memeyi agzına iyice almıyordur canım. yani kahverengi kısım hiç görünmemeli. memeyi yaklaştır çek ağzını iyice açsın, sonra kolunla onun kafasını kaldır diğer elinle de memeyi yerleştir. kenardan azıcık bile kahverengi görünüyorsa olmamış demektir baştan dene. hem gazı olmaz meme düzgün girince.
yara illa oluyor ama krem havalandırma vs işe yaramıyorsa sorun budur bence
benimde akıntım oluyor dr sordum suyun iyi akıntı olması normal dedi
sanrım su iyi old sürece problem yok demek
Boşver canım sen öyle insanları bende şevval koyacağım Allah'ın izniyle şevval de çok bilmiş olurmuş diyorlar ne güzel diyorum ben bıdır bıdır konuşan annesiyle babasıyla laf yetiştiren minik cimcimeleri çok severim diyorum :) ve Azra ismini de çok severim :)Etrafımızda ne kadar salak insanlar var yaBen kızımızın adını aylar öncesinden koymuşum herşeyimi hazırlamışım kurabiyeleri bile hazır gelmiş biri kocama azra ismindeki çocuklar çok yaramaz olur Demiş gerizekalıya bak ya sanane yani sen çocuğunu yaramaz yetiştirirsen öle olur sinir ettiler insanı benim Çocuğum değil mi arkadaş ya
Etrafımızda ne kadar salak insanlar var yaBen kızımızın adını aylar öncesinden koymuşum herşeyimi hazırlamışım kurabiyeleri bile hazır gelmiş biri kocama azra ismindeki çocuklar çok yaramaz olur Demiş gerizekalıya bak ya sanane yani sen çocuğunu yaramaz yetiştirirsen öle olur sinir ettiler insanı benim Çocuğum değil mi arkadaş ya
Hayır yani boş boş yorum yapıyolar onu anlamıyorum ayrıca eşim ve benim ismime uyumlu diye daha nişanlıyken konuşurduk biz bunu kızımız olursa azra oğlumuz olursa ayaz koycaz diye zaten takığım bu konuya biley söylediler mi cinleniyorum çokBoşver canım sen öyle insanları bende şevval koyacağım Allah'ın izniyle şevval de çok bilmiş olurmuş diyorlar ne güzel diyorum ben bıdır bıdır konuşan annesiyle babasıyla laf yetiştiren minik cimcimeleri çok severim diyorum :) ve Azra ismini de çok severim :)
bebek strese girmiş derken kalp atışı kaç çıktı?
biliyormusun senin o dr.un seni bir şekilde sezeryan yapacagını biliyordum. gerçekten riskin olsa istersen pazartesiyi bekle diye bir laf edemez.
belki de söylediklerinde haklıdır benim uzaktan yaptıgım yorum yanlış olur. dr.una güveneceksin.
evin süpürülür boşver. birşeyler atıştır yat dinlen. hareketlerini dinle bebeğin karnındayken son saatleriniz artık. sürecin tadını çıkar. üzme kendini nolur
Canım ya sırf şu saatte şuraya sana bakmaya girdim kendini üzme lütfen hayrlısı böyleymiş bebişi düşün bak ne güzel yarın kavuşacaksın cennet kokuluna evin temizliğini düşünme sonuçta sen hastanedeyken elbet biri halleder benimde ablamlar var hepsine koşturdum 6 yeğenim var şimdi sıra bana geldi camımı bile silecek adam yok napayım bende psikolojimi bozamam bunları düşünüp sürekli olduğu kadar yaparım gerisi zaten kimsede ayıplamaz beni bu halde ne kadar yapabilirim ki sen sıkma canını hiç herşey hallolur ay beni heyecan sardı senin yerine senin yerinde olsam uyuyamazdım da :)kızlar ben geldim
sabahtan beri ağlıyorum
ben yarın sabah 8,30 da zorunlu sezeryana giriyorum
sancılarım çok çıktı yine
bebek strese girmiş
suyu azalmış
birkaç bilmediğim dilde risk sıraladı doktor
çatım dar bebeğin kafası artık dahada aşağı inmiş
bu kadar sancıya rağmen doğmuyor itemiyor kendini dedi
kordon dolanması da olmuş
bu yüzden bunca sancıya rağmen doğum gerçekleşemiyormuş
hemen acil sezeryana alacaktı ama karnım toktu alamadı
hastaneye yatırmak istedi ben istemedim
yarın sabah 7,30 da yatış 8,30 da sezeryan dedi
normal doğum diye ısrarcıysan pazartesiye kadar beklerim ama boş yere bebeğini riske atma dedi
şok oldum hiç duymayı ummadığım şeylerdi ağlamaktan bi hal oldum
38+4 çıktık kilomuz 3.300 çıktı
zaten ikinci gebeliğin olsaydı bu zamanlarda çoktan doğurmuş olurdun artık herhangi bir riskin yok dedi
birde kaç haftadır hep erken doğum riskin var diyordum çatı muayenesini geçe bırakmak istedim olası doğumu tetiklemesin diye ama belkide bebek kendini itemediği için doğumun başlamıyor dedi
kendimi iyi hissetmiyorum ablama süpürgemi yapıver gel dedim temizlik yapıyormuş 1 saat sonra gelirim dedi annemi aradım gece gelirim dedi hatta babam demiş kocası gelip alsın diye
evim süpürülecek silinecek yemeğim yok doktor bana yarına kadar yat yorucu iş yapma dedi ve benim en yakınlarım yanımda yok
oturdum yine ağlıyorum
Aynen :)Su anki hissiyatim:
Yillardir hamileyim sanirim. daha uzun zaman hamile kalacagim.
şu isimdekiler HEP şöyle Bu isimdekiler HEP böyle diyenlere sinir oluyorum, sanki o isimdeki herkesi tanımışlar , bi keresinde tv de izlemiştim şu burç falan işleriyle ilgilenen bi kadın acun ismindekiler zengin olur demişti, : )))
cimcimesultan cnm hıc uzme kendını nasıpte ne yazılıysa oyle oluyor. sağlıkla bebeğine kavuşta. artık sezeryan oluversin napalım. Rabbim sağlıkla kavuştursun seni. bunların hepsi geçmişte kalmış olacak. sakın tatlı canını üzme. şu açıdan bak hamileliğinin son günü. bol bol keyfini sürmeye çalış derim.
biz de bugun dr kontrolundeydık. 3 kg olmus pasamız. hersey normal dedı dr. ama hala yan duruyormus. yuruyus verdı 15 gune domnup ınmesı lazım dedı. bugun ısyerınde son gunummus ben cuma sanıodum. bı sevındım anlatamam sankı 1 ay erken cıkıcakmısım gıbı hıssettım.masamı topladım evrakları teslım ettım. artık bıraz ayaklarımı uzatcam evde nasıpse
Al iste oda ayrı bi salakbende diyorum ki azra koycam ya dünya Güzeli olsun artık işi şeyliğine vuruyom yani ne kadar tuhaf insanlar ya ayrıca isim sadece boncuk kaderi güzel olsun
Şubat başında olanlar ocak sonunda doğurdu şubat ortası ve sonu olanlar hadi sıra bizde
Ya zaten benim ve eşimin kızı olupta sakin bi çocuk Olmasını beklemiyoruz ana deli baba delifyz35 o yaramazlık olayını ilk defa duyuyorum ya benim yeğenimin adıda Azra ama kızda yaramazlıktan eser yok ağır vasıta :)
Ya zaten benim ve eşimin kızı olupta sakin bi çocuk Olmasını beklemiyoruz ana deli baba delifyz35 o yaramazlık olayını ilk defa duyuyorum ya benim yeğenimin adıda Azra ama kızda yaramazlıktan eser yok ağır vasıta :)
Kizlar nasilsiniz gunlerdir takip ediyorum ama canim sıkkın hic yazmak gelmedi icimden gecelerdir sabah 5'e kadar yatakta donup duruyorum 9 aydir hamileligimi umursamayan sanki yokmus gibi davranan bir badi bile almayan kv ve gorumcem artik son gunler sahiplenme duygusu yasiyor aksam gorumcem diyor ki kv doguma giderken kendisininde alinmasini istiyormus hayir evde kendi isini zor yapan yuruyemeyen biri bana ne kadar yardimci olacak kalabaliktan baska bilmiyorum esimde karim evde sancilanip paniklerken annemi almayi dusunemicem diyor o hala annem kuserse karismam diyor boyle zorla bir pohpohlanma olabilir mi yaaa 9 ayi gecirdim simdi dogum sonrasini dusunmekten erken logusa depresyonuna giricem bugune kadar tarisma falan yasamadik dogumdan sonra herseye karisip istemedigim seyleri yapip beni germelerinden korkuyorum Allahim bana sabir versin yardim etsin onlara muhtac olmadan dogurayim sonrasinida sag saglim atlatayim insallah...
Hastaneye yetişmeye çalışırken bir de kv yi almaklamı uğraşacaksınız? Çok saçma. Bir zahmet kendi gelsin çok istiyorsa dicem ama gelmese daha iyi. Mümkünse doğurunca gelsin herkes.Kizlar nasilsiniz gunlerdir takip ediyorum ama canim sıkkın hic yazmak gelmedi icimden gecelerdir sabah 5'e kadar yatakta donup duruyorum 9 aydir hamileligimi umursamayan sanki yokmus gibi davranan bir badi bile almayan kv ve gorumcem artik son gunler sahiplenme duygusu yasiyor aksam gorumcem diyor ki kv doguma giderken kendisininde alinmasini istiyormus hayir evde kendi isini zor yapan yuruyemeyen biri bana ne kadar yardimci olacak kalabaliktan baska bilmiyorum esimde karim evde sancilanip paniklerken annemi almayi dusunemicem diyor o hala annem kuserse karismam diyor boyle zorla bir pohpohlanma olabilir mi yaaa 9 ayi gecirdim simdi dogum sonrasini dusunmekten erken logusa depresyonuna giricem bugune kadar tarisma falan yasamadik dogumdan sonra herseye karisip istemedigim seyleri yapip beni germelerinden korkuyorum Allahim bana sabir versin yardim etsin onlara muhtac olmadan dogurayim sonrasinida sag saglim atlatayim insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?