2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar eşiyle doğuma girmiş olan var mi nasıl geçti tecrubelerinizi yazar misiniz. Benim eşimde girecek doguma

o kahve kısım hamilelikte çok büyüdü bende ya hepsi nasıl girecek diye düşünüyorum bende

benimde akıntım oluyor dr sordum suyun iyi akıntı olması normal dedi
sanrım su iyi old sürece problem yok demek

evet demekki sanki, günü şubat başı olanlarda daha önce akıntı fazlalığından bahsetmişlerdi her hafta yeni bi sürece giriliyor işte

Boşver canım sen öyle insanları bende şevval koyacağım Allah'ın izniyle şevval de çok bilmiş olurmuş diyorlar ne güzel diyorum ben bıdır bıdır konuşan annesiyle babasıyla laf yetiştiren minik cimcimeleri çok severim diyorum :) ve Azra ismini de çok severim :)

şu isimdekiler HEP şöyle Bu isimdekiler HEP böyle diyenlere sinir oluyorum, sanki o isimdeki herkesi tanımışlar , bi keresinde tv de izlemiştim şu burç falan işleriyle ilgilenen bi kadın acun ismindekiler zengin olur demişti, : )))

Hayır yani boş boş yorum yapıyolar onu anlamıyorum ayrıca eşim ve benim ismime uyumlu diye daha nişanlıyken konuşurduk biz bunu kızımız olursa azra oğlumuz olursa ayaz koycaz diye zaten takığım bu konuya biley söylediler mi cinleniyorum çok

pazartesi işine bende takıldım aslında, hem acil sezeryan demiş hemde istersen p.tesiyi bekleyelim demiş yok hani yakın bi günde değil ki

Canım ya sırf şu saatte şuraya sana bakmaya girdim kendini üzme lütfen hayrlısı böyleymiş bebişi düşün bak ne güzel yarın kavuşacaksın cennet kokuluna evin temizliğini düşünme sonuçta sen hastanedeyken elbet biri halleder benimde ablamlar var hepsine koşturdum 6 yeğenim var şimdi sıra bana geldi camımı bile silecek adam yok napayım bende psikolojimi bozamam bunları düşünüp sürekli olduğu kadar yaparım gerisi zaten kimsede ayıplamaz beni bu halde ne kadar yapabilirim ki sen sıkma canını hiç herşey hallolur ay beni heyecan sardı senin yerine senin yerinde olsam uyuyamazdım da :)

Al iste oda ayrı bi salak bende diyorum ki azra koycam ya dünya Güzeli olsun artık işi şeyliğine vuruyom yani ne kadar tuhaf insanlar ya ayrıca isim sadece boncuk kaderi güzel olsun

fyz35 o yaramazlık olayını ilk defa duyuyorum ya benim yeğenimin adıda Azra ama kızda yaramazlıktan eser yok ağır vasıta :)

hadi gözün aydın canım , bende dün raporu aldım verdim kuruma , bugün evdeydim ohhh miss , ne güzelmiş beee

Al iste oda ayrı bi salak bende diyorum ki azra koycam ya dünya Güzeli olsun artık işi şeyliğine vuruyom yani ne kadar tuhaf insanlar ya ayrıca isim sadece boncuk kaderi güzel olsun

kesinlikle öyle Allah bahtını güzel eylesin, şansını güzel eylesin ne bileyim isim dediğin gibi bi boncuk

hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
ağladım ağladım rahatladım
2 makine çamaşır yıkadım bebek odası olarak kullanacağım odayı toparladım
babam aradı normal olsaydı keşke diyor
sabahtan beri ağlıyorum zaten bide sen çıkma başıma bende meraklı değilim sezeryana dedim sonra beni teselli etmeye çalışıyor
gelmeyecekmiş annemi eşim almaya gidecekmiş duruma göre gelirim yarın diyor
sonrasında ablam aradı çarşıya çıkmışlar kocasıyla gezmeye perde beğenmiş ne yapsam alsammı diyor
arabın derdi kırmızı pabuç
kayınvalidemi aradım zemzem suyu hazırla demek için
hurma ve zemzem hazırlamıştım dedi
kızımda kıpır kıpır heyecanlandı o da heralde
biraz daha iyiyim şimdi

Şubat başında olanlar ocak sonunda doğurdu şubat ortası ve sonu olanlar hadi sıra bizde

benimki doğum pozisyonu almış , doktor ağrın olursa hemen gel dedi
amaninnn, gününü beklesin yavrucak 22 şubat olsun 22/02 güzel olur : )))

fyz35 o yaramazlık olayını ilk defa duyuyorum ya benim yeğenimin adıda Azra ama kızda yaramazlıktan eser yok ağır vasıta :)
Ya zaten benim ve eşimin kızı olupta sakin bi çocuk Olmasını beklemiyoruz ana deli baba deli eşim de sürekli diyor erkek olsaydı sokaktan toplayamazdık kızın sana çekerse yandık diyor kime çekecek armut dibine düşer yani zaten biz monoton insanlar değiliz yerimizde duramayız karnım burnumda hala hareketlilik var Üzerimde beni sinir eden insanların böle Anlamsız yorum yapması sadece

Ya zaten benim ve eşimin kızı olupta sakin bi çocuk Olmasını beklemiyoruz ana deli baba deli eşim de sürekli diyor erkek olsaydı sokaktan toplayamazdık kızın sana çekerse yandık diyor kime çekecek armut dibine düşer yani zaten biz monoton insanlar değiliz yerimizde duramayız karnım burnumda hala hareketlilik var Üzerimde beni sinir eden insanların böle Anlamsız yorum yapması sadece

kızlar cok heecanlıyım ya zaman gectıkce heyecanım artıyor 2. sezaryen dogumum ama ılkmıs gıbı heyecanlıyım son saatlerım artık rabbım hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın

hay Allahım benim içim şişti bu teklife yani, sen hastaneye giderken kv deyi almayı nasıl o heyecanla akıl edecen acaba. eşin iyi demiş görümce de tam fena annesine alamazlar o streste diyeceğine size küser diyor , bi de uyarıyor , kıl oldum

Hastaneye yetişmeye çalışırken bir de kv yi almaklamı uğraşacaksınız? Çok saçma. Bir zahmet kendi gelsin çok istiyorsa dicem ama gelmese daha iyi. Mümkünse doğurunca gelsin herkes.
Biz eşimle doğuma hazırlık kursuna gittik çok iyi bir yere. Kimseye haber vermeyin diyorlar ısrarla. Doğum çocuk yapmak gibi birşey aslında. Nasıl o anda yatak odanda yalnızsan doğururken de aynı mahremiyet ve sessizliğin olması gerekiyor.
Yanında olmasını istediğin biri varsa o ayrı. Kimisi eşini bile istemez sancı çekerken.
Acilen gittik deyin sonradan haber verin kv ye. Şahsen ben hiç kimseyi istemiyorum eşimden başka. Odaya çıktığımda hatta ilk emzirmede kimse olmasın. Sonra gelsinler. Bunlar sadece benim fikrim değil uzmanlar söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…