu jöle için

Kuru SOĞAN yedirdiler ablama hep süt olsun diye maşallah olduda yarım saatte bir uyusasa uyandır emzir dediler bakalım biz ne yapcaz doğurabilirsek tabi :)

ben eskiden çok severdim soğanı ama şimdi azcık yesem midem berbat oluyor
acebaa hamilelikten mi ki

Hadi ya bugün kesin duşa gireyim. Eve ilk döndüğümde giriyodum duşa bebişe eşim bakıyodu o işe gitmeye başladı annem var yardımcı kadın var ama birtürlü zaman bulup giremedim ki.
Canim pamucuk icin eczanede dut surubu satiliyormus cok iyi geldigini duymustum istersen bir dene...

Hadi hayirlisi olsun canim.sen bebegine odaklan.dogumun nasil oldugunun önemi yok demekki hakkinda hayirlisi buymus

canımmm hiç kendine sıkıntı yapma gönlünü ferah tut. bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. kimseye ihtiyacın yok eşin yanında olsun yeter. sakın yanlız da duşa girme eşini bekle. moralini çok yüksek tut bebeğini düşün

bende dün gittim kontole kendi doktorum yoktu ama rapor alacağım için başka doktora gittim bende , suyu iyi doğum pozisyonunu almış güzel dedi, nst de sancı çıktı 1 tane ben bişey hissetmedim , ağrın olursa hemen gel yoksa haftaya dedi, ultason kağıdına sonradan baktım 2600 gr ölçmüş , kendi doktorum geçen hafta 2700 ölçtüydü geri de sormadım heralde kilo verecek hali yok içerde

Bizim doktor göbek düşmeden banyo yaptirmayin oraya da extra bi bakim yapmanıza gErek yok dedi bizde bisi yapmadık canım..pamukçuk oluşmadi ama olursa silmek gerekiyor karbonatli suyla..yazi brz uzun ama faydali ben link vereyim sen bi göz atarsin

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1

Canim hakkinizda hayirlisi bebegin ve sen saglikli olun da eninde sonunda kavusucaktin zaten hic uzme kendini temizligi de dusunme bende bitirdim ama ertesi gun yine heryer toz ister istemez oluyor yani sen simdi aglayip bebeginide strese sokma yarin onun koklayacagini dusun bende artik dogurayim o kokusunu icime cekeyim istiyorum....

son günlerde ölçümler doğru sonuç vermezmiş
dr bugün kilosunu söylmedi ondan herhalde
kilo vermez alır

Artık sabırsızlanıyorum kızımı kucağıma almak için ancak nasıl olacak bilmiyorum oğlumu ihmal etmeden bakabilecek miyim çocuklarıma kızım ağlayınca oğlum uyanacak mı ? Sonra doktor karnımı ölçüyor 36 haftalık çıkıyo ama ben 38 haftalığım bir ay daha mı bekleyeceğim kafam karma Karışık
Belimden sol bacağıma vuran Ağrı yatarken belimin kütür kütür etmesi
Artık kızıma kavuşmak hayırlısıyla dağlıklısıyla , sonra da onu emzirip huzur bulmak istiyorum oğlum KARDEŞ sevgisini tatsın istiyorum Allah'ım sen hakkımız da en hayırlısı en sağlıklısı Nasılsa onu nasip et bu topikteki ve bütün Dünya'daki annelerin evlatlarını bağışla onlara sağlık sıhhat huzur mutluluk nasip et âminnnn :)
Not : kızlar bebeğinizle Çocuğunuzu aynı odada mı yatırdınız alıştılar mı benim oğlum da henüz bebek alışabilir mi gece ağlamalarına uyanıp uykusuz kalmaz umarım

Bişey değil canım annem baya bilir bu konuda ablamda çok işe yaradı inşallah işe yarar
Anladım mercimek gibi. Tamamdır bilmiyorsa da söylerim böyle yapar. Zaten çorba ne çorbası yapsam diyordu. Teşekkür ederim canım.

benimde bikaç gündür akıntım arttı ama dün kontrolüm vardı doktor suyun gayet iyi dedi , rahatladım bende acaba amniyon sıvısı mı demiştim . normal mi acaba bu hafta bizim günümüz aynı seninle

benimde akıntım oluyor dr sordum suyun iyi akıntı olması normal dedi
sanrım su iyi old sürece problem yok demek

Etrafımızda ne kadar salak insanlar var ya Ben kızımızın adını aylar öncesinden koymuşum herşeyimi hazırlamışım kurabiyeleri bile hazır gelmiş biri kocama azra ismindeki çocuklar çok yaramaz olur Demiş gerizekalıya bak ya sanane yani sen çocuğunu yaramaz yetiştirirsen öle olur sinir ettiler insanı benim Çocuğum değil mi arkadaş ya

canım ya üzülme , herşeyde vardır bir hayır böyle düşün, bebeğin için bu hayırlısıymış demekki , doktoruna güveniyorsan sorun yok
evin temizliğini de boşver kalsın , eşin gelince o yapsın , sen söylemişsin gelmemeleri kendilerinin ayıbı , böyle zamanlarda tanıyor işte insan çevresindekileri, üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…